Kansanäänestys Suomen liittämisestä takaisin Ruotsiin

Heja heja

#1

23.03.2014 10:04

Tärkeä adressi!
Hitaat kuolevat ensin.

#2 Tosi tärkeä asia

23.03.2014 10:34

Ja äänestys tulisi järjestää nopealla aikataululla. Jo pariviikon sisällä,ennenkuin Venäläiset ehtii ensin.Siks´toisekseen suurinosa äänestäjistä lähtee kesälomille,Afriikkaan,Somaliaa,Afganistaniin,Albaniaan jne. joiden aikanaan tulevien Suomalaisten harteilla päätösvalta kaikki lepää.Pakolaisten äänet rakkaisevat.Suomen ja Ruotsin pakolaiset muodostavat yhdessä enemmistön ja yhteisen valtion.Enemmistö äänistä ratkaisee kuka päättää asiosta.
toivottavasti ei järjestettäisi kansanäänestystä liittymisestä

#3 Voi hyvänen aika ei maalaistoukat sentään...

23.03.2014 10:53

Miten mahtaisi olla riittäääkö sivistys ja osataanko siellä käyttäytyä kuninkaalisissa majesteeteissa hoveissa ja juhlallisissa menoissa."Mummolta pääsisi höpelön Nauru kesken kaiken ja politiikankin teko olisi pelkkää piikittelyä ja vit-tuilua".
Sanotaan,että elämä on kovaa taistelua ja heikot sortuu elontiellä.

#4 Vasemmistolaiset syövät hyvän toiveen.

23.03.2014 10:59

Kyllähän Ruotsi on toinen kotimaamme,mutta se vasemmistolaisuus puskee kovin silläkin voimakkaasti,että ei näytä hyvältä pyrkyrinkään elämässä.


Vieras

#5

23.03.2014 12:03

Hommafoorumilaiset huumorimielellä tänään. He unohtavat kuitenkin sen pikkuseikan, että kukaan ei ole edes ehdottanut Ruotsiin liittymistä, mutta hommafoorumilla itsellään on vahva kannatus Venäjään liittymiselle. Ehkä tässä yritetäänkin kääntää ihmisten huomio toisaalle?
Kustaa Vaasa

#6 Re:

23.03.2014 12:30

#5: -

Tässähän sitä juuri ehdotetaan! On meinaa mahtava idea. Heja Sverige!


Vieras

#7 .Re: Re:

23.03.2014 12:47

#6: Kustaa Vaasa - Re:

Eli hommafoorumi on jakaantunut ryssäsiipeen ja hurrisiipeen? Selvä se sitten.

Terveisin Jorma Mölsästä

#8 Lisäperusteluita Suomen liittämiseksi Ruotsiin

06.04.2014 15:30

1. Historialliset syyt: Suomi on ollut kauemmin osa Ruotsia kuin itsenäinen. Ruotsilla on siten historiallinen oikeus Suomen alueeseen (vrt. Karjala, Israel tai Krim)

2. Poliittiset syyt: Suomen valtiovalta ei osaa ja ruotsalaiset osaavat. Pääsemme eroon hyvävelikiemuroista ja saamme kuninkaan, joten presidentillekkään ei ole enää tarvetta. Turvallisuuspoliittinen tilanteemme paranee, kun rinnallamme seisoo Ruotsin kuninkaalliset asevoimat. Osana Ruotsia meistä tulee merkittävä alueellinen suurvalta.

3. Taloudelliset syyt: Euro on haitallinen Suomen taloudelle, joten Suomen talous paranee osana kruunua. Suurempi väestöpohja rakentaa suomalaisille valoisan tulevaisuuden. Ruotsista saatujen kuninkaallisten yksityiselämästä kirjoittelu parantaa näivettyvien iltapäivälehtien asemaa. Ylestä voidaan luopua ja siirtää yleisradiotoiminta SVT:lle, joten ylevero ei enää rasita ostovoimaa.

4. Kulttuuriset syyt: ruotsin kieli on kulttuurikieli. Saamme omia aatelisia, joista keski-iän ylittäneet naisihmiset voivat kälättää. (Eikö muka olisi hienoa, jos Paavo Väyrynen olisi kreivi tai Sir Paavo?)

5. Hyvinvoinnilliset syyt: ruotsalaiset ovat onnellisempia ja onnellisuus tarttuu, joten suomalaisetkin muuttuvat onnellisiksi osana Ruotsia. Kun kaupasta saa enää mellan-ööliä, niin johan humalahakuinen ryyppääminen vaihtuu keski-Eurooppalaisiin juomatottumuksiin ja kansanterveys paranee.
HAH HAH ;)>

#9 HAUSKA TSOUKKI

01.02.2020 22:29