ADRESSI ISRAELIN JA JERUSALEMIN JAKAMISTA VASTAAN!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"

2021-04-04 20:51:02

Tapio Puolimatka Jyväskylässä 21.3. 2021: "Haureuden henki on eksyttäväinen"
https://www.youtube.com/watch?v=Etxa122tMjA


Isänmaan asialla - ryhmä

TÄMÄ EI OLE APRILLIPILA! 😃🙃 SIUNATTUA PÄÄSIÄISTÄ!

2021-04-01 07:13:36

TÄMÄ EI OLE APRILLIPILA! 
SIUNATTUA PÄÄSIÄISTÄ!
RUKOUS SUOMEN PUOLESTA ILTA-SANOMAT KIIRASTORSTAIN LUKUPAKETTI SIVU 17! 
ILTA-SANOMILLA ON ARVOT VIELÄ KOHDALLAAN, KUN JULKAISIVAT ILMOITUKSEN!
ILTALEHTI KIELTÄYTYI JULKAISEMASTA ILMOITUSTA MISTÄÄN HINNASTA, RUKOUS SUOMEN PUOLESTA EI KUULU HEIDÄN ARVOIHINSA!

1422715618627045_1745997.jpeg


Isänmaan asialla - ryhmä

Prof. John Robinson: "Salaliiton todisteet " v.1789: SEITSEMÄN ASKELTA SAKSAN UNIONISTA PETOVALTAAN

2021-04-01 03:03:51

Prof. John Robinson: "Salaliiton todisteet " v.1789.

SEITSEMÄN ASKELTA SAKSAN UNIONISTA PETOVALTAAN

1. Kristinuskon tuhoaminen elävänä uskontona.

2. Yksityisomaisuuden ottaminen pankkien hallintaan velkaannuttamalla valtiot ja kodit.

3. Perintöoikeuden muuttaminen.

4. Sisältäpäin tapahtuva moraalinen jäytäminen, jolloin perheyksiköt tehdään mitättömiksi,
lapset kapinaan vanhempia vastaan.

5. Isänmaallisuuden tekeminen naurettavaksi.

6. Kansalliset valtiot syrjäytetään, ne ovat vain kulisseja.

7. Yhden uuden maailmanjärjestyshallituksen luominen, joka käyttää poliisivaltaa ja
pakottaa kaikki kapinoivat kansalaisliikkeet alaisuuteensa.

TAVOITE:

Sodalla, taloudellisella masennuksella ja työttömyydellä pakotetaan maailman kansojen ylimmät johtajat näkemään ainoana toivona maailman kaikkien kansojen yhdistäminen yhdeksi ainoaksi kansaksi, yhden diktaattorin hallintaan seka kaikille kansoille yhteinen uskonto.

TYÖMENETELMÄ:

a. Joukko maailmansotia, jotka hajoittavat kansakuntia.
b. Joukko vallankumouksia ja sisällissotia, jotka heikentävät maita.
c. Taloudellinen masennustila, joka luo työttömyyttä.
d. Teollisuusmaissa teollisuus ajetaan alas ja siirretään se kehitysmaihin.
e. Hyvinvointiyhteiskuntaan lisätään sosiaalipalveluja, mikä huonontaa kansakuntien taloutta.
f. Korkeat korot tulevat kuluttamaan kansojen verotuloja ja pakottavat niitä lainaamaan enemmän rahaa ja siten lisäämään budjettinsa alijäämää.
g. Inflaatiota lisätään vähentämällä veropohjaa ja lisäämällä valtiollisia menoja.
h. Tehdä kristillinen usko naurunalaiseksi, soluttautua seurakuntiin ja opettaa epäuskoa, tehdä Raamatun aitous kyseenalaiseksi ja ottaa käyttöön vapaampi moraalikäsitys.
i. Turmella opetus ottamalla käyttöön koululaitos ilman todistuksia missä jokainen selviytyy jotenkuten. Kaikki kuri poistetaan, opettajilla ei ole oikeutta rangaista tottelemattomia oppilaita.
j. Hajoitetaan kodit, luodaan talous, joka pakottaa äidit ansiotyöhön. Mainostetaan voimakkaasti avoliittoa.
k. Tuetaan taloudellisesti kaikkia vääriä uskontoja.
l. Rappeutetaan yleistä moraalia pornografialla, huumeilla, viinalla ja vapailla aborteilla sekä vääristetyllä seksuaaliopetuksella. Joukkotiedotusvälineet, kuten radio, TV, lehdistö ja viikkolehdet
tukevat tätä lisäämällä väkivaltaa, seksiä ja kiroilua ohjelmissaan ja lehdissään. Lisätään mainontaa vapaan seksin puolesta.
m. Heikennetään poliisin oikeuksia etsiä rikollisia. Liberalisoidaan lait ja tuomioistuimet niin,
että rikolliset pääsevät helpommin vapaiksi ja siten voivat hajoittaa yhteiskuntaa.
n. Voimakas valtiollinen tuki urheilulle, joka sitoo ihmisten kiinnostuksen ja tekee sokeaksi kristinuskolle ja poliittiselle kehitykselle. Kiinnostusta urheiluun lisätään voimakkaasti lehtien, radion ja TV:n välityksellä.
0. Länsimaiden sotilasvoimien yleinen hävittäminen mutta kommunistimaiden sotilasvoimien voimakas rakentaminen.
p. Lisätään mainontaa homoseksuaalisen elämän puolesta miesten sekä naisten keskuudessa.
q. Korotetaan työväenluokan elintasoa kovalla sosiaalisella ohjelmalla. Kun ihmiset kerran ovat tottuneet korkeaan elintasoon, sitten romutetaan talous ja alennetaan heidän elintasoaan. Tämä tulee
1isäämään ihnmisten kiinnostusta vallankumoukseen.

Edellä oleva tavoite ja työmenetelmät ovat kansainvälisen rahanvallan keskusjärjestön tavoitteita ja työmenetelmiä. Bilderberger-ryhmä, jonka tavoite ja työtavat edellä sekä Consil of Foreign Relations eli CFR-ryhmä, joka toimii Amerikassa, sekä Trilateraalinen komissio, joka pyrkii luomaan maailmaan kolme talouskeskusta: USA, Yhdistynyt Eurooppa EU sekä Kauko-idän talousalue.


Isänmaan asialla - ryhmä

Iloinen ja kiitollinen Saara Mörsky kirjoittaa 29.3.2021:

2021-03-29 15:22:18

be901fa9-216a-4b38-a1d0-0003d9dae724.jpg

Iloinen ja kiitollinen Saara Mörsky kirjoittaa 29.3.2021:

Kaikkein suurin ongelma tämän tapaturmajalan kanssa on ollut 10 vuoden ajan se, että puolenkin tunnin istuminen ja siitä nouseminen tuottaa kipua, ja jalka on jäykkä. Kokoustilanteessakkin, kun nousen puheen jälkeen säestämään lauluja, yritän kävellä kuin ei sattuisi, mutta kyllä ystävät ovat vaivani huomanneet.

