Adressi Israelin tueksi!

IS

/ #2074 Juutalaisveljesten kimppuun hyökättiin ranskalaisen synagogan ulkopuolella – loukkaantuivat vakavast

25.05.2014 12:53

Juutalaisveljesten kimppuun hyökättiin ranskalaisen synagogan ulkopuolella – loukkaantuivat vakavasti
Julkaistu: 25.5.2014 14:18, päivitetty: 25.5.2014 14:33
Kaksi juutalaista miestä pahoinpideltiin lauantai-iltana Pariisin esikaupunkialueella, kun he olivat tulossa synagogasta. Ranskan sisäministeri tuomitsi hyökkäyksen ankarasti.

Poliisin mukaan miehet olivat veljeksiä ja tulossa synagogasta, kun kaksi miestä hyökkäsi heidän kimppuunsa. Pahoinpitelyn jälkeen toinen hyökkääjistä pakeni jalan ja toinen polkupyörällä. Hyökkäys tapahtui Créteilin esikaupunkialueella.

Times of Israel kertoo uutistoimisto AFP:tä lainaten, että miehet saivat lukuisia ruhjevammoja ja joutuivat sairaalahoitoon. Molempien tilanne on vakava, mutta heidän henkensä ei ole vaarassa.

Sisäministeri Bernard Cazeneuve tuomitsi hyökkäyksen sunnuntaina ”äärimmäisen ankarasti”. Hän kertoi myös ohjeistaneensa Ranskan viranomaisia kiristämään turvallisuustoimia juutalaisille tärkeiden paikkojen ympäristössä.

Ministerin mukaan poliisi tekee parhaansa tekijöiden kiinni saamiseksi ja että viranomaiset tulevat tekemään töitä rasismia ja juutalaisvastaisuutta vastaan.

Aiemmin samana päivänä kolme ihmistä oli kuollut juutalaismuseoon tehdyssä hyökkäyksessä Brysselissä. Kaksi kuolleista oli israelilaisia turisteja ja kolmas ranskalainen. Yksi henkilö sai hyökkäyksessä vakavia vammoja.

Tekstiä muokattu klo 14.33: Toisin kuin lähdeartikkelissa kerrotaan, Brysselin hyökkäyksessä kuoli kolme henkilöä ja neljäs loukkaantui vakavasti.
IS

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…