Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

"rakasta lähimmäistäsi"

#9626 Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 20:59

#9579: - Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Uskovaiset kuvittelevat, että vain ja ainoastaan heidän "totuus" on ainoa ja oikea ja se pistää vihaksi. Uskovaiset voisi ollakin ihan hyviä tyyppejä, mutta se, että ihmistä haukutaan MIELISAIRAAKSI, jos on homoseksuaali... Ampuu aika pahasti yli! + muut ahdasmieliset, jotka ovat samaa mieltä. Miten se näkyy lasten elämään tai kenkenkään elämään, jos homoseksuaalit saavat mennä naimisiin??!??! KENEN ARVOISSA SE NÄKYY?!?! "yhteiskunta on rappiolla" ihan oikeesti, mistä te näitä juttuja keksitte? Ehkä syyttävän sormen voisi osoittaa teitä, homofoobikoita, kohti! Te olette yhteiskunnassa syrjivä osapuoli! Te lietsotte epätasa-arvoa! Te opetatte lapsia halveksumaan muka teitä huonompia ja "sairaita" ihmisä.. TE! Ei ketkään muut, joten oliskohan teidänkin aika rauhoittua niin ei mene tämä maailma ihan rappiolle!


Vieras

#9627

13.04.2013 21:00

Raamattua tulee tulkita
taku

#9629 Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

13.04.2013 21:31

#9601: Virgo92 - Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

Noh saattaa olla syytä kummallakin puolella katsoa peiliin.Varsinkin adoptiokeskustelussa tuntuu siltä ettei kumpikaan osapuoli oikeasti ajattele lapsen etua vaan käyttää lapsia pelinappuloina.Tässä keskustelussa on kuitenkin kute jo on todettu syytä erottaa kaksi kysymystä tai oikeastaan 3 jos tuo adoptio lasketaan mukaan mutta siien minulla ei ole kantaa.Kysymys avioliitosta eli pitäisikö homojen saada AVIOITUA ja sitten kysymys siitä pitäisikö heidän SAADA SAMAT OIKEUDET.Toisin sanoen pitäisikö heidän saada oikeus yhteiseen sukunimeen muita "etuoikeuksia"heteropareilla ei ole.Minun puolestani homoparit voivat hyvin saada oikeuden yhteiseen sukunimeen jos se heidän oloaan helpottaa se vaan ei tunnu heitä oikeasti kiinnostavan.Tuntuu siltä että homot haluaa tätä vaan koska heteoilla on ei siksi että e varsinaisesti välittäisivät avioliitosta poikkeuksikin voi olla mutta pääsääntöisesi heidän perustelunsa on kuulostanut kuin pikkulapsen puheelta lapsen joka haluaa jäätelöä kun toi villeki saa vaikka ei jäätelöistä yhtään tykkää.Pääsääntöisesti arvioisin että sukupuolineutraalin avioliiton kannattajat eivät oikeasti pidä avioliittoa arvossa ja siksi he voivat helposti antaa seen homoille ne kun o heidän kavereitaan siksi et on kiva fiilis kun on saanu kaverin hyväle tuulelle.

Vertaus avioliitto on kuin heteropareille jaettava "karkkipussi". Osa heeroista ei niistä karkeista tykkää osa tykkää homoista taas kukaan ei tykkää karkeista.Mutta e haluavat niitä kun kaverillakin on vaikkeivät kykenisi syömään ensimmäistäkään karkkia.Liberaalit eivät myöskään tykkää "karkeista" joen heidän on helppo luopua karkeista mutta konservatiivit tykkäävät eivätkä halua antaa homoille karkkeja etenkin kun tietävät ettei ne niitä karkkeja syö.


Vieras

#9630 Re: Re:

13.04.2013 21:34

#9625: Kaapo - Re:

Heh, heh - taitaapi taas joku vaihteeksi tekeytyä vallan muuksi kuin on. No, otetaan tuokin vastaan vastapuolelta heitettynä vitsinä:)

 

Hyvät yöt sinullekin


Vieras

#9631 Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

13.04.2013 21:45

#9629: taku - Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

Mitä tarkoittaa seksuaalisuus ja miten seksuaalinen teko määritellään?

Kerro omien, runsaiden kokemustesi pohjalta, kun muita sormi pystyssä neuvot.