Lääkärin lopputarkastuksessa lääkäri sanoi minun kärsivän loppuelämäni jalkaoireista. Mutta lisäsi, että voihan raudat poistaa, jos kivut käyvät oikein vaikeiksi. Nyt on se vaihtoehto ollut voimakkaana mielessä!

Kun rukoilit, Juhani, puolestani, senjälkeen olen saanut nousta ilman kipua ja jäykkyyttä, niinkuin heti rukouksen jälkeenkin tapahtui, vaikka olin istunut kenties parin tunnin verran yhteen menoon ti 23.3 Vapiksen kahvitilaisuudessa. Tukipohjallisia en ole pannut mihinkään kenkääni viime tiistain jälkeen. Eli Jeesus Kristus kosketti parantavalla kädellään eikä nyt tarvitse leikkausta ajatella!!!! Kiitos ja kunnia Hänelle ja kiitos Hänen palvelijalleen, sinulle!

Niinkuin olen aiemmin kertonut, ihan siedettävää kipua tai kireyttä tuntuu edelleen leikkauskohdissa. Ymmärrän sen johtuvan uudesta tilanteesta eli nyt jalkaterä taipuu kävellessä, kun ennen se oli aika lailla suorassa kovan tukipohjallisen päällä. Luulen, että pikkuhiljaa iho antaa periksi, ja se oire häviää. Ja lisään: Vaikka ei häviäisikään, kyllä 75-vuotiaalla saa ollakin jotain oiretta ahkerasta jalkojen käytöstä.

Näin hyvin on asiat! Olen jo kertonut ihmeestä ystäville. Eilen kerroin myös Saarijärven vapaakirkon pastorille
ollessani siellä säestämässä Hiekkavirran sisaruksia.

Iloinen ja kiitollinen Saara Mörsky
Viestiä saa jakaa!


Isänmaan asialla - ryhmä

TÄMÄHÄN MENI YLITÖIKSI!

2021-03-26 17:41:15

TÄMÄHÄN MENI YLITÖIKSI!
14409870_10153994842568262_3889694518875510970_o1.jpg
Olin kesälomalla ja vuorotteluvapaalla. Vietin vapaita kesämökillä. Ystävät kutsuivat minut Jyväskylään Keskisuomalaisessa olleeseen julkisen sanan neuvoston tilaisuuteen. Ajoin sunnuntaina Vaimoni Tertun kanssa kesämökiltä kotiin. Oli hieno aurinkoinen päivä keskiviikkona 29.8.2012. Oloni oli ihan hyvä ja normaali. Lähdin polkupyörällä tilaisuuteen. Ajaessani katselin Kuokkalan sillalta Lutakkoon ja Hotelli Paviljonkia, johon ”taistelimme” huhtikuussa 2012 Gideoneitten Uudet Testamentit, joita hotelliketju ei ensin halunnut ottaa vastaan.

Sillalla rinnassani posahti kovasti ja tunsin kovaa kipua, joka eteni vatsaani ja oikeaan jalkaani. Ajattelin, että oliko minua ”ammuttu” (Efesolaiset 6:10-20). Verta ei kuitenkaan näkynyt vaatteissa.
Vointini huononi nopeasti ja oikea jalkani ei enää toiminut, enkä pystynyt sillä enää polkemaan.
Pääsin vaivoin pois pyörän päältä ja romahdin Rantaraitilla olleen aidan päälle. En pystynyt enää liikkumaan. Sain vaivoin puhelimeni rintataskusta ja soitin 112. Sitten soitin Vaimolleni tilanteesta parilla sanalla, että ambulanssi on tulossa ja sattuu kovasti.

Ambulanssi tuli ja minut nostettiin paareille ja tutkittiin alustavasti. Keski-Suomen Keskussairaalan ensiavussa todettiin, että aorttani oli revennyt nivusiin asti. Veri ei enää päässyt oikeaan jalkaani, joka oli halvaantunut liikuntakyvyttömäksi. Vaimoni soitti ja hoitaja toi puhelimen ja silloin lääkäri sanoi, että puhu Vaimosi kanssa viimeinen puhelu, sillä tilanne oli niin vakava. Hyvästelimme Vaimoni kanssa ja sanoin, että jos on anteeksipyydettävää niin pyydän anteeksi. Sanoin: ”RAKASTAN HÄNTÄ JA PERHETTÄNI, KERRO HEILLE TERVEISET. TAIVAASSA TAVATAAN!” Puhelun jälkeen jäin odottamaan rajan taakse siirtymistä!

Minulle oli kuitenkin tilattu lääkäriambulanssi Kuopioon. Olin joten kuten tajuissani. Jälkikäteen kuulin, että 95% ihmisistä kuolee aortan repeämään. Rakas Äitini kuoli aortan repeämiseen sekunnissa 27.12.2001.

Kuopiossa minut vietiin suoraan leikkaussaliin ja sain silloin toisen puhelun Vaimoltani. Sanoin hoitajalle, joka toi puhelimen, että tämähän menee ylitöiksi! Hän ihmetteli, mitä puhuin ja sanoin, että nyt on jo toinen puhelu, kun Jyväskylässä jo hyvästelimme. Sanoin Vaimolleni, että, jos selviän leikkauksesta ja siitä ettei oikeaa jalkaani amputoida, niin pyydä rukousta puolestani. Hän olikin jo soittanut Uskoville ja puhelimeen vastannut sanoi, että ovat juuri kokoontuneet rukoilemaan. Myös Ystäväni KSML:ssa rukoilivat sydämeni puolesta, he olivat näin kokeneet, kun minua ei näkynyt.

Leikkaus kesti yön yli. Ruumiini lämpötila laskettiin +19 asteeseen, rintakehäni avattiin ja minulle laitettiin tekoläppä ja proteesi. Perheeni tuli teholle. En pystynyt liikkumaan, enkä saanut vielä edes silmiäni auki. Kuulin, kun Vaimoni sanoi, että Juhani on niin vahva ihminen, että kyllä hän tuosta selviää. Elämäni heikoimmalla hetkellä tullaan ”kehumaan”... Terttu piti kädestäni kiinni ja sanoi myös, että jos kuulet puheeni niin purista kättäni. Sen pystyin tekemään ja puristin heikosti kättä joka kerta, kun hän kertoi, ketkä ovat paikalla.

Teho-osastolla huomasin, että halvaantunut, melkein kuolioon mennyt jalkani oli vielä tallella. Hoitajat ja lääkärit kävivät jonkin kerran nivusissani ja ihmettelin, että mistä on kysymys. He sanoivat, että he eivät tunne nivusissa pulssia, kun verenkierto oikeaan jalkaani tukkeutui, mutta he ihmettelivät, että kylmennyt jalkani alkoi lämpenemään, eikä sitä tarvinnutkaan amputoida. Rukouksiin oli vastattu.

Olin viikon Kuopiossa ja viikon Jyväskylässä sairaalassa. Ensimmäinen osasto 10 ulkopuolinen ”vieraani” oli ensiavun lääkäri, joka tuli tervehtimään viimeistä puhelua soittanutta!
Jouduin opettelemaan kävelemään uudestaan rollaattorin kanssa. Kävelin ensin metrin, sitten viisi metriä ja välillä istuin rollaatorin päällä ja lepäsin.

