Konemusiikki kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Konemusiikki kiellettävä.

Martti Hiitti
Vammala

#101 *facepalm*

20.12.2008 14:21

Ei vittu jätkä näitä sun adresseja! Et voi olla tosissas näitten kans. Kaikki sun adressit on ihan vitun turhia :D:D
hannu h
turku

#102 kiellettäisiin samalla rokki "sex drugs and rock n roll"

07.01.2009 19:45

voi pölöt mitä adresseja täällä on..huh huh vetäkää ittenne jojoon
Jani Siekkinen
Riihimäki

#103 LOL

06.02.2009 18:42

Konemusiikka on monenlaista. Eikä kaikki tosiaan ole mitään hörhöjä. I <3 Kraftwerk
Kaskun ei kielletä iskelmä, koska se voi aihettaa suuria ketutus tiloja. LOL
Jani Rissanen
Lahti

#104 OMG

22.02.2009 23:33

Hmm.. ensin ku luin tän rupes naurattamaan ja nyt rupes vituttamaan ja masentamaan kuinka ihminen nykyään haluaa päästä eroon vapaudesta ja vielä tietämättä.


Ite kyllä käytän niitä HUUmeita, tosin oon ihan luontais tuoete linjalla ja hyvin on pää kyllä 30 vuotta kestäny ja oon ruumiillisesti täydellisessä kunnossa. Kone musiikkia en kuuntele, mutta se syy minkä takia teknometässä kuunellaan teknoa on se että kun esim nautii LSD:Tä tai ekstaasia niin musiikki ja itellä ainakin erikoisesti konemusiikki tuottaa melko mielenkiintosia ja mukavia euforian tunteita.


oh why do you blame your friend for your own stubidness.
Jenni Härö
Pirkkala

#105 en ole ikinä eläessäni lukenut tällaista moskaa

25.02.2009 01:14

Konemusiikki ja huumeet liittyvät yhtä paljon toisiinsa kuin se, miten suoritetaan testivalu metalliteollisuudessa ja mullan syöminen.
Jokke Ahlfors
Järvenpää

#106 joopajoo..

26.02.2009 13:48

Sakarias siis sanoo että Kaikki musiikkiin liittyen pitäisi kieltää mailmassa.
Musiikin kuuntelu olisi siis rikos ?
"Sakariaksen" mukaan tulisi kieltää "techno"-tyyppinen musiikki(mukaan siis luettaisi kaikki trancet, houset yms yms.), Rap-musiikki , metalli ja rock musiikki ??
Ei musiikkiteeveitä, ei radiokanavia, käytännössä kiellät internetin käytönkin.

Puhut kuin koko maan puolesta

"Tähän maahan ei tarvita enää ainuttakaan huumeidenkäyttäjää lisää!"


Mietihän vähäsen.(turhaa jo tuossa vaiheessa)

ELI: Olet valittaja, sinun täytyy valittaa ja yrittää kieltää kaikki mahdollinen mistä et pidä.Luultavasti vanhempasi ovat kieltäneet jo sinun lapsi aikoinasi kaiken siihen liittyvän mitä yrität täällä kieltää.Huomaatko montakin jotka ovat sinun puolellasi näissä asioissa ??? huomaatko ehkä sen että erotut joukosta ?
Kirjoitat TURHIA ja mitättömiä adresseja mistä varmastikkaan yli puolet faktoista ei ole totta. Olet psykopaatti. Ja mielestäni SE tulisi kieltää.

Pekka Vuori
Jyväskylä

#107 Laitetaanpas tänne vielä tämä

18.04.2009 12:17

Kirjoitin jo asianomaiselle sähköpostia asiasta, mutta laitanpa kirjoitelmani tännekin kaikkien nähtäväksi.

