Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#5926

03.04.2013 16:00

Jumala loi Aatamin ja hänen kylkiluustaan Eevan siis miehen ja naisen, ja sanoi heille lisääntykää ja täyttäkää maa.Tätähän opetettiin jo alakoulussa, ja se löytyy meidän kansalaistemme Raamatusta se on Jumalan säätämä avioliitto MIEHEN ja NAISEN, voin vain kysyä että onko luetun ymmärtämissessä jotain vikaa.Lukekaa Raamattua enemmän luulette vähemmän.

Vieras

#5927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 16:00

#5916: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Apua saat esim helluntaiseurakunnasta, lähetys seurakunnasta jne. Voit rukoilla yksinkertaisen rukouksen että auta minua Jumala tässä ongelmassa.

Itse olen saanut monta kertaa apua pienissäkin asioissa.

Edelleen päätös on sinun omissa käsissä.

Toivon sinulle aidosti johdatusta ja siunausta elämääsi.

Jeesus rakastaa sinua todella paljon.

ei tälle adressille!

#5928 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 16:05

#5923: kerro arvojesi perusta - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Tietenkin ihmiset ovat vastuussa toisilleen. Jos tapat jonkun, ryöstät pankin tai hakkaat jonkun, yhteiskunnalle siitä joutuu vastuulle eli ihmisille. Ja tietenkin jokainen saa toteuttaa itseään miten tahtoo, kunhan se ei aiheuta haittaa muille. Jos halutaan, että tämä maailma toimii ja että lapsillemmekin jäisi maailma asuttavaksi, toisten auttaminen on se mistä se lähtee. Se, että kuoleman jälkeen ei olisi mitään kosmista oikeutta, ei ole mitenkään pätevä syy olla olematta  hyvä toisille. Voit olla täysi mulkku ihmisenä, ja uskoa johonkin jumalaan, jonka perusteella pääsisit pälkähästä kuoleman jälkeen, mutta voit joutua tekemisistäsi vastuuseen muille ihmisille ennen kuolemaasi.

Different

#5929 Re: Re: Re: Re: Terolle!

03.04.2013 16:06

#5877: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Terolle!

Kysyit miksi Jumala vaati ihmisuhria. Ensinalkuun pelottavalta kenties tuntuva vanhantestamen tin teksti kuvaa näitä asioita silloisessa lähi-idässä. Monet kansat, mm. ne jotka Jumala salli tulla karkoitetuksi Israelin tieltä, olivat, paitsi että olivat täynnä kaikenlaista saastaisuutta, väkivaltaa, kurjan ja köyhän, orvon ja lesken polkemista, - olivat jumalanpalvelusmenoissaan äärettömän raakoja uhrikultteineen, esim lasten uhraamista molokille ym.  Lähes kaikki Israelin tieltäkarkoitetut/ tuhotut kansat olivat kypsyneet näissä asioissa siihen pisteeseen, niinkuin esim. amalekilaiset, joiden" syntivelka oli tullut Jumalan edessä täyteen, ettei           siitä enää ollut paluuta.

Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan ainoa ihmisuhri oli Hän itse.

 

ei tälle adressille!

#5930 Re:

03.04.2013 16:08

#5926: -

Mistäs ne muut ihmiset sitten tuli? Kuinka Aatamin ja Eevan pojat lisääntyivät, ku oli luotu vain kaksi ihmistä, joista syntyi 2 poikaa?

ei tälle adressille!

#5931 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 16:09

#5927: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Sieltä saa aivan samat argumentit mitä täällä on koko ajan viljelty: lue raamattua, usko. Edelleenkään niitä todisteita ei anneta.

ei tälle adressille!

#5932 Re: Re: Re: Re: Re: Terolle!

03.04.2013 16:10

#5929: Different - Re: Re: Re: Re: Terolle!

Ajattelitko antaa vastauksenkin kysymykseeni?


Vieras

#5933

03.04.2013 16:11

Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto.
tero p.