Kun tulin kotiin oli totuttelemista sydänläpän ääneen, koska sen ääni kuului selvästi, kun oli hiljaista. Olin pitkälläni sängyssä ja katsoin kirjoja vieressä olevassa kirjahyllyssä. Otin käteeni ”Maailman onnellisimmat ihmiset”- kirjan. Sain kirjan 1992 Martti Issakaiselta Stelkin kokouksessa. Alun muistan kyllä lukeneeni, mutta, mitä pitemmälle luin, niin teksti tuntui vieraalta, onkohan lukeminen jäänytkin kesken. Pääsin sivulle 141, kun sydämeni meinasi pysähtyä ja liikutuin siitä, mitä siinä luki. ”Sydäntautinen potilas sai uuden sydämen (ei parantunutta sydäntä vaan uuden, jossa ei ollut jälkeäkään muoviputkista ja läpistä, jotka oli aikaisemmassa leikkauksessa sinne asetettu). Jopa kaksi kuollutta heräsi eloon Stelkkiläisten kautta. Koin tuon profeetallisena kohdallani. En usko, että se oli sattumaa!

Autolla ajaminen oli alussa kielletty ja siksi soitin lähistöllä asuvalle Aittilan Jormalle, jonka kyydissä pääsin Stelkin kokouksiin Albaan.

Tulin Uskoon Helsinki Mission jälkeen 1987 kotonani, kun JEESUS ilmestyi minulle kirkkaudessaan makuuhuoneessamme. Tutkin Missiosta saatua kirjaa, jossa oli kuva kuilusta, jonka vasemmalla puolella olevat olivat jumalattomia ja oikealla puolella olevat Uskovia. Kuilun keskellä oli risti. Koin, että olin kuilun vasemmalla puolella eli jumalaton. Vaimoni oli pesulla ja sammutin valot. Suljin silmät...Yhtäkkiä huone tuli valtavan kirkkaaksi ja säikähdin, että mistä on kysymys? Kirkkaus häikäisi silmiäni, kun katsoin sitä. Kirkkaudesta kuului ystävällinen ääni: ”JUHANI, KAIKKI SINUN SYNTISI OVAT ANTEEKSIANNETUT!” Kysyin: ”AI, KAIKKIKO?” JEESUS VASTASI: ”KAIKKI!” Sitten kirkkaus katosi ja koin, että nyt minut siirrettiin vasemmalta puolelta ristin poikkipuun kautta oikealle puolelle. Tajusin, että olen nyt Uudestisyntynyt, jota asiaa en aikaisemmin ymmärtänyt.

Uskoon tuloni jälkeen täytyin Pyhällä Hengellä ja sain armolahjoja mm. parantamisen lahjan, joita olen sitten vuosien varrella JEESUKSEN NIMESSÄ JA HENGESSÄ” käyttänyt ihmisten auttamiseksi. JEESUS sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi." Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle. Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta. Markus 16:15-20
Raamattumarssi https://www.adressit.com/raamattumarssi


Jatkoaikaterveisin
Juhani Starczewski

15697726_10154287392893262_2043504146327755615_n.jpg


Isänmaan asialla - ryhmä

SIUNATTUA NAISTEN PÄIVÄÄ 8.3.2021! ❤️🌹🙏🤝😍🎂🌷🌹🇫🇮

2021-03-08 09:04:45

SIUNATTUA NAISTEN PÄIVÄÄ 8.3.2021! ❤️🌹🙏🤝😍🎂🌷🌹🇫🇮

36511547_10155761372053262_3869094810128220160_n1.jpgJa mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon MIEHETTÄREKSI, sillä hän on miehestä otettu". 1.Mooseksen kirja 2:23

Miehen ei pidä peittää päätään, koska hän on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. NAINEN TAAS HEIJASTAA MIEHEN KUNNIAA. 1.Korinttolaiskirje: 11:7

Samoin te, miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa, niinkuin HEIKOMMAN astian kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta, koska he ovat elämän armon perillisiä niinkuin tekin; etteivät teidän rukouksenne estyisi. 1.Pietarin kirje: 3:7

1. Korinttolaiskirje 12
Pyhän Hengen lahjat - Yksi ruumis, monta jäsentä

12:18 Mutta nyt Jumala on asettanut jäsenet, itsekunkin niistä, ruumiiseen, niinkuin hän on tahtonut.
12:19 Vaan jos ne kaikki olisivat yhtenä jäsenenä, missä sitten ruumis olisi?
12:20 Mutta nytpä onkin monta jäsentä, ja ainoastaan yksi ruumis.
12:21 Silmä ei saata sanoa kädelle: "En tarvitse sinua", eikä myöskään pää jaloille: "En tarvitse teitä."
12:22 Päinvastoin ne ruumiin jäsenet, jotka näyttävät olevan HEIKOMPIA, ovat välttämättömiä;
12:23 ja ne ruumiin jäsenet, jotka meistä ovat vähemmän kunniakkaita, me verhoamme - NAISET - sitä kunniallisemmin, ja niitä, joita häpeämme, me sitä häveliäämmin peitämme;
12:24 mutta ne, joita emme häpeä, eivät sitä tarvitse. Mutta Jumala on liittänyt ruumiin yhteen niin, että antoi halvempiarvoiselle - NAISELLE - SUUREMMAN KUNNIAN,
12:25 ettei ruumiissa olisi eripuraisuutta, vaan että jäsenet pitäisivät yhtäläistä huolta toinen toisestaan.

1. Korinttolaiskirje 11
Pään peittäminen jumalanpalveluksessa

1 Seuratkaa minun esimerkkiäni, niin kuin minäkin seuraan Kristusta. [1. Kor. 4:16+]
2 Kiitän teitä siitä, että aina muistatte ja noudatatte niitä opetuksia, jotka olen välittänyt teille. [2. Tess. 2:15]
3 Teidän tulee kuitenkin tietää, että jokaisen miehen pää on Kristus, naisen pää on mies ja Kristuksen pää on Jumala. [Ef. 5:23]
4 Jos miehellä on päähine päässään, kun hän rukoilee tai profetoi*, hän häpäisee päänsä ELI MESSIAAN. [Profetoiminen ei ole tässä ennustamista vaan Hengen välittömästä vaikutuksesta syntyvää selväsanaista puhetta, vrt. 14:3.]
5 Sen sijaan jos nainen on AVOPAIN, KUN HÄN RUKOILEE JA PROFETOI, HÄN HÄPÄISEE PÄÄNSÄ, sillä sehän on samaa kuin hän olisi antanut ajaa hiuksensa pois.
-
1.Johanneksen kirje:
2:28 Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä HÄPEÄLLÄ KARKOTETTAISI POIS hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.
-
6 Ellei nainen peitä päätään, hän voi yhtä hyvin leikkauttaa hiuksensa. Mutta jos kerran hiusten leikkaaminen tai pois ajaminen on naiselle häpeällistä, hänen tulee peittää päänsä.
7 Miehen ei pidä peittää päätään, koska hän on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. [1. Moos. 1:26, 1. Moos. 5:1, 1. Moos. 9:6]
8 Miestä ei ole luotu naisesta vaan nainen miehestä, [1. Moos. 2:23; 1. Tim. 2:13]
9 eikä miestä luotu naisen takia vaan nainen miehen takia. [1. Moos. 2:18]
10 Sentähden vaimon tulee pitää PÄÄSSÄÄN VALLANALAISUUDEN MERKKI ENKELIEN TÄHDE TÄHDEN.

