Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#2051 Oikaisu:

03.04.2014 19:20

Oikaisu:

Keskisuomalainen uutisoi virheellisesti:
”Hän myös muistutti lukijoita, ettei ole juutalainen itse.”

En kuulu juutalaiseen seurakuntaan, eikä minua ole ulkonaisesti ympärileikattu, vaan olen sisällisesti juutalainen eli Jumalan Henki on ympärileikannut sydämeni uskoon Jeesukseen Messiaana! Usko Sinäkin! : ))

Roomalaiskirje:
2:25 Ympärileikkaus kyllä on hyödyllinen, jos sinä lakia noudatat; mutta jos olet lainrikkoja, niin sinun ympärileikkauksesi on tullut ympärileikkaamattomuudeksi.
2:26 Jos siis ympärileikkaamaton noudattaa lain säädöksiä, eikö hänen ympärileikkaamattomuutensa ole luettava ympärileikkaukseksi?
2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.
2:28 Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu;
2:29 vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta.

Roskauutisointia Vastarintaliikkeestä
http://www.patriootti.com/roskauutisointia-vastarintaliikkeesta/#comment-31441

Keskisuomalainen-lehti uskalsi ottaa rohkeamman linjan sunnuntaina 25.8. julkaisemassaan uutisessa. Jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu Juhani Starczewski oli saanut Hitler-aiheisen tekstiviestin tuntemattomasta puhelinnumerosta. ”Huolestunut” Starczewski kertoi Keskisuomalaiselle olevansa järjestämässä holokaustinäyttelyä Jyväskylän kaupunginkirjastolle. Jyväskylän Suomi-Israel-yhdistyksen puheenjohtajana toiminut Starczewski pohti uutisessa, järjestääkö Vastarintaliike tapahtumaan ”attentaatin”. Hän myös muistutti lukijoita, ettei ole juutalainen itse.
Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#2052 Vainot ovat arkeamme:

05.04.2014 11:01

Jyväskylässä 1.5.2014 !

#2053 Kristittyjen Vappujuhlat!

11.04.2014 16:25

.Kristillinen kirjakauppa Cor 13 Kilpisenkatu 5 tarjoaa
pullakahvit kaikille Vappujuhliin osallistuneille klo 11-16!
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Kristittyjen_Vappu_Jyvaskylassa_2014.htm
Israel palkkaa homolähettiläitä imagonsa parantamiseksi!

#2054 Israel ja Jerusalem ei tuomitse, vaan odottaa postia!

18.04.2014 10:49

Mennäänkö jo yli soveliaisuusrajan?

Sama postimerkkitoimikunta, joka kieltäytyi viime vuonna julkaisemasta jääkäriliikkeen muistoksi postimerkkiä liian poliittisena, se päätti tänä vuonna julkaista 8.9. kolme merkkiä Touko Laaksosen muistoksi…

Paremmin Tom of Finland -nimellä tunnettua Laaksosta pidetään yhtenä Suomen tunnetuimmista kuvataiteilijoista maailmalla. Hänen korostetun maskuliiniset homoeroottiset piirroksensa ovat nousseet omassa tyylilajissaan ikoniseen asemaan ja vaikuttaneet mm. popkulttuuriin ja muotiin.
Postimerkkiarkin piirrokset esittelevät tekijälleen tyypillisiä voimakkaita ja itsetietoisia mieshahmoja. Merkin suunnitellut graafikko Timo Berry kertoo Itellan tiedotteessa: ”Arkissa kuvataan aistillista elämisen voimaa ja ylpeyttä itsestä. Sitä tässä pohjoisessa maassa ei ole koskaan liikaa.” Niin varmaan…
Helsingin Sanomien haastattelussa hän vielä huomauttaa, että aiheiden valinnassa päädyttiin sellaisiin töihin, jotka sopivat leviäviksi ympäri maailmaa. Erektiot ja siemensyöksyt kuulemma rajattiin pois.
Anna mun kaikki kestää… Kuinkakohan joku muslimi ilahtuu saadessaan Tom of Finlandin pakaramerkillä varustetun kirjeen Suomesta? Tai miten vaikuttaa herkässä kehitysvaiheessa olevan pikkupojan seksuaali-identiteetin muodostumiseen, kun 5-vuotiaan syntymäpäiväkorttia koristaa samainen pakaramerkki?
Hesarin uutisessa lohdutellaan isänmaallisia piirejä sillä, että Tom of Finland –merkit juhlistavat myös sotaveteraania. Laaksosellehan myönnettiin jatkosodassa Vapaudenristi ansioistaan tulenjohtoupseerina Helsingin puolustamisessa keväällä 1944.
Enpä usko monenkaan sotaveteraanin röyhistävän rintaansa nähdessään kyseisiä postimerkkejä kirjeissään.

Pidämmekö me kristityt jälleen päämme pensaassa, ettei vain kukaan pahoittaisi mieltään meidän kannanotoistamme?
Yksi hyvä tapa ilmaista mielipiteensä, on vaikka allekirjoittaa netissä adressi osoitteessa:
http://www.adressit.com/ei_tom_of_finland_-postimerkkia_suomeen

Kimmo Janas
päätoimittaja

Israel ja Jerusalem ei tuomitse, vaan odottaa postia!

#2055 Re: Israel ja Jerusalem ei tuomitse, vaan odottaa postia!

18.04.2014 10:53

#2054: Israel palkkaa homolähettiläitä imagonsa parantamiseksi - Israel ja Jerusalem ei tuomitse, vaan odottaa postia!

Israel palkkaa homolähettiläitä imagonsa parantamiseksi

AP–HS

Sebastian Scheiner / AP
Israelilainen nuori piteli kädessään sateenkaarijulistetta Jerusalemin Gay Pride -paraatissa kesällä 2010.

JERUSALEM. Israel yrittää kohottaa kansainvälistä imagoaan palkkaamalla homoja ja lesboja maan epävirallisiksi lähettiläiksi.

Ulkosuhteista vastaava ministeriö on koonnut joukon vapaaehtoisia, joiden tehtävä on kertoa Israelista maailmalla. Ministeriö kehotti taannoin homovähemmistön edustajia astumaan esiin.

Ministeriön tiedottaja Gal Ilan sanoi, että tavoitteena on korostaa Israelin moniarvoisuutta. Hänen mukaansa maan homoyhteisö on jäänyt liian vähälle huomiolle. Lähettiläiden määrää ei vielä kerrottu.

Israel on viime aikoina mainostanut itseään homoystävällisenä saarekkeena keskellä suvaitsematonta Lähi-itää.

Näinhän tämä menee, tässä ajassa ollaan:

#2056 Raamatun sanan profetioiden täyttyminen

24.04.2014 13:49

http://www.kotipetripaavola.com/tomoffinlandpostimerkit.html

Raamatun sanan profetioiden täyttyminen koskien lopunaikoja alkavat
täyttymään nopealla vauhdilla silmiemme edessä
Lopun alku ja aika!

#2057 EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

24.04.2014 14:12

Petri Paavola

#2058 Tom of Finland postimerkit

24.04.2014 19:15

Tom of Finland postimerkit

Syys-lokakuussa 2014 Itella Posti aikoo julkaista Tom of Finland homoeroottiset piirroskuva postimerkit. Piirroskuvat on tehnyt edesmennyt Touko Laaksonen. Graafikko Timo Berry ja Susanna Luoto, joka edustaa Los Angelesissa toimivaa Tom of Finlandin nimeä kantavaa säätiötä Suomessa ovat valinneet kaksi Tom of Finland piirrosta, joista tehdään postimerkit.

Moni ihminen ei ymmärrä ja tiedä sitä, että Tom of Finland homoeroottiset postimerkit ja kuviin liittyvät viestit toteuttavat omalla tavallaan Raamatun profetioiden täyttymistä.



Sisällys:
Lausuntoja
Antisemitismi
Profetia lopunajan Sodomasta
Profetia lopunajan vainosta
Tuleva tuomio




Lausuntoja

Tom of Finland homopostimerkit ovat herättäneet valtavaa kiinnostusta ulkomaiden mediassa. 20 vuotta Postin (Itella) postimerkeistä vastannut kehitysjohtaja Markku Partinen pitää Tom of Finland postimerkeistä noussutta kohua aina ulkomaita myöten hyvänä asiana. Graafikko Timo Berry kertoo ettei piirrosten miehillä ole mitään hävettävää, koska niissä kuvataan aistillista elämisen voimaa ja ylpeyttä itsestä.

Sokeus ja ymmärtämättömyys on sen takana ettei ihminen näe ja ymmärrä sitä kaikkea negatiivisuutta, jota nämä piirrokset viestittävät. Kun tutustumme piirrosten sanomaan ja viestiin ja ymmärrämme sen millainen viesti niillä on, niin piirrokset eivät enää edusta ylpeyttä ja hyvyyttä, vaan toimivat pahuuden ja negatiivisten asioiden lähettiläinä.

Antisemitismi

Toisessa Tom of Finland julkaistavassa postimerkissä on piirros, jossa Tom of Finland miehellä on koppalakki päässään, jossa on Kotkan siivet tunnukset, jonka alapuolella on kuusisakarainen tähti.

Touko Laaksonen on tunnustanut, että armeijan univormuun pukeutuneet miehet ja erikoisesti Saksan Wehrmachtin univormuun puketuneet miehet olivat hänelle seksuaalisen kiinnostuksen kohde. Laaksonen on sanonut, ettei hän kannattanut mitään poliittista ideologiaa sekä että natsi ideologia ja rasismi olivat asioita, joita hän inhosi.

