Huumeiden Piilomainonta! - Kiellettävä"-Kannabis Adressi Suljettava

Heikki Suomalainen
Adressin tekijä

#26 Hei Ville.

09.12.2009 20:58

Arvuuttelit euforialla ja mielihyvällä, mutta niillä on ero mielihyvä yleensä ymmärretään luonnollisessa elämänrytmissä tapahtuvaksi, kun taas euforia on keinotekoinen samankaltainen tila.

. Arvuuttelit euforialla ja mielihyvällä, mutta niillä on ero: Mielihyvä yleensä ymmärretään luonnollisessa elämänrytmissä tapahtuvaksi, kun taas euforia on keinotekoinen samankaltainen tila.

Ilmeisesti olet Ville tälle ja muillekin vastaaville addiktoiville myönteisesti altistuva, kun kirjoitat kokeiluista korostaen laajasta tiedostasi niihin.

Olen liittynyt puolueseen noin neljä vuotta sitten, kun tunsin tarvetta vaikuttaa kollektiivisesti työläisten asioiden parantamiseksi, sekä tasa-arvoisen luokattoman yhteiskunnan edistämiseksi.
Myös olen ollut mukana ammattiyhdistys ja järjestötoiminnassa aiemmin, josta pohjat ja tietoisuus on tullut.

Tämän adressin osalta olen ottanut tämän tehtävän joka näkyy, mutta todellinen valmistelu on menossa laajemmin ja näen tuloksia jo, joten uskon median myös tulevan mukaan.
- Heikki

jari seessalmi
rovaniemi

#27 miksi????????????????

20.12.2009 09:56

miksi pitäisi poistaa adressi. suomalaisenkin kannattaisi ottaa asioista selvää,ennen kuin alkaa höpöttään asioista,joista tod.näköisesti on kuullut valheellista propagandaa,esim.lääketehtaiden,tai virkavallan edustajien taholta.itselläni on 35vuoden kokemus päihteistä,niin määrätyistä lääkkeistä,kuin alkoholista,ja kannabiksesta.nyt on onneksi päässyt irti näistä puolipakollisista pillereistä,ja viimeiset vuodet kohtuukäytöllä oluella,ja tällä ihanalla yrtillä olen selkiintynyt.kokeilisit itse ennen kuin alat tuomitsemaan.ellei se sovellu,pitäydy näissä valtion suosimissa myrkyissä.anna ihmisten taplaa tyylillään,ellei ne sinun omille nenille tuppaannu.kanabiksesta on paljon tutkittua tietoa muualtakin kuin lääketehtaiden,ym.vastustajien taholta.lukase vaikka seuraavan linkin tutkitut tiedot lähdetietoineen.niitäkö alat sitten kumoamaan,olet väitellyt tohtoriksi,ja elämäsi on siltä osin kunnossa.tätä linkkiä voisi tarkastella muutkin ,jotta saisitte jonkinlaisen käsityksen tämä yrtin niin hyvistä kuin haitallisistakin puolista.http://fi wikipedia.org/w/index.php?title=kannabis&oldid=77077066 tai kannabis/wikipedia rauhallista ja yrttipitoista joulun odotusta!!
Heikki Suomalainen
Adressin tekijä

#28 Hei! Jari

23.12.2009 11:39

* Haittaisiko Sinua suuresti, jos saisit sen lääkäriltä pienten selitysten jälkeen, jolloin olisit terveydenhoidon piirissä ja myös tilastoissa. Sinusta voisi tulla myönteinen esimerkki cannabiksen käyttäjänä...
jari seessalmi
rovaniemi