1. kirje Timoteukselle 2
Ohjeita jumalanpalvelusta varten

2:8 Minä tahdon siis, että miehet rukoilevat, joka paikassa kohottaen pyhät kädet ilman vihaa ja epäilystä;
2:9 niin myös, että naiset ovat säädyllisessä puvussa, kaunistavat itseään kainosti ja siveästi, ei palmikoiduilla hiuksilla, ei kullalla, ei helmillä eikä kallisarvoisilla vaatteilla,
2:10 vaan hyvillä teoilla, niinkuin sopii naisille, jotka tunnustautuvat jumalaapelkääviksi.
2:11 Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;
2:12 mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa.
2:13 Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva;
2:14 eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen.
2:15 Mutta hän on pelastuva lastensynnyttämisen kautta, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä ynnä siveydessä.


2:1 Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta,
2:2 kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.
2:3 Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme,
2:4 joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.
2:5 Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus,
2:6 joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien edestä, josta todistus oli annettava aikanansa,
2:7 ja sitä varten minä olen saarnaajaksi ja apostoliksi asetettu - minä puhun totta, en valhettele - pakanain opettajaksi uskossa ja totuudessa.

19732267_447413925622686_527781167472660633_n2.jpg


Isänmaan asialla - ryhmä

Petollinen puhe Suomen helluntaikirkossa!

2021-03-01 16:37:00

Rauhaa uskon ystävä,

Minulla on ollut monenlaisia kiireitä, jonka takia en ole ehtinyt lähettää kaikkia puheitani ja tekemiäni videoita teille koeteltavaksi, katsottavaksi ja kuunneltavaksi. Lähetän nyt tässä muutamien päivien sisällä useamman videon, kun en ole sitä aikaisemmin ehtinyt tehdä.

Turussa 22 päivä helmikuuta pitämäni kaksiosainen puhe on todella tärkeä ja ajankohtainen:

Saul ja Daavid Jumala vaihtaa kuninkuuden (paimenuuden) Onko tämä esikuvallista lopunaikaan osa 1. Saulin ja Daavidin tarina kertoi heidän keskinäisestä suhteestaan toisiinsa sekä siitä millainen suhde heillä oli Jumalaan. Ensimmäisessä osassa tuodaan esille kuinka Saul lähti menemään väärään suuntaan. Saul teki oman tahtonsa mukaan eikä kuunnellut Jumalaa eikä tehnyt Jumalan tahdon mukaisia valintoja. Saul kirkasti itseään tehden itselleen muistomerkin. Jumala ilmoitti Saulille, että Hän hylkää Saulin ja ottaa häneltä pois kuninkuuden ja antaa sen Daavidille, joka haluaa tehdä Jumalan tahdon. Lopunaikana tulee käymään samalla tavalla kun Jumala ennallistaa seurakuntansa takaisin sen alkuperäiseen tilaan. Jumala vaihtaa lopunajassa paimenuuden ja ottaa sen pois niiltä, jotka eivät tahdo tehdä parannusta vääristä valinnoistaan ja Jumala antaa paimenuuden niille, jotka haluavat tehdä Jumalan tahdon. Tämä on todella tärkeä opetus nyt tähän lopunaikaan.

Opetuksen ensimmäisen osan voit katsoa ja kuunnella netistä:

https://www.youtube.com/watch?v=p02xk3aSkHg

Saul ja Daavid Jumala vaihtaa kuninkuuden (paimenuuden) Onko tämä esikuvallista lopunaikaan osa 2. Toisessa osassa käsitellään sitä miten Saul, joka oli luopunut totuudesta ja Jumalan tahdon noudattamisesta alkoi vihaamaan Daavidia ja yritti monta kertaa tappaa Daavidin, joka oli Jumalan valinta, kun Hän vaihtoi Saulin kuninkuuden Daavidin kuninkuuteen. Samalla tavalla tulee käymään tässä lopunajassa, kun Jumala hylkää totuudesta luopuneet paimenet, koska he eivät tee parannusta. Tässä lopunajassa totuudesta luopuneet paimenet alkavat lyömään ja juonimaan ja punomaan ansoja, mustamaalaamaan, mainemurhaamaan niitä, jotka Jumala valitsee lopunajan seurakunnan ennallistamisen työhön. Daavid antoi kaksinkertaisesti (moninkertaisesti) anteeksi Saulille, jonka seurauksena Saul kaatui ja kuoli, jonka jälkeen Daavid nousi valtaistuimelle kuninkaana. Samalla tavalla tulee käymään myös tässä lopunajassa, kun ennallistuva seurakunta on oppinut elämään anteeksiantamuksessa niitä kohtaan, jotka lyövät heitä ja pyrkivät tuhomaan heidät, niin heidät on koeteltu anteeksiantamuksen kautta ja he saavat palvella Jumalan seurakunnassa ja he kykenevät toteuttamaan sen tehtävän Jumalan armosta ja voimasta, mihin heidät on yksilöinä ja seurakuntana kutsuttu.

Opetuksen toisen osan voit katsoa ja kuunnella netistä:

https://www.youtube.com/watch?v=pJ4PDYYgRXQ

Jumalan siunausta t:pp

 

Ystävällisin terveisin Petri Paavola-

Petollinen puhe Suomen helluntaikirkossa (Helluntaikirkon kannanotto seksuaalietiikkaan)
https://www.youtube.com/watch?v=aI1oSD7j4nc&feature=share