Tosiasia on kuitenkin se, että kotkan siivet symboli oli myös natsien tunnus. Laaksosen piirroksessa kotkan siipien alapuolella on kuusisakarainen tähti, joka muistuttaa erehdyttävästi juutalaisten Daavidin tähteä. Kotkan siipien tunnuksia ja Daavidin tähteä ei saisi kytkeä milloinkaan yhteen, koska se sisältää antisemitistisen sanoman, joka on suuren pahuuden sanoma. Vaikka Laaksonen itse ei olisi kannattanut natsisimia ja juutalaisten holokaustia, niin hänen piirroksensa antaa antisemitistisen viestin, koska miehen koppalakissa on natsitunnus ja Daavidin tähti.

Samoin myös postimerkin valinneet henkilöt ja Itella Posti tukevat toimillaan antisemitismia, koska he ovat hyväksyneet tämän piirroksen tulevaan postimerkkiinsä.

Onko postimerkkiin lipsahtanut vahingossa antisemitistinen viesti? Ei, koska Raamatun profetian mukaan lopunaikana ennen Herran Jeesuksen toista tulemusta nousee antisemitistinen vaino juutalaisia kohtaan. Tämä tarkoittaa sitä, että synnin alla oleva ihmiskunta sekä tietämättään ja tiedostaen toteuttaa Jumalan sanan profetioiden toteutumista.

Profetia lopunajan Sodomasta

Toisessa Tom of Finland postimerkin kuvassa näkyy miehen alaston takapuoli sekä miehen pää, jonka katse on suunnattu suoraan kohti alastoman miehen sukupuolielimiä. Tom of Finland postimerkki täyttää myös Jumalan sanan profetian koskien lopunajan homoseksuaalisuuden syntiä, joka yleisesti hyväksytään lähes kaikkialla maailmassa.

Raamatun sanan profetian mukaan (Jeesuksen sanat) lopunaikana ennen Herran Jeesuksen tulemusta homouden synti rehottaa yhteiskunnissa ihan samalla tavalla kuin se rehotti valtoimenaan Sodoman ja Gomorran päivinä:

Luuk 17:
24 Sillä niinkuin salaman leimaus loistaa taivaan äärestä taivaan ääreen, niin on Ihmisen Poika päivänänsä oleva.
25 Mutta sitä ennen pitää hänen kärsimän paljon ja joutuman tämän sukupolven hyljittäväksi.
26 Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä:
27 he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.
28 Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat,
29 mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki,
30 samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.

Itse asiassa Herra Jeesus sanoi, että silloin kun Herra Jeesus tulee takaisin, niin silloin maan päällä vallitsee samanlainen yleinen homoseksuaalinen meno kuin oli Sodomassa. Tutkimalla Raamatusta millaista elämää Sodomassa vietettiin näemme millaista elämää lopunajan yhteiskunnat viettävät:

Hes 16:
49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
50 He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

Sodoman ihmiset olivat ylpeitä, jotka harjoittivat monenlaisia syntejä. He ylpeilivät syntiensä tähden. Varsinkin rikkailla ihmisillä Sodomassa oli leivän yltäkylläisyys sekä huoleton lepo, mutta kurjia ja köyhiä he eivät auttaneet, niin kuin olisi auttaa pitänyt. He tekivät synnin kauhistuksia Jumalan edessä, jonka tähden Jumala salli Sodoman tuhon ja hävityksen. Juudaan kirje todistaa, että homoseksuaalisen synnin tähden Jumala salli Sodoman tuhon ja hävityksen:

Juud 1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.

Kun verrataan sodomalaisten syntejä tämän päivän ihmisten synteihin, niin ne ovat hyvin samanlaisia. Nykyään monet ihmiset ylpeilevät monenlaisten syntien kautta sekä heillä on huoleton lepo kapinassaan Jumalaa vastaan. Nykyään rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät, eikä rikkaat auta köyhiä kuten auttaa tulisi. Nykyään homous on yleisesti hyväksyttyä, vaikka se on selkeästi negatiivinen synnin valinta, eikä biologinen ominaisuus. Kts. homouden synnyn syyt

Jumalan sanan profetiat täyttyvät kovalla vauhdilla silmiemme edessä. Vielä on aikaa tehdä parannus, tunnustaa syntinsä Jumalalle ja uskoa Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu opettaa.

Profetia lopunajan vainosta

Matt 24:
9 Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
10 Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

Edellä olevat Herran Jeesuksen profetian sanat koskevat lopunaikaa, eli aikaa, jota ihmiset elävät maan päällä vähän ennen Jeesuksen toista tulemusta.

Raamattu todistaa, että lopunaikana kaikki kansakunnat maan päällä vihaavat ja vainoavat Herran Jeesuksen opetuslapsia, Hänen nimensä (usko Jeesukseen) tähden. Eräs monista vainon tekijöistä on se etteivät todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset hyväksy ja kannata homouden syntiä.

Raamatun profetian sanan todistuksen mukaan myös monet Jeesukseen uskovat ihmiset luopuvat uskostaan, koska rakkaus kylmenee ja häviää pois heidän sydämestään synnin laittomuuden saavuttaessa täyden mittansa maan päällä. Tämän seurauksena uskostaan luopuneet uskovat alkavat vihata ja ilmiantaa todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia.

Raamatun profetia on todella selkeä siitä, että lopunajan yhteiskunta ei suvaitse Raamatullista uskoa Herraan Jeesukseen ja uskovia vainotaan kaikin tavoin. Tämä tarkoittaa sitä, että lopunaikana pikkuhiljaa usko Jeesukseen pyritään karsimaan pois kaikista yhteiskunnan lonkeroista. Raamatullisesta uskon harjoittamisesta tulee rangaistava "rikos" lopunaikana. Sen sijaan synnin vallassa oleva kristinuskon valhejäljitelmä (katolinen- ortodoksinen- luterilainen sekä vapaat suunnat ja erilaiset uskonyhteisöt, jotka hyväksyvät antikristilliset uskontodirektiivit) saavat vapaasti jatkaa olemassaoloaan ja harjoittaa uskontoaan maan päällä, koska heidän uskonsa perustuu valheeseen, joka hyväksyy lopunajan synnin laittomuuden.

Moni todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi tulee olemaan uskossaan vahva Jumalan armosta loppuun saakka, eikä tue ja hyväksy lopunajan antikristillistä järjestelmää. Sinä joka et usko Raamattuun ja Herraan Jeesukseen, niin viimeistään siinä vaiheessa tulet näkemään Jumalan sanan olevan totta kun maan päällä alkaa maailmanlaajuinen vaino Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan. Silloinkin sinulla on vielä mahdollisuus ottaa vastaan pelastus ellet ole ehtinyt ottaa pedonmerkkiä otsaasi tai oikeaan käteesi.

Kts. kirjoitus lopunajan vainoista

Tuleva tuomio

Tom of Finland postimerkit eivät ole siunaus Suomelle, vaan tuomioksi. Itella Postin ja kansakunnan päättäjien pitäisi hylätä Tom of Finland postimerkki hanke, ettei Jumalan tuomiot lankea Suomen ylle antisemitismin ja homouden edistämisen vuoksi. Posti ja päättäjät sekä kansa ovat vastuussa Suomen tulevasta kohtalosta. Jumalan sanan profetian toteutumista ei voida millään tavalla estää, sillä profetian sanan mukaan antisemitismi nostaa päätänsä sekä homous hyväksytään yleisesti lopunaikana. Sinun ainoa mahdollisuutesi on henkilökohtainen parannuksen teko sekä uskominen Herraan Jeesukseen, niin kuin Raamattu opettaa.

Petri Paavola

Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James version 1611
posti.fi/tiedotteet/2014/20140413_postimerkit
areena.yle.fi/tv/2252871
youtu.be/99vFj5ivDOQ



Roomalaiset 1.luku

#2059 Ihmisten syyllisyys

24.04.2014 19:34

Ihmisten syyllisyys

18 Jumalan viha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen jumalattomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa. [Ef. 5:6; Kol. 3:6]
19 Sen, mitä Jumalasta voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Jumala ilmaissut sen heille. [Ap. t. 14:17, Ap. t. 17:27]
20 Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua. [Job 12:7-10; Ps. 19:2-4; Jes. 40:21,26]
21 Vaikka he ovat tunteneet Jumalan, he eivät ole kunnioittaneet ja kiittäneet häntä Jumalana, vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. [Ef. 4:17]
22 He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi, [1. Kor. 1:20]
23 ja he ovat vaihtaneet katoamattoman Jumalan kirkkauden katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin. [5. Moos. 4:15-18; Hes. 8:10]
24 Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. [Ps. 81:13; 1. Kor. 6:18; Ef. 4:19; 1. Piet. 4:3]
25 He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.
26 Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, [3. Moos. 18:22,23]
27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. [1. Moos. 19:5]
28 Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi.
29 He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat [Gal. 5:19-21; 2. Tim. 3:2-5 : Tit. 3:3]
30 ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia,
31 ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä.
32 Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin. [3. Moos. 20:13,16; Room. 6:21 | Ps. 50:18]
www.shalom.fi

#2060 Holokaustista kertomista varhaistetaan päiväkoteihin

26.04.2014 08:28

Israelissa holokaustista kertomista varhaistetaan päiväkoteihin. Aiemmin juutalaisten kansanmurhasta on kerrottu vasta lukiossa.