"Sinä olit ilmeisesti laatinut adressin konemusiikin kieltämiseksi Suomessa? Satuin vain googlen kautta tämän löytämään ja lukaisin läpi mielipiteesi.
Maailmahan on täynnä musiikkia ja on mielipiteitä puolesta ja vastaan aina. Mutta, että oikein lailla pitäisi kieltää konemusiikki =D. En tiedä mitä humppaa sinä kuuntelet vai kuunteletko yhtään mitään, mutta tiesitkö, että tänä päivänä tietokoneet esittävät todella suurta osaa musiikin tuottamisessa, vaikka ei puhuttaisikaan "konemusiikista". Levyn tekeminen on jokaisen orkesterin kohdalla instrumenttien miksaamista yhteen ja sitten äänen laatua muokataan koneellisesti hyvän lopputuloksen saamiseksi. Tämä pätee mm. iskelmämusiikkiin, rokkiin ym. Konemusiikkia tehdään samalla tavalla; miksataan instrumentteja yhteen. Ääniä vain muokataan usein epäluonnollisen kuuloiseksi, mikä tekee siitä mielenkiintoista (kaikkien ei tarvitse siitä pitää!). Monesti koneellisesti tuotetun musiikin taustalla on loistavia ammattitaitoisia artisteja, joiden laulua tai soitantaa on yhdistetty teknosaundeihin.

Ja pieni sananen huumeista. Kyllä tekno-kulttuuriin on varmasti aina liittynyt mieltä nostavien päihteiden käyttö. Mutta, edelleen eniten rikoksia, väkivaltaa yms. aiheuttava päihde on suomessakin alkoholi (tämä on fakta). Ja sitähän vedetään joka saamarin humppailloissa ja rock-festareilla täysin laillisesti. Että, siinä miettimistä päihteiden suhteen. On todella harvinaista, että konemusiikkikansan keskuudessa syntyisi esim. tappeluita. Sen sijaan riehumista ja tappelemista näkee mm. ravinotoloissa, joissa ihmiset ovat muka pitämässä hauskaa. Eihän konemusiikin kieltämisessä mitään järkeä olisi. Ennemmin kieltäisin mm. itseään toistavan iskelmämusiikin, joka aiheuttaa alkoholin suurkulutusta ja perheriitoja!

Terveisin: Pekka Vuori, Jyväskylä, spekula@hotmail.com
n a
n

#108 Pöyristyttävää tietämättömyyttä ja idioottimaisuutta.

09.05.2009 18:55

Sakarias,koh minä haastan sinut oikeuteen törkeästä kunnianloukkaamisesta.

Liiottelet asioita, sinulla ei ole mitään fakta tietoja mistään, sinulla ei ole mitään todellista tietoa mistään, koska sinä äpärä istut kotona ja elät tietämättömyyden psykoosissa.

Sanot oman vitun tyhmän mielipiteen jostain konemusiikista, kun olet joku vitun läski ylimielinen katkera papparainen, joka kuuntelee sitä viulun vingutusta ja juo koskenkorvaa depressioonsa. Jos sinä olet katkera nuoria kohtaan, pidä turpasi kiinni ja muuta vaikka keskelle metsää saatanan idiootti.
Puhut hyvinvointi valtiosta? Loppupeleissä valtiota ei kiinnosta hevonvittuakaan sinä, eikä tälläinen asia, ja jokaikinen tajuaa miten sekaisin sinä olet.

Mitä sinä puhut jostain musiikista huumausaineena/huumausaineen käyttörikoksena?
HERÄÄ VITUN IDIOOTTI!
Aloitan nyt keräämään allekirjoituksia siitä että sinun lempiharrastuksesi/tekemisesi, oli se sitten se koskenkorvan juominen tai matin ja tepon kuuntelu , määritellään välittömästi huumausaineeksi, ja sen käytöstä tulee törkeä huumausaineen käyttörikos, otan asiasta selvää.

Häpeäisit, hyi helvetti ku meinas tippua silmät päästä kun luin sinun adressin.

Olet juuri tälläinen tapaus joka sanoo "Ensimmäinen hasispiikki voi tappaa!", ja tässä tietoisku, SE HASISPIIKKI ON SINUN YLIMIELISEN PAPPARAISEN PELOSSA KEKSIMÄ VERUKE! Hasista poltetaan! Te ette ole nähnyt mitään muuta kuin oman vatsanne ja ette tiedä mitään! Saatanan hullu te joudutte hesperiaan ennemmin tai myöhemmin.


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

10.05.2009 14:50


Rickrolled :FHehe
Blaablaablaa

#110

12.05.2009 22:24

Voi vittu! Oon ollu huumeriippuvaine jo kuukaude! Perhana...
Miro Lehtevä
Helsinki

#111

13.05.2009 15:49

Pitäs varmaan syöminen koht kieltää lailla, kun noi kaikki narkit tietääkseni syö jotai välillä. =P Mutta miten kone musiikki houkuttelee huumeiden käyttöön? Haluasin tietää tämän! Itse en tiedä että yhtään äänitettä tuotetaan täysin analogisesti. Onko tämä sitten kone musiikkia? Ei mikään musiikki pistä ihmiselle piikkiä suoneen itsestään, jokainen päättää itse mitä tekee itselleen.
Miska Haikarainen
Turku

#112 WTF???

