JOhanna Tukiainen "yhdyskuntapalveluun" , eikä vankilaan!


Vieras

#26

13.06.2013 12:53

Ei Johanna ole rikollinen, pahoinpitelyt ja rattijuoppous olivat kateellisten suomalaisten lavastamia, pelkkää ajojahtia!

Vieras

#27

13.06.2013 13:13

Mustaparta ei pidä, kun rahvas pokkuroi kuninkaallisille

Vieras

#28 Hyvää nimipäivää

13.06.2013 13:16

Torstai 13.6.2013 | Raili, Raila

Vieras

#29

13.06.2013 13:28

Arvoisa herra tai rou... Tunkki. Edustamme asianajotoimistoa Majava ja Majava ja Majava ja Majava ja Majava ja Majava ja Marsu ja-ja-ja-ja-ja...

Haluamme ilmoittaa, että sinun ei tarvitse pelätä vankilaa, koska niin epätoivoista vankia ei ole, joka sinut raiskaisi. Ymmärrän että sinut todennäköisesti löytää vankilan suihkusta, koska valaiden iho kuivuu helposti. Jaamme tuskasi, koska vankilassa demonit eivät pakota ketään tekemään sinulle pakastapizzaa. Oikeastaan suosittelemme, että jätät jälkiruoan väliin. Voit yrittää saada empatiapisteitä uskoontulolla, mutta muista: Vaikka Jeesus hengasi huorien kanssa, hänelläkin on rajansa.

Suosittelemme että hyväksyt vankilaan menon, koska sinulle ja sinun taitoihin sopivin yhdyskuntapalvelun muoto on häipyä julkisuudesta ja julkisista tiloista vähäksi aikaa. Emme ole tarjoamassa palveluitamme sinulle, koska emme vastaanota eläinsuojelurikoksia emmekä käsittele rikoksia luontoa kohtaan.

Ystävällisin terveisin,
Majava vonBiiverhausen
Åilluneste Mandatum
Ben Dover

#30 Tuksu on paniikissa

13.06.2013 13:32

Vankilaan kuuluu Siwan kassat ja polkkatukkaiset tuomarit.

Vapaalle kuuluu kaikki Jou Pasko-konsulentit ja juomarit.
Kokoomusnuori94

#31

13.06.2013 13:39

En linkitä kuvaa, jossa stringien naru on kuin tervalla sivelty, koska haluan pitää tämän adressin ja keskustelun asiallisena, kuten tähänkin saakka.
Usko Mat'On

#32 Ei hyvää päivää...

13.06.2013 14:03

Onhan tämä jonkun huonohuumorisen alullepanema vitsi? :-D Mitä tuo Tuksutin tekisi yhdyskuntapalvelussa?
markku jollaksesta

#33 JOO HYVÄÄ PÄIVÄÄ

13.06.2013 14:08

Ai mitä tuksu tekisi yhteikuntapalveluksessa. Vetäisi turpaan kaikkea mikä liikkuu ja amfetamiinia nokkaan lapiolla ja kakkisi housuun.
Näätä Nöpönenä

#34 Näätää naurattaa!

13.06.2013 14:15

kyllä tolla dharmalla nyt helvetti vankilan välttää! Anna mennä, Josuvossu!
Kyynelehtivä tuomari

#35 Kirjoita ihmeessä!

13.06.2013 14:17

Eihän väkivaltarikollista pidä minnekään eristyksiin laittaa. Ehdottomasti tulee pitää vapaalla, niin hän voi nähdä, kuinka kaduilla ihmiset eivät lyö toisiaan. Siitä hän sitten oppii, ja sädekehä pään päällä kirkastuu kirkastumistaan.
Näätä Nöpönenä

#36 Johannan kosketus

13.06.2013 14:28

Hmm. Ehkä se on pieni ongelma, että Johanna ei ilmeisen todennäköisesti yleensä ymmärrä näkemiään asioita. Ei ole sillä lailla visuaalinen ihminen. Enemmänkin koskettelija. Ja kosketuksen voiman ja paineen tuntuhan on tietysti ihan vaan kokemuksellinen mielipide.
Nyt naurattaa!!!!