Uusi opetussuunnitelma on saanut osakseen paljon kritiikkiä. Monen mielestä tarhaikäiset ovat liian nuoria ymmärtämään holokaustin tapahtumia.

Maan opetusministeriön mukaan opetus on kuitenkin laadittu siten, että lapsille kerrottava tieto vastaa heidän oppimiskykyään. Holokaustin tapahtumiin ei ole myöskään tarkoitus eläytyä esimerkiksi tekemällä niistä näytelmiä.

Opetusministeriön mukaan muutoksen myötä opettajien on helpompi selittää lapsille juutalaisten kansanmurhan muistopäivän tapahtumia. Lapsille kerrotaan esimerkiksi, että päivänä muistellaan ihmisiä, joilla oli hyvin vaikeaa kaukana Israelista kauan ennen lasten tai heidän vanhempiensa syntymää.

JUUTALAINEN HOLOKAUSTIN MUISTOPÄIVÄ (YOM HASHOAH V´HAGEVURA)

Israel pysähtyy holokaustin muistopäivänä. Liput ovat puolitangossa auringonlaskuun. Sireenit soivat kello 10 ja autojen kuljettajat nousevat autoista ja viettävät seisaaltaan hiljaisen hetken. Muistopäivänä muun muassa ravintolat ja kahvilat sulkevat ovensa ja viihde-elämä pysähtyy. Israelin televisiossa esitetään Holokaustin dokumentteja ja radiossa soitetaan hillittyjä kappaleita.
Megillat Hashoah -liturgia toistetaan synagogissa kaikkialla maailmassa. Liturgian on kirjoittanut Avigdor Shinan rabbiinisen neuvoston ja Shechter Instituutin toimesta. Joidenkin mielestä on kiellettyä mainita holokausti, kun puhutaan tänä päivänä juutalaisiin kohdistuvasta uhasta. Heidän mukaansa tämä halventaa ja loukkaa holokaustin uhreja. He, jotka tänä päivänä sivuuttavat juutalaisiin kohdistuvan uhan, eivät ehkä ole oppineet riittävästi holokaustista. Meidän ei tulisi hyväksyä holokaustin kieltämistä ja sen merkityksen vähättelyä.

Holokaustin kansallinen muistopäivä otettiin käyttöön Israelissa 1953 kun pääministeri David Ben-Gurion allekirjoitti sitä koskevan lain. Alkuperäinen ehdotus vuosipäivän viettämiseksi oli Varsovan gheton kansannousun päivä, mutta tämä olisi osunut välittömästi ennen Pesach-juhlaa. Muistopivän ajankohdaksi esitettiin myös Tisha B'Avia. Muistopäivän ajankohdaksi valittiin päivä, joka on kahdeksan päivää ennen Israelin itsenäisyyspäivää.


LINTUHARRASTAJAN LUVATTU MAA - ISRAEL

Israelista löytyy paljon muutakin kuin hiekkaa. Israel on luvattu maa myös lintuharrastajille. Pongausmatka on maalis-huhtikuun vaihteessa voi olla varsin otollinen. Lintuharrastajille on tarjolla herkullisia kosteikkoja ja ruovikkoja sekä viljavia peltoaukeat.

Israel on myös kokeneelle lintumiehelle häkellyttävä paikka. Jonkun tiedon mukaan sen kautta kulkee kevätmuuton aikaan 50 miljoonaa lintua. Syksyisin vieläkin enemmän kun poikaset ovat mukana. Israelissa on hyvät mahdollisuudet seurata isompia, Suomessa harvinaisempia lajeja kuten haikaroita ja pelikaaneja, mutta kotoinen kurkikin tekee vaikutuksen pongaajaan, Haikaroista puhumattakaan.

Harjalintu on Israelin kansallislintu. Harvinaisemmista siivekkäistä Karhulan suosikiksi on kohonnut isopurppuramedestäjä. Se ei ole mikään iso lintu, mutta ihan komea ja hauskaa ääntäkin se pitää. Harrastajia varten on rakennettu lintujen tarkkailupaikkoja ja patikkareitit ovat pääosin helppokulkuisia. Kun suomalaiset lajit alkavat olla tuttuja, harrastuksen mielenkiintoa voi lisätä matkaamalla oudompien lintujen reviireille.

Tällaisella Israelin reissulla onkin tärkeää, että mukana on niin sanotusti viisaampia, jotka hallitsevat muitakin kuin Suomen lajeja. Matkoja vetää esim. Tuomo Puutiolla.

Pohjoisesta etelään matkalle sopii järviä, vuoristoa ja aavikkoa. Aavikkopöllön pongaaminen on kova sana. Se on vaatimaton ja huomaamattoman. Sen havaitseminen vaatii jo asiaan vihkiytymistä.

Tervetuloa tutustumaan uusittuun sivustoon
www.shalom.fi

www.shalom.fi

#2061 JUUTALAINEN HOLOKAUSTIN MUISTOPÄIVÄ (YOM HASHOAH V´HAGEVURA)

26.04.2014 08:30

JUUTALAINEN HOLOKAUSTIN MUISTOPÄIVÄ (YOM HASHOAH V´HAGEVURA)

Israel pysähtyy jälleen holokaustin muistopäivänä sunnuntaina 27.4.2014. Liput ovat puolitangossa auringonlaskuun. Sireenit soivat kello 10 ja autojen kuljettajat nousevat autoista ja viettävät seisaaltaan hiljaisen hetken. Muistopäivänä muun muassa ravintolat ja kahvilat sulkevat ovensa ja viihde-elämä pysähtyy. Israelin televisiossa esitetään Holokaustin dokumentteja ja radiossa soitetaan hillittyjä kappaleita.

Megillat Hashoah -liturgia toistetaan synagogissa kaikkialla maailmassa. Liturgian on kirjoittanut Avigdor Shinan rabbiinisen neuvoston ja Shechter Instituutin toimesta. Joidenkin mielestä on kiellettyä mainita holokausti, kun puhutaan tänä päivänä juutalaisiin kohdistuvasta uhasta. Heidän mukaansa tämä halventaa ja loukkaa holokaustin uhreja. He, jotka tänä päivänä sivuuttavat juutalaisiin kohdistuvan uhan, eivät ehkä ole oppineet riittävästi holokaustista. Meidän ei tulisi hyväksyä holokaustin kieltämistä ja sen merkityksen vähättelyä.

Holokaustin kansallinen muistopäivä otettiin käyttöön Israelissa 1953 kun pääministeri David Ben-Gurion allekirjoitti sitä koskevan lain. Alkuperäinen ehdotus vuosipäivän viettämiseksi oli Varsovan gheton kansannousun päivä, mutta tämä olisi osunut välittömästi ennen Pesach-juhlaa. Muistopivän ajankohdaksi esitettiin myös Tisha B'Avia. Muistopäivän ajankohdaksi valittiin päivä, joka on kahdeksan päivää ennen Israelin itsenäisyyspäivää.

Tervetuloa tutustumaan uusittuun sivustoon www.shalom.fi


www.shalom.fi

#2062 Miksi nykyään on 21 arabivaltiota ja yksi juutalaisvaltio.

01.05.2014 16:01

Miksi nykyään on 21 arabivaltiota ja yksi juutalaisvaltio.

Arabiarmeijan aikomuksena oli tuhota juutalaisvaltio Israelin valtion itsenäistymisen jälkeen, vuonna 1948 maahan hyökkäsi viisi arabiarmeijaa aikomuksenaan tuhota juutalaisvaltio. Tapahtumien seurauksena Jerusalemin itäosa liitettiin Jordaniaan ja kaupunki oli jaettuna 19 vuoden ajan. Jordanian hallintavalta Länsirannalla ja Jerusalemissa ei milloinkaan ollut YK:n tunnustama. Vuonna 1967 Israel voitti puolustussodassa Itä-Jerusalemin takaisin ja liitti sen myöhemmin alueeseensa. Turvallisuusneuvoston päätöslauselmaa 242 marraskuun 22. päivältä 1967 siteerataan usein oikeuksien ja velvoitteiden lähteenä Lähi-idän osapuolille. Oikeudet Jerusalemiin on myönnetty perustuen historiallisten oikeuksien tunnustamiseen ja perustuen siihen periaatteeseen, että jälleenmuodostetaan se mikä juutalaisilla on aiemmin ollut hallussaan. Juutalaisvaltio tai juutalaiskansa ei ole tehnyt mitään luopuakseen niistä oikeuksista, jotka annettiin koskien tuota maa-aluetta.

Jerusalem on ollut juutalainen kaupunki ottomaanien ajoista Väestötietojen tarkastelu ajalta, jolloin ottomaanien suurvalta ulottui tuolle alueelle osoittaa juutalaisten jo 1800-luvulla muodostaneen enemmistön Jerusalemin, ja myös sen Vanhankaupungin väestöstä. Vuonna 1864 Britannian konsulaatti Jerusalemissa piti jonkinlaista väestökirjanpitoa. Sen mukaan vuonna 1863 Jerusalemin 15 000:sta asukkaasta, joista 8 000 oli juutalaisia. Jerusalem on ollut juutalainen kaupunki ottomaanien ajoista, 1800 -luvun puolivälistä lähtien.

