HERTTONIEMEN virkistysalueen säilyttämisen puolesta


Vieras

#1

10.05.2013 16:57

Herttoniemen luonto-ja virkistysalueet tulee säilyttää ;erityisesti alueella oleva kallioinen metsäalue on ainutlaatuinen palokärkineen ym.eläimineen.Suhteessa lisääntyvään rakentamiseen tämä alue tulisi säilyttää,sillä sen merkitys myös ulkoilualueena on korvaamaton.
Äiti

#2 Vihersilta

16.05.2013 21:12

Eläinten liikkumista pitäisi helpottaa. Viikintiellä on päivisin niin paljon liikennettä, että eläimet pääsevät tien yli turvallisesti vain yöllä. Vihersilta Viikintien yli auttaisi.

Oli hienoa kuunnella viime viikolla käen kukuntaa metsästä. Naapurusto iloitsi.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.04.2014 16:24


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.05.2014 19:47


Sampo

#5 Viilarintien hiidenkouru

02.04.2019 09:51

Hei kaikki. Olen vasta näinä viime hetkinä havahtunut puolustamaan Viilarintien hiidenkourua, koska pelkään, ettei Raide-Jokerin suunnittelussa ole otettu muodostumaa huomioon aiheen vaatimalla vakavuudella.

Jos ymmärrän tilanteen oikein, on katusuunnitelmissa aiottu täyttää tai räjäyttää erittäin arvokas hiidenkouru, sillä muodostuman kiertävä vaihtoehto olisi kalliimpi kuin vain kovakouraisesti puskea Raide-Jokerin reitti muodostuman läpi.

Ymmärrän olevani todella myöhäisessä vaiheessa tämän asian kanssa, mutta hiidenkourun tärveleminen on törkeää piittaamattomuutta ikivanhaa, harvinaista ja kaunista geomorfologista muodostumaa kohtaan.

Tietoni hiidenkourun tilasta ovat Raide-Jokerin kotisivujen suunnitelmien varassa. Onko teillä täällä jotain ensi käden tietoa asian tilasta?

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…