#5934 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 16:14

#5923: kerro arvojesi perusta - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

 

Yritätkö kysyä että mitä väliä on sillä että ihmiset pitävät toisistaan huolta tai tulevat toimeen keskenään jos siitä ei saa palkintoa kuoleman jälkeen? Sitäkö ajat takaa? Eli, jos Jumalaa ei ole, ei ole mitään järkeä myöskään kohdella toisia hyvin? En ole aivan 100% varma mutta minusta vaikuttaa että olet kristitty joka kysyy mikä sitten on arvojen perusta jos Jumalaa ei ole. Ja vaikket olisikaan, saattaa tämä vastaus hieman valaista jonkun tällaisia miettivät ajatuksia.

 

Ensinnäkin, se että jokin juttu olisi kiva ei ole totta. Tuleeko kuolemanjälkeisestä palkinnosta totta kun vain tarpeeksi pinnistelet ja uskot? Otettakoon myös huomioon että kristinuskon ajatukset eivät suinkaan lupaa palkintoa hyvistä teoista vaan siitä että alistut Jumalalle. Raiskaajat ja murhamiehet pääsevät kiitotietä taivaaseen kunhan ovat tarpeeksi kiltisti nöyrtyneet Jumalan edessä. Sen sijaan edes syöpälääkkeen keksijä tai maailman nälänhädät hävittänyt ei pääsisi taivaaseen jos hän ei olisi alistunut Jeesukselle. Joten, mitä väliä sillä kristinuskon mukaan edes on teemmekö oikein vai väärin. Taivaaseen pääsee vain Jeesuksen vapahtajuuteen uskomalla. Tämä on aika hassua sikäli, että varmasti yksi kyseisen uskon puleen kääntyvä ryhmä on nimenomaan rikoksia ja vääryyttä tehneet, syyllisyyteen on keksittävä joku ratkaisu ja uskonto sen tarjoaa. Sen sijaan lääkärit ja muut älykkäät tuskin ovat ihan ensimmäisenä tulemassa uskoon. Taivas on siis raiskaajien, murhamiesten ja muiden käännynnäisten, ei älykkäiden ja hyvää tehneiden.

Miksikö sitten ihmiset ovat vastuullisia toisilleen? Kukako niin on sanonut? Me ihmiset. Meillä on lait, meillä on yhteiset sopimukset siitä kuinka täällä eletään ja lopulta näitä sääntöjä pidetään yllä väkivallalla tai ainakin sen uhalla. Ihmisten keskinäinen yhteistyö tekee elämästä mukavampaa ja helpompaa. Kaikilla on kivempaa kun hommat luistavat sovussa ja ihmiset kykeneväisinä yhteistyöhön. Eli, hyvät työt (hymyilevät ihmiset, hoituvat hommat) ovat sinänsä jo arvokkaita, tavoitteita itsessään. Tämä on tietysti jonkinlainen vastakohta kristilliselle ajattelulle jossa hyvät työt ovat vain välineitä Jumalan lepyttelyyn. Ja sinänsä vielä turhia välineitä ettei niillä lopulta ole taivaaseen pääsyn kannalta yhtään mitään väliä.

 

Rikottu ruukku

#5935 Tälle pahan vallassa olevalle, vääryyden mukaisesti ...

03.04.2013 16:15

ja pahuuden puolesta toimivalle, zaatanaa tuomiokseen / onnettomuuksikseen ja sodikseen, ym. vitsauksikseen / kärsimyksikseen, ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi palvelevalle maailman / ihmiskunnan kansakuntien ihmisten touhuille ja politiikalle, on kaikille hyväksi Krist. vaihtoehtokin. Se oikein elämisen ja toimimisen, Jumalan valtakunta yhteys / yhtenäisyys vaihtoehto…

Se kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa, Totuuteen perustuva, se kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, opetusten ja ohjeiden mukainen. Turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava vaihtoehto mahdollisuus. Mutta onko tälle kaikille hyväksi Jumalan valtakuntaa ja Hänen kaikille hyväksi vanhurskautta etsivälle, = kaikessa täydellisyyteen pyrkivälle Krist. vaihtoehto tielle lähtemään, ja niillä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisilla ehdoilla paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuiseksi yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksen ja tavoitteen mukaiseksi yhteistyö ja toiminta / vaikuttamisen verkostoksi, Raamatun UT mukaisesti ja mukaisiksi apostolisiksi, Jumalan, tälle vääryyden ja pahuuden maailmalle tuomioilta, ja siltä hirmuiseksi maailman LOPUKSI lopulliselta hirveältä tuomiolta pelastukseksi, näitä kaikille hyväksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittäviä ”Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi” seurakuntiaan rakentaviksi yhdistymään ja järjestäytymään halukkaita?