Helluntaikirkkoon kuuluvat
https://suomenhelluntaikirkko.fi/seurakunnat/
Akaan helluntaiseurakunta AKAA
+Alavuden Helluntaiseurakunta ALAVUS
+Bergö Taborförsamling BERGÖ
+Betesda Church – Pingstkyrkan i Raseborg EKENÄS
+Borgå Filadelfiaförsamling BORGÅ
+Elimäen helluntaiseurakunta ELIMÄKI
+Espoon helluntaiseurakunta ESPOO
+Forssan helluntaiseurakunta FORSSA
+Församlingen Ny Start KARLEBY
+Haapaveden helluntaiseurakunta HAAPAVESI
+Helsingfors Filadelfiaförsamling HELSINGFORS
+Helsingin Lähetysseurakunta HELSINKI
+Helsingin Saalem-seurakunta HELSINKI
+Helsingin Siionseurakunta HELSINKI
+Hollolan Helluntaiseurakunta HOLLOLA
+Huittisten Kotikirkko HUITTINEN
+Hyrynsalmen helluntaiseurakunta HYRYNSALMI
+Hyvinkään helluntaiseurakunta HYVINKÄÄ
+Hämeenlinnan Helluntaiseurakunta HÄMEENLINNA
+Imatran helluntaiseurakunta IMATRA
+Ingå bönegrupp INGÅ
+Inkeroisten helluntaiseurakunta INKEROINEN
+Isonkyrön helluntaiseurakunta ISOKYRÖ
+Jakobstad Elimförsamling JAKOBSTAD
+Joensuun helluntaiseurakunta JOENSUU
+Jurvan helluntaiseurakunta JURVA
+Jyväskylän helluntaiseurakunta JYVÄSKYLÄ
+Jämsän helluntaiseurakunta JÄMSÄ
+Karhulan helluntaiseurakunta KARHULA
+Karis Betelförsamlingen KARIS
+Kauhajoen helluntaiseurakunta KAUHAJOKI
+Keiteleen helluntaiseurakunta KEITELE
+Keravan helluntaiseurakunta KERAVA
+Keuruun helluntaiseurakunta KEURUU
+Kihniön helluntaiseurakunta KIHNIÖ
+Kiteen helluntaiseurakunta KITEE
+Kiuruveden helluntaiseurakunta KIURUVESI
+Kokkolan helluntaiseurakunta KOKKOLA
+Korsnäs Filadelfiaförsamling KORSNÄS
+Kotkan helluntaiseurakunta KOTKA
+Kouvolan helluntaiseurakunta KOUVOLA
+Kristiinan Helluntaiseurakunta KRISTIINA
+Kristillinen seurakunta Uusipesula TURKU
+Kuni Betesdaförsamling KUNI
+Kuopion helluntaiseurakunta KUOPIO
+Kuopion Tukikohta-seurakunta KUOPIO
+Kvevlax Elimförsamling KVEVLAX
+Kyrkslätt Elimförsamling KYRKSLÄTT
+Kälviän Helluntaiseurakunta KÄLVIÄ
+Lahden helluntaiseurakunta LAHTI
+Lapinlahden helluntaiseurakunta LAPINLAHTI
+Lappeenrannan helluntaiseurakunta LAPPEENRANTA
+Lohjan Asemakirkko LOHJA AS
+Lohjan helluntaiseurakunta LOHJA
+Loimaan elävät virrat -seurakunta LOIMAA
+Myrskylän Kotikirkko MYRSKYLÄ
+Myyrmäen helluntaiseurakunta VANTAA
+Nastolan Helluntaiseurakunta NASTOLA
+Nurmijärven helluntaiseurakunta NURMIJÄRVI
+Nykarleby salemförsamling NYKARLEBY
+Närpes Filadelfiaförsamling NÄRPES
+Oulun Helluntaiseurakunta OULU
+Oxkangar Betelförsamling ORAVAIS
+Paimion AsemaSeurakunta PAIMIO
+Pargas Filadelfiaförsamling PARGAS
+Pellon helluntaiseurakunta PELLO
+Porvoon helluntaiseurakunta PORVOO
+Punkaharjun helluntaiseurakunta PUNKAHARJU
+Raahen helluntaiseurakunta RAAHE
+Rautavaaran helluntaiseurakunta RAUTAVAARA
+Riihimäen Kotikirkko - helluntaiseurakunta RIIHIMÄKI
+Rovaniemen helluntaiseurakunta ROVANIEMI
+Savonlinnan helluntaiseurakunta SAVONLINNA
+Seinäjoen helluntaiseurakunta SEINÄJOKI
+Sibbo Betaniaförsamling SIBBO
+Siilinjärven helluntaiseurakunta SIILINJÄRVI
+Simsalö Sionförsamling VÄSTERSKOGEN
+Solf Fria församling SOLF
+Someron helluntaiseurakunta SOMERO
+Station Jokela JOKELA
+Suolahden helluntaiseurakunta SUOLAHTI
+Särkimo Fria församling MAXMO
+Tampereen Helluntaiseurakunta TAMPERE
+Tampereen Hervannan Katukappeli TAMPERE
+Tampereen Kristillinen Yhteisö TAMPERE
+Turun helluntaiseurakunta TURKU
+Uudenkaupungin helluntaiseurakunta UUSIKAUPUNKI
+Uuraisten helluntaiseurakunta UURAINEN
+Vaasan helluntaiseurakunta VAASA
+Valkealan Helluntaiseurakunta VALKEALA
+Vantaan Kotikirkko VANTAA
+Vantaan Minttukirkko VANTAA
+Varkauden helluntaiseurakunta VARKAUS
+Vasa Sionförsamling VASA
+Vassor Fria församling VASSOR
+Vålax Pingstförsamling VÅLAX
+Äetsän helluntaiseurakunta SASTAMALA


Isänmaan asialla - ryhmä

Turun uusi piispa Mari Leppänen: homou s ei ole sairaus eikä syntiä!

2021-02-05 22:45:32

146341435_10158120633203262_2139001517538508032_o.jpg
Turun uusi piispa Mari Leppänen asetetaan virkaan su 7.2.2021 Turun tuomitussa kirkossa.

21199391_1612594525481811_911642000601774068_o.jpgTurun tuomittu kirkko piispa Mari Leppäsen vihkimisvalmiudessa
-
Turun uusi piispa Mari Leppänen: Itse henkilökohtaisesti toivoisin, että kirkossa voitaisiin vihkiä kaikki parit, jotka sitä haluavat. Ymmärrys ihmisten seksuaalisuudesta on muuttunut, homous ei ole sairaus eikä syntiä.
-
Arkkipiispa Tapio Luoma: Samaa sukupuolta olevien vihkiminen kirkossa vain ajan kysymys!
-
Arkkipiispa Kari Mäkinen: Homoseksuaalisuus ei ole minkäänlainen synti!
-
Espoon hiippakunnan piispa Kaisamari Hintikka Samaa sukupuolta olevien kirkollisen avioliittoon vihkimiseen Hintikka suhtautuu myönteisesti. Hän toivoo kirkolta nopeaa päätöstä asiaan.
-
Piispa Teemu Laajasalo: ”Homoseksuaalisuus ei ole synti, sairaus tai häpeä, homojen syrjiminen on” – Sateenkaarivihkimisiä toimittaneita pappeja ei tällä hetkellä rangaista Helsingissä.
Kirkko ei hyväksy homoparien avioliittoja, mutta esimerkiksi Helsingissä homoliittoja vihitään siitä huolimatta – ”Homoseksuaalisuus on osa Jumalan lahjaa”
-
Porvoon piispa Bo-Göran Åstrand tukee pride-jumalanpalveluksia kirkoissa!
-
Naispiispa emerita Irja Askola palkitsi alaikäisen vuoden homona - Tuukka Boelius!
-
VAROITUS VIERAISTA OPEISTA!
1. Korinttolaiskirje 6
9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, [Room. 13:13+]
10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.
11 Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengen voimasta. [Ap. t. 22:16; 1. Kor. 1:2; Tit. 3:5]
-
Roomalaiskirje: IHMISTEN SYYLLISYYS

