Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Juntit juntteja, hihhulit manipuloitavia sanalla jumala

#2201

24.08.2014 06:49

Haha adressi terroristien tukemiseksi hyvä hyvä hihhulit!

 

Israel = Terrorist since 1948

 

Valittu kansa yhyy, satukirja kertoi niin minulle =)

Ajankohtaista:

#2202 Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

24.08.2014 07:31

Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

http://www.adressit.com/median_lopetettava_vaaristelty_israelin_vastainen_uutisointi

KENELLE ADRESSI LÄHETETÄÄN ALLEKIRJOITUKSINEEN

Luovutamme adressin allekirjoituksineen Israelin suurlähettiläs Dan Ashbelille sunnuntaina 02.11.2014 Espoossa pidettävässä Israel-juhlassa.

Lisäksi adressi luovutetaan:

Viestinnän Keskusliitolle www.vkl.fi/jäsenet

Julkisen sanan neuvostolle www.jsn.fi/jsn/

sekä Suomen liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikolle.

KETKÄ OVAT ADRESSIN TAKANA

Israel Ystävyystoimikunta on järjestänyt adressin allekirjoitusten kokoamisen.

 

Sydämelliset kiitokset kaikille allekirjoittaneille ja tukensa Israelille tähän mennessä ilmaisseille - jatketaan - tietoa saa levittää

 

Totuus julki

#2203 Aukaiskaa silmänne

24.08.2014 08:23

Maailma herää pikkuhiljaa ja on valmis tuomitsemaan Israelin teroristitoimet palestiinassa.

yle.fi/uutiset/bolivia_julistaa_israelin_terroristivaltioksi/7384631

yle.fi/uutiset/nakokulma_alista_pommita_jalleenrakenna_toista/7412661?ref=leiki-uu

 

 

Toivottavasti tekin heräätte pikkuhiljaa...

 

Siunausta ja jaksamista kaikille palestiinalaisille, kärsimysten kautta tulette voittamaan.


Vieras

#2204

24.08.2014 10:50

Hyvä adressi. Tuetaan demokraattista Israelin valtiota.
100% tuki Isrealille.

#2205 Re: Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

24.08.2014 10:54

#2202: Ajankohtaista: - Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi 

 kyllä juuri näin. Totuus pitää kertoa ja Israelille 100% tuki. Jokainen valtio toimisi samoin jos raketilla terroristit ampuisi. Terroristit kuriin ja demokratia kunniaan. Medialle vaan kovaa palautetta valhe viestinnästä ja linja muuttuu varmasti. Ylen linja tulee muuttumaan varmasti.

Ristin Voitto | RV toimitus

#2206 Gazan konflikti lietsonut antisemitismiä Suomessa

25.08.2014 10:48

 

Gazan konflikti lietsonut antisemitismiä Suomessa

 

25.08.2014 09:54 Päivitetty 10:18 | Ristin Voitto | RV toimitus

 

 

Juutalaisvihan ilmaisut ovat maailmalla usein yhdistyneet Israelin vastaisiin mielenosoituksiin. Kuva Mulhousesta Ranskasta. Kuva: Shutterstock

 

Helsingin juutalaisen seurakunnan edustajaa huolestuttaa kaikkien juutalaisten syyllistäminen Israelin tekemisistä. Maailmalla antisemitistisiä tekoja on uusimman konfliktin aikana ollut enemmän kuin aiempien Gazan taisteluiden yhteydessä.

Israelin hyökkäys Gazasta ammutun rakettitulen lopettamiseksi ja rajan ali ulottuvien hyökkäystunneleiden tuhoamiseksi on nostattanut antisemitistisiä asenteita myös Suomessa. Juutalaisyhteisö on maassamme kuitenkin selvinnyt vähällä moneen muuhun maahan verrattuna, toteaa Helsingin juutalaisen seurakunnan ja Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston hallintojohtaja Dan Kantor.

– Fyysistä väkivaltaa tai vastaavaa ei täällä ole ilmennyt, mutta tiedän, että jotkut seurakuntalaiset ovat kokeneet aggressioita, kuten että heidän päälleen on syljetty. Tapaukset ovat liittyneet nimenomaan Gazan tapahtumiin.