Löytäneekö Raamatun UT mukaista Krist. uskoa, Hänelle uskollisuutta ja kuuliaisuutta, omiaan, Hänessä yhdeksi kutsumaan, kokoamaan ja noutamaan tulemuksensa aikoihin, jossa ajassa nyt elämme. Mikä ketäkin estää tälle Hänen siunauksen ja varjeluksen sisältävälle tielle, tätä Hänen seurakuntaansa ja valtakuntaansa rakentavalle tielle lähtemästä ja siihen niillä, kaikille hyväksi ehdoilla yhdistymästä, ja siihen, vasta Oikeasti Krist. Raamatun UT mukaisesti toimivaan vaihtoehtoon sijoittamista ja kaikkineen siihen pelastukseksi vaihtoehto, yhteyteen yhdistymästä. Tarkoituksella ettei jätä mitään sielunvihollisen hyväksi ja puolesta touhuihin, itseään ja omaansa kaikkineen tuhottavaksi. Joka muuten on edessään

Asiasta kiinnostuneet voi antaa kiinnostuksensa osoittavaa palautetta. Asiasta rakentavasti / asiallisesti keskustelu voi tästä alkaa.

Kristuksen Jeesuksen nimessä, vähäinen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsuttu palvelijansa
Different

#5936 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 16:16

#5918: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

No tiedätkö minkä arvoinen juuri syntynyt lapsi esim. oli antiikissa. Ensimmäisen viikon aikan isä sai päättää, saako lapsi elää vai jätetäänkä tien viereen petojen hoidettavaksi. Poikia sai käyttää seksuaalisesti hyväksi aivan vapaasti. Jumalan edessä koettu omantunnon elämä on se joka muuttui.


Vieras

#5937 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 16:24

#5936: Different - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

No tiedätkö minkä arvoinen juuri syntynyt lapsi esim. oli antiikissa. Ensimmäisen viikon aikan isä sai päättää, saako lapsi elää vai jätetäänkä tien viereen petojen hoidettavaksi. Poikia sai käyttää seksuaalisesti hyväksi aivan vapaasti. Jumalan edessä koettu omantunnon elämä on se joka muuttui.

 

No jopas on tarinat. Ja lähde oli mikä?


Vieras

#5938

03.04.2013 16:36

Oikeusministeriön hallinnoima kansalaisaloite on saanut 143 000 täysi-ikäisen Suomen kansalaisen oikeaksi varmistettua kannatusilmoitusta.

Kristillisdemokraattien Suomen Evankelisen Allianssia hyväkseen käyttäen alkuun panema epävirallinen adressi on saanut 26 938 varmentamatonta allekirjoitusta.


Vieras

#5939 Re:

03.04.2013 16:39

#5938: -

Onnistuit valehtelemaan tuossakin, koska ei suomen evankelinen allianssi ole mikään KD:n alajärjestö.

 

Ei yhtäkään totuudellista lausetta tule näiltä Jumalan Sanan ohjeita vastaan nousevilta, se jo osoittaa että itse valheen isä on heidän taustavoimanaan.


Vieras

#5940 Re: Re:

03.04.2013 16:53

#5939: - Re:

Ankyräkristittyjen Allianssin puheenjohtaja Timo Keskitalo on Kristillisdemokraattien puolueaktiivi. Näin Päivi Räsänen tekee jälleen politiikkaa uskonnon avulla, joskin bulvaanin kautta.


Vieras

#5941 Re: Re: Re:

03.04.2013 16:54

#5940: - Re: Re:

Ja tulee hyvä mieli nimittelystä? Kertoo paljon asenteistanne.


Vieras

#5942 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terolle!

03.04.2013 17:07

#5932: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: Terolle!

Juu, vastaukseni jäi puolitiehen - Kiitti että muistutit!   Brittiläinen David Pawson on ehkä parhaiten opettanut tästä. Kyse on nimittäin VANHURSKAUDESTA,  = TÄYDELLISESTÄ oikeamielisyydestä, sellainen Jumala on. Hänelle on mahdollista tehdä, ajatella, tuntea täydellisen vanhurskaasti. Ihminen taas paratiisissa luovuttamansa vallan takia ei siihen kykene. Vaan on sidottu ajattelemaan, tuntemaan , tekemään vajavaisesti, itsekkäästi, epävanhurskaasti.

