Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

Sinka Viisala
Vieras

/ #91 Re: Re: Rokoteteollisuus - eettinen tiede?

06.02.2011 16:52

#26: Vieras - Re: Rokoteteollisuus - eettinen tiede? 

Hei,kirjoitit täyttä asiaa ja uskot, että asiat tulevat muuttumaan: niiin USKON SATAVARMASTI minäkin. 

Onneksi on olemassa mm. uusi raikasarvoinen MUUTOS 2011 -puolue,jonka ek-vaaliehdokkaana olen antanut julkisesti lupauksen vaikka viimoiseen hengenvetooni taistella tämän moraalittomista moraalittomimman sikailu/puoskarointi-rokotuscasen perinpohjaiseksi selvittämiseksi ja syyllisten vastuuseen saattamiseksi sekä 1.1.2011 voimaan (kaikessa hiljaisuudessa!!!) astuneen pakkorokotuslain kumoamiseksi (tartuntatautilaki 25.7.1986/583, lakimuutos 12§ ja 12a§).

Yksi kaiken vähiten asiassa toistaiseksi julkisuutta ja kritiikkiä saanut taho on MEDIA, joka käyttänyt asiassa VAIKENEMISEN VALTAANSA edesvastuuttomalla tavalla, aina siihen asti kunnes SURULLISET NARKOLEPSIA-TAPAUKSET LIKI PAKOTTIVAT antamaan asialle palstatilaa. Entisenä viestintätyöläisenä musitutan, että median tehtävnä on MONIPUOLISEN tiedon ja näkökulmien antaminen lukijoille asiaa kuin asiassa!!! Onko se meillä Suomessa sitä?? Ei todellakaan. Vallan vahtikoira tekee pääosin vain sitä mikä vallanpitäjile eduksi - valaln vahtikoira ja valalpitääjtäistuvat sulassa sovuss akonsensusveneenssään. 

Nyt meidän kansalisten on aika alkaa vaatia myös mediaa vastuuseen ja medialta monipuolisempia tarkastelukulmia ja oikea-aikaista asioihin reagoimista sekä ajan hermolla elämistä - (muistakin kuin jonkin missukan kaula-aukon syvyyden suhteen!)

KAIKKI se mitä asiasta nyt tiedetään OLI TIEDOSSA JO SYSKYLLÄ 2009 - sen tiesimme ainakin me, jota osallistuimme kiivaaseen rokotuskeksusteluun mm. lääkärin Mirjaleena Isoaho ja kansalaisaktivisti, toimittaja Riikka Söyringin US-blogeissa. Nämä sitkeät "tytöt" ja valonsoturit ottivat yhteyttä aina Tasavallan presidentistä alkaen päättäjiin, mediaan, Lääkäriliittoon, Lääkärilehteen, Priviisoriyhdistykseen, farmasialiittoon, Ihmisoikeusliittoon......jne jne .

Ei mitään vastauksia!!??? Myös omat kirjoituksEni esim paikallislehtiin torppaantuivat kuin seinään....Turhauttavaa, niin perinjuurin turhauttavaa. Tuli silloin jo mieleen, että pitääkö perustaa uusi AVOIN printtilehti!

Lopputulemana siis: Kaikilla viranomaisilla valtava hämmästys (ja alaleuka liki polvissa) kun "yllättäviä" narkolepsiatapauksia alkoi tulla esiin v 2010. Kaikki oli tiedossa jo yli vuosi sitten , mutta väärälle raiteelle suistunutta YHDEN "VIRALLISEN" TOTUUDEN VALLAN JUNAA EI NIIN VAAN PYSÄYTETÄ eikä siinä olijoiden - monesti oman edun nimissä syntyneitä - näkemyksiä niin vain muuteta. Mutta NYT aika näyttää olevan kypsä ja niin iso joukko Suomen kansalaisia lopultakin herännyt,että se juna pysähtyy kuin seinään ja sitten on aika OHJATA SE VIKARAITEELLE JOUTUNUT VALLAN JUNA OIKEALLE RAITEELLE. Eikö niin??

***************************

Julkaisen tässä oman vaalisivuni tiedot -  EN ITSENI ENKÄ EGONI TAKIA, vaan se vuoksi, että koen nämä asiat niin tärkeiksi, että niiden vuoksi ON NYT VALJASTETTAVA KAIKKI VOIMAT JA OSAAMINEN JA INTO TODELLISEN MUUTOKSEN AIKAANSAAMISEKSI MAAMME ASIOIHIN. 

Olen hyvin nöyrällä mielin valmis käärimään hihat ja jatkaman  työtä ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen Arkadianmäellä, mitä työtä olen tehnyt nyt jo vuosia hyvinvointiyrittäjänä. 

 

Lämmöllä ja sydämen vahvalla liekillä: Sinka "tsäpäkkä" Viisala

http://sinkaviisalavaalisivut.nettisivu.org

http://www.valontie.fi