#29 moro ville

23.12.2009 21:05

olen ollut terveydenhoidon piiriissä vuodesta -90.pillereitä olen pureskellut siitä alkaen aina vuoteen 2004.parhaimmillaan näitä napuroita meni lääkärin määräyksestä kymmenkunta päivässä.lopetukseeni vaikutti lääkärin määräys psykoosi lääkkeille,joita tulisi syödä loppuelämä.silloin päätin lopettaa kaikki.kyllä siinä kuukaukaden päivät meni tutistessa,krampeissa,unettomuuden,ja muiden henkisten ahdistusten lumoissa.sen jälkeen en ole pillereitä tarvinnut normaaliin elämään,ja silloin huomasin kuinka epänormaalia elämäni oli ollut,näiden napuroiden varassa olleena.kiitos tästä takaisin elämään pääsystä kuuluu eräälle vanhemmalle kaverille,jolta oikeaa asiatietoa sain.tilastoissa olen ollut sekakäytön takia -90,sehän on selvä. hyvinkin mielelläni lääkäriltä yrttirespan hakisin,niin jäisi tämä pieni stressi pois ,kun toisinaan sitä hankin tavalla tai toisella.kyllähän siinäkin pientä sivuvaikutusta ilmenee.sitä hyvänolon tunnetta on vaikea estää. no piemempi pahahan se on. pitkiä pätkiä ilman olen ollut,enkä ole pientä levottomuutta suurempia vieroitus oireita kokenut. parilla oluella siitä on selvinnyt. rauhallista ,ja levollista joulunaikaa.ps. vaikka lehteen nimet laitettaisiin yrtinhakijoilta lääkäristä,uskoisin ,että pillerien syönti vähintäänkin puolittuisi,ja lääkekuolemat samassa suhteessa.valitettavasti tämä ei tule olemaan mahdollista,niin kauan kuin lääkärit lääketehtaiden talutusnuorassa ovat.
jari seessalmi
rovaniemi

#30 anteeksi nimi sekaannus

23.12.2009 21:09

viesti oli vastaus heikki suomalaiselle
Kimmo Tamminen
Suomi

#31 Voihan Ville

29.12.2009 11:38

Hyvä. Silti kannatan kyseisen adressin sulkemista. Se on selvää kiihotusta lainsäädäntöämme vastaan! Allekirjoitan.
Heikki Suomalainen
Adressin tekijä

#32 Vai mitä Kimmo arvelet.

30.12.2009 07:35

Mitäpä tuohon Villen ja Jarin sekoiluun on lisättävää!
jari seessalmi
rovaniemi

#33 lääketieteellinen teho/google /tutkimus selvittää kuinka syöpäsoluja tapetaan

30.12.2009 12:09

voisittako hyvät ystävät käydä googlen sivulla/tutkimus selittää kuinka syöpäsoluja tapetaan.voisitko heikki kumota tämän tutkimustuloksen.sen jälkeen alan olemaan kannallasi,ja valistamaan sinun oppejasi.kerro mielipiteesi.ystvällisin terveisin jari
jari seessalmi
rovaniemi

#34 YLI 30VUOTTA SALATTUA FAGTAA

30.12.2009 12:48

yli 30 vuotta on salattu fagtatietoa kuinka kannabi tappaa syöpäsoluja,miksi????????GOOGLE/TUTKIMUS SELIITTÄÄ KUINKA SYÖPÄSOLUJA TAPETAAN.oletko heikki suomalainen lääketehtaiden,virkavallan tai jonkun muun fagtatietoa piilottevan tahon uhri/vai kuulutko johonkin edellä mainituista.yst,ter,JARI
Heikki Suomalainen
Adressin tekijä

#35 Ei salattua tietoa, vaan normaalia tieteellistä väittelyä, eli todistelua .

