Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#5001 Pelastus kuluu homoillekin

31.03.2013 10:28

Älkää eksyttäkö homoja helvettiin hyväksymällä homojen avioliittoja!

Saarnatkaa parannuksen evankeliumia kaikille!
vieras

#5002 Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 10:39

Suomen laki ja kristinuskon opit ovat kaksi aivan eri asiaa. Älkäämme sekoittako niitä.
Homoille yritetään saada tasa-arvoisia laillisia oikeuksia, ei kirkkohäitä.
Oikeasti hei, tätä homojen syrjintää puolustellaan kokoajan uskonnolla, mutta nykypäivänä maan lakeja ei vain voi kirjoittaa yhden uskontokunnan uskomusten mukaan. Sanoisivat enemmin suoraan olevansa ahdasmielisiä ja ihan vain puhdasta kiusaa tehdäkseen eivät halua antaa ihmisten olla ja elää rauhassa. En oikein edes ymmärrä, mikä näitä ihmisiä pelottaa homoissa? Se ei ole mikään lavantauti, joka leviää ja tappaa kaikki. Jos naapurissasi asuu homoja, se ei pilaa omaa avioliittoasi. Tai jos pilaa, se tuskin johtuu pohjimmiltaan niistä homoista. Ja jos siihen uskontoon halutaan aina vedota, niin miksei nämä uskovaiset ole sitten vetämässä avio-oikeuksia ateisteilta tai muiden uskontojen harrastajilta? Eikö jumalattoman tai "väärää jumalaa" kumartavan pitäisi olla isompi paha? 
Kuulostaa aivan älyttömältä, että vedoten johonkin uskontoon, jota koetetaan myös ylistää hyväksi ja rakastavaksi, voidaan vainota jotain ihmisryhmää.
Pitäkää kirkkonne ja uskontonne. Se on ihan ok. Jokaisella on oikeus tunnustaa haluamaansa uskoa. Mutta antakaa nyt oikeasti homojen, jotka eivät kuulu pieneen piiriinne mitenkään, olla rauhassa. Homoille haetaan avioliittostatusta lain edessä, ei jumalan edessä.


Vieras

#5003 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 10:43

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Lain edessäkään ette varmasti tuo haureuttanne miehen ja naisen avioliiton rinnalle. Se on varma asia. Isänä ja äitinä emme hyväksy että himojen ja epäsiveellisen toimintaa lailla laillistetaan, kun se ei millään mittapuulla ole tervettä ihmisyyttä kohtaan.


Vieras

#5004 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 10:48

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Amerinoissa homolaki meni hylkyyn kun homoliittoihin adoptoidut lapset sairastuivat henkisesti epäterveen esimerkin takia. Homouden ja haureuden takia. Miksi me suomalaiset se voitaisiin hyväksyä. Tasa-arvolla kikkailu ei vakuuta enää ketään.


Vieras

#5005 Käärmettä pyssyyn

31.03.2013 10:51

Rauhaisaa Pääsiäistä kaikille, myös teille pilkkaajat, olette näemmä heränneet, Luoja on antanut uuden armon päivän ja tämänkin tunnutte käyttävän rienaamiseen ja pyhien arvojen lokaan polkemiseen.
Jättäkää rauhaan tämä adressi, vai paha omatuntoko teitä kalvaa, niin että tulette tänne häpäisemään muita ihmisiä, ihmisiä jotka tahtovat pitää avioliiton kunniassa?!

Vaahdotkaa siellä omilla foorumeillanne homo/ lesbosuhteitten "ihanuudesta"..te raukat yritätte ajaa asiaanne kuin käärmettä pyssyyn vai sanoisinko; kuin *piip* pyllyn reikään, epätoivoista puuhaa ja sääliksi käy hommanne.

Koko teidän hommanne(yritys romuttaa avioliitto) on valheelle perustettu, siksi se tulee kaatumaan ennemmin tai myöhemmin.

Asennevammanne ja pimentynyt arvomaailmanne näkyy siinäkin, että jos joku rivikansalainen ilmoittaa hylänneensä heterosuhteet ja alkaneensa homosuhteeseen, taputatte karvaisia käsiänne...mutta jos joku homosuhteessa elänyt ilmoittaa julkisesti hylänneensä ko. elämäntavan, silloin huudatte "Ristiinnaulitse!" Valheellisia roska-arvoja edustatte laidasta laitaan.