– Muuten seurakuntamme on jäänyt aika hyvin rauhaan. On tullut joitakin sähköpostiviestejä, joissa meitä ei ole uhattu mutta on kovasti syytetty siitä, mitä kirjoittajan mielestä tapahtuu Gazassa. Tyypillinen sanonta viesteissä on: "mitä te siellä oikein teette, hävetkää!". Syytös siis yleistetään koskemaan kaikkia maailman juutalaisia, mikä on tyypillinen antisemitistinen ajatus.

Medialla suuri vaikutus

Merkittävänä suomalaisen antisemitismin pesäkkeenä Kantor pitää Magneettimedia-verkkojulkaisua. Tavarataloyhtiö Kärkkäisen ilmaisjakelulehtenä aiemmin ilmestynyt julkaisu sai viime syksynä käräjäoikeuden tuomion kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Tuomion jälkeen julkaisu on toiminut pelkästään verkossa, mutta kirjoittelu on jatkunut.

– Magneettimedia on vakava ongelma. Se kertoo monesta asiasta: siitä, että antisemitismiä on Suomessa, ja siitä, kuinka voimattomia sen edessä ollaan. Vaikka tehdään uusia tutkintapyyntöjä, koneisto on valtavan hidas ja kankea.

Myös valtavirtamedialla on oma vastuunsa. Kantor kaipaisi toimittajilta enemmän journalistista kunnianhimoa ja vastuuntuntoa siinä, että he pyrkisivät valaisemaan molemmin puolin Lähi-idän konfliktin taustoja ja seurauksia.

– Välillä uutisointi on aika yksipuolista. Vaikka se ei itsessään pohjautuisi antisemitismiin, se voi luoda sitä.

Globaali ilmiö

Maailmalla Israelin Gaza-operaatioon liittynyt juutalaisvastaisuus on ilmennyt väkivaltaisina hyökkäyksinä juutalaisia henkilöitä kohtaan, polttopulloiskuina synagogiin, juutalaisyhteisöjen rakennuksiin ja juutalaisten omistamiin kauppoihin kohdistuvana vandalismina, kauppojen boikottivaatimuksina ja uhkausviesteinä. Myös lehdissä on julkaistu juutalaisia demonisoivia pilapiirroksia arabimaiden lisäksi ainakin Espanjassa.

Globaalia antisemitismiä seuraavan Anti-Defamation League -järjestön mukaan tapauksia on ollut enemmän kuin aiempien Gazan taisteluiden yhteydessä. Leimallista erityisesti synagogiin kohdistuneille iskuille on ollut niiden tapahtuminen palestiinalaisia tukevien mielenosoitusten yhteydessä.

Suomen naapurimaista eniten juutalaisvastaisia viharikoksia on viime viikkoina tehty Ruotsissa. Rakennuksiin kohdistuneen vandalismin lisäksi maan juutalaisvähemmistön edustajia on joutunut fyysisen väkivallan kohteiksi. Maan hallitus vastasi iskuihin ohjaamalla varoja synagogien ja juutalaisyhteisön muiden tilojen turvallisuuden parantamiseksi.

 

Lue koko uutinen Ristin Voiton numerosta 35/2014.


Vieras

#2207

25.08.2014 15:50

Oikein hyvä asia.
EI israelille

#2208 Re: Shalom!

26.08.2014 13:03

#1: Katriina Jäntti - Shalom! 

 Huomatkaa miten Riihimäkeläinen idiootti poistaa kaikki eriävät mielipiteet tästä typerästä adressista! Katariina on helluntalaisten sekopäitä riihimäeltä ja luulee pääsevänsä taivaisiin toiminnallaan... Voi voi


Vieras

#2209 Re: Re: Shalom!

26.08.2014 14:14

#2208: EI israelille - Re: Shalom! 

Se viestit poistava idiootti taitaa olla kuitenkin adressin perustaja Juhani S Jyväskylästä. Kiihkouskovainen kuumakalle,joka mesoaa myös sanomalehti Keskisuomalaisen foorumilla. Sielläkään ei osaa perustella mielipiteitään itse,vaan vetää aina Raamatun lauseet mukaan keskusteluihin. Huolestuttavaa on,että kyseinen herra on lastentarhanopettaja.