Vanhakaupunki on kaikkein eniten ristiriitoja herättävä osa, kaikkein tavoitelluin, kaikkein kiistellyin aihe kun puheena on kysymys Jerusalemista. 1800 -luvun puoliväliin asti Jerusalem oli yhtä kuin Vanhakaupunki. Monet, jotka kehottavat Israelia jakamaan jälleen Jerusalemin vuoden 1967 jakolinjoja noudattaen, eli sijoittamaan koko Vanhankaupungin palestiinalaisarabien puolelle, unohtavat mitä tapahtui vuonna 1948. Tuona vuonna Jerusalemiin hyökkäsi viisi arabiarmeijaa.

YK oli antanut takuut siitä, että kaupungista tulisi kansainvälinen mutta YK ei tehnyt yhtään mitään. Lopulta kaikki juutalaiset Jerusalemin Vanhasta kaupungista joutuivat etnisen puhdistuksen kohteiksi, ja heidän oli pakko lähteä kaupungista. Arabilegioona tuhosi räjäyttämällä 55 synagogaa ja Talmud-koulua. Jokainen, joka vaatii Israelia luovuttamaan Jerusalemin joutuu selittämään, miten tämä estää historiaa toistamasta itseään? Emme saa unohtaa, että vuodesta 1948 vuoteen 1967, jolloin Israel yhdisti uudelleen Jerusalemin, juutalaiset eivät saaneet käydä Länsimuurilla.

Vihreä linja ei sovi oikeuksien ja velvoitteiden perustaksi Palestiinalaisten vaatimuksissa esiintyvä vihreä linja on ainoastaan aselepolinja. Kyseinen linja määriteltiin Israelin, siis juutalaisten, ja jordanialaisten välillä heidän keskinäisten taistelujensa päättyessä 1948-49. Tämä linja määriteltiin aseleposopimuksessa, jonka solmivat Israel ja Jordania keskenään, eikä sitä milloinkaan tarkoitettu kenenkään oikeuksien ja velvoitteiden perustaksi.

Oslon sopimukset
Alkuperäinen Oslon sopimus, ensimmäinen vuodelta 1993 sekä suuri Oslon sopimus vuodelta 1995, joka tunnetaan Oslo II -sopimuksena sisälsivät ehtokohdan, jota kutsutaan artiklaksi 31. Siinä todetaan, ettei kumpikaan osapuoli saa muuttaa statustaan Länsirannan ja Gazan kaistaleen osalta ennen kuin neuvottelut pysyvästä statuksesta on saatu päätökseen. Mikäli palestiinalaiset yrittävät muuttaa alueen statusta neuvottelematta Israelin kanssa on kyseessä yksipuolinen toimi, joka sotii tätä sitoumusta vastaan. Oslo II -sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa presidentti Clintonin läsnä ollessa. Myös Euroopan unioni allekirjoitti sen todistajan ominaisuudessa. Mikäli EU-maat päättävät tukea palestiinalaisten siirtoa YK:ssa, joka rikkoisi palestiinalaisten Oslossa tekemät sitoumukset, ne olisivat itse asiassa tukemassa sen kirjallisen sopimuksen rikkomista, jonka allekirjoittajina ne itse olivat. Tästä seuraisi välittömästi Israelissa kysymys: Kuka enää milloinkaan luottaisi EU:hun rauhanprosessiin osallistujana, jos se rikkoo nekin sopimukset, jotka se itse on allekirjoittanut.

Koko maailma kysyy Israelilta miksei se tunnusta palestiinalaisten oikeuksia palestiinalaisvaltioon. Tämä tuntuu olevan peruskysymys. Israelilaiset saavat kuulla sen usein. Mutta tarkastellaanpa tilannetta toiseltakin kannalta. Kuulemmeko kenenkään sanovan palestiinalaisille, että heidän tulee tunnustaa juutalaisten oikeus omaan valtioonsa, jonka juuret löytyvät kansainvälisestä lainsäädännöstä ja ovat peräisin San Remosta, Brittiläisestä mandaatista ja Kansainliitosta.

San Remon päätöslauselma
San Remon päätöslauselma on tärkeä Israelin valtion perustuslaillinen asiakirja kansainvälisen lainsäädännön puitteissa. San Remossa olemassaolon oikeudet myönnettiin sekä juutalaiskansalle että arabeille. Ne johtajat, joilla oli valta tehdä sitovia ratkaisuja ottomaanien valtakunnan alueista harkitsivat tarkoin ja tekivät päätöksensä kuultuaan myös ne vaateet joita Pariisin sionistijärjestö esitti Pariisin rauhankonferenssin aikana 1919.

Sen aikaiset johtajat kuulivat arabivaltuuskunnan ehdotuksen toivomuksista ottomaanialueiden suhteen. Nämä ehdotukset kuultuaan johtajat kokoontuivat tekemään sitovia ratkaisuja kansainväliseen lakiin perustuen siitä mitä kukin saisi. Se mikä oli ollut ainoastaan brittien näkemys sai 25.4.1920 kansainvälisen yhteisön täyden tuen. Israelin laillinen olemassaolon oikeutus liittyy San Remossa tehtyyn kansainväliseen ratkaisuun, eikä se ole pelkästään brittiläisen politiikan päähänpisto. Vuonna 1917 Lordi Allenby valloitti Pyhän maan ja Balfourin jaarli lupasi juutalaisille kansallisen kodin Palestiinan alueelle. Tätä tukivat Woodrow Wilson ja Kansainliitto, joka teki Palestiinasta Brittiläisen mandaattialueen.

Kansainliiton päätöslauselma
Vuonna 1922 Kansainliitto (YK:n edeltäjä) äänesti päätöslauselmasta, jonka nojalla päätettiin tunnustaa juutalaiskansan historialliset oikeudet perustaa itselleen udelleen kansallinen koti. Tällöin tunnustettiin jo aiemmin olemassa ollut oikeutus eikä siis luotu uutta oikeutusta.

Juutalaiskansa valittiin edunsaajaksi. Se sai haltuunsa mandaattialueen brittihallituksen alaisuudessa Palestiinassa. Arabit, jotka asuivat entisessä Mesopotamiassa, siis nykyisessä Irakissa, sekä Syyriassa ja Libanonissa tulivat edunsaajiksi toisella mandaattialueella. Osa siitä oli Ranskan mandaatin alaisuudessa: Syyria ja Libanon. Mesopotamia oli brittihallinnon alaisuudessa.

Ensisijaisena tavoitteena Palestiinan mandaatissa oli taata poliittiset oikeudet juutalaiskansalle. Myös arabien kansalaisoikeuksien ja uskonnollisten oikeuksien suoja oli turvattu mandaattiasiakirjassa. Mitä tulee kansallisiin ja kollektiivisiin oikeuksiin ja kollektiivisiin poliittisiin oikeuksiin, ne varattiin Palestiinassa ainoastaan juutalaiskansalle koska arabit saivat samat oikeudet ympäröivissä naapurimaissa. Sen vuoksi nykyään on 21 arabivaltiota ja yksi juutalaisvaltio.

Juutalaisen kalenterin mukaan ensi viikolla vietetään Israelin 66v itsenäisyyspäivää.


www.shalom.fi

Juhani Starczewski
Vieras

#2063 Media Barabbaan asialla!

04.05.2014 08:37

Media Barabbaan asialla!

Tänään vietetään lehdistön vapauden päivää… Lehdistön vapauden vaaliminen on tärkeää demokratiatyötä maailmassa.
Samalla tavalla vapaan lehdistön ja median toimintaedellytykset ovat tärkeitä Suomessakin.
Yksi lehdistön rooleista on kertoa yhteiskunnassa niistä asioista, joista valtaapitävät haluaisivat vaieta.
Media kirjoittaa suurin otsikoin ja palstametreittäin sekä pääkirjoituksin mm. Vapun ikävistä tapahtumista ja anarkistien ja
poliisien välisistä kahinoista. Eräässä pääkirjoituksen otsikossa kirjoitetaan ”Mellakkameno näyttää pahalta” ja samaan
aikaan media jättää täysin huomiotta iloiset Jeesus-marssit ja kristittyjen Vapputapahtumat, joihin osallistui tänäkin Vappuna
tuhansia ihmisiä ainakin Heinolassa, Helsingissä, Kokkolassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Ivalossa, Raumalla, Seinäjoella,
Tampereella ja Vaasassa. Tapahtumien järjestämiseen ja itse tapahtumiin osallistuivat kymmenet eri seurakuntien ja
kristillisten järjestöjen jäsenet. Marsseilla osoitimme iloa kristinuskosta ja kunnioitusta Jeesukselle, sillä Hänen nimeensähän
pitää jokaisen polven notkistuman ennemmin tai myöhemmin. Suosittelen ensimmäistä vaihtoehtoa!
Jeesus-marssit sopivat Vappupäivän tunnelmaan mainiosti.

