Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Synti rikkoo Jumalan kuvaa meissä

/ #5021 Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 12:23

#5011: - Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Ei todellakaan ole mistään tasa-arvosta kysymys. Jumala loi ensin miehen, sen jälkeen hänelle naisen avuksi, ettei miehen tarvinnut tuntea yksinäisyyttä. Hän teki Adamille sopivan avun; molemmat yhtä arvokkaiksi. Jumalan kuviksi Hän heidät loi.

Mutta paholainen ryntäsi käärmeen muodossa paratiisiin. Keplotteli itsensä ensin Eevaa huijaamaan, jättäen Adamin rauhaan. Ja Eva lankesi. Mutta ei Adamkaan mikään ryhdikäs ollut - vaan lankesi Evan toimesta.

Siksi ensimmäinen ihminen, mies nimeltään (vanha) Adam tai "aatu" aiheutti sen, että me kaikki olemme luonnostamme synnin orjia. Koko ihmissuku. Ja kun Aatusta ei ollut mihinkään, Jumala päätti armahtaa ihmiskuntaa lähettämällä avun ylhäältä lapsen muodossa, jolle annettiin nimi Jeesus. Hän on Uusi Adam, joka ei langennut. Ja on ainut Ihminen sekä Jumala. Jumala Jumalasta, Jumalan Poika, joka yksistään voi meidät pelastaa. Jos vain tahdomme ottaa Hänet vastaan omana pelastajanamme, kun Hän meitä kutsuu kuten eksyneitä lampaita. Hän ei tungettele kuten paholainen tekee. Mutta jos uskomme Häneen, että Hän voi meidät pelastaa tästä kurjasta sukukunnasta, on Hän uskollinen eikä petä. Mutta monet hylkäävät ja pilkkaavat, työntäen Hänet pois. Eivätkä tiedä mitä tekevät. - Ja se on uskomatonta ! Vaikka Hän kuoli puolestamme, ettei meidän tarvitsisi kuolla synteihimme eikä tulla tuomituiksi.

Hän kantoi meidän syntitekomme ristille ja oli / on haavoitettu tekojemme tähden. Eikö se ole Rakkautta ihmistä kohtaan.

Mutta jos joku väittää vastaan, tekisikö hän samoin. Ja jos tekisikin, ei hän olisi arvollinen Jumalalliseen pelastussuunnitelmaan, koska meistä kukaan ei ole pyhä eikä ilman syntiä. Siksi tarvitsemme ylösnousua tästä saastasta.

Tarvitsemme pyhyyttä ja puhtautta, koska meissä ei ole sitä ! Tartu hetkeen ja ota Jeesus vastaan. Hän vetää sinut liasta ja synnin alta puhtaampaan, raikkaampaan.

Kaikki tiedämme, että Valo tulee aina ylhäältä; ei alhaalta. 

Koko luomakunta on Valosta riippuvainen, jotta eläisimme ja kasvaisimme. Mutta jos elämme ilman valoa, alamme kitua kuin kasvit kellarissa, jotka epätoivoisesti etsivät valoa eivätkä sitä löydä. 

Jumala ei tarkoittanut meitä kellarieläjiksi eikä pimeydessä piileskelijöiksi - vaan ulos hengittämään raikasta ilmaa, kasvamaan, kehittymään Hänen Valossaan ja hoidossaan - armosiipiensä alla.