Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#9551 Re: Re: Re: Re: Re:

13.04.2013 16:35

#9544: - Re: Re: Re: Re: han on homoasiantuntija itse kertonut, kuinka liukuu.. ja ihan perustuu omiin havaintoihinkin.  Terapiaa suosittelen kaikille lasten oikeuksien polkijoille.

Kun kerran haluat tämän tiedon tuoda julkiseksi, niin varmaan haluat laittaa myös linkin tämän homoasiantuntijan (en ollut ennen törmännytkään tällaiseen oppiarvoon) tutkimukseen aiheesta sekä tiedot homoasiantuntijan kompetenssista (koulutus, oma tutkimustyö, asiaan perehtyminen jne) väittää jotain tällaista.

Ne lääketieteelliset ja psykologiset alan tutkimukset, joita itse olen lukenut, ovat osoittaneet aivan muuta.

Pedofiliaa on tutkittu paljonkin ja siitä on olemassa ihan oikeaa tietoa, joten jospa jo jätettäisiin nämä järjettömät huutelut. Ennen kaikkea: pedofiileissä ei ole enempää homoseksuaaleja kuin heteroseksuaaleja. Sen sijaan heteroseksuaalinenkin mies voi kyllä tuntea vetoa pikkupoikiin, -tyttöihin tai molempiinkin. Vain pieni osa pedofiileista on sellaisia, jotka tuntevat vetoa yksinomaan lapsiin, eivätkä siis lainkaan aikuisiin. Siten pedofiili voi aivan hyvin olla, ja usein onkin, naimisissa oleva heteromies ja isäksikin tullut. Yhtä hyvin hän voi olla myös homoseksuaali.

Kuitenkin joitain yhteneväisiäkin piirteitä pedofiileillä on. Ensinnäkin pedofiileista ylivoimaisesti suurin osa on miehiä, naisia heistä on vain muutamia prosentteja. Aikaisemmin jopa luultiin, että naiset eivät voi olla pedofiileja. Muita havaittuja eroja on mm. siinä, että pedofiilit (miehet) ovat useammin ns. "työläisluokasta", huonommin koulutettuja, vasenkätisiä, lyhyempiä ja vähemmän älykkäitä kuin seksuaalisuudeltaan normaalit lajikumppaninsa. Myös aivoissa on havaittu rakenteellisia eroja, ja eritoten näitä on viime aikoina runsaasti tutkittu.

Siten yksikään lapsi ei altistu hyväksikäytölle sen perusteella, onko hänellä kaksi äitiä tai vaikka viisi isää. Hyvät ihmiset, eihän näin yksioikoisia johtopäätöksiä voi vetää, eihän? Pedofiili voi ihan yhtä hyvin asua juuri sinun naapurustossasi, joten se, allekirjoitatko tämän adressin, ei suojele sinun lastasi. Jos oikeasti haluaa suojella lapsia, niin sen voi tehdä vain kasvattamalla heistä vahvoja. Opettakaa heille heidän omat rajansa, ne paikat, joihin kukaan ei saa koskea, ei aikuinen, eikä lapsi, ilman lupaa. Opettakaa heitä sanomaan ei ja pitämään omia puoliaan, sillä pedofiilin uhri on yleensä (silloin kun se ei ole oma lapsi) juuri se kiltein, juuri se hiljaisin, juuri se lapsi, josta ei ole vaivaa kenellekään. Juuri se, joka ei osaa pitää puoliaan. Ja ennenkaikkea, osallistukaa niiden lastenne elämään ja tietäkää, mitä heille kuuluu.

 

-Terveisin naapurissa asuvan heteroseksuaalisen, naimisissa olevan iäkkään miehen, aikuisten lasten isän hyväksikäytön kohteeksi lapsena joutunut nainen. Hyväksikäytettyjen joukossa oli myös yksi poika.

 

lähteet: 
Ryan C. W. Hall, MD, Richard C. W. Hall 2007: A Profile of Pedophilia: Definition, Characteristics of Offenders, Recidivism, Treatment Outcomes, and Forensic Issues. Mayo Clin Proc. 82(4):457-471 
Alan Zarembo 2013: Many researchers taking a different view of pedophilia. Los Angeles Times, January 14.
Wikipedia (englanninkielinen)

 


Vieras

#9552 Re: Re: Re: Re: Re:

13.04.2013 16:37

#9544: - Re: Re: Re: Re:

Kuka tämä homoasiantuntija on ja missä hän julkaisi tutkimuksensa?


