Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

ex-lesbo

#6051 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 23:17

#6011: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 Ja sehän on päin persittiä mitä sinä höpiset.

Taas se omituinen mantran käyttö: "tasa-arvo" .. "syrjintä" ym. pakkoroskaa.

Hyvin olet aivopesusoppasi syönyt. 

Ja sinä vielä kuvittelet geeniesi perusteella olevasi homo tai lesbo ? - Älä unta näe. Sellaisiksi ei synnytä eikä niitä luoda. Ne luo ainoastaan ympäristö ja oma tottelemattomuus. Tiedän tämän tasan tarkkaan omasta kokemastani, enkä puhu vain lämpimikseni.  


Vieras

#6052

03.04.2013 23:18

Suomen kansan enemmistö kannattaa Jumalan suunnitelman mukaista miehen ja naisen välistä avioliittoa, joka on Jumalan lahja ja koko yhteiskunnan perusyksikkö. Tulkoon se julki myös tämän adressin perusteella. Terveisin Pirkko Kauhanen, Hong Kong

Vieras

#6053 Re:

03.04.2013 23:23


Vieras

#6054 Re: Re: Re: Jauhetaan sitten tältäkin puolen

03.04.2013 23:27

#6030: Tulkki - Re: Re: Jauhetaan sitten tältäkin puolen 

 Toki saat olla mitä mieltä hyvänsä minusta ja mistä tahansa sekä uskoa ihmisiin tai mihin vaan.

Raamatussa sanotaan että "parempi uskoa Jumalaa kuin ihmisiä", joten mitä väärää siinä on. Moniin ihmisiin pettyneenä huomaan sen olevan paljon paremman vaihtoehdon, jota ei kannata vaihtaa. Ja uskomalla Häneen, voin luottaa edes johonkin eikä vain pettyä kuten petyin sinuunkin, joka olet ihminen. Joten miksi luulet minun vaihtavan Jumalan juuri sinuun.

Tulkkina olosi ei kannata; et läpäissyt.

taku

#6055 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 23:40

#6049: Aurinkomme ylös nousi! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Ei se mitään että tuli liian pitkä.Kiitos neuvosta varmaan jonkin verran auttaa mutteiratkaise kaikkia kysymyksiä.Olen lukenut varsin paljon muista uskonnoista.Ne ovat varsin monimuotoisia kuten myös kristinuskokin.Kovin helposti tuntuu vaan menevän sekaisin länsimaisuus ja kristillisyys.Eikä Raamatun tulkintakaan ole myöskään tuon apostolien teon kohdalta niitä selkeimpiä.Isamilainen etiikka pulppuaa itseasiassa samasta "lähteestä" kuin kristillinenkin etiikka mutta ne ovat kumpikin sitten omaksunee vieraita vaikutteita.Islamin kohdalla erityisen merkittävää on ollut se että arabialainen kulttuuri on varsin kovaa.En usko että nuo epäkohdat johtuisivat islamista vaan arabialaiseta kulttuurista.Kristityt arabit harjoittavat kunniamurhia ihan siinä missä muutkin


Vieras

#6056 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 23:51

#6011: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 Eiköhän se ole toisinpäin eli: politiikkaa ei tartteis olla olemassakaan, koska siinä liian monet asiat sotii keskenään eikä kukaan oikeasti luota heihin. Lapsena kuulin politiikasta niin paljon, että koko sana alkoi oksettaa. Nykymaailmassa sitä vielä on sekalaisin merkein. Onneksi ei kauan.

Jos takerrut yhteen kohtaan Raamatussa, lukisitko vähän enemmän, koska ei palapelikään tule sillä rakennetuksi, että jää yhteen kohtaan tuijottamaan. Sehän pitää saada valmiiksi tai jättää kokonaan. Mutta turha sieltä yhtä palaa ottaa ylös ja huutaa torvet soiden huomaamatta muita palasia ollenkaan. Mikä kokonaisuus se silloin on ?

*****

Syyllisyyttä voi tuntea ilman uskontoakin, koska Jumala on kaikille omatunnon antanut. Jos se on terve ja syyttää tai kehottaa oikein, uskon sen Jumalan ääneksi. Mutta sen voi myös tukahduttaa, jolloin paatuu eikä enää Jumala puhu.

Väärä syyttäjä on paholainen, Jumalan vastakohta.


Vieras

#6057 Re: Re: Re: Re: Re: Turhaa taisteluu..

03.04.2013 23:56

#6037: - Re: Re: Re: Re: Turhaa taisteluu.. 

 Mielipide on mielipide, mutta parjaus ei ole. Eikä provosointi ole mieltäylentävää - edes mielipiteen vaihtoa - eikä rakenna ketään.


