Maunulan bussilinjaa 62 ei saa lopettaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maunulan bussilinjaa 62 ei saa lopettaa.


Vieras

#26 Re: Re: Re: vaihtoehto B

18.02.2014 11:10

#19: voi yhyren kerran - Re: Re: vaihtoehto B

Jos näiden linjamuutosten suunitelmat toteutuvat, 66A ei kulje enään Lauttasaareen saakka, vaan Rautatientori on sen päätepysäkki!


Vieras

#27 Re: vaihtoehto B

18.02.2014 12:40

#8: - vaihtoehto B

Pakilantieltä EI KULJE keskustaan muita bussilinjoja kuin 66 ja 67. Iltaisin ja viikonloppuina 66 kulkee Metsäpurontien kautta, joten silloin Pakilantieltä pääsee keskustaan vain yhdellä bussilla 67.

Suursuolle on valmistussa uusi asuinalue, jonne muuttaa satoja asukkaita. Miten kaikki mahtuvat yhteen bussilinjaan? Linja 66 on ehdottomasti palautettava kulkemaan vanhaa reittiään eli Paanutien pysäkkien kautta myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Vieras

#28

18.02.2014 12:43

linja-62 on meille maunulalaisille erittäin tärkeä,meillä on paljon vanhoja ihmisiä jotka tarvitsevat juuri tätä linjaa. sekä kaupungin osamme kasvaa koko ajan.Ei ole mitään järkeä huonontaa palvelua tältäosin
Rina

#29 Re: Re:

19.02.2014 21:28

#25: yksi monista mummeleista - Re:

kyllä rautatieasemalle on päästävä ilman vaihtoa ja takaisin Metsäpurontien/ Männkkötie


Vieras

#30

01.03.2014 07:41

Vanhukset joutuvat hankalaan tilanteeseen kantamustensa kanssa.

Vieras

#31

01.03.2014 07:43

Ikäihmisten kulku hankalaa painavien kantamusten kanssa.
KELLY

#32 kellyfinancialhelp@gmail.com

05.03.2014 05:40

KELLY taloudellista apua
EMAIL --- { kellyfinancialhelp@gmail.com }
=============================
KELLY rahoitusapu Tämä onyleishyödyllinen
muodostettu ja kristillinen laina organisaatio auttaa kaikkia kristittyjä
ympäri maailmaa, jotka ovat menossa läpi taloudellisia velvoitteita crises.Our
auttaatarvitsevia saada taloudellista vakautta tavatakseen
vaatimuksiin elää. Ja ne, jotka ovat auttaa finanssikriisien .
Jos sinulla onkova isku huonoa onnea , ei löysä toivoa
KELLY taloudellista apua on täällä auttamassa sinua . Annamme lainojavalikoima
$ 1000 90000000 dollaria . Meidän lainat ovat hyvin vakuutettu ja maksimaalisen turvallisuuden
on tärkeintä kellokorko 3 % .

käytettävissä Lainat
1 . Personal Lainat ( Secure ja vakuudettomat )
Kaksi . Business Lainat ( Secure ja vakuudettomat )
Kolme . yhdistelmä Laina
Huhtikuuta. Vakauttamista laina ja paljon muuta: lainaa enintään $ 100,000.00

Hyödyt LOAN
1 . Ei suojausta / takaajan vaaditaan
Kaksi . Nopeampaa käsittelyä .
Kolme . minimi asiakirjat
Huhtikuuta. Houkuttelevat korot 3 %
Voi . Joustava takaisinmaksu mahdollisuus 1-55 VUOTTA

HAKULOMAKE
Nimi: ___________________________
Osoite : ________________________
Sukupuoli : ____________________________
Ikä : ____________________________
Maa : ________________________
Ammatti : _____________________
laina Amount____________________
Tarkoituksena loan_________________
laina Duration___________________
Kuukausitulot : _________________
Puhelinnumero : ___________________

Sähköpostiosoitteemme on sähköposti } --- { kellyfinancialhelp@gmail.com
====================================
Sinun Tyytyväisyys ja taloudellinen menestys on tavoitteemme , Olet
odotetaan ilmoittaa meilletarkka lainan määrää niin Pyydetyt
jotta voimme tarjota sinullelainaehtoihin .
jos olet kiinnostunut saamaan lainaa toimistomme .
Ole hyvä , älä loppuunlyhyt hakemus ja
OTA YHTEYTTÄ KANSSA Sähköpostiosoitteemme Teemme
Unelmien KAUTTA .

