Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

j

/ #970 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

21.03.2013 20:42

#961: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

No on sillä juridista merkitystä. Ja vaikka sinä tai minä tai joku ei avioliitosta perustakaan, on silti ihmisiä jotka haluavat jakaa elämänsä keskenään ja haluavat sille virallisen sinetin. Sukupuoleen katsomatta. Toiset Jumalalta kirkossa, toiset valtiolta. Heterothan eivät menetä tässä mitään, samaa sukupuolta olevat parit saavat samat juridiset oikeudet.

Itse en henkilökohtaisesti kunnioita ihmisten välisiä hierarkioita. En aatelisia enkä pomoja. Suhtaudun kaikkiin samanvertaisina ja odotan muilta samaa. Vanhuksia toki teitittelen, sen opein jo lapsena. Sekin loppuu mikäli ei osata käyttäytyä.

Uskottomuus on hankala osoittaa toteen. Ja uskottomuushan useasti kertoo vaikkapa onnettomasta suhteesta. En ymmärrä mitä tarkoitat sillä, että heterous olisi homoilta kielletty. Homoseksuaalisuus on ihan yhtä lailla ominaisuus kuin heteroseksuaalisuuskin. Tai biseksuaalisuus.

En tiedä mikä sinua estää solmimasta Jumalan tahdon mukaista avioliittoa vaikka muutkin saavat solmia vaikka sen oman tahdon mukaisen avioliiton?