Avoin Demokratia Suomeen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Lisäys 2

2014-04-07 05:53:14

Lisätty:

Eräässä kommentissa väläytettiin jopa 24h aikaikkunaa jossa kansalaiset itse pääsisivät muotoilemaan kunkin aloitteen lopullista sisältöä samoin kuin avoimen lähdekoodin projekteissa nykyään. En tunne noita työkaluja kovin hyvin, mutta käsitykseni on, ettei tällainen olisi suinkaan mahdoton järjestely.


Mika Kotikoski

Lisäys

2014-04-07 05:52:06

Lisätty:

Huomatkaa erityisesti: Tämä on juuri siksi vain yhden asian adressi, että mielestäni olisi tärkeää suomalaisten päästä itsensä todella vaikuttamaan asioihin siten kuin haluavat ne hoidettavan. Varsinkin sen sijaan, että kuuden puolueen (kirjoitushetkellä nähdäkseni aivan poikkeuksellisen taitamattomat) johtajat käytännössä päättävät maan asioista.

Tämän adressin osalta on siis täysin yhdentekevää keskustella muista poliittisista kysymyksistä. Ne pyydän jättämään suosiolla uuden, avoimen demokratian aktiivisten kansalaisten päätettäväksi :)


Mika Kotikoski



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.