1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat KUOLEMAN ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.
-
1.Johanneksen kirje:
5:16 Jos joku näkee veljensä tekevän syntiä, joka ei ole KUOLEMAKSI, niin rukoilkoon, ja hän on antava hänelle elämän, niille nimittäin, jotka eivät tee syntiä KUOLEMAKSI.
On syntiä, joka on KUOLEMAKSI; siitä minä en sano, että olisi rukoiltava.
5:17 Kaikki vääryys on syntiä. Ja on syntiä, joka ei ole KUOLEMAKSI.
-
Roomalaiskirje 1 IHMISTEN SYYLLISYYS
32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kKUOLEMAN ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät. [3. Moos. 20:13,16; Room. 6:21 | Ps. 50:18]
-
3. Mooseksen kirja 20
13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon KUOLEMALLA, he ovat verivelan alaiset.
-
Roomalaiskirje 6
21 Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on KUOLEMA. [Sananl. 14:12; Room. 8:13; Ef. 5:12; Fil. 3:19]
-
1.Timoteuksen kirje:
1:8 Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään
1:9 ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille,
1:10 haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan -
1:11 autuaan Jumalan kirkkauden evankeliumin mukaisesti, joka on minulle uskottu.
-

DAVID WILKERSONIN SAI JUMALALTA VUONNA 1973 NÄYN

Tulee päivä, jolloin homoseksuaalit eivät ainoastaan etsi apua kirkoilta. Sen sijaan porttokirkko - 1. Korinttolaiset 6:12-20 https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Kor.+6%3A1&rnd=1601361517359 - puolestaan ihailee heitä heidän rohkeutensa vuoksi ja siitä syystä, että haluavat olla erilaisia. Tämä porttokirkko mukautuu ihmisen lihan heikkouksiin ja lähtee rohkaisemaan ihmiskuntaa synnissään. Vanhanaikaisia synnistä tuomitsevia saarnaajia syytetään syyllisyyskompleksista.

146269203_10158120633723262_3903257953638311727_o.jpg

Arkkipiispa Tapio Luoma, arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen, piispat: emerita Irja Askola, Kaisamari Hintikka, Bo-Göran Åstrand, Teemu Laajasalo, Kaarlo Kalliala/Mari Leppänen, Matti Repo, Seppo Häkkinen, Jukka Keskitalo, Simo Peura, Jari Jolkkonen -> kompromisseja/hyväksyntä!

146062523_10158120635048262_9126643618408870185_n.jpg

Pride-viikko supistui rajusti Jyväskylässä – seurakunta järjestää lauantaina messun ja yliopistolla liehuvat sateenkaariliput
https://www.ksml.fi/kotimaa/Pride-viikko-supistui-rajusti-Jyv%C3%A4skyl%C3%A4ss%C3%A4-%E2%80%93-seurakunta-j%C3%A4rjest%C3%A4%C3%A4-lauantaina-messun-ja-yliopistolla-liehuvat-sateenkaariliput/1602810#comments

Tiedotusvälineet ja televisio-ohjelmat edistävät vainoa: perinteisiä arvoja halvennetaan ja show-ohjelmista tulee täysin Jumalaa pilkkaavia. Kristillinen kasvatus turmeltuu, kun opettajat, koulujen johtajat ja valtaapitävät eduskunnissa ja hallituksissa liberalisoituvat.

Pääministeri Sanna Marinista Helsinki Priden virallinen suojelija 4.9.2020 vuosina 2020 - 2021:
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c8379376-4b3e-4ec3-a487-ce344f1a704d

Kristillisten oppilaitosten johtajien pitää valmistautua tulevia vaikeita aikoja varten ja rahallisesti että hengellisesti. Ne, jotka uskovat rukouksen voimaan, kärsivät vähemmän. Ne, jotka antavat etusijam hengellisille asioille, kokevat Jumalan yliluonnollisen avun.

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE TUTKINTAPYYNTÖPROSESISSA! https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle

Samaan aikaan Wilkerson näkee nousevan yliluonnollisen SEURAKUNNAN, joka koostuu todellisista Jeesuksen Kristuksen seuraajista eri kirkkokunnista - 2.Korinttolaiskirje 6:14-18 https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=2.+Kor.+6%3A1&rnd=1601361631004 .

Kun maallistunut yliporttokirkko saa poliittista valtaa, samalla näkymättömän yliluonnollisen SEURAKUNNAN hengellinen VOIMA kasvaa VALTAVASTI; sen saa aikaan VAINOT 2. kirje Timoteukselle 3:12
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=2.+Tim.+3%3A1&rnd=1601361771102 .
-
HAH! Hevoset miettivät "Mikä rappeutunut hölynpöly tämä on??!!"
Pridekapinasynti kavahdutti hevosetkin!
https://www.facebook.com/tradcatfem/videos/vb.1797840443863829/611719466179341/?type=2&theater
-
TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE TUTKINTAPYYNTÖPROSESISSA!
KLIKKAA, LUE JA ALLEKIRJOITA:
https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle
-
JEESUKSEN SIUNAUSTA TALVEEN 2021!
Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden! Jesaja 9:1

RAAMATTU+SINIRISTIMARSSIT
-> VUODESTA 2014 ALKAEN
-> JATKUVAT JYVÄSKYLÄSSÄ JA KOKO SUOMESSA 2021
-> Klikkaa, lue ja allekirjoita:
https://www.adressit.com/raamattumarssi
-
Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa:

JUMALAN KYMMENEN KÄSKYÄ

Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi:

1. KÄSKY
Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä. Älä pidä muita Jumalia minun rinnallani.

2. KÄSKY
Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa tai patsasta, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla. Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.

3. KÄSKY
Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu.

4. KÄSKY
Muista pyhittää lepopäivä. Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi; mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi tai juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on. Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi; sentähden Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen.

5. KÄSKY
Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että kauan eläisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

6. KÄSKY
Älä tapa.

7. KÄSKY
Älä tee huorin.

8. KÄSKY
Älä varasta.

9. KÄSKY
Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.

10. KÄSKY
Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.

Pyhä Raamattu;
Toinen Mooseksen kirja 20 luku jakeet 1-17 ja
Viides Mooseksen kirja 5 luku

Todistaahan sen meille myös Pyhä Henki; sillä sanottuaan: “Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan”, sanoo Herra: “Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä”; ja: “heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista.” Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita. Hebrealaiskirje 10: 15-18

Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. Matteus 5:17-18

TOINEN MOOSEKSEN KIRJA, EXODUS 31
18. Ja kun hän oli lakannut puhumasta Mooseksen kanssa Siinain vuorella,
antoi hän hänelle kaksi laintaulua, kivitaulua, joitten kirjoitus oli Jumalan sormella kirjoitettu.

TOINEN MOOSEKSEN KIRJA, EXODUS 32
15. Ja Mooses kääntyi ja astui alas vuorelta, ja hänen kädessään oli kaksi laintaulua.
Ja tauluihin oli kirjoitettu molemmille puolille; etupuolelle ja takapuolelle oli niihin kirjoitettu.
16. Ja taulut olivat Jumalan tekemät, ja kirjoitus oli Jumalan kirjoitusta, joka oli tauluihin kaiverrettu.