"Se, mikä ihmiselle oli mahdotonta, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa.."   Ja paitsi että JUMALA EI VOI LUOPUA VANHURSKAUDEN VAATIMUKSESTA, KOSKA JUMALA, JOLLE KAIKKI ON"VÄHÄN VAAN SUHTEELLISTA" - EI TÄYTÄ MEIDÄNKÄÄN SYVÄLLÄ OLEVAA  YMMÄRRYSTÄMME KAIKKIVALTIAASTA JUMALASTA, mutta etenkään siitä ei luovu sielujemme vihollinen   Syyttäjä: -nämä kuuluvat minulle, ovat minun valtapiirissäni, ja tottelevat minun tahtoani.

Siksi syntiongelma oli ratkaistava, Eikä ollut muuta puhdasta = sielunvihollisen  valtapiirin ulkopuolella olevaa, kuin kolmiythteinen Jumala itse.   Ja oman pojan lähettäminen oli vaikeampaa kuin itsensä antaminen, siitä  oli kuva kun  Aabraham aikoi uhrata Iisakin.  Samalla Moorian vuorella kuoli lähes tuhat vuotta myöhemmin Jumalan oma poika.

En ole yksin

#5943 Jeesus Parhain Ystävä

03.04.2013 17:07

#5938: -  

"Yksin en kulje, en hetkeäkään, vierelläin aina mä Jeesuksen nään.

Suojellen, varjellen, nostaen, auttaen, kanssain Hän käy kautta maailman tään.

Suojellen, varjellen, nostaen, auttaen,

kanssain Hän käy kautta maailman tään".

 

 

 

 

Sininen laulukirja

 

 
taku

#5944 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 17:07

#5920: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

kuten Hollannin humanistit jotka sallivat sairaiden lasten murhaamisen vai


Vieras

#5945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 17:19

#5920: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 Jollei Jumala olisi pannut mitään hyvää ihmiseen tai antanut ensimmäistäkään lakiaan, olisi ihminen täys fiasko, eikä sellaista ihmistä Jumala olisi koskaan tehnytkään.

Ilman Jumalaa ei ole minkäänlaista hyvää - ei yhden yhtäkään, joten pois turha ylpeily, kun sitä ei kenessäkään ole ilman jonkun laittamista.

Kaikki hyvä ja oikeudenmukaisuus tulee Jumalalta, mutta paha paholaiselta sekä paatuneen ihmisen sydämestä.

Raamatussa sanotaan: "Varjele sydäntäsi yli kaiken varottavan, sillä sieltä elämä lähtee".

Mutta millainen elämä ? - Sen valitsee ihminen itse hyvän ja pahan välillä.

ei tälle adressille!

#5946 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terolle!

03.04.2013 17:20

#5942: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terolle!

Harvinaisen sekava vastaus, joka ei vieläkään vastannut kysymykseen, että minkä takia piti olla ihmisuhri, jotta Jumala voisi antaa anteeksi itse luomansa tilanteen? Eikö kaikkivaltias, kaikkivoipa, kaikkihyvä Jumala voi muuten antaa anteeksi, kuin uhraamalla oman poikansa itselleen?


Vieras

#5947 Re: Re:

03.04.2013 17:21

#5930: ei tälle adressille! - Re:

Ehdin sanoa vain, ettei kaikkia luotuja ollut mainittu näissä alkukirjoituksissa, ei myöskään sukuluetteloissa kaikkia sukupolvia, vaan tärkeimmät!

ei tälle adressille!

#5948 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 17:21

#5944: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Nyt tarvitaan lähteitä, että voi mitään vastata.


Vieras

#5949 Tämä on paras adressi mitä on olemassa

03.04.2013 17:22

Kannatan ehdottomasti !
ei tälle adressille!

#5950 Re: Re: Re:

03.04.2013 17:24

#5947: - Re: Re:

Oletko edes lukenut raamattua? 1 moos. 3:20 "Mies antoi vaimolleen nimeksi Eeva, sillä hänestä tuli kaikkien ihmisten kantaäiti."