Vieras

#9632 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

13.04.2013 21:49

#9631: - Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

Vieras hei, taku nimimerkin kanssa ei kannata edes yrittää keskustella järkevästi, taku on aivan äärikiihkovainen ja ihailee islamia joten jätä hänet vain omaan arvoonsa. Vastauksen toki esittämään kysymykseesi tahtoisin minäkin, mutta täällä kun ei perustella kuin raamatun jakeilla (siis vain niillä hienoilla, naisten kivittämisistä ei tietenkään puhuta).


Vieras

#9633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

13.04.2013 22:03

#9632: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

jaha..okei..sinulla on illmeisesti nimimerkistä enemmän tietoa??? ai että ihan Islamia..no ei minulla mitään sitäkään vastaan..jos uskot se on sinun yksityis asiasi ja minä kunnioitan sitä..jos et usko ok..sama asia..mutta älä lähde tuomitsemaan toisia joita et tunne! Ymmärrän mitä haluat sanoa mutta kunnioita kuitenkin toisen mielipidettä..ok?


Vieras

#9634 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

13.04.2013 22:11

#9633: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

"taku" on kiihkokristitty, joka on saanut porttikieltoja kaikille kristillisille sivustoille ja Ranneliikkeeseen. Väittää parantuneensa homoseksuaalisuudesta terapian avulla. Pakkomielteenä  ovat homoseksuaalisuus, oikeassa oleminen, raamatuntulkinnat ja älyttömät väitteet. Luultavasti asperger.


Vieras

#9635

13.04.2013 22:26

1 Tim 6:-5 Jos joku muuta oppia opettaa eikä pitäydy meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen terveisiin sanoihin eikä siihen oppiin, joka on jumalisuuden mukainen, niin hän on paisunut eikä ymmärrä mitään, vaan on riitakysymyksien ja sanakiistojen kipeä, joista syntyy kateutta, riitaa, herjauksia, pahoja epäluuloja, alituisia kinastuksia niiden ihmisten kesken, jotka ovat turmeltuneet mieleltään ja totuuden menettäneet ja jotka pitävät jumalisuutta keinona voiton saamiseen.

Vieras

#9636 Re: Re:

13.04.2013 22:33

#9625: Kaapo - Re:  

 

Homot ei halua tasa-arvoa lapsille. Homot haluavat adoptoida heitä, siksi lapsilta ei kysytä mitään! Lapset ovat puolueellisia ja homovastaisia epätasa-arvon kannattajia! Homojen mielestä lapsilta pitää panna suut tukkoon!
taku

#9637 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

13.04.2013 23:40

#9634: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

älä höpötä minä en ole saanut porttikieltoa yhtään minnekkään.Enkä ole väittänyt parantuneeni mistään on varsin tavallista että nuorilla on kaikenlaisia mieltymyksiä jotka nousevat pintaan nuorena.Minulla on ollut nuorena kaikenlaisia muitakin mieltymyksiä.Enkä minä myöskään ole väittänyt omavani absoluuttista ja ehdotonta totuutta.Olen vaan sanonut että mikä on oma mielipiteeni.Myönnän täysin että voin olla väärässä.presidentinvaaleissa muuten äänestin Haavistoa.En pidä sukupuolineutraalia avioliittoa minään erityisen tärkeänä poliittisena kysymyksenä mutta tykkään keskustella ihmisten kanssa.Ainoa mikä tuosta kirjotuksesta pitää paikkansa on että olen asperger.

taku

#9638 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

13.04.2013 23:44

#9633: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nykymuotoinen avioliittolaki riittää.

Hänellä ei todellakaan ole minusta MITÄÄN TIETOA.Tuossa allaolevassa kommentissa ovat suurimmalta osataan tuulesa temmatut väitteet.En ihaile islamia mutta pidän maltillista ISLAMISMIA parempana kuin arvoliberalia sekularismia sekin että tämä kirjoittaja ei erottaa islamismia ja islamin uskoa toisistaan kertoo että taitaa olla itse aika pihalla