13.05.2009 17:37

Mikä juttu tää nyt on? ei konemusiikkia VOI kieltää!!!! En allekirjoita todellakaan!!!!!!!!!!!
Carita Ahokas
Varkaus

#113 Antakaa mun kaikki kestää.

20.05.2009 00:41

Vaikka esim. konemusiikilla on tarkoitus saattaa kuulijansa "transsitilaan", huomauttaisin vaan, miksei sitten kuuntelija samantien vaan hankisi sen transsitilan pelkästä musiikista, vaan MUKA pitäisi ostaa jostai kujilta kallista ja laitonta tavaraa? Haluaisin todellakin nähdä ne tutkimustulokset, jotka on tehty laajalla otannalla ja ihan virallisesti, mitkä todistaa tämän väittämän. Varoitan, tämä voi olla yllätys, mutta huumeidenkäyttö ei liity mitenkään musiikin kuunteluun. Ja jos vaikka verrattaisiin vaikka narkkareiden 2 suosituinta musiikki genree, jotka voisivat tässä tapauksella olla esim. konemusiikki ja hevi. Jos konemusiikki kuitenkin on suhteella 6/10 (60%) suositumpaa kuin hevi, se ei todistaisi vielä mitään, mutta jos se olisikin 9/10 (90%)ja muut genret kuuluu tähän loppuun 1/10 niin sitten voisin uskoa.

Se on totta, että kuka tahansa voi tehdä konemusiikkia, mutta siihen vaatii esim. rytmitajua, ettei vedä koko settiä ihan pieleen. Mitään musiikkiä ei voi tehdä ilman rytmitajua. konemusiikissa ei välttämättä tarvitse olla sitä laulua, mutta todella hyvä konemusiikki antaa sen pienen "transsitilan". Ja kyllä, olen useampia vuosia kuunnellut konemusiikkia, minulla on kavereita, jotka kuuntelevat konemusiikkia, KUKAAN heistä ei käytä huumeita, enkä itsekkään. Konemusiikissa ei ole yleensä minkäänlaista yllytystä humeidenkäyttöön. Vai mitä nämä meidän konemuusikot sanovat, oletteko muka alkaneet jotain LSD:tä mainostamaan musiikin avulla? Sitäpaitsi, omasta mielestäni mikä tahansa muu genre pystyy aiheuttamaan "transsitilan" kuulijalle, mutta konemusiikki vain pyrkii siihen.

Haluan ihan oikeasti tietää, onko tämä adressin tekijä keksinyt tälläistä vai onko tämä vain surkea pila. Jos tietää yhden huumeiden käyttäjän, joka kuuntelee konemusiikkia, turha yleistää, onhan meitä ainankin tuhansia, jotka kuuntelevat konemusiikkia ja eivät käytä huumeita.

Ja lopuksi, selvittelen mitä transsi on
Transsi = hypnoottisluonteinen tila tai uskonnollinen hurmos, jossa ihminen irtaantuu ympäröivästä todellisuudesta. Ihmiset "vaipuvat transsiin" joka päivä, usein tiedostamatta sitä itse. Esimerkiksi kävellessä on mahdollista vaipua ajatuksiinsa, josta herätessään voi huomata kävelleensä pitkänkin matkan. Hypnotisoijat käyttävät suggestiota saadakseen asiakkaansa vaipumaan transsiin. Ekstaasimaiseen transsiin voi päästä meditaation avulla. Myös päihteitä voidaan käyttää apuna transsiin pääsemisessä.
- Wikipedia

Jos nyt joku täysijärkinen luki tuon, transsi ei ole vaan huono juttu. Muutenkin, kun transsiin on monia keinoja päästä, ehkä ne huumeet on viimeinen asia, mitä voisi kokeilla, jos on ihan viisas. Konemusiikki on juuri "turvallisin" ja "halvin" keino päästä "transsiin", joten miksi se on kiellettävä?
Timo Välimäki
Hämeenkyrö