Marssien puheissa, musiikissa, julisteissa ja kaikessa niihin liittyvässä toiminnassa toimme esiin niin yhteiskunnallista
rauhaa ja oikeamielisyyttä kuin erityisesti vanhurskautta eli oikeamielisyyttä Jumalaa kohtaan, joka tarkoittaa syntisen
ihmisen syyttömyyttä Jumalan edessä, kun hän on hyväksynyt Jeesuksen ristinkuoleman antaman syntiemme sovituksen elämäänsä!
Me emme marsseissamme mellakoi ja vikoile ketään vastaan, päinvastoin! Meidän marssirivistöjä eivät vartioineet poliisit,
vaan saimme marssia esimerkiksi Jyväskylässä kaiken kansan keskellä iloiten ja osoittaen, että Jeesus elää ja voi hyvin meidän keskuudessamme.
Tätä Ilosanomaa saimme julistaa tuhansille ihmisille, jotka elävät median ”hirmuvallan” alaisuudessa. Media jättää
kertomatta kansalaisille tai sitten mitätöi tai vääristää todellisen elämän ja rauhan muka demokratian nimissä!
Media huutaa Barabbasta vapaaksi ja sen uskovat myös – ikävä kyllä - median orjuuttamat ja sitä pelkäävät ihmiset.
He saavat Barabbaan vapaaksi ja sen mukanaan tuomat seuraukset näkyvät ja lisääntyvät kaduillamme ja yhteiskunnassamme!

Mutta me emme usko tuohon lehdistön ”sananvapauteen”, joka kieltää ja surmaa jälleen todellisen Sanan eli Jeesuksen!
Me uskomme Jeesukseen ja jatkamme Jeesuksesta kertomista vaihtoehtona tälle jumalattomalle menolle.
Me jatkamme marssejamme Rauhanruhtinas Jeesukselle ensi Vappunakin, jos Herra suo ja elämme! : ))

Profeetta Jeremian sanat ovat edelleen ajankohtaiset: "Toimikaa sen kaupungin parhaaksi, johon minä olen
teidät siirtänyt. Rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidänkin menestyksenne."

 

Juhani Starczewski
Kristittyjen Vappujuhlien/Jeesus-marssin
työryhmän puheenjohtaja
+358 40 757 3537
juhani.starczewski@elisanet.fi
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Kristittyjen_Vappu_Jyvaskylassa_2014.htm

Matteuksen evankeliumi:

27:16 Ja heillä oli silloin kuuluisa vanki, jota sanottiin Barabbaaksi.

27:17 Kun he nyt olivat koolla, sanoi Pilatus heille: "Kummanko tahdotte, että minä teille päästän, Barabbaanko vai Jeesuksen, jota sanotaan Kristukseksi?"

27:20 Mutta ylipapit ja vanhimmat yllyttivät kansaa anomaan Barabbasta, mutta surmauttamaan Jeesuksen.

27:21 Ja maaherra puhui heille ja sanoi: "Kummanko näistä kahdesta tahdotte, että minä teille päästän?" Niin he sanoivat: "Barabbaan."

27:26 Silloin hän päästi heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi.

Markuksen evankeliumi:

15:7 Niin siellä oli eräs mies, jota sanottiin Barabbaaksi, vangittu muiden kapinoitsijain kanssa, jotka kapinassa olivat tehneet murhan.

15:11 Mutta ylipapit kiihoittivat kansaa anomaan, että hän ennemmin päästäisi heille Barabbaan.

15:15 Ja kun Pilatus tahtoi tehdä kansalle mieliksi, päästi hän heille Barabbaan, mutta Jeesuksen hän ruoskitti ja luovutti ristiinnaulittavaksi.

Luukkaan evankeliumi:

23:18 Niin he huusivat kaikki yhdessä, sanoen: "Vie pois tämä, mutta päästä meille Barabbas!"

Johanneksen evankeliumi:

18:40 Niin he taas huusivat sanoen: "Älä häntä, vaan Barabbas!" Mutta Barabbas oli ryöväri.

http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Tama_siita_seuraa_1_KSMLeen_23.3.2013

 

 

www.shalom.fi

#2064 Israelissa muistopäivä kaatuneille sotilaille ja terrorismin uhreille (Yom HaZikaron)

04.05.2014 10:47

Juutalainen muistopäivä kaatuneille sotilaille ja terrorismin uhreille (Yom HaZikaron)

Israelissa hiljennytään muistamaan ja suremaan vuodesta 1960 lähtien sodissa ja terrori-hyökkäyksissä surmansa saanutta, joita vuoden 2014 muistopäivänä on yhteensä 23 169 israelilaista. Puolustusministeriö lisäsi vuoden 2013 kaatuneitten muistopäivän jälkeen 57 menehtyneitten listaan, ja 50 vammautunutta menehtyi haavoihinsa samana aikana. Viralliset sotilasseremoniat alkavat klo 11.00 maan 52 sotilashautausmaalla sireenin soiton ilmoittaessa 2 minuutin hiljentymisen merkiksi, jolloin kaiken liikenteen odotetaan pysähtyvän.

Vuonna 2014 omaisensa menettäneitä on 17 038, joista orpoja on 2 141 ja IDF:n leskiä 4 966. Ministeriö odottaa 1.5 miljoonan omaisen vierailevan sotilashautausmailla muistopäivän aikana.

Puolustusministeri Moshe Yaalon kirjoitti omaisille lähettämässään kirjeessä mm.: "Muistopäivän sireenin vihlova ääni nostaa esiin jokaisen henkilökohtaisen menetyksen, joka ahdistavana on meidän jokaisen menetys. Lähes jokainen kansalainen näyttää kokeneen menetyksen tuskan, joko omaisensa tai läheisen ystävänsä kautta. Kaikkensa uhrattuaan sotilaat jättävät aukon, jota kukaan toinen ei voi täyttää", Yaalon totesi jatkaen: "On vaikea löytää sanoja kuvatakseen tuskan syvyyttä, miten kipeästi heitä kaipaamme. Menetyksen tunne ympäröi menetyksen kokeneita perheitä päivän jokaisena tuntina. Tämä tuska ja menetys tunnetaan koko maassa". Yaalon muistutti kirjeessään omaisille: "Me vietämme tällä viikolla itsenäisyytemme 66. muistopäivää. Epäonneksemme emme ole saavuttaneet ahdistustemme loppua emmekä rauhaa, mutta me emme ole peloissamme. Me tarjoamme rauhaa, mutta katkaisemme kädet, jotka uhkaavat meitä tuholla".

Kaatuneiden sotilaiden ja terrorismin uhrien muistoksi on rakenteilla muistosali Herzl-vuorelle, jossa tulee olemaan jokaisen kaatuneen sotilaan ja terrorismin uhrin nimi kaiverrettuna kiveen yhdessä hänen kuolinpäivänsä kanssa. Sali rakennetaan soihdun muotoon, 18 metriä korkeaksi, ja siinä tulee palamaan liekki ympäri vuoden.

Uuden salin suunnitelmien mukaan joka aamu pidetään muistotilaisuus niille sotilaille, joiden elämä päättyi kyseisenä päivänä. Vuosittain kunkin sotilaan kuoleman muistopäivänä hänen nimensä valaistaan seinälle, ja toisella puolen salia heidän kasvonsa heijastetaan seinälle ja heidän elämänkertansa luetaan ääneen.

Lähde: IsraelUpdate

www.shalom.fi
Juhani Starczewski

#2065 8. Perinteinen valtakunnallinen Rollaattorimarssi

04.05.2014 12:22

8. Perinteinen valtakunnallinen Rollaattorimarssi
marssitaan lauantaina 10.5.2013
Vuoroparin palvelutalo Jyväskylän Kuokkala
Polttolinja 7 B 40520 Jyväskylä.

Asukkaat tulevat ulos ulko-oven eteen klo 13.

Marssin jälkeen kokoonnumme toiseen kerrokseen
laulamaan yhteislauluja Ulla Laheniuksen säestäessä.
Laulujen jälkeen juomme kakkukahvit!

Tervetuloa Vuoropariin!

Marssille haastaa Vuoroparín palvelutalon väki
http://www.jklhoivapalvelu.com/?p=10

Ilmoitathan jommallekummalle tulostasi,
niin osataan odottaa ja varautua tarjoiluun!

Marjo Korhonen, palvelujohtaja
Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry
050 581 1563
marjo.korhonen@jklhoivapalvelu.com

Juhani Starczewski, tapahtuman organisaattori
040 757 3537
juhani.starczewski@elisanet.fi
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/rollaattorimarssit_kevat_ja_kesa_2014.htm

israblockupdate

#2066 http://israblockupdate.blogspot.fi/

04.05.2014 12:39

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#2067 Elämme erikoista aikaa!

04.05.2014 19:34

Elämme erikoista aikaa!

Nyt on laitonta laulaa esimerkiksi koulujen juhlissa Jo joutui armas aika-virren 3-5 säkeistöt! Kaksi ensimmäistä säkeistöä voidaan laulaa kansallisen kulttuurin takia. Henkilökohtaisesti uskon, että Jumalan sormi on puuttunut asioiden kulkuun ja saamme nyt kansakuntana sen Barabbaamme, jota ollaan nyt pitkään ja hartaasti huudettu vapaaksi. Suomi saa nyt sen mitä on pyytänyt ja sen on mielestäni erittäin ikävä ja vakava asia! Henkilökohtaisesti olen sitoutunut Jeesukseen ja Jumalan Sanaan, vaikka se ei enää kansakunnallemme kelpaakaan vaan se haluaa elää Barabbaidensa kanssa, jotka se on huutanut vapaiksi! Uskon, että Kaikkivaltias nyt estää laulamasta sellaista, joka ei ole totta kansamme kohdalla - > Myös eikö Herran kansa Luojaansa kiittäisi!!