taku

#9639 tietoa minusta

13.04.2013 23:54

Kun eräillä tuntuu olevan niin vahvoja käsityksiä minusta jotka ovat tuulesta temmattuja niin kerrottakoon vähän tarkennusta
-äänestin presidentinvaaleissa Haavistoa en siksi että oli homo vaan muista syistä
-nuorena minulla on ollut kaikenlaisia impulsseja jotka ovat hävinneet.15-VUOTIAANA minulla oli lieviä homoseksuaalisia impulsseja pikkusen eri juttu kuin aikuisten kohdalla ilmentyneet
-en usko että koko Raamattu olisi sanasta sanaan totta
- uskon Jumalaan mutta pidän evoluutioteoriaa varsin varteenotettavana
-en viaa ketää eikä omoseksuaalisuus inhota minua paljon enemmän inhoan peikonlehtiä mutta se on henkilökohtainen juttu
kuulostavatko kiihkokristityn mielipiteiltä? Eräät saavat kiittää onneaan että täälläpuhutaan nimettömänä koska muuten koska muuten nämä tuulesta temmatut jutut alkaisivat lähestyä kunnianlokkausta mutta koska kyse on nimimerkeistä tydyn vain toteamaan että harkitsen ilmoitusta asiattomasta sisällöstä Albert Einsein oli muuten myös Asperger ja jos eläisi niin varmaan hänenkään kanssa ei vvoisi järkevästi keskustella

Ainoastaan tekojanne ei voi hyväksyä. Rakastamme edelleen lähimmäisiämme.

#9640 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

14.04.2013 05:15

#9626: "rakasta lähimmäistäsi" - Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Tulipas taas sieltä roppakaupalla  heitettyä kiviä. Missä se sinun lähimmäisen rakkautesi on ? Ei näytä olevan sitä rakkautta muille kuin homoille, tai lespoille! Meillä on jo tasa-arvoinen avioliitto, Miksi se ei mene ymmärrykseen saakka. Avioliitto-lakia ei tarvitse/ei saa muuttaa, romuttaa, eikä tehdä mitättömäksi. Emme vihaa ketään, homot ja lespot olkoon miten haluissaan ovat, mutta meillä on oikeus puolustaa avioliittolakiamme, joka kuuluu nyt VAIN YHDELLE NAISELLE JA MIEHELLE JULKISEKSI AVIOLIITOKSI, SITÄ ÄLKÄÄ VIEKÖ MEILTÄ POIS. Älkää puuttukö meidän asioihimme, antakaa meidän olla rauhassa. Lopettakaa meidän kiusaamisemme, älkää kiusatko meitä. Älkää tehkö pahaa meille, särkemällä meille kuuluvaa avioliittolakia, joka kuuluu vain MEILLE. Rakastakaa myös meitä ja olkaa niin armollisia meitä kohtaa, ettette enään puutu meidän asioihimme/avioliittolakiimme. Tämän toivon teidän ymmärtävän.


Vieras

#9641

14.04.2013 06:44

Jos autoani tankkaan ,niin letku pitää laittaa bensa tankkiin eikä pakoputkeen

Vieras

#9642

14.04.2013 06:44

Hyvä ja ehdottomasti tarpeellinen adressi,koskien tällaista syntielämää ja Jumalanpilkkaa vastaan.
Jumala ei ole antanut kenellekkään lupaa/oikeutta muutella omia asetuksiaan,ei maallisen vallan eikä eritavalla suuntautuvien "sairaiden".

Vieras

#9644 Miehen ja naisen välinen suhde

14.04.2013 06:47

Jumala on Pyhä ,eikä hän salli homo ja lesbo liittoja ,siis tällaisista liitoista ,vaikka ei se ole mikän liitto !!voi Suomen kansa tehdä parannuksen ja elää puhtaasti hyväksymällä vain miehen ja naisen välisen liitoon

Vieras

#9645 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

14.04.2013 06:49

#9640: Ainoastaan tekojanne ei voi hyväksyä. Rakastamme edelleen lähimmäisiämme. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Ymmärrän kyllä ilmeisen tuskasi asian tähden. Mutta pitäisi tarkentaa, keitä nuo "me" ovat, joille nykyinen avioliittolaki kuuluu? Nykyinen avioliittolaki koskee kuitenkin kaikkia suomalaisia nais-mies- aviopareja, joista suuri osa ei edes kuulu kirkkoon, osa voi kuulua eri uskontokuntaan jne. Näkisin, että nykyinen avioliittolaki kuuluu jo suuremmalle joukolle kuin "meille". Itsekin olen miehen kanssa avioliitossa oleva nainen, ja siltikin kannatan tasa-arvoista avioliittolakia.

Kenen asioihin ja kenen taholta tässä siis ei saa puuttua?

Homoille ei lapsia.