STAY BLESS
ALEXANDER R COLLINS
EMAIL --- { kellyfinancialhelp@gmail.com }
KELLY taloudellista apua

Vieras

#33 Re: Re: vaihtoehto B

17.03.2014 19:23

#27: - Re: vaihtoehto B

Miksi Maunulassa poikkeavien bussien 22, 51, 62, 66 ja 67 pitäisi kaikkien kiertää Saunabaarin kautta päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin? Sellaistahan täällä nyt vaaditaan oikein adressin kera. Eikö olisi syytä jättää pari bussia kulkemaan myös Pakilantien ja Paanutien kautta? Se olisi vastaantulo sadoille uusille asukkaille, jotka muuttavat Suursuolle valmistuvalle uudelle asuinalueelle. Nythän alueelta ei iltaisin ja viikonloppuisin kulje keskustaan kuin yksi ainoa bussi nro 67 ja sekin 20 min. välein.

Bussi 66 takaisin Paanutien pysäkille iltaisin ja viiikonloppuisin!


Vieras

#34

18.03.2014 12:13

Liikenneyhteydet ovat Maunulassa melko hyvät eikä niitä pidä heikentää. Pieniä muutoksia reiteille en vastusta kunhan ovat järkeviä, mutta kokonaiskapasiteettia ei pitäisi vähentää. Bussit ovat varsin täysiä nykyäänkin, ja kun alueelle on tulossa lisää asukkaita, tämä olisi vakava virhe. Yleisillä kulkuneuvoilla kulkemisen pitäisi olla mukavaa eikä mitään sillit suolassa -touhua.

Jos jollakin pienellä pätkällä ei ole paljoa matkustajia, ei siitä pidä päätellä, että kyseinen reitin kohta olisi turha, vaan asuinalueilla on hyvä, että pysäkit ovat lähellä ja helpottavat kaikkien kulkemista. Jos linjoja on useita, voivat ne kulkea hieman eri reittiä. Tämä on parempi ja selkeämpi ratkaisu kun ylettömästi kiemurteleva yksi linja, jolla matka kestää kauan. Selkeämpää on myös se, että yksi linja kulkee yhtä reittiä kellonajoista ja viikonpäivistä huolimatta.

Viikonloppuisin saisi bussitarjonta myös olla Maunulassa monipuolisempaa.

Vieras

#35

19.03.2014 07:42

Kaikilla Vanhan Maunulan asukkailla ja varsinkaan ns.vanhuksilla ei ole käytössään autoa. Kyllä tuo 62 linja (entinen 52 joskus muinoin) on ehdottomasti säilytettävä.

Vieras

#36

22.03.2014 16:26

Vanha Maunula tarvitsee ehdottomasti bussiyhteyden, jolla pääsee suoraan keskustaan sekä Sörnäisiin ja Vallilaan. Hidas ja mutkitteleva linja 51 ei ole hyvä ratkaisu Maunulalaisten kulkuvälineeksi.
Miten Maunulalaisten oletetaan hyödyntävän (länsi)metroa, jos suora yhteys siihen poistetaan?
Selkeintä olisi, jos 62 jatkaisi Vanhan Maunulan kautta ja sille lisättäisiin vuoroja iltoihin ja viikonloppuihin. Linja 66 (jatkossa ilman A:ta ja Lauttasaaren pätkää) voisi kulkea Manulan ostarin ja Suursuon kautta palvellen sen alueen nykyisiä ja tulevia asukkaita.
Vuorovälejä olisi hyvä järkeistää samalla. Monesti 67, 66 ja 62 kulkevat hyvin lähekkäisinä aikoina. Tämä on kummallista, koska linjojen reitit ovat pitkälti samansuuntaisia (täysin samat Rautatientorilta Käpylään asti).
Koulut , reitti ja pysäkki

#37 Re: Lisätietoja HSL:n suunnitelmasta

24.03.2014 08:05

#1: Yrjö Hakanen - Lisätietoja HSL:n suunnitelmasta

Maunulaan kulkee keskustasta ja matkan varrelta paljon opiskelijoita Maunualn yhteiskouluun ja Helsingin matematiikkalukioon (yläkoulu ja lukio) ja myös jonkin verran Maunulan alakouluun bussilla 62. Lisäksi kulkee koulun opettajia säännöllisesti työhön. Bussi 62 on nopea ja se on lähellä koulua. Lisäksi reitti on erinomaisen hyvä ja turvallinen, koska pysäkki on lähellä koulua saunabaarin luona. Olemme luottaneet tämän reitin pysyvyyteen, koska se palvelee erittäin hyvin sekä opiskelijoita että koulujen henkilökuntaa! Toivomme, että linja 62 säilyy entisellään! Älkää muuttako linjaa!