Vieras

#6058 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 00:02

#6043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 Miksi nokittelet?  Ole mikä olet, en ole sinua muuttamassa.


Vieras

#6059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 00:08

#6045: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 Aika moni ei tiedä mitään Raamatusta. Kuulin kerran nuorisotyöntekijän kysyneen teineiltä lähiössä: "Tiedättekö, missä Jeesus asuu?"

- "No ei se ainakaan näissä taloissa asu .." oli vastaus.

tero p.

#6060 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 00:11


Vieras

#6061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 00:11

#6043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 Vastasin vain sen tähden, kun aiemmasta tekstistäsi sai käsityksen, että olit sitä mieltä että Raamattu käskee tappamaan. Ja se pani vihaksi.


Vieras

#6062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 00:24

Anteeksi ja hyvää yötä -

#6063 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

04.04.2013 00:46

Tämä adressi on hyvä olemassa, mutta olisi ollut parempi etten olisi tänään tullut väsyneenä kommentteja lukemaan. Luettuani muutamia toisen puolen vääristeltyjä syytöksiä ja kuvitteluja esim. KD:ää ja muita vastaan, en voinut olla kiukustumatta enkä itkemättä sellaista soopaa. Siksi vastasin kuin vastasin tyylillä joka oli yhtä huonoa kuin heiltäkin.
Ihmettelen miksi syyttävät politikoinnista, vaikka itse ovat vihreiden lellilapsia ja muutaman muunkin. - Oliko hyökkäys perint. avioliiton puolella olevia vastaan vain siksi, ettei heidän omat politiikkapelinsä paljastuisi. Vaikka hölmö kysymys, koska heidän kytköksensä politiikkaan ym. ovat muutenkin kaikkien tiedossa.

Vieras

#6064 Jatketaan eteenpäin kertoen ja haastaen

04.04.2013 03:35

HYvät ystävät, emmeköhän vain jatka ihmisten haastamista osallistumaan tämän adressin allekirjoittamista. Voit kuitata allekirjoituksen omasta sähköpostistasi (tosien niin halutessa) henkilön puolesta, jolla ei ole sähköpostia. On kysytty, sen saa tehdä!
Hihhuli, Jeesuksen oma

#6065 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 03:43

#6051: ex-lesbo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Hienoa, että tulit kaapista ulos - todistuksena muille! Kysehän on ihmisen himoista ja siitä, hallitseeko niitä vai ei.  Eihän se mikään synnynnäinen ominaisuus ole, vaan ympäristön muovaama juttu. Nämä kommentit täällä, nimenomaan homojen ja lesbojen ja heidän kannattajiensa puolelta, muistuttavat keskenkasvuisten, vasta murrosiässä, aikuistumisen kynnyksellä olevien ihmisten kommentteja.  Paholainenhan voi vaikuttaa myös ihmisten kautta - hyökkäillä - ja se tulee hyvin näkyviin myös näitä kommentteja lukiessa.  Herran omien ("hihhuleiden") kommentteja lukiessa kuvastuu Jumalan sisäistetty Sana ja Kristuksen voima ja Kristuksen rauha, joka taas vastapuolelta puuttuu.

Suomi nousee eheytyshoidon viejä maaksi

#6066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 04:06

#6065: Hihhuli, Jeesuksen oma - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Tosi hienoa kuulla se tosiasia että ihminen voi eheytyä ja päästä eteenpäin elämässä. Voimia ja rohkeutta sulle ja jatka kertomista esim. meidän presidentti Sauli Niinistö on lähtenyt tukemaan eheytyshoidon rakentamista ja kehittämistä. Maan korkein johto on mukana kestävän kehityksen rakentajana.


Vieras

#6067 Re: Jatketaan eteenpäin kertoen ja haastaen

04.04.2013 04:09

#6064: - Jatketaan eteenpäin kertoen ja haastaen

Kyllä jatketaan ja viedään tämä asia joka paikkaan tiettäväksi misssä liikumme ja vaikutamme..

Hihhuli, Jeesuksen oma

#6068 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 04:18

Ajan merkit

#6069

04.04.2013 05:11

Tämä turmelusvitsaus on ollut ihmiskunnan riesana kauttam historian.Suvaitsemattomana normaalia miehen ja naisen välistä luonnollista yhteyttä vastaan. Nytkin vastustus nousee raivolla,kun tilaisuus siihen on luotu kiitos, tiedoitusvälineiden suopeuden.Totuus löytyisi Raamatusta,mutta ei. Sn vastustajilla on valmis asenne sitä vastaan kaikesaa.
Onnellinen lesbo

#6070 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

04.04.2013 05:15

#6051: ex-lesbo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Homoseksuaalisuuden geenipohja nyt sentään on todennettu kaksostutkimuksin, aivokuvauksin ja jopa hajutestein. Mitä taas käyttämääsi terminologiaan tulee, niin useat tutkijat lukevat ympäristötekijäksi nimenomaan sikiön kohdussa kohtaamat hormonaaliset olosuhteet, mitkä muokkaavat voimakkaasti kehittyvää ihmistä.