Vieras

#5006 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 10:57

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Homot eivät kestä totuutta. Kukaan ei halua ketään kiusata, mutta onhan meidän katsottava mitä homous on saanut aikaan. Se on aiheuttanut aidsin, hivin, lounnottomuuden, sairauksien, epäsosiaalisen jne kehittymisen sivistyneissä valtioissa. Tätä me isät ja äidit emme halua SUOMEEN. Eduskunta ei voi päättää lakia joka suistaa suomalaisia kansalaisia julkiseen haureuteen ja siveettömyyteen.

Suurimpina kärsijöinä ovat lapset, jotka saavat väärät esimerkit ja vaikuttimet luonnottomaan käytäytymiseen. Viittaan Calofornian homolain hylkäämiseen.

Heikki

#5007 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

31.03.2013 11:03

#4893: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Etkö tajua että tytöllä ei olisi ollut enää mahdollisuutta avioitua, koska hänet oli häpäisty. Kukaan ei olisi häntä elättänyt. Joku piti velvoittaa elättämään hänet ja luonnollista oli, että se oli häneen yhtynyt mies, koska sukupuolitaudit olisivat voineet levitä mikäli tyttö olisi annettu toiselle. Avioliitossa ei sukupuolitaudit leviä, ellei mies tai vaimo riko avioliittoa ja mene toiselle. Avioliitto olisi ollut mahdollista peruuttaa, jos mies olisi huomannut että morsian ei olekaan neitsyt. Avionrikkojat ja aviotonta yhteyttä harrastaneet kivitettiin, koska He olivat (hengellisesti) jo kuolleita, eivätkä voineet enää pelastua. Huomaa että tuolloin Jeesuksen sovitustyötä ei vielä ollut. Kivittäminen esti syntien ja tautien leviämisen, hengellisesti kuolleista ihmisistä muuhun kansaan. Nyt on toisin: homoillakin on mahdollisuus pelastua eikä heitä tarvitse kivittää, koska Jeesus on sovittanut synnit ja kaikkien ihmisten on mahdollista tehdä parannus synneistään ja tulla uudestaan eläväksi. Jokaisella on mahdollisuus saada uusi mahdollisuus: syntyä uudesti ja saada uusi elämä Jeesuksessa Kristuksessa! Jeesus on kuolemalla kuoleman voittanut!
Heikki

#5008 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 11:05

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 

>>Homoille yritetään saada tasa-arvoisia laillisia oikeuksia, ei kirkkohäitä<< Homot ovat tasa-arvoisia. Miksi tarvittaisiin lakimuutosta?

Vieras

#5009 Re: Käärmettä pyssyyn

31.03.2013 11:09

#5005: - Käärmettä pyssyyn

Mistähän mahdat tietää, miten homot reagoivat heterosuhteeseen siirtyneeseen? ;)


Vieras

#5010 Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 11:13


Vieras

#5011 Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 11:15

#5008: Heikki - Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Tasa arvo on miehelle ja naiselle. Homoille ei erikseen tarvita avioliittoon merkintää, koska ei laki lähde siveettömyytä, haureutta,epätervettä kehitystä tukemaan. Lailla ei saa tehdä sellaista. Lain tarkoitus on suojella yksilön ja yhteiskunnan hyvinvointia ei tuhota sitä. Homoliitot eivät millään mittapuulla rakenna yhteiskuntaa. Tämä ei ole oikeasti tasa-arvo kysymys.

vieras

#5012 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 11:21

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Ajattele, mitä kirjoitat. Hehän tässä haluavat .... lisäksi eri kirkoissa/kirkkokunnissa avioliiton Jumalan edessä ja mehän emme voi Jumalan sanaa ohittaa. Mitä sana sanoo tästä? Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. Ei vääristellä asioita, eikä heidän pitäisi "varastaa" avioliitto-nimikettä. Antasivat olla meidän rauhassa avioliitossamme, niin hyvä olisi. Emme kiusaa ketään. Koen heidän kiusaavan meitä. Heillähän on jo parisuhde, eikö se riitä? Jos minä omistaisin kesämökin, niin pitäisikö minun ottaa vastaan kaikki ulkopuoliset/täysin vieraat lomalle tulijat. Enkö saa estää heitä mökille tulemasta? Etsisivät muita teitä, keinoja ja nimiä itsellensä, heidän pitäisi katsella avarammin asioita. Miksi he tekevät niin ahtaaksi tämän elämän. Nääs, kun tämä avioliitto-nimike on jo varattu. Nääs, kun mökki on vuokrattu ja varattu, niin mahdotonta se on vuokrata päällekkäin.