Vieras

#9553 Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 16:38

#9547: hohhoijjaa - Re: Miehen ja naisen välinen suhde 

Lyhyesti sanottuna: Jos pahalle annetaan pikkusormi, se vie koko käden.

Yhteiskunta on antanut samaa sukupuolta oleville pareille jo oikeuden rekisteröidä parisuhteensa. Mikäli homoliitot laillistettaisiin lähtemällä vastuuttomalla tavalla ropeloimaan nykyistä avioliittolakia, tulisi yhteiskuntamme suistumaan yhä syvälle rappioon.


Vieras

#9554

13.04.2013 16:38

Tässä ketjussa joku neropatti kirjoitti yhden kerran, että lapsikin sen tietää haukkuessaan toista homoksi. No tässä olisi 15-vuotiaan tytön hyvin kypsä näkemys aiheeseen (olen tainnut lukea liikaa tätä ketjua, kun aivan havahduin, että jo 15-vuotias voi kirjoittaa ja ajatella noin älykkäästi kun täällä aina aikuisetkaan eivät siihen pysty). http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/jamahdys-isa-aiti-asetelmaan/1314648

Vieras

#9555 Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 16:41

#9553: - Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Mikäli homoliitot laillistettaisiin lähtemällä vastuuttomalla tavalla ropeloimaan nykyistä avioliittolakia, tulisi yhteiskuntamme suistumaan yhä syvälle rappioon.

 

Millä tavalla konkreettisesti suomalainen yhteiskunta "suistuisi yhä syvälle rappioon? Miten rappio ilmenee vaikkapa Hollannissa, Islannissa tai Espanjassa?


Vieras

#9556 Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

13.04.2013 16:42

#9529: taku - Re: Re: Gandhin sanoin.. Noh eihän koko seksuaalisuuden käsitettä ollut olemassa kuin vasta1700-lla.Huomaa kuitenkin että Jeesus puhui varsin vähän yleensäkään tälläisistä aiheista.Avioliiitto ja yhdyntä tosin kyllä tunnettiin.Se että Jeesus ei jostain asiastapuhunut ei tarkoita että se olisi hyväksytävää.Sen se tosin osoittaa ettei Homoseksuaalisuus ole sellainen kuolemansynti millaisena eräät sitä pitävät mutta ei merkitse että se olisi hyväksyttävää.

Ja kuitenkin olet valmis vetoamaan siihen, että raamattu kieltä homoseksuaalisuuden....? Mutta se, ettei Jeesus puhunut yhtään mitään homoseksuaalisuudesta (vaikka kielsi kyllä esim. avioeron), sivuutetaan sanomalla, että eihän seksuaalisuutta edes tunnettu siihen aikaan :D Ei tunnettu muuten Mooseksen tai Paavalinkaan aikaan.

Virgo92

#9557 Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

13.04.2013 16:44

#9541: Päivi - Re: Re: Re: Gandhin sanoin.. 

 Gandhi tuskin on edes maininnut homoseksuaalisuutta,mutta sen mukaan mitä itse sanoit, niin tätä koko adressiahan ei siis tarvita. Homoseksuaalisuushan EI näet  ole m i n k ä ä n a s t e i n e n rikos. Jos olet luullut niin , niin olet nyt vain erehtynyt.Ja jos vieläkin epäilet , niin tarkasta asia täältä netistä. Lue Wikipedian artikkeli asiasta, ja lakkaa vaahtoamasta!


Vieras

#9558 Re: Re: Re: Kirkko ja laki

13.04.2013 16:44

#9509: - Re: Re: Kirkko ja laki

Vertaa:

Jos ihmismies olisi tarkoitettu elämään vastakkaista sukupuolta olevan kanssa, niin miksi miehen g-piste on kehittynyt anaalin etuseinämään?

Jos ihmisnainen olisi tarkoitettu elämään vastakkaista sukupuolta olevan kanssa, niin miksi miehen sukupuolielin ei osu naisen klitorikseen eli kohtaan, jonka stimulointi (toisin kuin pelkkä vaginayhdyntä) johtaa useimmilla naisilla orgasmiin?

Jos ihmismies olisi tarkoitettu elämään ilman itsetyydytystä, niin miksi miehen käsi ja penis kehittyvät niin kätevälle etäisyydelle toisistaan ja sopivat lisäksi aivan erityisen hyvin yhteen?

Kristinuskon sisältämillä seksitabuilla ja suorilla kielloilla taistellaan ihmisen fysiologiaa vastaan.