Perinnöllisyyskomponentti ei häviä, vaikka kuinka inttäisit päinvastaista.

Kulttuurista ja ajasta toiseen tietty määrä yhteisön jäseniä määrittyy homoseksuaaliseksi. Monissa tapauksissa - esimerkiksi maissa, joissa homoseksuaalisuudesta on säädetty kuolemanrangaistus tai sen paljastumisesta seuraa hyljeksintä tai yhteisöstä erottaminen - norminvastainen seksuaali-identiteetti on kantajalleen viimeinen asia, minkä tämä elämäänsä haluaisi. Onhan helpompaa olla hetero maailmassa, jossa toisenlaisesta käyttäytymisestä seuraa lähinnä negatiivisia asioita.

On myös muistettava, ettei ihmisen seksuaalisuus ole mikään muuttumaton monoliitti, vaan että siirtymiä voi tapahtua kumpaankin suuntaan. Itse tunnen roppakaupalla naisia, jotka elivät ennen heterosuhteessa, mutta ovat sittemmin jakaneet elämänsä toisen naisen kanssa. Samoin tunnen monia naisia, jotka ovat seurustelleet samaa sukupuolta olevien kanssa, mutta jotka ovat nyt parisuhteessa miehen kanssa. Biseksuaalit ovat oma lukunsa, mutta tuntemistani (naimisissakin olleista ja äidiksi tulleista) naisista moni on koko elämänsä ajan identifioitunut pelkästään heteroksi, kunnes sitten ovatkin ihastuneet naiseen. Pitäisikö heitä nyt nimittää ex-heteroiksi ja toitottaa toreilla, että heteroudestakin voi eheytyä?

Mies Oulusta

#6071 Terveet arvot!

04.04.2013 05:35

Vinkataan monille ystäville tästä adressista, itsekin olen kertonut usealle ja kaikki ovat omasta halustaan ilomielin tämän allekirjoittaneet.
Avioliitto pidettäköön kunniassa, se on miehen ja naisen välinen liitto!


T: Seisomme terveellä pohjalla :)


Vieras

#6072 Nostan

04.04.2013 05:40

"Muistakaa kuitata allekirjoituksenne sähköpostissa saapuvasta linkistä, jotta nimenne lasketaan mukaan listaan! Nimiä saa hakea myös ystäviltä ja tuttavilta, eikä kukaan liene kieltänyt hakemaan niitä myös muilta, jotka kunnioittavat luomisjärjestystä ja luonnollista avioliittoa. Älypuhelimet ja tablettitietokoneet mukaan, kun olette liikenteessä. Nyt kaikki puolustamaan terveitä arvoja, jotta lapsillammekin olisi vielä yhteiskunta, jossa voi elää!"
Hihhuli, Jeesuksen oma

#6073 Tuulen ajamat hattarat

04.04.2013 05:51

Ilman Jumalaa: Nuo ihmiset ovat vedettömiä lähteitä, sadepilviä, jotka tuulenpuuska hajottaa. Heille on varattuna synkin pimeys (Toinen Pietarin kirje 2:17)

Lue kokonaan Toinen Pietarin kirje luku 2!

Katso myös seuraavat videot you tubesta:
- Amightywind - varokaa, suuren ahdistuksen aika on hengenvedon päässä, julkaistu 3.8.2012
- Angelica Zambrano 2 nd experience Heaven and Hell (Taivas ja Helvetti), julkaistu 10.4.2012
siitä mitä mieltä Herra on homoudesta ja lesboudesta ja mm. Elton Johnin käyttäytymisestä.

Vieras

#6074 Re: Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne"

04.04.2013 05:59

#6029: Heikki - Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne"

 

Tärkeintä on saada adressiin mahdollismman paljon nimiä, joten persutakaa sähköpostiosoitteita ystävienne ja tuttavienne nimissä ja ilmoittakaa heidätkin mukaan. muistakaa varmentaa allekirjoitus kustakin sähköpostista erikseen.


Vieras

#6075

04.04.2013 06:00

Hyvät ystävät, emmeköhän vain jatka ihmisten haastamista osallistumaan tämän adressin allekirjoittamista. Voit kuitata allekirjoituksen omasta sähköpostistasi henkilön puolesta. On kysytty, sen saa tehdä!