Vieras

#38

25.03.2014 06:49

51 on maailman hitain linja. Tosin kiertää joka mutkan, mutta ei sillä työssä käyvät voi matkustaa, menee liian paljon aikaa.
62 voisi heittää vanhalle reitilleen Käpylän kautta kulkemaan. Meillähän ei ole mitään suoraa yhteyttä Käpylään. Naurettavaa kulkea kohtalaisen lyhyt matka usealla bussilla.
Yrjö Hakanen
Vieras

#39 Adressit luovutetaan 10.4.

26.03.2014 21:58

Tämä adressi viedään lähetystönä HSL:n edustajille 10.huhtikuuta. Nimiä on tullut jo runsaasti tänne nettiin ja myös paperilla kerättyihin listoihin. Mutta vielä ehtii siis allekirjoittaa ja kerätä nimiä. Kerätyt listat pyydetään palauttamaan Maunulan Mediapajalle tai asukastalo Saunabaarille viimeistään 8.4.


Vieras

#40 Yhteys ydinkeskustaan taattava

02.04.2014 14:17

Jokaiselle helsinkiläiselle julkisen liikenteen käyttäjälle tulisi ennen kaikkea taata toimiva yhteys Rautatieasemalle ja ydinkeskustaan. Linjan 62 lakkautus katkaisee kokonaan vanhan Maunulan ja Metsälän yhteyden keskustaan. Lakkautus tulee lisäämään Maunulalaisten yksityisautoilua ydinkeskustaan ja aiheuttaa julkisen liikenteen varassa oleville hankalia vaihtoyhteyksiä. Mikäli linja 62 lakkautetaan, tulee linja 67 tai 66A siirtää kulkemaan Männikkötien kautta.
Yrjö Hakanen

#41 Kuulumisia HSL:stä

29.04.2014 15:54

Kävimme pienen delegaation voimin jättämässä HSL:lle 10.huhtikuuta siihen mennessä tämä vetoomuksen ja eräat muut kannanotot bussilinjan 62 puolesta. Vetoomuksen allekirjoittajia oli siihen mennessä vähän yli 1 100.
Vetoomuksemme ottivat vastaan HSL:n länsimetron liityntälinjaston suunnittelija Jonne Virtanen ja Arttu Kuukankorpi. Olimme pyytäneet tapaamista niin, että voimme kertoa viestimme ennen kuin suunnittelijat tekevät esityksensä HSL:n hallitukselle. Yllättäen suunnittelijat ilmoittivat kuitenkin heti alkuun, että he ovat jo tehneet päätöksensä ja esitys on lähetetty HSL:n hallitukselle. Kysymykseen, miten bussilinjaa 62 koskeva palaute otettiin huomioon, vastaus oli, että se ei antanut aihetta muutoksiin vaan tältä osin esitys on tehty netissä aiemmin kommentoitavaksi esitetyn alustavan luonnoksen mukaisena. Kun kerroimme vetoomuksen perusteluista ja allekirjoitusten määrästä, todettiin meille ylimielisesti, että tällaisiin vetoomuksiin on helppo saada allekirjoituksia koska allekirjoittajat eivät ymmärrä asiaa ja sitä kokonaisuutta johon se liittyy.
HSL:n suunnittelijat esittelivät meille omat perustelunsa diaesityksenä, jossa toistettiin lähinnä samat asiat, jotka HSL oli jo aiemmin esittänyt perusteluna linjan 62 lopettamiselle. Heille kysymys ns. vanhan Maunulan alueen asukkaiden kävelymatkojen pitenemisestä ja vaihdottomien bussiyhteyksien vähenemisestä ei ole millään tavalla tärkeä. Lähtökohta tuntui olevan se, että kyllähän 800 m voi hyvin kävellä ja voihan esim. Hakaniemen torilla vaihtaa toiselta puolelta toria meneviin linjoihin. Minulle uutta oli perusteluissa oli se, että 62 lopettaminen liittyy selvästi laajempaan aikomukseen vähentää Rautatietorille menevien bussilinjojen määrää. Jos HSL:n esitys menee läpi, 62 loppuu silloin kun länsimetro valmistuu – ehkä 2016 kesällä tai syksyllä.
HSL:n hallitus päätti 15.4. pyytää 30.9. mennessä kuntien lausunnot länsimetron liityntälinjaston suunnitelmasta, jonka pieni osa bussin 62 lopettamisesitys on. Päätökset HSL:n hallituksessa tehtäneen sen jälkeen syksyn aikana.
Tämän jälkeen on mm. Pitäjänmäki-seura ottanut kantaa asiaan ja vastustanut 62:n lopettamiseen liittyvää esitystä 51 linjan reitin pidentämisestä, mikä pidentää muutenkin pitkän linjan matka-aikoja.
Minusta asiaan on syytä pyrkiä edelleen vaikuttamaan. Tämän adressin voi yhä allekirjoittaa. Mutta kannattaa olla myös yhteydessä HSL:n hallituksen helsinkiläisiin jäseniin ja Helsingin kaupunginhallituksen jäseniin.