Näin on näreet

#5013 Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 11:22

#5008: Heikki - Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Nyt ajetaan lakimuutosta, seuraava askel onkin sitten ne kirkkohäät. Ensinhän vakuutettiin, että rekisteröinti riittää ja siihen ollaan tyytyväisiä. Se saatiin, nyt ollaan tässä tilanteessa, aina tulee seuraava askel...

Näin on näreet

#5014 Re: Politiikkaa uskonno varjolla

31.03.2013 11:27

#4985: Tuula - Politiikkaa uskonno varjolla

Höpöhöpö. Eikö kristillisdemokraatit saa tehdä mitään yksityishenkilöinä?

Kahden kauppa

#5015 Re: Höpö

31.03.2013 11:32

#1: Mie - Höpö

Miten se nyt olikaan. Kerran ollaan vastuussa koko elämästä. Nuorena tuntuu, että voi koheltaa miten haluaa. Mutta kun aika loppuu jäljelle jää vain se mitä tuli tehtyä. Kannattaa jo nyt miettiä kestääkö tuomiolla. Tuomio tulee haluaisi tai ei. Ota asiasta selvää jos tuntuu nää jutut oudoilta.


Vieras

#5016 Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 11:34

#5012: vieras - Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Avioliitto-sana on varattu? Menköön lakialoite läpi millä nimellä menee, kyse on silti laillisista seikoista, ei uskonnollisista, joita tässä haetaan. Onko se hyväksyttävää, että ateistit ja muut uskontoharrastajat ovat avioliitossa? Edelleenkään, tässä ei olla tunkemassa sinne teidän kesämökillenne, vaan hakemassa muutosta lakiin. Uskontonne ja sen noudattaminen on teille pyhää, mikä on hienoa. Pitäkää vain siitä kiinni. Mutta edelleen huomauttaisin, että vainoatte tässä vain yhtä ihmisryhmää ja jätätte monet muut ja paljon pahemmin omaa uskontoanne horjuttavat tahot syrjintänne ulkopuolelle. Missä vaiheessa alatte vaatia Suomesta vain yhden uskonnon maata vedoten raamattuun ja sanaan? Miksi hyökkäätte vain yhtä ryhmää kohti? Miten tämä on valikoitu, että homoja, joilla ei ole mitään tekemistä uskontonne kanssa, vainotaan, mutta muut ryhmät jätetään rauhaan?

Kuka kiusaa - ja ketä ?

#5017 Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 11:34

#5002: vieras - Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Mikä on sellainen laki, joka ajaa asioita Jumalaa, Luojaamme vastaan. Ei se ainakaan ylhäältä ole, vaan pimeästä.

Eikä tässä olla homoja "vainoamassa" vaan pelkäämässä HEIDÄN PUOLESTAAN, miten heille käy. Ja silloin ei ihmisten omin päin kyhätty laki auta yhtään. Please ! Herätys ! Nyt ei ole nukkumisen eikä luulojen aika.


Vieras

#5018 Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 11:54

#5017: Kuka kiusaa - ja ketä ? - Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Ja sinullekin. Miksi vain homot ovat näitä joiden puolesta "pelkäätte"? Miksi tämä vouhotus ei ulotu kaikkiin ryhmiin, jotka ovat mielstänne uskontoanne vastaan? Miksi todellakin vain homoille pakkosyötetään uskontoanne? Jos olen homo, enkä kuulu uskontokuntaanne, miksi yritätte pakottaa aatteenne minulle, mutta ette naapurin musliminaiselle?
En ole pyytänyt vastausta raamatusta, vaan siltä ihmiseltä joka sitä lukee. Miksi vainoatte vain homoja, ja koetatte saada uskontoanne lakiin vaikuttamaan homojen elämään, mutta ette esim. muslimien tai ateistien?