#37 Tukiaisen tulevaisuus on kaltereiden takana

13.06.2013 15:03

Ei pääse ikinä irti väkivaltaisuudestaan eikä alkoholistaan. Plussana lisänä löytyy huumeriippuvuus.Kun muut normaalit ihmiset lähtevät Juhannuksen viettoon,niin Tuksu tyhjentää kakkipaljun ja alkaa luuttua vessoja. Hyvää loppu elämää glamour Prinsessa.
Nelsson Mandoliini
Vieras

#38

13.06.2013 15:25

Kovin on kurja paikka se vankila.Yo- neljä ällää menee ihan harakoille.Saako sinne mukaan edes bikineitä kun on toi kesäkin.Ja kuinka käy suositun seiskan video blogin!!! Hei Haloo!!

Forcen Majuri

#39 Lisää linnaa vaan, se koulii.

13.06.2013 15:30

Odottelen innolla seuraavia Tunkiaisen oikeudenkäyntejä. Niissä vasta nähdään Suomen oikeuskäytännön todellinen kantti. Alla on nyt ehdoton kakku pahoinpitelystä, joka on todennäköisesti vielä istumatta ennen seuraavaa keissiä. Lienee selvää että kateellinen polkkatukkainen näätätuomari vasaroi Hutsulle lisää linnaa, sen sijaan jos tulee vielä lisää ehdollisia niin poltan lakikirjan roviolla.
Mitä oli Tuksu tuota kirjoittaessaan nautiskellut????

#40 Tukiaisen kynästä

13.06.2013 16:23

http://www.dollsdancers.fi/diary/diary.php

Nimi: Johanna Tukiainen
09.06.13 12:51 am

TAAS ON TAPAHTUMASSA YKSI OIKEUSMURHA, JONKA KOHTEEKSI OVAT MUUTKIN JOUTUNEET



Minulle tulee sadoittain kirjeitä päivittäin, joista on on tappouhkauksia ja suurin on "onnittelukortteja" 60 päivän kakusta.
Vien kaikki poliiseille, vaikka he eivät nyt näytäkään mitään tekevän tai jos tekevät niin puolueellisesti.

Suurin osa korteista on kirjoitettu omalla käsialalla ja käsialasta näkee että kortit ja uhkauskirjeet ovat naisilta. Siskoni Julia on tällä hetkellä Meilahden sairaalassa, oikeudenkäynnin jälkeen hän vain nukkui eikä syönyt yhtään mitään. Hänen ketoosiarvonsa menivät sekaisin (diabetes nro 1.) ja verensokeri oli 30 ja kuumetta oli 38,6. Hän tuli itse herättämään minut ettei pysty hengittämään ja minä kutsuin ambulanssin. Julia on ollut nyt sairaalassa noin viikon. Hänellä on välillä ollut käytössään ystävämme antama Iphone jolla hän pääsee internettiin.

Ei voi mitään muuta kuin ihmetellä suomalaisten julmuutta ja vahingoniloa!
Ihan tiedoksi vaan teille kaikille, turha lähetellä mulle "Onnea 60v" kortteja, koska en ole koskaan eläessäni ollut vankilassa enkä yhteiskuntapalveluksessa, jos kävisi nyt niin että pahimmassa tapauksessa joutuisin vankilaan, kärsisin ensikertalaisena kolmasosan tuomiosta eli 20 päivää. Mutta vankila on näillä näkymin täysin poissuljettu, tarvitsemme kokonaan uuden oikeudenkäynnin, jossa Julian törkeä pahoinpitelijä Janne Johannes Särmäkari saa myös tulla vastaamaan teoistaan. Hän repi Julia keskiosalta päästä juurineen hiukset päästä, niin että Julialle tuli kaljuja kohtia päähän. Minä en IKINÄ tekisi sellaista omalle, rakkaalle siskolleni!!!!!