Kun lukee Jeremia 23 luvun niin ymmärrämme, mitä on tulossa. Olemme jo nykyisiä säätiloja ihmetelleet ja jatkossa saamme ihmetellä niitä vielä enemmän!

Kaikesta huolimatta Soi kunniaksi Luojan:
Hän säät ja ilmat säätää
ja aallot tainnuttaa
ja hyisen hallan häätää
ja viljan vartuttaa.
Hän onneen meidät ohjaa,
myös aikaan vaikeaan.
Sen rakkauden pohjaa
ken pystyy koskaan tutkimaan?

Jesaja:
31:2 Mutta myös hän on viisas, ja hän tuottaa onnettomuuden; hän ei peruuta sanojansa, vaan nousee pahantekijäin sukua vastaan ja väärintekijäin apuuntuloa vastaan.
45:7 minä, joka teen valkeuden ja luon pimeyden, joka tuotan onnen ja luon onnettomuuden; minä, Herra, teen kaiken tämän.

586. Jo joutui armas aika Israel Kolmodin 1697 Ruotsissa 1697
1. Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen.
Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon, se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon.
2. Taas niityt vihannoivat ja laiho laaksossa. Puut metsän huminoivat taas lehtiverhossa.
Se meille muistuttaapi hyvyyttäs, Jumala, ihmeitäs julistaapi se vuosi vuodelta.
3. Taas linnut laulujansa visertää kauniisti. Myös eikö Herran kansa Luojaansa kiittäisi!
Mun sieluni, sä liitä myös äänes kuorohon ja armon Herraa kiitä, kun laupias Hän on.
4. Oi Jeesus Kristus jalo ja kirkas paisteemme, Sä sydäntemme valo, ain asu luonamme.
Sun rakkautes liekki sytytä rintaamme, luo meihin uusi mieli, pois poista murheemme.
5. Maan, meren anna kantaa runsaasti lahjojas, tarpeemme meille antaa Sun siunauksestas.
Suo suloisuutta maistaa myös sielun sanassas, ain armos sille paistaa, niin on se autuas.

Vanhurskaat pidättävät täyttä laittomuutta!

#2068 Conchitan viisuvoitosta

11.05.2014 19:38



Nainen älköön käyttäkö miehen tamineita, älköönkä mies pukeutuko naisen vaatteisiin; sillä jokainen, joka niin tekee, on kauhistus Herralle, sinun Jumalallesi.
Vaimon ei pidä miehen asetta kantaman, eikä myös miehen pukeman yllensä vaimon vaatteita; sillä jokainen, joka sen tekee, on Herralle sinun Jumalalles kauhistus.
"Nainen ei saa pitää yllään mitään miehen asuun kuuluvaa, eikä mies saa pukeutua naisen vaatteisiin. Jokainen, joka niin tekee, on iljetys Herralle, teidän Jumalallenne.
The woman shall not wear that which pertaineth unto a man, neither shall a man put on a woman's garment: for all that do so are abomination unto the LORD thy God.

"Eurooppa lähetti viestin valinnallaan"
"Me olemme pysäyttämättömiä!"

Varmana viesti on rekisteröity Yläkerrassa!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.05.2014 12:34


Suomi mukaan Venäjän viisuihin!
Vieras

#2070 Perhearvot kunniaan!

13.05.2014 15:03

Venäjän mitta euroviisuissa tuli täyteen: "Meidän täytyy lähteä tästä kilpailusta"

Tiistai 13.5.2014 klo 17.16

Venäjällä joukko duuman jäseniä vaatii Venäjää lähtemään euroviisuista.

(

http://static.iltalehti.fi/viihde/viisuetu130514HA_503_vi.jpg...


Venäjä ei ole sulattanut Itävallan Conchita Wurstin viisuvoittoa. (EPA/AOP)

Viisuihin ärsyyntyneiden kansanedustajien mukaan viimeinen tippa oli, kun Itävallan Conchita Wurst voitti tämänvuotisen kilpailun.

- Kärsivällisyytemme loppui viimeisimpiin euroviisuihin. Meidän täytyy lähteä tästä kilpailusta. Emme voi sallia tätä loputonta hulluutta, sanoi kommunistien Valeri Rashkin uutistoimisto Interfaxille.

Rashkin ehdottaa, että Venäjä perustaisi euroviisujen tilalle Euraasian ääni -nimisen laulukilpailun, johon ottaisivat osaa lähinnä entisen Neuvostoliiton maat. Ehdotuksen mukaan uudessa kilpailussa "kunnioitettaisiin perhearvoja".

STT-AFP
Petri Paavola

#2071 Euroviisut ja oman asian ajaminen

13.05.2014 16:09

Sirkku
Vieras

#2072 Fenix-lintu nousee

14.05.2014 17:25



13.5.2014
/ Fenix-lintu nousee



Shalom,



Kirjoitin vajaa kaksi vuotta sitten
Lontoon Olympialaisista
v. 2012 ja siinä yhteydessä Uuden
Maailmanjärjestyksen synnystä, jonka tulo julistettiin avajasisissa ja
päätösjuhlassa hyvin selvästi. Päätösseremonia huipentui Fenix-linnun
nousuun.



Fenix-lintu nousi taas esiin, kun tämän
vuoden Eurovision laulukilpailuissa Kööpenhaminassa ylivoimaisella
pistemäärällä (290 - Lordi v. 2006 sai ennätyspisteet 292) voittanut Itävallan
parrakas nainen (transvestiitti), Conchita Wurst, lauloi kappaleen "Rise Like a
Phoenix"
. Laulusta
sanoitusta:

I rise up to the sky -You threw me down but I'm gonna fly

And rise like a phoenix - Out of the ashes - Seeking rather than vengeance -
Retribution - You were warned

Once I'm transformed - Once I’m reborn - You know I will rise like a phoenix -
But you’re my flame



Ei voi välttyä ajatukselta, että laittomuus
on jo pitkällä ja aika laittomuuden ihmisen astua esiin.



 



"Pelastussanoman"
sivuilla "Jarmo" pohtii viisuvoittajaa mm. näin: "Lähden
liikkeelle ajatuksesta kahdeksasta Euroviisuvoittajasta Raamatun vertauskuvaa
käyttäen; yksi noista seitsemästä on itse kahdeksas, eli sama joka
oli ja tulee nousemaan esiin uudelleen.


Ilm. 17:11 "Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse
kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen."



Lordin
ylivoimaisesta voitosta ("Hard Rock Hallelujah"
) vuonna
2006:sta vuoteen 2014 on kahdeksan vuotta ja siinä seitsemän voittajaa,
kunnes pääsemme tähän iljetyksen kauhistukseen Conchita Wurstiin..


...Nämä ovat
kuin esikuvia lähitulevaisuudestamme pedon nousemisesta ja sen ilmestymisestä.
Tässä profetiassa vain näytetään että peto, jonka kaikki saattoivat
tunnistaa pedoksi, ilmestyy uudelleen uudessa muodossa
.



Tämä
antaa viitteen mahdollisesti myös siitä, että peto, joka oli ensimmäinen, on
myös viimeinen
. Raamatullisen kronologian mukaan se oli Babylon.
Vihjeeksi meille ilmestyskirjassa lukee jakeessa 5 näin: "Ja hänen
otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen
ja kauhistuksien äiti"."



Eikä se
tarkoita kyseistä euroviisulaulajaa, vaan tätä kaikkea sodomiaa, jota maailma
siivittää eteenpäin. Conchitan sanoin: "En tiedä katsooko Putin tätä, mutta
meitä ei voi pysäyttää
. Uskon, että Eurooppa lähetti viestin
valinnallaan..."



Wurstin
Bond-henkistä tulkintaa "Rise Like a Phoenix" -kappaleesta seurasi
180 miljoonaa ihmistä 45 maassa.



Jarmo
jatkaa: "Voittonsa jälkeen Lordi esiintyi Helsingissä Espalla, jossa
tätä oli tullut katsomaan ja kumartamaan yli 100 tuhatta suomalaista. Silloin
oli muodissa nostaa kädet ylös, laittaa etusormi ja pikkurilli pystyyn, jotta
siitä muodostuisi ikään kuin sarvet nyrkin päälle "pedolle merkiksi"
ja kumarrella Lordin suuntaan.

Kuulin tänään, että Conchitaa on äänestänyt yli 100 miljoonaa äänestäjää, eli
silloin täyttyy tuo sama yhtälö Lordin kanssa, koska kyseessä oli koko Euroopan
äänestystahto ja toivo saada parrakas transvestiitti voittoon."



Silloinen presidentti Tarja Halonen
luovutti Suomen työn avaimen Lordille Kauppatorin juhlissa 26.
toukokuuta 2006. Kolme päivää myöhemmin Porvoon tuomiokirkko paloi
tuhopoltossa.                             




 



Lontoon Olympialaisten v. 2012 päätösseremoniassa,
joka oli elokuun 12., olympiatuli sammutettiin. Tätä edelsi ohjelmakavalkadi,
joka huipentui Fenix-linnun nousuun olympiatulen keskeltä.
Tämän jälkeen nähtiin, kuinka nuori nainen liikkuu Fenix-lintu rakennelmassa
ilmassa.