ICEJ Suomen osasto
Vieras

#2210 Hollywood-tähdet ilmaisevat tukensa Israelille

27.08.2014 07:24

Hei, saimme Israelista mielenkiintoisen uutisen:

 

Hollywood-tähdet ilmaisevat tukensa Israelille

 

Israel sai tukea odottamattomalta taholta viikonlopun aikana. NGO Creative Coalition for Peace julkaisi kirjeen, jossa se ilmaisee tukensa Israelille sen käydessä taistelua islamilaista terroristijärjestö Hamasia vastaan. Kirjeen ovat allekirjoittaneet lähes 200 Hollywoodin viihdyttäjää mukaan luettuna Arnold Schwarzenegger ja Sylvester Stallone. Se sisältää lausunnon, jonka mukaan ”Hamasin ei tule sallia iskevän raketteja Israelin kaupunkeihin eikä sen tule sallia pitävän omia ihmisiään panttivankeina. Sairaalat ovat parantumista varten, eivät aseiden piilotteluun. Koulut ovat oppimista varten, eivät ohjusten laukaisua varten. Lapset ovat meidän toivomme, eivät ihmiskilpiämme.”

 

ICEJ Uutiset

 

Terveisin

ICEJ Suomen osasto

040 7247422

 

Juhani Starczewski

#2211 Re: Re: Re: Shalom! Korjaus:

27.08.2014 09:24

#2209: - Re: Re: Shalom! 

Lastentarhanopettaja 1980-2013
Nuorisonohjaaja 2013 ->
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/

Mistä viesteistä on kysymys?
En kovinmontaa ole viime aikoina poistanut!

AFP, AP, Reuters

#2212 Israel ja palestiinalaiset sopuun tulitauosta

27.08.2014 09:47

 

Ulkomaat 26.8.2014 klo 16:57| päivitetty 26.8.2014 klo 23:38

Israel ja palestiinalaiset sopuun tulitauosta

http://yle.fi/uutiset/israel_ja_palestiinalaiset_sopuun_tulitauosta/7434063

Tulitauosta on käyty neuvotteluja Egyptin välityksellä. Egyptin valtiollisen uutistoimiston mukaan tulitauko astui voimaan seitsemältä tiistai-iltana

Hamasin ampuma raketti höyryää vielä, kun israelilaiset kaatavat vettä sen päälle lähellä Gazan rajaa 24. elokuuta. Kuva: Jim Hollander / EPA

Israel ja palestiinalaiset ovat saavuttaneet sovun tulitauosta. Tulitauko astui voimaan seitsemältä illalla tänään tiistaina, Egyptin valtion uutistoimisto MENA kertoo.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Gazassa juhlittiin ampumalla ilmaan tulitauon alettua. Hälytyksiä raketeista tuli Israelissa Gazan rajan läheisyydessä vielä sen jälkeen, kun tulitauon piti alkaa, uutistoimisto Reuters kertoo.

Sovusta osapuolten välillä kertoi aiemmin tiistaina Gazaa hallitseva Hamas-järjestö. Maanpaossa elävän, Hamasin johtohahmoihin kuuluvan Mussa Abu Marzukin mukaan saavutettu sopu kuvastaa palestiinalaisten vastarinnan voittoa.

Israelilaislehti Haaretzin mukaan kolme israelilaisministeriä ilmoitti vastustavansa tulitaukoa Hamasin kanssa.

Tulitauon ehtoihin kuuluu Gazan saarron helpottaminen siten, että alueelle voidaan kuljettaa avustus- ja rakennustarvikkeita. Tarkoituksena on myös jatkaa kuukauden kuluessa neuvotteluja muista asioista.

Osapuolet ovat neuvotelleet tulitauosta Egyptin välityksellä. Yhdysvallat sanoi "tukevansa voimakkaasti" tulitaukoa.

Rakettituli ja ilmaiskut jatkuivat tiistaina

Niin Hamasin raketti-iskut kuin Israelin hyökkäykset Gazaan jatkuivat ennen tulitauon alkamista tiistaina.