Jostakin syystä biologista deterministisyyttä sovelletaan lisäksi vain seksuaalisuuden alueella. Lentokoneet, silmälasit, elintenluovutusleikkaukset, avaruuskävely ja kynsienleikkuu sotivat kaikki ihmisen fysiologiaa vastaan, mutten juurikaan näe niihin kohdistettua uskonnollisesti motivoitua vastustusta.


Vieras

#9559 Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 17:17

#9555: - Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde 

Suomalainen yhteiskunta suistuisi homoliittojen laillistamisen kautta yhä syvemmälle rappioon niin että kansakunnan arvot ja moraalikäsitykset romahtaisivat.

Taku

#9560 Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

13.04.2013 17:18

#9534: - Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

Tästäkin asiasta on jo keskusteltu mutta ei se mitään.Väität siis että politiikka ja uskonto tulisi pitää erillään.kuinka perustelet väitteesi?Ja kuinka määrittelet uskonnon mitä sano jos väitän että itseasiassa ei ole mitään uskontoa on vaan lukematon määrä erilaisia elämänkatsomuksia joista jotain nimitetään uskonnoiksi?Politiikassa jalainsäädännössä on kuitenkin hyvin pitkälle kyse oikeasta ja värästä.Jos ihminen uskoo Jeesukseen e vääjäämättä vaikuttaa hänen käsityksiinsä oikeasta ja väärästä jasitä kautta poliittiisiin näkemyksiin.

taku

#9561 Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

13.04.2013 17:22

#9556: - Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

Ihan hyvä kysymys seksuaalieettiset kysymykset ovat tietysti vaikeita.On kuitenkin syytä huomata että vaikka käsitettä seksuaalisuus ei ollutkaan niin käsitteet avioiitto ja yhdyntä kyllä tunnettiin.Tässäkin kohtaa voidaan tietysti myös kysyä mitä seksuaalisuus tarkoittaa ja miten seksuaalinen teko määritellään.

P.

#9562 Re: Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

13.04.2013 17:24

#9543: - Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

Joo, itsekkin aattelin, että nyt tuli rikoslain termi kiireessä, sopivampi olisi ollut täydentää se ...Jumalan edessä.                    Kyllä tiedän, että  Esim Tel Avivissa on paljon homoseksuaaleja,  ja taisi olla asiaan liittyviä tapahtumia tai muuta , josta se on tässäyhteydessä tunnettu.   Ja  lainsäädännön täytyy olla erittäin homomyönteinen, koska  Suomalaisiin liittyvä Jad Hashmona tuli muistaakseni tuomituksi erittäin suuriin korvauksiin kieltäydyttyään uskonnollisena yhteisönä homoparin häätilaisuuden järjestämisestä.

Virgo92

#9563 Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 17:26

#9559: - Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde 

 Kuulostat varsinaiselta vanhanajan moraalisaarnaajalta kielikuvinesi. Millainen mahtaa mielestäsi sitten olla mielestäsi ´ kukoistava´kansakunta? Uhkaako meitä ´tapainturmelus´ peräti ....


Vieras

#9564 Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 17:50

#9559: - Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde Suomalainen yhteiskunta suistuisi homoliittojen laillistamisen kautta yhä syvemmälle rappioon niin että kansakunnan arvot ja moraalikäsitykset romahtaisivat.

 

Mitä ovat kansakunnan arvot ja moraalikäsitykset Suomessa?Ole hyvä ja listaa ne.

Millä tavoin tällainen romahdus on konkreettisesti tapahtunut Islannissa, Rotsissa, Hollannissa, Etelä-Afrikassa ja Espanjassa?


Vieras

#9565 Re: Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

13.04.2013 17:52

#9560: Taku - Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

Ja kuinka määrittelet uskonnon mitä sano jos väitän että itseasiassa ei ole mitään uskontoa on vaan lukematon määrä erilaisia elämänkatsomuksia joista jotain nimitetään uskonnoiksi?

 

Uskonnoissa on aina mukana yliluonnollinen komponentti. Kristillisdemokraatit tekevät politiikkaa uskontoa apunaan käyttäen.

S.

#9566 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

13.04.2013 17:55

#9562: P. - Re: Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin.. Joo, itsekkin aattelin, että nyt tuli rikoslain termi kiireessä, sopivampi olisi ollut täydentää se ...Jumalan edessä.                    Kyllä tiedän, että  Esim Tel Avivissa on paljon homoseksuaaleja,  ja taisi olla asiaan liittyviä tapahtumia tai muuta , josta se on tässäyhteydessä tunnettu.   Ja  lainsäädännön täytyy olla erittäin homomyönteinen, koska  Suomalaisiin liittyvä Jad Hashmona tuli muistaakseni tuomituksi erittäin suuriin korvauksiin kieltäydyttyään uskonnollisena yhteisönä homoparin häätilaisuuden järjestämisestä.

