Näsijärven kalastuksen, kalastuksenvalvonnan ja istutusten kehittäminen

Timo Raimovaara
Adressin tekijä

/ #10 Poliittinen itsemurha

06.01.2009 17:00

Odottiko joku sinun allekirjoittavan adressin/edrassin. Sellainen adressi jossa on sinun nimesi, on yhtä virallinen kuin tyhjä A-nelonen. En usko, että tästä valtakunnasta löytyy yhtään politiikkoa joka haluaisi olla mukana sellaisessa asiassa, josta löytyy sinun allekirjoituksesi. Se olisi poliittinen itsemurha ja tiedän sen itsekin.

Kovasti puhut Siiasta koko ajan, joka on muuten yhtä omavarainen laji Näsijärvessä kuin järvilohi. Täysin istutusten varassa, mutta siitä et olekaan paljon puhunut. Niitä kyllä saa istuttaa vaikka kuinka, voivat vaikka uida verkkoosi ja sehän sopii kyllä. Ties vaikka muutama katiskamerkki menisi taas kaupaksi;)

Onhan Näsijärvessä luontainen taimenkantakin, joten seuraavaksi täytyy laatia adressi tämän uhanalaisen kannan suojelemiseksi. Tähän ei taida sinun luontaisen biodiversiteetin ylläpito argumenttikaan purra.

En tiedä onko sinulla pientä ongelmaa luetun ymmärtämisen kanssa, mutta kuten aikaisemmin on todettu niin tilanne muiden lajien kanssa on vähintäänkin hyvä Näsijärvessä, joten siksi adressilla paneudutaan ongelmakohtaan eli mm. Lohikalojen istutusmäärään. Kuhaa järvessä riittää erittäin hyvin, miksi siis meuhkata sen puolesta.

ps. Kun kerran mainitsit kalatalousviranomaisen, niin löytyykö sieltä vielä joku jonka kanssa olet "puheväleissä"?