Gazasta ammuttiin aamupäivällä yli 50 rakettia ja kranaattia Israeliin, Jerusalem Post kertoo. Yksi raketeista osui asuintaloon Ashkelonin kaupungissa. Talon asukkaat kuitenkin selviytyivät iskusta. Toinen raketti tai sen sirpaleita osui päiväkodin pihaan Ashdodissa. Iskussa ei israelilaistietojen mukaan loukkaantunut kukaan.

Israel puolestaan iski tiistaina kahteen Gazan korkeimmista asuinrakennuksista. Ennen iskuja se kehotti asukkaita lähtemään taloista ja ampui myös kaksi räjähteetöntä varoitusohjusta alueelle.

Heinäkuussa kärjistyneissä väkivaltaisuuksissa on kuollut Gazassa yli 2 100 ihmistä, joista suurin osa on siviilejä. Israel on menettänyt 64 sotilasta, minkä lisäksi neljä israelilaissiviiliä on saanut surmansa.

Lähteet: AFP, AP, Reuters
Thursday, August 28, 2014

#2213 gavriblock ajantasatietoa israelista

28.08.2014 13:58

gavriblockajantasatietoa israelista
http://israblockupdate.blogspot.fi/

Thursday, August 28, 2014
TORSTAI 28.08.14

TORSTAI 28.08.14
1. PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu sanoi eilen illalla pitämässään lehdistötilaisuudessa, että Hamas tuli pahoin piestyksi eikä saavuttanut mitään tavoitteistaan. Hänen tukenaan tilaisuudessa olivat puolustusministeri Moshe Yaalon ja armeijan komentaja Benny Gantz. ”Hamas vaati satamaa, eikä saanut; lentokenttää, mitä ei hyväksytty; vaati Qatarin välittäjäksi neuvotteluissa, ei onnistunut; Turkin osallistumista neuvotteluihin, ei hyväksytty”, Netanyahu luetteli.
ISRAEL sen sijaan sai kaiken kattavan oikeuden kansainväliseltä yhteisöltä tehdä hyökkäyksiä terrori-kohteisiin Gazan kaistalla, pääministeri totesi. ”IDF tuhosi hyökkäystunneleita; tuhosi raketin laukaisu-alustoja; surmasi tuhatkunta terroristia ja iski useaan komento-ja valvontakeskukseen Gazan kaistalla”. Hän selitti, että ”on liian aikaista päättää, saavutimmeko tavoitteemme rauhantilasta, mutta Hamas yllättyi Israelin kansan kestävyydestä näyttäessämme heille, ettemme salli rakettien tihkua millekään osalle Israelin maata”.
NETANYAHU sanoi, että Israel vastasi Hamasin näännytyssotaan iskemällä lujasti, mutta nähdessään terroritornien tuhoutumisen Hamas ymmärsi, että hinta oli liian korkea. Hän viittasi tällä moni-kerroksisiin kerrostaloihin sijoitettuihin Hamasin komento- ja valvontakeskuksiin, jotka IAF tuhosi. Kysyttäessä, oliko IDF onnistunut juurittamaan Hamasin kokonaan Gazasta, pääministeri selitti: ”Taistelu terrorijärjestöä vastaan vaatii kärsivällisyyttä ja tupakkaa, mihin demokratian periaatteiden noudattaminen tuo omat vaikeutensa, eikä USA onnistunut tuhoamaan Al-Qaidaa”. Hänen mielestään Hamasin riisuminen aseista onnistuu vain kansainvälisessä valvonnassa.
PÄÄMINISTERI sanoi saaneensa turvallisuuskabinetilta oikeuden neuvotella tulitauosta ja myöhemmin luvan sopia siitä yhdessä puolustusministerin kanssa ilman äänestystä kabinetissa. Hän lupasi, että jos koskaan päästään sopimaan pitkän tähtäyksen aselevosta – mitä hän epäilee – sopimusluonnos esitellään kabinetille. ”Eikä ole mitään takuita sellaisen mahdollisuudesta, ja neuvottelut siitä alkavat kuukauden sisällä”. Hän vakuutti uudelleen, että Hamas joutui luopumaan kaikista vaatimuksistaan.