Olen todistajana myös siinä, että meille kyllä kutsuttiin taksi, mutta sanoin ihmisille ettemme voi lähteä taksiin ennenkuin olemme saaneet kallisarvoisen omaisuutemme takaisin (mm. Julia aito Vuittonin käsilaukku, Burberryn takki joka loppujenlopuksi varastettiin jne) ja meille ei suostuttu antamaam omaisuuttamme. Mitä seuraavaksi tapahtui, on se, että meidän molemmat sidottiin ilmastointiteipeillä ranteista ja nilkoista kiinni ja pyöritettiin mattojen sisään ja näin sen, kuinka Särmäkari tuli istumaan Julian päälle ja kuristi häntä kaksinkäsin. Hän huusi tappavansa siskoni. Juliaa pelotti niin paljon, että hän virtsasi alleen ja hänet pahoinpideltiin mm. tukasta alfattia pitkin vetämällä. Poliiseilla on kyllä kaikki valokuvat hänestä kun hän on täynnä mustelmia päästä jalkoihin, ihme ettei näitä asioita käsitelty oikeudessa.

Julia ei myöskään ole koskaan sanonut, että "me olimme ottaneet amfetamiinia" vaan kyseiset juhlat olivat täynnä huumeita, jotka oli hävitetty ja käytetty seuraavaan päivään mennessä kun poliisit tekivät huumeratsian kyseiseen asuntoon Nummelassa. Valokuva joka pyörii netissä, jossa pidän Julian hiuksista kiinni, antaa täysin väärän käsityksen illan tapahtumista. Julia jostain syystä hyökkäsi minun kimppuuni humalatilassa aamuyöstä ja puolustin itseäni ottamalla häntä tukasta kiinni ja painamalla alas. Missään tapauksessa en koskaan repinyt häneltä hiuksia. Kyseinen Särmäkari raahasi Julian tukasta jo asunnon sisällä ulos talosta.

Minä haluan, että oikeus tapahtuu ja nyt käräjien päätös ei todellakaan ole oikeudenmukainen. Me olimme siellä kaksistaan Julian kanssa, vastaan Heikki Lampelan asianajotoimisto, niin tietäähän siinä miten käy.......
Sanoin jo etukäteen, että nyt on kyseessä vakava tapaus. Soitin Lampelalle suoraan ja hän esitti kauhistunutta, hän ei kuulemma tiennyt tuomiostamme mitään ja pitää minua ja siskoani hyväsydämisinä ja herttaisina tyttöinä. Aika mielenkiintoista, ettei Lampela näytä tietävän mitä hänen omassa asianajotoimistossaan tapahtuu....... Tumppu Tumeliuksen seurana ollut nainen valehteli täysin hampaastaan, Julia ei aiheuttanut hänen hampaalleen mitään, tosin veti kyllä turpaan josta naiselle tuli musta silmä.

Kun saimme valmiiksi uudet upeat biisimme Ruotsissa "I´ll be waiting" ja "4 Ever" niin kansa on ihan hiljaa. Kaikesta positiivisestahan ollaan hiljaa tässä maassa ja negatiiviset tuodaan esille ja väärennetään vielä kaikki!!!!!

Pari päivää sitten olin Herttoniemen puistossa viettämässä iltaa ja Metrotuotannon sairas pässi toimittaja ryömi jotain puskia pitkin valokuvaamaan minua!!!! Onneksi ohi sattui kävelemään joku mies dopermannin kanssa, ja mies otti paparazzin järjestelmäkameran ja heitti sen jonnekin pusikkoon, ei ole tietoa missä se on. Täytyy sanoa, että nauratti kun katsoin pujopartaista oranssipukuista äijää joka ryömi pitkin ruohikkoa ja peltoja etsien kallisarvoista kameraansa! Kyseinen yrityshän on jo valmiiksi poliisitutkinassa, he ovat osallistuneet useihin törkeisiin kunnianloukkauksiin. Heidän myymänsä TV ohjelma ei ollut heille tarpeeksi, nyt he rahastavat minun nimeni kustannuksella, laatimallaan "paljastuskirjalla" joka on siis kunnianloukkauskirja, eikä mikään paljastuskirja, valetta alusta loppuun asti.