Vieras

#42

10.05.2014 08:36

tarpeellinen linja ei saa lopettaa tai kaupunki kustantaa kaikille käyttäjille omat autot.

Vieras

#43

30.06.2014 10:10

Maunulan bussilinjaa ei saa lakkauttaa kun sillä pääsee mukavasati kauppaan ja kaupungille sekä työhön
Jussi Jalkanen
Helsinki

#44

21.01.2015 08:57

Mitä ihmettä bussilla 62 on tekemistä Länsimetron kanssa Maunulasta/Metsälästä viedään bussiyhteys kun avataan metrolinja Espooseen!!!

 


Vieras

#46

08.02.2015 18:59

ihmisten työmatkoja ei tarvitse enää pidentää. Bussi 62 mukaan HELMI-järjestelmään, vihdoin viimein.
Suursuolainen

#47 Re:

01.04.2016 14:30

#5: -  

 Juuri samaa mietin tänään! Suorin reitti Veturitietä pitkin, joka on 60km/h-rajoitteinen tie eli nopea.

Samoin 62:n korvaaminen 51:llä ja 51:n reitin vaihtaminen kiemurtelemaan vanhaa Maunulaa myös hidastaa radikaalisti Alppilaan ja Kallioon matkustamista (Hämeentie on ihan Kallion laitaa). Puhumattakaan sen linjan ruuhkaisuudesta. Onneton idea. Tämän takana on hlö nimeltä Miska Peura. Ottakoon kaikki muutkin häneen yhteyttä spostilla miska.peura@hsl.fi niin kauan kuin linja vielä kulkee!! Myös siis 66a ja yhteys Kamppiin, Ruoholahteen ja Lauttasaareen loppuisi!

Tälläistä joukkoliikenteen edistämistä Miska Peura ja HSL.

KYRPÄ

#48 MIKS VASEMMISTO TU HOO BUSSI AJAT JA HARMISTAA KURJISTAA SITEN KOKO SUOMEN KANSAN ?

19.05.2020 02:37

 

 

NÄINHÄN SE ON JA SIT KANS SE KU VASEMMISTO LIITTO ON TUHONNU AIKATAULUT :( !

 

KUTEN ESIMERKISKI SE KUN BUSSI EI KULJE ENÄÄ KELLO 4 JÄLTÄ VAAN VASTA 7 TE MÄLTÄ TAI 7.59 :( !!

 

       >

 

 

JA HUOM KULKI ENNEN   4 JÄLTÄ EI 4.59      KELLO :( !!!

KYRPÄ

#49

19.05.2020 02:39

*

 

|---[][][][]>-------

 

MAUNULA ON PAHINTA NARKKI SEUTUU MITÄ IKINÄ LÖYTYY SUOMESTA !

 

EI SEN PUOLEEN ... SIEL SAA KUULEMMA PUHTAINTA AMFETAMIINIA MITÄ IKINÄ LÖYTYY

 

JA TARVII HAN NE NARKITKI SEN ''BUSSI LINJA 62'' KOSENSA HEH ;)>