 



Kuukausia aiemmin keväällä tuli sytytettiin auringon
avulla Olympian lehdossa Kreikassa. Apollo on antiikin Kreikan
mytologiassa auringon jumala, joka seremoniassa sytyttää auringon
säteellä olympiasoihdun. Hän on pääjumala Zeuksen, jonka kunniaksi
kisat järjestettiin, poika. Raamattu kertoo Apollon olevan 'syvyyden
enkeli', Lucifer.



Ilm. 9:11 Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka
nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon.



Samoin muinaisin rituaalein sytytettiin tuli
ja kuljetettiin läpi Euroopaan soihtuviestinä Lontoon Olympiastadionille, jossa
seitsemän nuorta urheilijaa sytytti olympiatulen, joka muodostui 204
'tulilampetista', jotka muodostivat kuin ohdakkeen kukan. Nämä
204 'lampettia' vietiin sitten jokaiseen osallistujamaahan.



Raamatussa varoitetaan vieraasta tulesta ja
sitä tämä on kirjaimellisesti. Sitä vierasta tulta, mikä fyysisesti sytytettiin
olympialaisissa, on vaarana tulla myös seurakuntiin. Liian monien hengellisten
johtajien sokeus tänä aikana on huolestuttavaa ja profetaaliset, varoittavat
äänet halutaan vaientaa. On surullista, että heidän laumansa eivät saa
varoitusta, vaan ovat alttiina kaikkien petojen tulla.



Fenix-lintu on mustan magian symboli nykyisen sivilisaation
loppumiselle ja myös Antikristuksen symboli
. Se kuvaa 'uutta syntymää' uuteen järjestelmään.



"Fenixin uskotaan olevan
muinaisen Egyptin uskonnon ajoilta pyhä lintu, joka tuhoaa itsensä
liekeissä ja sitten nousee tuhasta.
Useimmat okkultistit uskovat, että Fenix
on Luciferin symboli,
joka heitettiin alas, mutta joka nousee eräänä
päivänä voitokkaasti
. Tämä tietenkin myös sopii vapaamuurarien
'kristukseen"
(=Antikristus). (C.
Burns,
"Masonic and Occult Symbols
Illustrated"
)



Fenix-lintu on tulevan Antikristuksen
hallinnon symboli. Lontoon kesäolympialaiset oli omistettu Antikristuksen
tulolle
. On vaikea muutoin tulkita kaikkea niissä ollutta symbolikieltä.



"Fenix-lintu tuhoaa itsensä
liekeissä ja sitten nousee tuhasta.
"
Se voi nousta vain 'edellisen' Fenix-linnun tuhasta.
Nykyinen sivilisaatio on tämä edellinen Fenix-lintu okkultistisessa
ajattelussa. Siksi nykyisen Fenixin pitää kuolla ja palaa, niin että
uusi Fenix - Uusi Maailmanjärjestys - voidaan perustaa.











Kun katsot yllä olevia kuvia Lontoon
Olympialaisista ja Ordo Templi Orientis (OTO) logoa, voi nähdä samaa
asetelmaa, vaikka lintu onkin eri. Ylhäällä näkyy selkeä vapaamuurarien
kolmiosymboli.



UMJ / NWO muistuttaa natsijärjestelmää ja myös
Berliinin Olympialaisissa v. 1936 näkyi lintusymboli.

Natsi-Saksa oli tarkoittanut Berliinissä pidetyt 11. olympiakisat
suureksi propagandatapahtumakseen, joka julisti natsi-ideologiaa. On tiedossa,
että Hitler oli okkultisti ja näistä pimeyden opeista on natsismikin
noussut.



Berliinin kisat olivat ensimmäiset,
jotka kiinteästi korostivat olympialaisten antiikkista perintöä.
Olympiatuli sytytettiin ensimmäistä kertaa sitten
antiikin aikojen Kreikan Olympiassa ja tuli kuljetettiin soihtuviestinä
Berliiniin. Viestin oli tarkoitus luoda mielikuva Saksasta antiikin
maailmanmahtien, (Kreikan ja Rooman) seuraajana, mutta toisen maailmansodan
jälkeen olympialiike omaksui tradition ja antoi sille oman merkityksensä.



Toinen kisojen merkittävin kontribuutio
olympialiikkeelle oli olympiarenkaiden nostaminen kisojen keskeiseksi
tunnukseksi
. Aikaisemmin niillä ei ollut yhtä keskeistä asemaa
olympialaisten symboliikassa. Renkaat kaiverrettiin Delfoihin rakennettuun
merkkikiveen, josta soihtuviesti alkoi. Kivi jätettiin niille sijoilleen ja
myöhemmin syntyi myytti, jonka mukaan ne todella olivat olleet osa antiikin
olympialaisia.



Olympialogossa
v. 1936 on myös kuvattuna kello ja kotka, joka on olympiarenkaiden
yläpuolella. Kelloon on kirjoitettu 'Ich rule die Jugend der Welt' ;
"Minä hallitsen maailman nuorisoa".



Kesäolympialaiset 1936 – Wikipedia



Mitä sanoo New Age
aate ja sen edustaja Alice Bailey
: "Tänään katsomme sivilisaation tuhoa...kaikkialla on huuto
muutoksen puolesta ja uusien uskonnon, politiikan, kasvatuksen ja talouselämän
muotojen puolesta
...mikä sallii vapaamman ja paremman hengellisen
ilmaisun."



 



Oudot
USA:ssa tapahtuneet ampumiset osuivat kesällä v. 2012 erikoisiin aikoihin:
Batman elokuvan 'Dark Knight Rising' avajaisissa Aurorassa 20.7.,
joka oli 7 päivää ennen avajaisia ja Oak Greekissä 5.8., joka oli
7 päivää ennen päätösseremoniaa.

Satanistien kalenterin tärkein viikko ("Week of "The Grand
Climax") vuosittain on 20.-27.7. ja 27.7. on sen tärkein
päivä; "The Grand Climax", jolloin suoritetaan ihmisuhri. Lontoon
Olympialaisten avajaispäiväksi oli päätetty juuri tuo 27.7.



(Tänä
vuonna 2014 tuo "The Grand Climax" päivä 27.7. on sama kuin on
ramadanin viimeinen päivä,
jolloin muslimit uskovat, että helvetin portit
taas avataan, kun ovat olleet ramadanin ajan kiinni.

Maailmalla on herättänyt hämmennystä, kun Applen iPhonen Siri -toiminto, jolle
voi esittää kysymyksiä, vastaa toisinaan kysyttäessä “What is July 27? -
"It’s Sunday, 27 July 2014 (Opening Gates Of Hades)".
From the Epoch Times



Meillä Suomessa on juuri
tuolloin (26.-27.7.) David Herzogin suurkokous Stadionilla.)



 



Elämme siis
suunnitellussa muutoksessa
,
joka tähtää uuteen sivilisaatioon, Uuteen Maailmanjärjestykseen
. Tämä
on Lontoon Olympialaisten viesti
!



Avajaisseremonia



1 Sen sijaan, että avajaisseremonia olisi ollut
urheilujuhla, näytti siltä, että organisoijat halusivat esittää Britannian
noituuden maana valaistuna 13 vapaamuurarien pyramidilla.



 



2 Glastonbury
Tor
: Koko näyttämön keskus oli
kukkula, jonka päällä oli puu. Sen oli tarkoitus esittää Glastonbury Tor'a,
kukkulaa, jolla paljon okkultista merkitystä, mm. kuningas Arthurin hauta ja
paikka, missä "Graalin malja on kätketty". Puu myös voisi tarkoittaa
hyvän ja pahantiedo puuta ja Druidien pyhää puuta.



 



3 Avajaishymni, Jerusalem julistaa, että Englanti on uusi Jumalan
valtaistuin. Haluttiin osoittaa Britannian olevan uusi uuden maailman
okkultisen järjestelmän keskus, 'Zion', joka oli myös Olympia-logossa.



 



 



"Savupiiput, jotka nousivat
maan alta, näyttivät kadotuksesta nousevilta obeliskeilta enemmän kuin
teollisuusikoneilta. Kuten kaikissa mustissa rituaaleissa maaginen ympyrä
loihdittiin; nyt olympiarenkaan muodossa. Maaginen rituaali on portaali,
jonka kautta demonivoimat kutsutaan meidän maailmaamme."



Päätösseremonia



1 Kolme esityksen tähdistä olivat homoseksuaaleja:
Fred Mercury
, joka näkyi jättimäisessä hologrammissa, George Michael ja
David Bowie. Kate Bush lauloi laulun, jossa tyttö tahtoo olla
mies. Uusi maailma on androgyyninen ja anti-maskuliininen.



2 Annie Lenox'n
orjalaiva Lucifereineen (mies mustien siipien kanssa) oli ehkä karmivin osa
showta. Laulaja oli pukeutunut kuin noita ylipapitar punaiseen ja mustaan ja
näytti hurjalta. Mikäköhän tarkoitus kidutetuilla ihmisillä laivan sisällä
oli...








3 John Lennon'in Imagine
laulu yhdistyneestä maailmasta, jossa ei ole uskontoa, ei taivasta..voisi olla
Uuden Maailmanjärjestyksen tunnuslaulu.



4 Seuraavat Olympialaiset pidetään Rio de
Janeirossa, Brasiliassa
. Ei nähty viittausta Kristus-patsaaseen, vaan
nähtiin laulaja, joka oli pukeutunut kuin Jemanjá. Jemanjá on merien,
Leviatanin tai Cthulhun pakanallinen voodoo-jumalatar....Se mitä nähtiin oli
siis soihdun antaminen Brasilian demoniruhtinaalle.