Jeesus on Herra

#5019 Siunattua Pääsiäistä

31.03.2013 11:55

Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos Raamattu ennakoi osaltaan viimeaikaisia absurdeja väittämiä. Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että Raamattu vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta. Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos Raamattu näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla. Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että Jeesus on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja. Universaalista näkökulmasta katsoen Jeesus järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös organisaation sisäisiä ratkaisumalleja. Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos Jumala yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.
Thelma-mummo

#5020 Moi, allekirjoittakaa ja levittäkää tietoa

31.03.2013 12:15

Puolisoiden yhteisestä sähköpostista voi vahvistaa erikseen molempien allekirjoituksen. Tai jos vanhuksella tai ystävällä ei ole sähköpostia, saat hänen tahdostaan käyttää sinun sähköpostiasi allekirjoituksen vahvistamiseen. Olen kysynyt näiden sivujen viralliselta ylläpitäjältä.
Synti rikkoo Jumalan kuvaa meissä

#5021 Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 12:23

#5011: - Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Ei todellakaan ole mistään tasa-arvosta kysymys. Jumala loi ensin miehen, sen jälkeen hänelle naisen avuksi, ettei miehen tarvinnut tuntea yksinäisyyttä. Hän teki Adamille sopivan avun; molemmat yhtä arvokkaiksi. Jumalan kuviksi Hän heidät loi.

Mutta paholainen ryntäsi käärmeen muodossa paratiisiin. Keplotteli itsensä ensin Eevaa huijaamaan, jättäen Adamin rauhaan. Ja Eva lankesi. Mutta ei Adamkaan mikään ryhdikäs ollut - vaan lankesi Evan toimesta.

Siksi ensimmäinen ihminen, mies nimeltään (vanha) Adam tai "aatu" aiheutti sen, että me kaikki olemme luonnostamme synnin orjia. Koko ihmissuku. Ja kun Aatusta ei ollut mihinkään, Jumala päätti armahtaa ihmiskuntaa lähettämällä avun ylhäältä lapsen muodossa, jolle annettiin nimi Jeesus. Hän on Uusi Adam, joka ei langennut. Ja on ainut Ihminen sekä Jumala. Jumala Jumalasta, Jumalan Poika, joka yksistään voi meidät pelastaa. Jos vain tahdomme ottaa Hänet vastaan omana pelastajanamme, kun Hän meitä kutsuu kuten eksyneitä lampaita. Hän ei tungettele kuten paholainen tekee. Mutta jos uskomme Häneen, että Hän voi meidät pelastaa tästä kurjasta sukukunnasta, on Hän uskollinen eikä petä. Mutta monet hylkäävät ja pilkkaavat, työntäen Hänet pois. Eivätkä tiedä mitä tekevät. - Ja se on uskomatonta ! Vaikka Hän kuoli puolestamme, ettei meidän tarvitsisi kuolla synteihimme eikä tulla tuomituiksi.

Hän kantoi meidän syntitekomme ristille ja oli / on haavoitettu tekojemme tähden. Eikö se ole Rakkautta ihmistä kohtaan.

Mutta jos joku väittää vastaan, tekisikö hän samoin. Ja jos tekisikin, ei hän olisi arvollinen Jumalalliseen pelastussuunnitelmaan, koska meistä kukaan ei ole pyhä eikä ilman syntiä. Siksi tarvitsemme ylösnousua tästä saastasta.

Tarvitsemme pyhyyttä ja puhtautta, koska meissä ei ole sitä ! Tartu hetkeen ja ota Jeesus vastaan. Hän vetää sinut liasta ja synnin alta puhtaampaan, raikkaampaan.

Kaikki tiedämme, että Valo tulee aina ylhäältä; ei alhaalta. 

Koko luomakunta on Valosta riippuvainen, jotta eläisimme ja kasvaisimme. Mutta jos elämme ilman valoa, alamme kitua kuin kasvit kellarissa, jotka epätoivoisesti etsivät valoa eivätkä sitä löydä. 

Jumala ei tarkoittanut meitä kellarieläjiksi eikä pimeydessä piileskelijöiksi - vaan ulos hengittämään raikasta ilmaa, kasvamaan, kehittymään Hänen Valossaan ja hoidossaan - armosiipiensä alla.

Nainen on alamainen

#5022 Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 12:24

#5021: Synti rikkoo Jumalan kuvaa meissä - Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

Koska nainen on miehen kylkiluu ja alamainen, ei tarvitse kristittyjen tasa-arvokysymykstä huolehtia.