TOINEN MOOSEKSEN KIRJA, EXODUS 34
1. Ja Herra sanoi Moosekselle: “Veistä itsellesi kaksi kivitaulua, entisten kaltaista,
niin minä kirjoitan niihin tauluihin ne sanat, jotka olivat entisissä tauluissa, jotka sinä murskasit.
27. Ja Herra sanoi Moosekselle: “Kirjoita itsellesi nämä sanat, sillä näiden sanojen mukaisesti minä olen tehnyt liiton sinun ja Israelin kanssa”.
28. Ja hän oli siellä Herran tykönä neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä syömättä ja juomatta. Ja hän kirjoitti tauluihin liiton sanat, ne kymmenen sanaa.
29. Ja kun Mooses astui alas Siinain vuorelta ja hänellä vuorelta alas astuessaan oli kädessänsä kaksi laintaulua, ei hän tiennyt, että hänen kasvojensa iho oli tullut säteileväksi hänen puhuessaan Herran kanssa.
-


Isänmaan asialla - ryhmä

ÄLÄ VAIKENE EKUMENIAN EDESSÄ!

2021-01-25 11:02:18

ÄLÄ VAIKENE EKUMENIAN EDESSÄ!
10340147_10206089018933350_1129055689500932954_n.jpg
JEESUS: Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Mutta polvesta polveen minä osoitan armoni niille tuhansille, jotka rakastavat minua ja noudattavat minun käskyjäni.
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10158073145173262
-
KAHDEKSANNEN EKUMEENISEN SYNODIN PÄÄMÄÄRÄ:
Rooman Kuningatar, Islamin Kuningatar, Kaikkien Kuningatar
Maria-ilmestykset ja kaikkien uskontojen yhdistyminen
https://www.kristitynfoorumi.fi/kaikkienkuningatar.htm
-
EKUMEENINEN RUKOUSVIIKKO
https://www.facebook.com/taivastv7/videos/744282296500073
-
VUONNA 787 SEITSEMÄS EKUMEENINEN SYNODI laillisti ristin, kuvien ja pyhäinjäännösten palvonnan.
2. KÄSKY POISTETTIIN:
"Älä tee itsellesi patsasta äläkä muutakaan jumalankuvaa, älä siitä, mikä on ylhäällä taivaalla, älä siitä, mikä on alhaalla maan päällä, äläkä siitä, mikä on vesissä maan alla.
Älä kumarra äläkä palvele niitä, sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala. Aina kolmanteen ja neljänteen polveen minä panen lapset vastaamaan isiensä pahoista teoista, vaadin tilille ne, jotka vihaavat minua.
Mutta polvesta polveen minä osoitan armoni niille tuhansille, jotka rakastavat minua ja noudattavat minun käskyjäni.
-
PEKKA SARTOLA: USKONTOJEN YHDISTÄMINEN ALKAMASSA
Ensimmäinen tätä ennakoiva tapahtuma järjestettiin vuonna 2016 Jerusalemissa. Syyskuun 5-11.päivinä islamin / juutalaisuuden / kristinuskon edustajia kokoontui yhteiseen rukoukseen Jerusalemiin. Uskontojen yhteysjumalanpalvelus on osa festivaalia Mekudeshet.
Yhteinen projekti on yhdistetty Jerusalemin temppeli / kirkko / moskeija / kolmas temppeli!
Breaking Israel News julkaisi 2.9.2019 Adam Eliyahu Berkowitzin kirjoittaman artikkelin: Nations Invited for Animal Sacrifice on Mount of Olives Renewing Noah's Covenant - Kansoja kutsutaan eläinuhriin Öljymäelle Nooan liiton uudistamiseksi.
Sanhedrin järjesti Jerusalemissa 70 kansojen konferenssin, joka sisälti luentoja, keskusteluja keskittyen Nooan liiton velvollisuuksiin koskien koko ihmiskuntaa. Artikkeli kertoi konferenssin huipentuvan Öljymäellä suoritettavaan eläinuhriin Nooan liiton uudistamiseksi, jonka kansojen edustajat suorittivat. Breaking Israel News artikkelin mukaan Öljymäellä suoritettava eläinuhri uudisti liiton, jonka Nooa teki ihmiskunnan ja Jumalan välillä. Artikkelin mukaan keskustelun aiheina ovat myös maailmanlaajuinen talous, kulttuuri, sivistys, mutta keskipiste tulee olemaan kansainvälisen oikeuden perustaminen perustuen Raamatun periaatteisiin.
-
PEKKA SARTOLA: sivulta 162: Heinäkuussa 2016, ja ensimmäistä kertaa roomalaiskatolisen kirkon historiassa myös koraania luettiin katolisen messun aikana. Lukijana imaami Sale Salem, paikka St. Marian kirkko Roomassa. Kunnioittaakseen islamia, kirkossa ollut MARIAN PATSAS OLI PUETTU BURKAAN. Tällä haluttiin tehdä selväksi se, että Maria on merkityksellinen hahmo myös islamille. Näin todella asia onkin, sillä islamin profeetta Muhammad on maininnut Mariasta ja itsestään seuraavaa; Allah on paratiisissa antava minulle vaimoksi Marian, Imranin tyttären, faaraon vaimon ja Mooseksen sisaren. (Ibn Kathir, Qisas alal-Anbiya, s.381). Sekä toisessa hadithissa; Taivaassa, Jeesuksen äiti Maria, tulee olemaan yksi vaimoistani., (alSiyunti, 6/395).
-
Vapaamuurareiden kiihkeä halu jälleenrakentaa Salomonin temppeli on eteenpäin työntävä voima Lähi-Idän tapahtumien takana tänä päivänä. Sitten kun se on loppuun suoritettu, Lopun ajan profetiat toteutuvat!
-
Illuministinen Läntinen vapaamuurarius on jo pitkään halunnut jälleenrakentaa Salomonin temppelin Temppelivuorelle. Vapaamuurarit Englannissa, Yhdysvalloissa ja Israelissa ovat ehdottoman päättäväisiä Salomonin temppelin jälleenrakentamisen suhteen. Tämä suunnitelma tuo Kolmannen maailmansodan, Antikristuksen sekä Ahdistuksen aikakauden alun.
-
Jesuiittapappi Jacques Dupuis: Voi sanoa, että ekumenia on vapaamuurariuden laillinen poika...katolilaisille ortodokseille, protestanteille, israelilaisille, muslimeille, hinduille, buddhalaisille, vapaa-ajattelijoille, vapaa uskoisille...vapaamuurarius on meidän perheemme nimi.
http://www.kotipetripaavola.com/jerusaleminkolmastemppelijapakanauskonnot.html
-
Onhan kirjoitettu, että Aabrahamilla oli kaksi poikaa, toinen orjattaresta, toinen vapaasta. Mutta orjattaren poika oli syntynyt lihan mukaan, vapaan taas lupauksen voimasta. Tämä on kuvannollista puhetta; nämä naiset ovat kaksi liittoa: toinen on Siinain vuorelta, joka synnyttää orjuuteen, ja se on Haagar; sillä Haagar on Siinain vuori Arabiassa ja vastaa nykyistä Jerusalemia, joka elää orjuudessa lapsineen. Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme. Galatalaiset 4:22-26
-
Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin. Ilmestyskirja 11:8
-
Vuonna 381 alkoivat epäviralliset rukoukset neitsyt Marialle Jumalan äidille ja taivaan kuningattarelle.
-
Vuonna 431 Efeson kirkolliskokouksessa otettiin käyttöön Marian palvonta sekä käsite Jumalan äiti. Babyloniassa rukoiltiin taivaan kuningatarta, joka oli neitsyt. Taivaan kuningatar kuvattiin äitinä, jolla oli lapsi sylissään.
-
Vuonna 600 Rooman kirkko otti käyttöön Marian ja kuolleiden pyhimyksien rukoilemisen.
-
Vuonna 1287 keksittiin skapulaari, joka on palanen ruskeaa kangasta, jota käytetään Neitsyt
Marian kuvan kanssa, koska sen otaksutaan sisältävän yliluonnollista voimaa. Skapulaari suojelee niitä kaikilta vaaroilta, jotka pitävät sitä paljaalla iholla. Esineiden palvonta tuli sisälle Rooman katoliseen kirkkoon
-
Vuonna 1854 Paavi Pius IX julisti Neitsyt Marian siinneen saastattomasti.
-
Vuonna 1870 Paavi Pius IX julisti opin paavin erehtymättömyydestä.
-
Vuonna 1931 paavi Pius XI vahvisti uudelleen opin Neitsyt Mariasta, Jumalan äitinä.
-
Vuonna 1950 paavi Pius XII julisti dogmin Neitsyt Marian taivaaseen ottamisesta.
-
KATOLINEN RUKOUSKIRJA
kokoili MGRE A. CARLING
sivut 365-366 Hyperdulia: Pyhän Neitsyt Maarian kunnioitus
Vapahtajamme Äidille neitsyt Maarialle Jumala on suonut suuremman pyhyyden mitan kuin kenellekään muulle luodulle. Sitä vaati se ylevä tehtävä, johon Maaria oli kutsuttu: olemaan ihmiskunnan Lunastajan Äitinä. Jumala varjeli hänet perisynniltä: varusti hänet elämän ensi silmänräpäyksestä asti pyhittävällä armolla, jonka me saamme vasta p. Kasteessa. Maaria on vaimo, joka on käärmeen kanssa vihoissa. (Moos 3:15). Vähimmälläkään synnillä ei ole häneen pääsyä, hänen tahtonsa oli aina sopusoinnussa Jumalan tahdon kanssa ja valitsi sen, mikä oli täydellisempää. Hän on täydellisin Neitsyt ja samalla Jumalan Pojan todellinen Äiti, neitsyt ennen ja jälkeen, ainainen Neitsyt. Hän on Jumalan Äiti, sillä hänen lapsensa on iankaikkinen Jumala, Sana, joka oli alussa Jumalan tykönä. (Joh 1:1). Hän on toinen Eeva: kaikkein Jumalan lasten hengellinen Äiti, joka meidät ristin juurella suurin kivuin Jumalan lapsiksi synnytti. Hän on Taivaan kuningatar, kirkkauden asuntoon otettu sieluinensa ja ruumiinensakin jo ennen yleistä ylösnousemista. Hänen rukouksensa on kaikkein voimallisin ja tehokkain, hänen palavin halunsa on, että ihmiset, joiden lunastukseksi hänen Poikansa veri vuoti, tulisivat kaikki autuaiksi. Sen tähden turvautukaamme nöyrinä ja luottavaisina Maarian puoltorukoukseen, varsinkin uskokaamme hänelle kuolinhetkemme, että silloin saisimme synnistä puhdistettuina siirtyä ajasta autuaaseen iankaikkisuuteen.
-
Taivaan kuningatar Raamatussa:
Jeremia 7:18, 44:17-19 ja 25
Ilmestyskirja 18:7
-
https://www.kristitynfoorumi.fi/kaikkienkuningatar.htm
-