#114 V###u mitä p###aa

07.06.2009 03:16

Ihan rehellisesti, mistä nää ihmiset näitä adressejansa aina repäsee. Olen kuunnellut itse täysipäiväisesti konemusiikkia siitä lähtien kun täytin kymmenen vuotta, nyt olen 23-vuotias ja täysiverinen konemusiikki fanaatikko edelleen. Tämmöisten huttu-tarinoiden kirjoitukset aina riipaisevat sydäntä :(

Itse olen vuosien varrella osallistunut lukuisiin konemusiikki tapahtumiin ja aion osallistua vast edes. Harmittavaa sinänsä, että konemusiikki aina liitetään yhteen huumausaineden kanssa. Oma linjani on aina ollut näissä tapahtumissa ja päihdeasioissa yleensäkin ainoastaan alkoholi mutta loppukädessä on ihmisten jokaisen oma asia, mitä kukin käyttää.

Itselläni oli tarkoitus myös osallistua tämän vuoden konemetsä-tapahtumaan. Tämmöiset adressit kuitenkin(en tiedä onko vitsillä kirjoitettu) ei ainakaan ruoki, eikä myöskään anna missään tapaa hyvää kuvaa konemusiikista. Lopetetaan vaan kaikki kinkerit täällä suomessa niin ei minunkaan tarvitse enää käydä missään. Tosiasiaa jos puhutaan on tämä musiikkilaji muutenkin suomessa lasten kengissä, itse tuli toteutettua esimerkiksi tänä keväänä monivuotinen unelma ja lähdettyä hollantiin trance energy 2009 kinkereihin, 30 000 samanhenkistä ihmistä hallissa fiilistelemässä musiikkia oli vaikuttavaa :) tapahtumassa tuli vastaan myös paljon iäkkäämpääkin väkeä.

Pari pointtia lisää...niille joiden mielestä konemusiikki yksinomaan johtaa päihteitten käyttöön suosittelen avaamaan silmät ja lukemaan vaikka jonkin rokkarin elämänkertaa käsittelevän kirjan tai kuuntelemaan vaikka jonkin suomalaisen hiphopparin räp-levyn...jos levyltä ei löydy yhtäkään kannabiksen poltosta, tai muusta vastaavasta kertovaa kappaletta, lupaan syödä hatullisen p###aa ja hatun myös.

Kuten jo todettua olen erittäin suuri konemusiikki fanaatikko ja genret ovat vaihdelleet ajan myötä. Kuuntelussa on ollut melodista, progressiivista, psykedeelistä, housee, ambienttia yms. Useimmat tuntemani henkilöt eivät välttämättä käsitä kuinka paljon pidän tästä musiikkilajista ja usein kuulee sanottavan, itse en kyllä kestäisi kuunnella tuota pelkästään koko aika :) Itseäni vi###taa varsinkin henkilöt, jotka provoilee kauheasti sillä, kuinka p###aa konemusiikki on ja eivät edes halua tutkia asiaa pintaa syvemmältä vaan ovat joskus kuulleet jossain soivan DJ alligatorin lollipopin ja vetäneet siitä tähän päivään asti ulottuneet johtopäätöksensä. Itse vihaan tätä edellämainitsemaani kappaletta ja se ei missään tapaa vastaa sitä musiikkia, jota itse kuuntelen.

Tämä konemetsä tapahtumassa on juurikin edustettuna psykedeelinen ja progressiivinen trance ja melko varmasti taas tänäkin vuonna tulee lehdissä olemaan suuret lööpit tapahtuman jälkimainingeista :( Riippuen poliisin käytettävistä voimavaroista ja suomessahan niitä tämmöisiin tapauksiin tunnettavasti löytyy :D Loppuun liitän muutaman esimerkin omasta mielestäni erittäin hienoista psytrance kappaleista, jotka kuuluvat omiin suosikkeihini siitä kategoriasta, tulee varmasti jakamaan mielipiteitä...kaikki kappaleet löytyvät myös youtube.com sivustolta, missä ne voi käydä kuuntelemassa.

Infected mushroom-deeply disturbed
Astrix-beyond the senses
Ticon-1987
Jens Granström
Helsinki

#115 woot?!?!

17.06.2009 03:08

Tää on läppä, eiks jeah??;P
Joni Himanen
Mikkeli

#116 Vai niin...