30.12.2009 21:16

Normaali solu käyttäytyy apoptoosisesti, se on normaalia solun vanhenemis ”kuolema käyttäytyminen”.
Syöpäsolu taas ei käyttäydy siten vaan pyrkii ”kuolemattomaksi” ja siten poikkeavat tasapainosta muden solujen yhteydessä.
THC palauttaa tätä tasapainoa, josta voidaan tehdä se johtopäätös. Normaalissa elämässä esiintyvä ”THC” johdannainen, jota syntyy esimerkiksi voimakkaassa liikunnassa saattaa parantaa syövästä ja sen lisäksi se vielä tuottaa mielihyvää.
=========
Tällä ei ole Cannabiksen vapaan saatavuuden tai kotikasvatuksen kanssa mitään tekemistä!
J okainen meistä tietää sen, että se ei kuitenkaan ole näin yksinkertaista. Vaikka liikunta lisääkin terveyttä, on silläkin rajansa. Vai mitä arvelet siitä ei-seminoomasta johon cannabiksen käyttäjillä on kaksinkertainen alttius? Vai pitäisikö, sanonko ilkeästi ” ”
Terveisin
-Heikki
jari seessalmi
rovaniemi

#36 heikki

30.12.2009 23:06

juokseppa siinä,tai tässä kun puoli kylkeä leikattu pois********se siitä
jari seessalmi
rovaniemi

#37 tarkennus heikille

30.12.2009 23:10

en puhu omasta puolestani ,vaan läheisen
Heikki Suomalainen
Adressin tekijä

#38 – Wikipediassa on aika subjektiivista "tieto"

31.12.2009 04:53

Hyviä esimerkkejä löytyy, vaikka kuinka. Jokin aika sitten korjasin minulle tärkeää tietoa, mutta en tiedä moniko osaa sitä hakea sieltä.

Esimerkki: googlessa Hakusanalla 'kommunismi’ päädyt Wikin asiaa käsittelevälle sivulle.
Siellä taas on kuitenkin asiaa selitellyt ihminen tai ryhmä, jolla on asiasta oma käsitys. Tuskin ovat lukeneet edes Marxia tai Leninin teoksia, tai edes kommunistien puolueohjelmaa.
_____----
No olen kuitenkin yrittänyt korjata asiaa keskustelut osassa, jos sekään saa siellä pysyä.
Kysymys tässä asiassa on luokkataistelusta jossa omistava luokka on valmis mitä pöyristyttävimpiin tekoihin luokka-asemansa säilyttämiseksi. Heidän Dekadenttinsa saavat myös "palkintoja"!
_-
_-
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*..*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.
- Ikävä kaverisi puolesta, mutta toivottavasti voi kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvin.

Ville Honkala
Seinäjoki

#39

01.01.2010 00:00

Niin, haluaako Heikki Suomalainen muitakin rajoituksia sananvapauteen? Neukkumeininkiä.
Heikki Suomalainen
Adressin tekijä

#40 Ei tietenkään Ville sitä

04.01.2010 05:27

Kun vaadit Ville sananvapautta, niin on se kuitenkin eri asia kuin teot. Teot voivat seurata pitkänkin pohdinnan perästä, sillä uskoakseni tarkoitat minun rajoittavan Sinun sananvapautta.
Tässä adressissa ei kuitenkaan ole kysymys sananvapauden rajoittamisesta, vaan tässä on kysymys siitä nahkattomasta luikertelevasta otuksesta joka luo nahkansa tilaisuuden tullen.
-Heikki

ps:
Ota huomioon että vaadin tässä adressissa, en kuitenkaan ole sitä tehnyt, vaan tässäpä asiaa pohditaan, vaikka tosin ei sitä asiaa.
Kan Nabis
Vantaa

#41 Kannabis Laillista Tänään, Huomenna ja Aina!

18.01.2010 05:28

Siinä sulle mantraa.