NETANYAHU puuttui myös rauhankeskusteluihin PA:n kanssa todeten, että arabimaailma ei mennyt Hamasin taakse taistelujen aikana, mikä on uusi tervetullut piirre. Tämä osoittaa arabimaiden olevan paljon enemmän kiinnostuneen seuraamaan radikaalin islamin etenemistä Lähi-Idässä kuin Israelin ja palestiinalaisten välisestä konfliktia, hän totesi nähden tässä uusia mahdollisuuksia poliittisella areenalla. PA:n puheenjohtaja Mahmoud Abbas jäi Gazan operaation aikana sivunäyttelijän asemaan, mutta ”voidakseen toimia positiivisesti jatkossa, hänen tulee valita asemansa taistelussa radikaaleja islamilaisia ryhmittymiä vastaan”, pääministeri selvitteli. Hän sanoi toivovansa, että PA haluaa rauhaa Israelin kanssa, joka aina etsii rauhanpolkuja sodan asemesta. Hänen mielestään PA:n joukkojen osallistuminen lain ja järjestyksen valvontaan Gazan kaistalla olisi tervetullut kehitys. 
PUOLUSTUSMINISTERI Moshe Yaalon tuki pääministerin näkemyksiä varoittaen uskomasta Hamasin väitteitä voitosta, sillä sen kykyä ja voimaa oli vähennetty useita vuosia taaksepäin. Hän lupasi, että turvallisuusjoukot suorittavat tarkkoja analyysejä operaatiosta ja tekee havaittujen tosiasioiden perusteella tarvittavat muutokset ja parannukset tulevaisuutta varten. Hän lupasi tekevänsä kaikkensa, että IDF:n kaatuneitten sotilaiden Hadar Goldin ja Oron Shaul ruumiit saadaan palautettua hautausta varten Israeliin (mikä edellyttänee vankien vapauttamista Israelin vankiloista).
IDF:n komentaja Benny Gantz sanoi tukevansa Yaalonin ponnisteluja kaatuneitten palauttamiseksi. Hän sanoi, että Gazan operaatiossa toteutettiin IDF:n maa- meri-ja ilmavoimien keskeistä hyvin monimutkaista, yhteen sovitettua sotilasoperaatiota käyttäen edellisinä vuosina rakentamaansa joukko-osastoa. Hän totesi armeijan seuranneen huolestuneena siviilien ponnisteluja maan etelä-osassa Gazan operaation taistelujen aikana ja lupasi, että näin tapahtuu myös tulevaisuudessa voidakseen varmistaa, että he tuntevat olonsa turvallisiksi asuntoyhteisöissään.
Adiv Stermanin laatimassa artikkelissa todetaan, että Israel ja PA allekirjoittivat tiistai-iltana ilman määräaikaa olevan tulitaukosopimuksen, joka näyttää pitäneen siitä lähtien. Sopimuksella lopetettiin
yksi verisimmistä aseellisista taisteluista IDF:n ja Gazan terrorijärjestöjen välillä, mutta se sysää tuonnemmaksi kaikkein hankalimmat kysymykset, joista aloitetaan keskustelut kuukauden sisällä. Hamas tulee pysymään vallassa Gazan kaistalla pahoin kolhittuine aseineen ja sotilaallisine joukkoineen. Egypti ja Israel tulevat valvomaan Gazan kaistalle johtavia raja-asemia ja niiden kautta kulkevaa tavara- ja henkilöliikennettä. Hamasin vaatimus vuonna 2007 asetettujen rajoitusten poistamiseksi ei toteutunut tällä asiakirjalla, vaan niistä neuvotellaan erikseen.
HAMAS ilmoitti eilen voittaneensa operaation Protective Edge, vaikka sen menetykset ovat suuret. Operaation aikana menehtyi 2 143 Gazan arabia; yli 11 000 haavoittui ja 100 000 ihmistä menetti kotinsa joutuen tyytymään tilapäismajoitukseen. Gazan arabilähteen ja YK:n tilaston mukaan kolme neljäsosaa henkensä menettäneistä oli siviilejä. Israel kiistää luvut virheellisinä todeten, että sen laskelmien mukaan karkeasti puolet surmansa saaneista oli Hamasin aseellisia joukkoja, ja että siviili-uhrien korkeaan lukuun vaikuttaa aseettomien siviilien sekä nuorten ja lasten käyttäminen inhimillisinä kilpinä, mikä on selvä sotarikos.
Gazan operaation aikana surmansa sai kaikkiaan 70 ihmistä, heistä 54 sotilasta. Sotilaita haavoittui pitkästi toista sataa, osa edelleen sairaaloissa; fyysisesti haavoittuneista siviileistä ei ole tietoja, mutta henkiset painajaiset ja traumat seuraavat heitä lopun elämänsä ajan. Raketti- ja kranaattitulen alaisilla alueilla asui n. 1.8 miljoonaa ihmistä; 60 000 joutui pakenemaan kodeistaan; osan alkaessa suunnitella palaamista, osan suhteutuessa hyvin epäluuloisesti vakuutuksiin tulitauosta seuraten tilannetta.