#9646 Re:

14.04.2013 06:55

#9642: -

Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja antoi tehtävän täyttää maa. Hän EI antanut sitä tehtävää kahdelle mieheelle tai kahdelle naiselle. Tehtävä annettiin miehelle ja naiselle. Sanassa tämä on ilmoitettu selkeästi ja johdonmukaisesti ja tätä tehtävää EI Ole milloinkaan Jumala muuttanut.

PERUSTA ON TERVELLE ELÄMÄLLE ANNETTU JA SITÄ EI VOI MUUTTAA LAILLA JA ASETUKSELLA.

HOMOUS VILLITSEE KOHTA LAPSIIN JA ELÄIMIIN SEKAANTUMISET ELI PEDOFILIAAN.

Ihminen voi tehdä asoita mitä EI Ole luvallista, mutta seuraamukset ja vastuun kantaa ihminen itse haureuden teoistaan.

"lähimmäisen rakkaus"

#9647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

14.04.2013 07:08

#9640: Ainoastaan tekojanne ei voi hyväksyä. Rakastamme edelleen lähimmäisiämme. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Todellakin kiinnostaa tuo "ME"?? Oletteko te uskovaiset kenties jotenkin oma porukka, jota tulee kunnioittaa ja antaa teidän tahto läpi? Kuten huomasit varmaan nimimerkkini oli "lähimmäisen rakkaus" ja tällä viittas puhtaasti teidän tarkoitusperiinne. Eläkää te niin puhtaasti, kun voitte, mutta antanaa nyt hyvänen aika muillekin mahdollisuus avioliittoon. Se EI OLE TEILTÄ POIS MITENKÄÄN? Luuletteko, että Jumala rankaisee teitä, jos homot menevät naimisiin vai mikä siinä on nyt niin vaikeaa? Olen itse hetero, mutta en voi ymmärtää tuollaista vouhotusta avioliitosta. Homoseksuaali on ihminen siinä, missä tekin olette. Hän usein käy töissä ja maksaa veronsa.. osallistuu siis yhteiskunnan kuluihin. Joten "me" emme anna "teille" yksin oikeutta avioliittoon, koska se EI yksin teille kuulu. Teidän arkipäivänne tuskin muuksi muuttu vaikka homoseksuaalit menisivät naimisiin, joten olisko aika ottaa JÄRKI KÄTEEN?

ei voi olla

#9648 Re: Re:

14.04.2013 07:11

#9646: Homoille ei lapsia. - Re:

Pedofilialla ei ole mitään tekemistä eläimiin sekaantumisen tai homoseksuaalin kanssa, joten OLKAA HYVÄ JA PUHUKAA ASIOISTA OIKEILLA NIMILLÄ!!!! Tulee sellainen olo, että teillä kiihkoilijoilla on hieman sivistyksessä puutetta, kun esitätte asienne noin tekemällä itsestänne ainoastaan TYHMÄN!! Homot voivat kasvattaa lapsia siinä missä heterotkin. Onko yksinhuoltajuus sinusta parempi vaihtoehto???? Kuka sen on sanonut, että homous ei ole luvallista? Raamattuko? Satukirja koko kirja halooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TEKOJANNE EMME HYVÄKSY, MUTTA EDELLEEN RAKASTAMME LÄHEISIÄMME.

#9649 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

14.04.2013 07:22

#9645: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Ainoastaan yhdelle miehelle ja yhdelle naiselle, siis nainen ja mies avioituvat ja liittyvät yhdeksi. Ei mies ja mies, eikä miehet ja miehet. Ei nainen ja naiset kuulu tähän avioliiton joukkoon. Jokainen saa kuulua kirkkokuntaan mihin haluaa ja avioliittoon vihkimisen voi suorittaa joko maistraatissa tai kirkkokunnissa missä haluaa, mutta vain yhdelle naiselle ja yhdelle miehelle kuuluu avioliitto. Kävimme maistraatissa todistajien läsnäollessa pyysimme sunauksen avioliitollemme ja se on kestänyt. AVIOLIITTO ON NYT JO TASA-ARVOINEN YHDEN NAISEN JA YHDEN MIEHEN AVIOLIITTO. Älkää romuttako avioliittolakia, joka nyt on jo se joksi se on tarkoitettukin. Pyydän armollisuutta meitä kohtaan!!


Vieras

#9650

14.04.2013 07:33

Tiedämme mitä Raamattussa sanotaan avioliitosta kun pidämme Raamattua ohjekirjanamme emme voi hyväksyä muuta avioliitto muotoa ,kuin minkä Jumala on Raamatussa ilmoittanut.