Tammikuussa 2014
salama iski Rio de Janeiron Kristus-patsaaseen, joka on Rio de Janeiron
ja koko Brasilian symboli ja kuuluu maailman 7 ihmeen joukkoon. Samoin kuin
salaman isku Pietarin kirkon kupoliin, niin tämäkin on Brasilialle ja koko
maailmalle Jumalan puhetta. Mitä kesäolympialaiset v. 2016 tuovatkaan
tullessaan ja missä ajassa olemme jo tuolloin?

 

5 Viimeinen näytös oli Fenix-linnun nousu.
Siksipä näiden Lontoon Olympialaisten viesti olikin, että Uuteen
Maailmanjärjestykseen ajo on tähtäimessä ja aikataulussa.



Kolmas maailmansota on piankin edessä, jonka "tuhkasta" nousee
"Fenix-intu" / Apollon / Antimessias ja Uusi Maailmanjärjestys
julistetaan.



Lähetyksen lopussa soitti ja lauloi yhtye
nimeltä TAKE THAT (!) ja laulu oli "Rule the World" (Hallitse
maailmaa)

 

Mutta Herramme hallitsee:



Psalmi 2:1-5

Miksi pakanat pauhaavat
ja kansat turhia ajattelevat?


Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen
voideltuansa vastaan:


"Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän
köytensä".





Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.

Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuude


Jeremia 10:13



Kun hän jylisee, käy
vetten pauhina taivaalla, ja hän nostaa pilvet maan ääristä, tekee salamat ja
sateen ja tuo tuulen sen säilytyspaikoista



Luukas 21:11



ja tulee suuria
maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on
oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.



Luukas 21:25.26



Ja on oleva merkit
auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja
epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä
kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.



Tämän jälkeen
JHVH perustaa oman Valtakuntansa; (Psalmi 2:6)





"Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni".




Herralla on käsikirjoitus jo valmiina Sanassaan! Hän on Alef ja Tav;
alku ja loppu, ensimmäinen ja viimeinen. Okaamme siis turvallisella mielellä.
Pysykäämme tänä aikana, kun laittomuus lisääntyy ja eksytykset ovat yhä
pettävämpiä, Hänessä ja Hänen Sanassaan.



Luukas 21:36



Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne
tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä."

 

Meidän uskovien on herättävä, tehtävä
todellinen parannus synneistä ja kuolleista töistä, turhasta vaelluksesta,
puolisydämisyydestä ja vietävä hyvä uutinen Jeshua Messiaasta kadotetulle
maailmalle ennenkuin yö saapuu.

 

Monesta, monesta asiasta näemme, että elämme
Jeshuan paluun kynnyksellä.

 

Tri
Owuorin profetia 4.5.2014: Messias on tulossa




Haluaisin tuoda seuraavan viestin kaikille kuulijoille ympäri maailmaa.
HERRA on puhunut kanssani. Toissayönä HERRA puhui kanssani todella valtavasta
tapahtumasta. Tässä unessa olin eräässä paikassa ja sitten yhtäkkiä HERRA pyysi
minua katsomaan taivaalle. Kun katsoin taivaalle, niin näin auringon ja kuinka
HERRAN valtava Kirkkaus oli täysin ympäröinyt auringon. HERRAN kaunis kirkkaus
säteili auringosta puoliympyrän muotoisina viivoina kohti maata. Tämän jälkeen
katsoin vasemmalle puolelleni ja näin kaksi sateenkaarta lähekkäin toisiaan. HERRAN
ääni sanoi: Katso MESSIAS on tulossa!” HERRA antoi minun tietää, että seurakunta
ei ole vielä valmistautunut
, vaikka MESSIAS on tulossa. Aloin itkeä todella
voimakkaasti tuossa unessa niin paljon, että kaaduin maahan. HERRA antoi minun
tietää, että seurakunta ei ole vielä valmis, seurakunta ei ole vielä pyhä, eikä
ole harjoittanut vanhurskautta.



Näkyi siis valtavia ihmeitä ja merkkejä taivaalla auringon ympärillä.
Tämän jälkeen Hän näytti sateenkaaret vasemmalla puolellani ja sanoi: ”Katso
MESSIAS on tulossa.” Hän antoi minun tietää, että seurakunta ei kuitenkaan ole
valmis. Se syvä suru, joka kosketti HERRAN sydäntä, kosketti minua, kaaduin ja
itkin katkerasti seurakunnan tähden tässä unessa. Katso, Hän ei ole vielä
valmis, vanhurskas, pyhä, kypsä, ilman ryppyä ja tahraa. Hän ei edes tiedä
vielä, että MESSIAS on tulossa. Joilla on korvat, kuulkoot Sotajoukkojen
HERRAN, JUMALAN ääntä (Tiivistelmä profetiasta. Tri David Owuor 4.5.24

Maranata, Tule Herramme, Jeshua!

Sirkku

Ajankohtaista:

#2073 Jääskeläinen kysyy suvaitsemattoman aineiston levittämisestä

21.05.2014 14:56

19.05.2014
http://www.kristillisdemokraatit.fi/KD/www/fi/ajankohtaista/index.php?we_objectID=8985

Kansanedustaja Jouko Jääskeläinen jätti maanantaina kirjallisen kysymyksen Magneettimedian toiminnasta. Yhtiön päätoimittaja sai vuonna 2013 sakkotuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, ja lehteä kustantava tavarataloyhtiö sai yhteisösakon. Siitä huolimatta juutalaisvastainen kirjoittelu näyttäisi jatkuvan edelleen yhtiön verkkosivuilla. Sivuilta löytyy muun muassa holokaustin merkityksen kieltäviä artikkeleita.

- Tämä asia on kertaalleen käsitelty oikeudessa, ja tuomion kohteena olleita kirjoituksia pidettiin tyypillisenä vakavasti otettavana juutalaisvastaisena propagandana. Tällaisen kirjoittelun jatkaminen oikeuskäsittelyn jälkeen herättää kummastusta, Jääskeläinen toteaa.

Kirjallisessa kysymyksessään Jääskeläinen kysyy, mihin toimenpiteisiin viranomaiset aikovat yhtyä, että suvaitsemattomaksi todetun aineiston julkinen levittäminen loppuu myös käytännössä.

IS

#2074 Juutalaisveljesten kimppuun hyökättiin ranskalaisen synagogan ulkopuolella – loukkaantuivat vakavast

25.05.2014 12:53

Juutalaisveljesten kimppuun hyökättiin ranskalaisen synagogan ulkopuolella – loukkaantuivat vakavasti
Julkaistu: 25.5.2014 14:18, päivitetty: 25.5.2014 14:33
Kaksi juutalaista miestä pahoinpideltiin lauantai-iltana Pariisin esikaupunkialueella, kun he olivat tulossa synagogasta. Ranskan sisäministeri tuomitsi hyökkäyksen ankarasti.

Poliisin mukaan miehet olivat veljeksiä ja tulossa synagogasta, kun kaksi miestä hyökkäsi heidän kimppuunsa. Pahoinpitelyn jälkeen toinen hyökkääjistä pakeni jalan ja toinen polkupyörällä. Hyökkäys tapahtui Créteilin esikaupunkialueella.

Times of Israel kertoo uutistoimisto AFP:tä lainaten, että miehet saivat lukuisia ruhjevammoja ja joutuivat sairaalahoitoon. Molempien tilanne on vakava, mutta heidän henkensä ei ole vaarassa.

Sisäministeri Bernard Cazeneuve tuomitsi hyökkäyksen sunnuntaina ”äärimmäisen ankarasti”. Hän kertoi myös ohjeistaneensa Ranskan viranomaisia kiristämään turvallisuustoimia juutalaisille tärkeiden paikkojen ympäristössä.

Ministerin mukaan poliisi tekee parhaansa tekijöiden kiinni saamiseksi ja että viranomaiset tulevat tekemään töitä rasismia ja juutalaisvastaisuutta vastaan.

Aiemmin samana päivänä kolme ihmistä oli kuollut juutalaismuseoon tehdyssä hyökkäyksessä Brysselissä. Kaksi kuolleista oli israelilaisia turisteja ja kolmas ranskalainen. Yksi henkilö sai hyökkäyksessä vakavia vammoja.

Tekstiä muokattu klo 14.33: Toisin kuin lähdeartikkelissa kerrotaan, Brysselin hyökkäyksessä kuoli kolme henkilöä ja neljäs loukkaantui vakavasti.
IS

Jeremia:

#2075 Re: Juutalaisveljesten kimppuun hyökättiin ranskalaisen synagogan ulkopuolella – loukkaantuivat vaka

25.05.2014 13:03

#2074: IS - Juutalaisveljesten kimppuun hyökättiin ranskalaisen synagogan ulkopuolella – loukkaantuivat vakavast 

 Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta', vaan: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut.' Sillä minä palautan heidät heidän omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä. Katso, minä käsken tulemaan monta kalastajaa, sanoo Herra, ja ne heitä kalastavat, ja sen jälkeen minä käsken tulemaan monta metsästäjää, ja ne heitä metsästävät kaikilta vuorilta ja kaikilta kukkuloilta ja kallioiden rotkoista. Sillä minun silmäni tarkkaavat kaikkia heidän teitänsä, ne eivät ole minulta salassa...

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…