Tää sun adressi pitäis sulkea.
Heikki Suomalainen
Adressin tekijä

#42 Ylen 1

01.02.2010 19:27

Nyt menee ohjelma ylen ykkösellä cannabiksesta ja tieteellisestä tutkimuksesta sen suhteen?
Kati Oksanen
Turku

#43 Tieto vähentää pelkoa

02.02.2010 22:27

Mainonta tarkoittaa sitä, että tuotteista kerrotaan aikomuksena saada niistä taloudellista hyötyä. Esimerkiksi minä kannatan kannabiksen rajoitettua laillistamista, vaikka en koskaan ole henklökohtaisesti kyseistä ainetta pitänyt hallussa, aikonut pitää hallussa, kasvattanut tai käyttänyt.

Johtopäätökseeni olen päätynyt lueskelun, keskustelujen ja suomalaista päihdekulttuuria koskevan pohdiskeluni seurauksena. Niin päihde- kuin lääketieteellisen käytettynä kannabis tarjoaa sen verran vähemmän haittoja ja enemmän hyötyjä, että näen aineeseen foobisesti suhtautumisen hieman edesvastuuttomana. Näin on erityisesti sosiaalisen porttiteorian takia.

Muuttuisiko kahvi äkkiä myrkyllisemmäksi, jos siitä tehtäisiin laitonta? Ajatus siitä, että aineen laillisuus korreloisi sen vaarallisuuden tai negatiivisten vaikutusten kanssa, ei valitettavasti oikein ole vedenpitävä - varsinkin kun uudet tutkimustulokset muuttavat jatkuvasti käsitystä niin aineiden itsensä kuin ihmisaivojen kemiasta, kun taas Suomessa lakitekniset ratkaisut on tehty joskus kultaisella 60-luvulla. Kannattaa tutustua huolella hieman tuoreempiin tutkimuksiin ja muodostaa mielipiteensä niiden perusteella - ei välttämättä ole lainkaan eettistä noudattaa lakeja, joiden seurauksena yhteiskunnallinen hyvinvointi vähenee.

Joni Soikkanen
Joensuu

#44 Oma mielipiteeni on tämä...

21.02.2010 23:08

Kannabis tulee olemaan hemmetisti vaarallisempaa silloin kun se on laitonta. Laittoman hasiksen sekä muiden kannabistuotteiden THC pitoisuuksia pyritään nostamaan, että päihdyttäisiin nopeammin ja vähemmällä määrällä. Tämä juuri on syynä siihen että marihuana tänäpäivänä nostaa riskiä skitsofrenian laukeamiseen käyttäjillä, koska se on psykoaktiivinen aine. Kannabis kasvissa jo ennestään sisältää ns. "anti-psykoaktiivisen" aineen eli CBD, jonka pitoisuudet vähenevät kun THC pitoisuutta nostetaan.

Jos laillistaisimme kannabisen ja valvoisimme kannabistuotteiden valmistusta, saataisiin kannabikseen hallittuja THC pitoisuuksia, ja jossa THC-CBD pitoisuudet olisivat tasapainossa. Tällä saataisiin piste vaaralliselle kannabikselle (tai no ei täysin piste, mutta vaikuttaisimme erittäin radikaalisti vaarallisiin THC pitoisuuksiin).

Kaiken lisäksi kannabis-savukkeita ja hasista voisi verottaa. Myydä voisi vaikka Alkossa, jonne alaikäiset eivät uskalla mennä (nykyään he saavat sitä diileriltä, jolla voi olla tarjottavana vahvoja huumeita; porttiteoria). Halukkaille kotikasvattajille voitaisiin myydä sellaisia siemeniä joista kasvaisi kannabiskasvi, jossa THC ei olisi vaarallisen korkea (kuten Super Skunk -lajikkeessa on). Halukkaille ihmisille voitaisiin järjestää opetusta oikeaoppisesta kasvattamisesta. Tällä asialla veisimme rikollisliigojen (ja myymistarkoituksessa kasvattavilta kotikasvattajilta) tulot. Voisimme kasvattaa lääkekannabista omassa maassamme, jolloin kaikki kipupotilaat saisivat lääkkeensä helposti ja nopeasti lähimmästä apteekista.