Vieras

#5023

31.03.2013 12:30

Hesekiel 3:18-19 Jos minä sanon jumalattomalle:sinun on kulemalla kuoltava,mutta jos sinä et häntä varoita etkäpuhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä,että pelastaisit hänen henkensä,niin jumalaton kuolee synnisänsä,mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi Muttajos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomasta tiestänsä, muuta sinä olet sielusi pelastanut. Näin Jumala käskee varoittamaan jumalattomia. Moni jumalaton on jättänyt jumalattomat menonsa ja Varoittelee muita en ole katunut hetkiäkään,kun saan olla Jeesuksen kannssa.

Vieras

#5024

31.03.2013 12:35

Malakias 13 -- Te puhutte uskaliaasti minua vastaan,
sanoo Herra.
"Miten me olemme puhuneet sinua vastaan?"
te kysytte.
14 Olette sanoneet näin:
"Turha on palvella Jumalaa.
Mitä hyötyä on siitä,
että noudatamme hänen käskyjään,
palvelemme Herraa Sebaotia
ja kuljemme murhe kasvoillamme?
15 Me näemme, kuinka röyhkeät ovat onnellisia, kuinka he menestyvät vaikka ovat tehneet pahaa. He saavat elää, vaikka ovat koetelleet Jumalan kärsivällisyyttä."

16 Mutta kun ne, jotka Herraa pelkäävät,
puhuvat kaikesta tästä,
Herra kuulee, mitä he sanovat.
Kaikki kirjoitetaan muistiin hänen edessään.
Se koituu iloksi niille,
jotka kunnioittavat häntä
ja pelkäävät hänen nimeään.
17 -- Sinä päivänä, jonka minä määrään,
he jälleen ovat minun oma kansani,
sanoo Herra Sebaot.
-- Ja minä olen hyvä heitä kohtaan,
niin kuin isä on hyvä pojalleen,
joka tottelee häntä.
18 Te näette jälleen eron vanhurskaan ja jumalattoman välillä. Te näette, kuka on palvellut Jumalaa ja kuka ei ole häntä palvellut.

19 -- Katso, se päivä tulee
liekehtivänä kuin tulinen uuni.
Kaikki röyhkeät ja pahantekijät
ovat silloin oljenkorsia.
Se päivä tulee
ja sytyttää ne liekkiin
-- sanoo Herra Sebaot --
eikä niistä jää jäljelle juurta eikä vartta.
20 Mutta teille, jotka pelkäätte minun nimeäni,
on nouseva pelastuksen aurinko,
ja te parannutte sen siipien alla.
Te astutte ulos, hypitte riemusta
kuin vasikat laitumella.
21 Sinä päivänä, jonka minä määrään, te poljette jumalattomat maahan, tallaatte heidät tomuksi, sanoo Herra Sebaot.

Elia, Herran edelläkävijä
minä vain

#5025 Re: Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!!

31.03.2013 12:45

#5022: Nainen on alamainen - Re: Re: Re: Re: Etsikää joku myy ryhmä kiusattavaksenne!! 

 Olen nainen ja mielelläni miehelle alamainen, JOS hän tottelee Jumalaa. Mutta jollei, niin kuka silloin on Pää ?

Tietenkin Jeesus, joka muutenkin on Pää kaikille uudestisyntyneille. Eikä kumpikaan meistä tee pahaa toisilleen, koska uskomme Jeesukseen. Hänen armossaan on kyllin ja Hänen ohjeissaan on hyvä elää. Kukapa muu sen meistä tekisi. Ei kukaan. Siksi Hän onkin Ensimmäinen ja Viimeinen kuten Raamattukin todistaa, opettaen oikein elämään.

- - -

Naista ei luotu miehen uhriksi, vaan nainen tehtiin miehen kylkiluusta, joten tasa-arvoisia ollaan. Kummallakin oma tehtävänsä. Miehellä erilainen, vähän laajempi alue - ja naisella oma alueensa. Eikä siinä ole mitään ristiriitaa. Molemmat täydentävät toisiaan. Mutta onhan mieskin alamainen. Kenelle? - Tietenkin Jeesukselle, jotta kykenisi rakastamaan vaimoaan oikein.

Nainen tykästyy miehekkääseen, rehelliseen mieheen, tahtoen häntä mielellään palvella ja miellyttää. Mutta luuserit ja keplottelijat ovat asia erikseen, joihin ei katsota. He ovat polkeneet oman miehisyytensä ojaan, enkä sellaista toivo kenellekään.