Avoin Demokratia Suomeen

vanha sanonta kuuluu, savun hälvetessä tarkastelemme vahinkoja

/ #1 Musta demokratia

06.04.2014 07:11

Kyllähän ne puhuvat demokratiasta yleisesti,paljonkin,mutta sen toteuttaminen onkin jo sitten eriasia,on se ylipäätänsä edes mahdollistakaan,riippuen tietysti siitä,minkalaisesta demokratiasta kulloinkin on kyse.
Eripurainen kansa,kun ei alistu toisten säätämien lakienkaan noudattamiseen.
Eikä pystytä ollenkaan kaikkien lisääntyviä,yksilöllisiä tarpeitakaan turvaamaan.
Puhutaan yleisenedun nimessä ja lainoppineet puhuvat oikeuden toteutumisesta,on ensinnäkin pelkkää etupiirien omaa rahastusta ja etujensa turvaamista.
Kaikkein naurettavinta on sosiaalidemokraattinen demokratia, vihaa esim.maanvijelijöitä,rahastaa suurilla veroilla ja olemattomalla työnvastikkeela, täysin järjettömiä summia,ryöstämällä.
Vihreät taasen omalla tavallaan tekevät samoin.Kaikille on yhteinen piirre vasemmistolaisuus ja elää vilpillisesti toisten siivellä.Epärehellisyydenkään ja ryöstön ei luulisi kuuluvan oikeaan demokratiaan.
Suomalainen demokratia on kuin krokotiili,jolle kaikki maistuu.
Demokratia houkuttelee vain rikollisia ja kuten olemme havainneet,kansankin vaihtuvan,puhuvat aikanaan tulevista suomalaisistakin.
Näin demokratia kasaa ongelmia ja vaaditaan jälleen demokratiaa,mitäs muutakaan, että homma voisi jatkua,ainakin siihen saakka,kun joku visas renkaiden polton pystyy pysäyttämään,ja näin rauhan ja demokratian voi vain Putin saavuttaa.