26.06.2009 18:32

Itse olen musiikin suurkuluttaja, johon kuuluu myöskin konemusiikkia laidasta laitaan, ja itsekin sävellän musiikkia monentyylistä, johon kuuluu yhtenä osana myös se konemusiikki, joten en allekirjoita.

Ja taas kerran sain päivän naurut :D :D
jouni rantane
turku

#117 et sillai?

04.07.2009 15:18

khyllä täähä on ny iha paskaa :D

oon kuunnellut konemusiikkia pienestä pitäe pelkkää hardcorea enkä oo koskaa ees miettinyt huumeiden käyttöä enkä tuntenut mitään vetovoimaa siihen, joten tää adressi on täysin valetta mun mielestä. eikä se nyt synny nappia painamalla säähä voisit sakarias mennä ees yhel keikal nii näet mitä se on oikeasti

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

06.07.2009 20:12


Helmi Roine
Vantaa

#119 ei voi kuin nauraa

18.07.2009 14:41

Taitaa herra olla vanhoillis lestadiolainen tai muuten vaan päästänsä vialla. Mitä jos kiellettäisiin ulkona hegittely sillä se tuottaa liikaa hiilidioksidia?
On kyllä naurettavin adressi josta olen koskaan kuullut :D
Lollero Randomi
Tampere

#120

30.07.2009 04:36

Jaa mikähän tämä "tegno" oikein on? Ite oon kuullut vain technosta. :D Ja hevimusiikin kuuntelu ei tarkoita että on SAATANANPALVOJA. Huoh, get a life.
Mikael Vuorinen
Helsinki

#121 heh

30.07.2009 14:22

viesti 64 ainaki paljasti tän vitsiks, sakariaksen toivoessa tetriksen kiellettävän :D
jussi kokko
raisio

#122

07.09.2009 22:36

Kuka tahansa voi soittaa kitaraa, mutta tarvitaan nero tekemään siitä taidetta.
Kuka tahansa voi tehdä koneella musiikkia, mutta tarvitaan nero tekemään siitä taidetta.
Jaakko Vähälä
Tampere

#123

17.10.2009 22:42

Jahas, jotenkin osasi odottaa että "pelulamu" asialla :D
Godspeed PWP
Jesse Alatalo
Jyväskylä

#124 Hienoa..

22.10.2009 21:52

Hienoa huomata että, suomessamme vielä löytyy tällainen ihminen joka, ei oikeasti tiedä mitään siitä mitä kirjoittaa.. Ja miksiköhän sakarias on tätä mieltä tästä asiasta. löytyisikö syy siihen kenties, sakariaksen omasta pääkopasta. Olen kuunnellut konemusiikkia vuosikaudet ja teenkin myös itse sitä. miksi minä en ole vielä huume addikti. ehkä pitäisi muistaa se puhdas fakta että, suurin vahingon aiheuttaja kotimaassamme on alkoholi, mitä ilman suomalaiset eivät voisi elää.
Sakarias voisi itse kokeilla tehdä konemusiikkia ja ymmärtää että, musiikin kuin musiikin tekeminen ei ole helppoa.

On asioita mitä sakarias ei koskaan pysty tekemään tai kokemaan joten, me muut suomalaiset voimme pitää hauskaa elämässämme sakariaksen puolesta. Konemetsä on harmiton tapahtuma. Olisin enemmän huolissani suomen mielenterveys potilaista ja sakariaksen tapaisista ihmisistä. Monet ihmiset täällä puhuu asiaa, sanomalla että, tämä adressi on täysin Pa***Pu***ta. Mutta syvällä sisimmässäni toivon että, sakarias on tehnyt tämän adressin ihan hyvänä vitsinä. JOS EI . Niin säälin häntä ja hänen kanssa samaa mieltä tässä asiassa olevia ihmisiä koska, heillä ei taida olla sitä mitä meillä muilla on. Eli omaa elämää ja omat mielipiteet mitkä perustuvat faktoihin. Ota hyvä ihminen asioista selvää ennen kuin rupeat tuollaisia kirjoittamaan.
imase sakarias
paskaa

#125 Siis voi jumalauta

05.11.2009 15:04

Tapa ittes idiootti sä ET VOI OLLA tosissas, toi sun saatanan blogiski on suunnille sama asia ku hengittämisen kieltäs.. voi helvetti nyt on kaikki nähty..

Vittu pistää vihaks tämmöset helvetin idiootit, tosin repesin aika pahasti täl adressil samal..