Juhani Starczewski

#2214 Auttaako SPR myös israelilaisia?

28.08.2014 14:17

  Shalom!

Olen SPR:n jäsen ja olen ollut tänään yhteydessä Suomen Punaiseen Ristiin ja keskustellut esiin nousseesta kysymyksestä eli siitä kuinka paljon apua kohdentuu Israeliin, jonne Gazasta ammutut raketit ovat vuosikymmenen ajan osuneet. Gazasta ammutuilla raketeilla on ollut tarkoitus saada mahdollisimman paljon aikaan tuhoa ja kauhua varsinkin rajan läheisyydessä asuvien siviili-israelilaisten keskuudessa.
On varmasti ollut erittäin traumatisoivaa olla ja elää jatkuvan uhan alla ja juosta pikaisesti pommisuojaan, kun hälytys tulee yöllä tai päivällä. SPR:n edustaja lupasi selvittää, kuinka paljon apua on kohdennettu esimerkiksi israelilaisille lapsille ja muulle siviiliväestölle.
Olen keskustellut henkilöiden kanssa, jotka haluavat nostaa myös israelilaisten, erityisesti lasten, auttamisen tukemisen kohteeksi.
Nyt pitää selvittää mm. SPR:n jo annettu apua ja myös se, miten uutta apua voi kohdentaa ja minne on erityinen tarve myös Israelin puolella.
Minulla on erittäin hyvä kokemus SPR:n toiminnasta, kun se auttoi tuttavaperhettä, jonka talo paloi ja he menettivät käytännössä kaiken, kun vain vaatteet jäivät päälle;
www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Kriisiavun_saamista_varmistetaan.htm

Juhani Starczewski

#2215 Re: Auttaako SPR myös israelilaisia?

28.08.2014 14:24

#2214: Juhani Starczewski - Auttaako SPR myös israelilaisia? 

 Gazan operaation aikana surmansa sai kaikkiaan 70 ihmistä, heistä 54 sotilasta. Sotilaita haavoittui pitkästi toista sataa, osa edelleen sairaaloissa; fyysisesti haavoittuneista siviileistä ei ole tietoja, mutta henkiset painajaiset ja traumat seuraavat heitä lopun elämänsä ajan. Raketti- ja kranaattitulen alaisilla alueilla asui n. 1.8 miljoonaa ihmistä; 60 000 joutui pakenemaan kodeistaan; osan alkaessa suunnitella palaamista, osan suhteutuessa hyvin epäluuloisesti vakuutuksiin tulitauosta seuraten tilannetta.

excab

#2216 vai murhaajia tukemaan

29.08.2014 11:03

Oletteko hulluja. Ikinä en tue näitä murhaajia. Israel on uusi maailman sortaja. Samanlainen sortaja oli maailmassa 1930- 1940.

Huoh

#2217 Petturit

29.08.2014 12:13

Israel se paha käärme, joka auttajansa pettää. KUOLEMA ISRAELILLE HE EIVÄT ANSAITSE ELÄMÄÄ TÄLLÄ.