 

Vai että Jumalan edessä. Tuolla ei ole mitään tekemistä Suomen valtion lansäädännön kanssa.

Hienoa, että se pastori Sartolasi pääsee hehkuttamaan noin kiihkeästi Israelin homoseksuaalien hyvän aseman puolesta.


Vieras

#9567 Re: Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

13.04.2013 17:58

#9561: taku - Re: Re: Re: Re: Gandhin sanoin..

Mitä tarkoittaa seksuaalisuus ja miten seksuaalinen teko määritellään?

 

Kerropa vaikka omien, runsaiden kokemustesi pohjalta.

Kati

#9568 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 18:01

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Mitä väliä voi olla kahden tai useamman ihmisen sopimuksessa, etenkin kun kirkko erotetaan siitä, mitä he keskenään sopivat? Miten se muuttaa kenenkään olemista tai elämistä? Minä olen avioliitossa (maistraatin kautta, emme kuulu kirkkoon) mieheni kanssa, se on meidän kahden välinen asia, eikä meitä kiinnosta kilin v*ttua ketkä muut ovat keskenään sopineet ja mitä. Se on minusta sairautta, että toisten tekemisistä jaksetaa pitää tällaista ääliömäistä mekastusta. Hankkikaa elämä.


Vieras

#9569 Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 18:16

#9568: Kati - Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Täysin samaa mieltä! Mutta kun näiden luupäiden jakeluun ei mene että tässä ei nyt haeta kirkon siunausta vaan kyse on ihan maistraatti vihkimisestä johon kirkolla ei ole mitään sananvaltaa! Vaikka joka sivulla tätä toitottaisit niin eiköhän seuraavassa viestissä valiteta että "miksi homot haluu kirkkohäitä"!


Vieras

#9570 Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 18:19

#9568: Kati - Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Mitähän jos siinä tapauksessa viihtyisit vähän toisenlaisella palstalla/seurassa. Ihan turhaan ärsytät itseäsi täällä kun varsin hyvin tiedät mitä mieltä täällä suurin osa porukkaa kerran on. AVIOLIITTO ON NAISEN JA MIEHEN VÄLINEN SUHDE


Vieras

#9571

13.04.2013 18:24

Jos samaa sukupuolta olevat saavat lapsen syntymään,niin mikä siinä sit avio ja adoptio-oikeudet. Miettikää oikesti, jos lapsen äiti on Eero ja isä Rauno..miten lasta tullaan kiusaamaan,jo ala-asteella,kun homppeli vanhemmat tulee vanhempain iltaan tai yleensä muuhun tapahtumaan. Muut lapset ja suurin osa vanhemmista varmasti "katsoo" vinoon..
Ajattelen tässä lapsen turvaa ja leimaamista kiusaamiselta yhteisön edessä. En itse haluasi olla lapsi,jolla on kaksi isää tai kaksi äitiä..

Vieras

#9572 Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 18:28

#9568: Kati - Re: Miehen ja naisen välinen suhde

"eikä meitä kiinnosta kilin v*ttua ketkä muut ovat keskenään sopineet ja mitä. Se on minusta sairautta, että toisten tekemisistä jaksetaa pitää tällaista ääliömäistä mekastusta. Hankkikaa elämä."

Kielenkäytöstäsi voi jo päätellä, ettei ymmärryksesi voikkaan riitää käsittämään nokkaasi pidemmälle näiden  asioiden pitemmän ajan seuraamuksia. Toivon sinulle siunausta elämääsi!

 


Vieras

#9573 Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

13.04.2013 18:29

#9570: - Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Siis ilmeisesti et halua edes kuulla toista puolta etkä halua keskustella aiheesta? Miksi siis tämä KESKUSTELUpalsta? Vain sinunlaisesi mielipiteet ovat sallittuja?  En ole samaa mieltä mutta puolustan teidän vapauttanne sanoa oma mielipiteenne! Ehkä sinä et puolusta minun vapauttani sanoa ja keskustella omasta mielipiteestäni? Sitä muuten toisella nimellä kutsutaan diktatuuriksi!


Vieras

#9574 Re:

13.04.2013 18:30

#9571: -

Ja minkälaisen arvomaailman omaksuneet lapset heitä kiusaisivat?


Vieras

#9575 Nousee jo polttoaineen hintaa tärkeämmäksi...

13.04.2013 18:31

Kukahan on hetken päästä 33681. allekirjoittaja?