Kirjan taustalla oleva brunetti roikkuvanaamainen nainen puolusti aina Arto Länsmania, (tämä Disney satujen Ursula siis) ja ja en yhtään ihmettele että kirjassa tuodaan vain negatiivisia näkökulmia esille......
"Seksielämämme oli kamalaa" just joo!!!!! HAHAHAHHAHAHAHAAAAA...........!!!!!!!!
Mullehan se tuotti tuskaa sen verran, että Artolla on pienen nakin kokoinen muna joka ei edes suurimmaksi osaksi seisonut (varmaan hänen alkoholiongelmansa takia.) Tosin suuseksissä hän oli hyvä, mutta se johtuu varmaan hänen hampaamattomuudestaan! En ottaisi 164cm "pitkän" lappalaisen tontun takaisin vaikka tarjottaisiin miljoona!

Ja viimeisenä, mutta ei turhimpana, ole hyvä Tauski Peltonen ja MAKSA PALKKANI!!!!
Peruutin tämän illan Kauhavan keikkani koska edellisten keikkojen palkkoja eikä matkakuluja näy missään. 18.5 yksityiskeikka Espoossa on edelleen maksamatta, kiitos!

Palkkojen piti tulla n.kaksi viikkoa sitten tililleni ja keikka meni loistavasti!

Nyt siis ohjelmistossamme on myös kaksi uutta englanninkielistä rakkausbiisiä, keikkatilaukset: johanna@dollsdancers.fi.



Johanna Tukiainen



Vieras

#41

13.06.2013 16:33

Jos tämä tsydeemi ei ole Tuksun taikka systerin aloittama vaan kateellisen näädän niin en ala mitään. Haen pakkasesta toisen annoksen rainbown päärynävaniljäjäätelöä ja itken itseni uneen.
poropeukalo

#42 Ko. kuva on pyörinyt netissä jo pitkään. Saattaisi löytyä tuksula.com:ista.

13.06.2013 16:47

Tankki

#43 Re:

13.06.2013 17:08

#26: -

"Ei Johanna ole rikollinen, pahoinpitelyt ja rattijuoppous olivat kateellisten suomalaisten lavastamia, pelkkää ajojahtia!"

Mees Julle lepäilemään, vastahan pääsit kotiin.


Vieras

#44 Re:

13.06.2013 17:53


Vieras

#45

13.06.2013 17:59

Tuksu yhdyskuntapalveluun SEKÄ vankilaan loppuiäkseen.
Suukapula, käsi- ja jalkaraudat käyttöön, joko tokenee.
ruutana

#46

13.06.2013 18:16

En käsitä, mikä idioottisakki tämänkin allekirjoittaa. Rikollinen linnaan, syksyllä tulee lisää kakkua.
Terkkuja Kouvolasta

#47 Re: Vilkaisehan Ruutana

13.06.2013 18:23

#46: ruutana -  

 

nimilistaa tarkemmin.

Vieras

#48

13.06.2013 19:00

Tuksu ei taida tajuta että oikeuslaitos ei noteeraa tälläsiä adresseja mitenkään
Murattinäätä

#49 Raivarit tiedossa....

13.06.2013 19:00

....jahka Tunkio tsekkaa listan! Voi viddu sitä sättimisen määrää jota me näädät saadaan vielä kuulla! Kuvitteliko se ääliö keräävänsä jotain sympatiaa tai ymmärrystä tällä adressilla? Ja nuo "henkilöt" ja "paikkakunnat"! En ole aikoihin nauranut näin paljon lukiessani noita, olette aika veli/siskokultia arvoiset näädät! KIITOS kaikille!
Kunnioita lakia

#50 Laki määrää

13.06.2013 19:02

Laki määrää mitä tapahtuu. Lainrikkoja joutuu kärsimään rangaistuksensa. Pikkujuttuja esim 2kk vankilaa ylempi oikeus ei käsittele.