Mutta hamas on tehnyt myös väärin...


Vieras

#2218 Re: Pyhä maa

29.08.2014 20:24

#16: Pirkko Roivainen-Pitkänen - Pyhä maa 

 Israel= Holy Land= EREZ  Ysrael jolle roomalaiset ovat antaneet nimen Palestina koska he eivät haluneet käyttää Israelin nimea kapinallisessa provinsessa.  Kiitos kaikille kristuille tuesta mutta älkää yritääkää käännyttä juutalaisiä kristin uskontoon. Historia on täynnä pakkokännyttämistä. Jokaisella on uskonnon vapaus.

Raamattuun perustumattoman moraalikäsityksen omaava

#2219

30.08.2014 08:08

Miksi allekirjoittaisin adressin, jossa puolet viesteistä on poistettu? Totta kai viestit, joissa ei ole mitään sisältöä, voi poistaa. Mutta nyt näyttää siltä, että myös viestejä, jotka eivät ole samaa mieltä adressin kanssa, on poistettu. Miksiköhän kommentoitimahdollisuus on näihin annettu?

Yksi kysymys askarruttaa mieltäni: Siviilejä kuolee etenkin Gazassa, jos en ole väärin ymmärtänyt. Jotta he pelastaisivat oman nahkansa, heiltä edellytetään kotoa pakenemista, eikö niin? Mikä tämän oikeuttaa, heillähän ei ole välttämättä osaa eikä arpaa tapahtumiin? Olisi kiva jos saisin asiasisältöisen vastauksen.

IL

#2220 Tuhannet osoittavat mieltään natseja vastaan Tukholmassa

30.08.2014 15:11

Tuhannet osoittavat mieltään natseja vastaan Tukholmassa

Lauantai 30.8.2014 klo 16.38

Tukholmassa tuhansia ihmisiä on kerääntynyt vastustamaan äärioikeistolaisten puolueen kokoontumista.


Kuva Kungsträdgårdenin alueelta. (ANNI EMILIA ALENTOLA)
puolue pitää parhaillaan torikokousta Tukholman keskustassa. Ruotsalaislehti Aftonbladetin toimittaja arvioi, että torikokoukseen on saapunut noin satakunta ihmistä.

Poliisi on eristänyt osia keskustasta estääkseen mellakoita kokoontumisten välillä. Poliisi pidätti aamupäivällä yhden henkilön mielenosoituksiin liittyen.

STT-TT
n

#2221 Re:

30.08.2014 15:16

#2219: Raamattuun perustumattoman moraalikäsityksen omaava -  

 Kannattaa kysyä Hamasilta, jolla on kaikkeen Gazassa osa ja arpa!
Gazassa kaikilla on osa ja arpa , kukaan ei ole osaton.

Haaretz

#2222 Poll: Americans sympathize with Israel more than with Palestinians

31.08.2014 11:50

Poll: Americans sympathize with Israel more than with Palestinians

After conflict ends in cease-fire, two-thirds of Americans sympathize with Israel, a third with Palestinians.

    http://www.haaretz.com/news/middle-east/1.613076#.VABazN9lC58.email

Israelnews

#2223 Middle east and world news

31.08.2014 11:57

 

Stay on top with thelatest news from the world and the middle east. Its aslo a https site so fell free to surf

 

Israelnews o https://israelnews.co

 

We support and SIGN this demand to the United Nations:

#2224 Petition: Hamas leaders to trial for War Crimes – SIGN!

31.08.2014 12:41

Petition: Hamas leaders to trial for War Crimes – SIGN!

We support and SIGN this demand to the United Nations:

http://takeapenglobal.com/

ER

#2225 Daavidin tähti

01.09.2014 10:10

Daavidin tähti

Shalom Helsingistä!
Kuulin että Ruotsissa oli pahoinpidelty nainen koska hänellä oli ollut Daavidin tähti koru kaulassa.
Ajattelin että vois kristityt nostaa asian esille sillä että jokainen laittais samallaisen korun kaulaan..
Mä en oo facebookissa enkä muussakaan mediassa muuten olisin jo siellä ehdottanut asiasta.
Siunaus terveisin
ER

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…