Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Onnellinen lesbo

/ #6070 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 05:15

#6051: ex-lesbo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Homoseksuaalisuuden geenipohja nyt sentään on todennettu kaksostutkimuksin, aivokuvauksin ja jopa hajutestein. Mitä taas käyttämääsi terminologiaan tulee, niin useat tutkijat lukevat ympäristötekijäksi nimenomaan sikiön kohdussa kohtaamat hormonaaliset olosuhteet, mitkä muokkaavat voimakkaasti kehittyvää ihmistä.

Perinnöllisyyskomponentti ei häviä, vaikka kuinka inttäisit päinvastaista.

Kulttuurista ja ajasta toiseen tietty määrä yhteisön jäseniä määrittyy homoseksuaaliseksi. Monissa tapauksissa - esimerkiksi maissa, joissa homoseksuaalisuudesta on säädetty kuolemanrangaistus tai sen paljastumisesta seuraa hyljeksintä tai yhteisöstä erottaminen - norminvastainen seksuaali-identiteetti on kantajalleen viimeinen asia, minkä tämä elämäänsä haluaisi. Onhan helpompaa olla hetero maailmassa, jossa toisenlaisesta käyttäytymisestä seuraa lähinnä negatiivisia asioita.

On myös muistettava, ettei ihmisen seksuaalisuus ole mikään muuttumaton monoliitti, vaan että siirtymiä voi tapahtua kumpaankin suuntaan. Itse tunnen roppakaupalla naisia, jotka elivät ennen heterosuhteessa, mutta ovat sittemmin jakaneet elämänsä toisen naisen kanssa. Samoin tunnen monia naisia, jotka ovat seurustelleet samaa sukupuolta olevien kanssa, mutta jotka ovat nyt parisuhteessa miehen kanssa. Biseksuaalit ovat oma lukunsa, mutta tuntemistani (naimisissakin olleista ja äidiksi tulleista) naisista moni on koko elämänsä ajan identifioitunut pelkästään heteroksi, kunnes sitten ovatkin ihastuneet naiseen. Pitäisikö heitä nyt nimittää ex-heteroiksi ja toitottaa toreilla, että heteroudestakin voi eheytyä?