Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

res.matr.

/ #32896 Apua ongelmiin rehellisyydessä ja totuudessa pysymisessä...

28.03.2014 11:07

#32878: totuus tekisi vapaaksi. - Re: Re: Homoilla on akuutti hiv ongelma 

 Tiedätkö sinä edes mitä sana ´akuutti´(-nen) tarkoittaa ? Lääketieteen terminä se tarkoittaa´äkillisesti alkava ja suhteellisen lyhyen aikaa kestävä tauti´ (huom. toki sellainenkin voi olla kuolemaan johtava) Vastakohta:krooninen.                                

Sanoit siis :"Homoseksuaaleilla on äkillinen HIV-ongelma." ( ??!)

 Mietihän mitä järkeä tuossa lauseessa on ja mistä muusta kertoo   totuuden,kuin siitä ettet sinä ymmärrä edes peruskäsitteistöä taudeista (yleensäkään)puhuttaessa ja ,että asiantuntemuksesi AIDS:in suhteen on nolla.

Tunnetko henkilökohtaisesti yhtään homoa? Entä tunnetko ketään AIDS:iin sairastunutta?

 Jos olet joku uskova, niin vanno ensin  käsi Raamatun päällä vastaavasi itsellesi näihin kysymyksiin ehdottoman rehellisesti.

 Mikäli vastauksesi kumpaankin kysymykseen oli kielteinen, niin vastaa itsellesi kuitenkin vielä yhteen kysymykseen:"Kuinka monta tuntia ajastani  olen omistanut siitä selvän ottamiseen mitä  tästä taudista tiedetään ja mihin kaikkiin kirjoihin se tieto, mikä minulla tällä hetkellä siitä on ,perustuu?"

 Näiden vastausten perusteella voit sitten miettiä sitä miten pätevä itse asiassa olet AIDS:sta puhumaan ja miten vankka asiantuntemuksesi sen suhteen todellisuudessa onkaan, sekä  tietenkin sitä millaiseen rehellisyyteen pystyt itsetutkisteluissasi ja itseäsi kohtaan. Puhu tai kirjoita vasta sitten muille. Lopuksi kannattaa vielä muistaa se,että"valheella on lyhyet jäljet"...