Laittoman kannabiksen vahingollisuus: THC vs. CBD
http://kannabisuutiset.wordpress.com/2010/02/07/laittoman-kannabiksen-vahingollisuus-thc-vs-cbd/

Vieras

#45

30.06.2010 17:53

tehkää joku adressi tämän adressin poistamiseksi.

Anon420
Vieras

#46

30.06.2010 19:31

Epätietoista, säälittävää ja turhaa demonisointia. Ei tälläista kukaan voi ottaa tosissaan, huomaa jo adressin avuttomasta kieliasusta että ei ole kaikki kotona sen kirjoittajalla. Yhteensä 34 allekirjoitusta joista suurin osa kirjoitettu vitsiksi, aika pohjanoteeraus. Lopeta tämä itsesi nöyryyttäminen ja poista tämä adressi. Hamppu laillistetaan ennemmin tai myöhemmin, eivätkä tälläiset ali-ihmiset, kuten sinä Heikki voi sille yhtään mitään.



Kouta
Vieras

#47 antiadressi

12.07.2010 17:23

Tämän adressin tekijällä ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa ja natsit bunkkerissa.

:)
Vieras

#48

16.02.2011 12:49

Tämän adressin tekiä kärsii selvästikkin harhakuvista ja harha-ajatelmista. Adressin tekiä on luultavasti juoppohullu ja psykoottinen lasten raiskaaja.
Marko Hietarinta

#49 Re: PALATAAMPA ASIAAN TAAS

03.06.2012 19:05

#17: Heikki Suomalainen - PALATAAMPA ASIAAN TAAS

Kannabis saa aikaan mielisairauksia?

Heikki hei,sinä et itsekään voi uskoa tuota soopaa :)

Mielestäni olet huvittava,muttet valitettavasti hauskalla tavalla. Väännät faktoja mieleiseksesi ja estät suoranaisia valheita faktoina. Se ei ole asallista,mutta eipä ole koko adressisikaan. En väitä,että Kannabis olisi täysin vaaraton ja harmiton aine,mutta ei läheskään niin haitallinen yhteiskunnalle kuin laillinen alkoholi. Mielestäni paljon kertonee sekin että kun Suomen eduskunta aikoinaan luokitteli Kannabiksen laittomaksi huumausaineeksi,se tapahtui arpomalla,koska eduskunnassa äänet puolesta ja vastaan menivät tasan. Koko Kannabiksen kieltolaki taas sai alkunsa Yhdysvalloissa erään suuren alkoholitehtailijan aloitteesta,koska pelkäsi tuotteensa menekin romahtavan pössyttelyn yleistyessä. Itse olen taistellut Kannabiksen vapauttamiseksi edes lääkekäyttöön(joka alkaa luojan kiitos pikkuhiljaa saamaan tukea muiltakin kuin pössyttelijöiltä) yli 15 vuotta ja ollut tämän johdosta vankilassakin ja olen valmis palaamaan sinne uudelleenkin jos tarvetta esiintyy. Pelkään Heikki että et todellakaan aiheesta läheskään tarpeeksi voidaksesi keskustella siitä asiallisesti. Siitä huolimatta toivon sinulle aurinkoista kesää ja hyvää jatkoa taistelussasi nykyajan "tuulimyllyjä" vastaan,vaikka kehitystä et tule onnistumaan pysäyttämään :)

Pidetään vastedes faktat faktoina ja mielipiteet mielipiteinä


Vieras

#50

03.06.2012 22:07

NO HUH HUH!!!!Mistä tuolta ukolta (Heikki) tollasta tekstiä riittää.....ehkä todellakin kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kun alkaa julkisesti itseään nolaamaan tuollasella puheella!Tossa sulle vähän faktaa: Kannabis on 2953 kertaa turvallisempi päihde kuin alkoholi

03.06.2011 02:00

Lähde: BBC 26.5.2011, Clear 26.5.2011 ja haittatilasto