Isänmaan asialla - ryhmä

SIUNATTUA JOULUNAIKAA JA UUTTA VUOTTA 2021!

2020-12-27 00:19:33

SIUNATTUA JOULUNAIKAA JA UUTTA VUOTTA 2021!

132496834_10158015421073262_6534063461361414791_o.jpg

JESAJA 53

Oli Jouluaatto 2001. Isäni ja Äitini olivat perinteisesti tulossa meille jouluaterialle ja aaton viettoon. Valmistellessamme perheenä joulupöytää yms., niin sain yhtä äkkiä erikoisen
kehotuksen:” Lue Jesaja 53 joulupöydässä!” Tyrmäsin tuollaisen ajatuksen, koska aina olemme lukeneet Jouluevankeliumin (Luukas 2) ja siunanneet ruoan Jouluaattona.
Jonkin ajan kuluttua kehotus tuli uudestaan voimakkaampana, mutta vieläkin sivuutin sen, koska ajattelin, ettei Jesaja 53 sovi joulupöydän tekstiksi. Kun kehotus tuli kolmannen kerran ja sen verran vakuuttavana, niin otin Raamattuni ja etsin ja luin Jesaja 53 itsekseni ja rukoilin asian puolesta. Olin todella ihmeissäni tuollaisesta kehotuksesta, mutta päätin totella.
Kun vanhempani saapuivat, pöytä oli valmis ja asetuimme pöydän ympärille seisomaan ja minä avasin Raamattuni
ja luin JESAJA 53 ”Herran palvelijan kärsimys ja korotus” , jonka jälkeen siunasimme yhdessä ruoan. Söimme ja vietimme aattoiltaa yhdessä, eikä kukaan sanonut mitään, eikä ihmetellyt tai kysynyt, miksi olin lukenut Jesaja 53, enkä lukenut perinteistä Jouluevankeliumia (Luukas 2).
Joulupäivänä menimme perinteisesti vanhempieni luokse ja vietimme Joulupäivää yhdessä. Koska oli kova pakkanen, lähdin ennen muiden tuloa lämmittämään autoamme. Äitini tuli perässäni. Istuin kuljettajan paikalla ja äitini oli ”apukuskin” puolella avoimen oven luona. Silloin Äitini sanoi minulle: ”Kiitos, Juhani, niistä sanoista, jotka eilen luit joulupöydässä!” Tunsin voimakkaan tunteen rinnassani sydämeni kohdalla. Liikuttuneena sanoin: ”Älä minua kiitä,
vaan kiitä siitä, että ne Sanat ovat sydämessäsi!” Se oli viimeinen keskusteluni Rakkaan Äitini kanssa. Perhe tuli kyytiin ja lähdimme kotiin. Tapaninpäivänä oli todella kova pakkanen ja vanhempani eivät lähteneet sukulaisiin, vaan pysyivät
kotona. Illalla Äitini soitti ja vaimoni oli puhelimessa ja kaiutin päällä, joten kaikki kuulimme keskustelun, jossa kiiteltiin puolin ja toisin viimeisestä. Puhelun jälkeen vanhempani nauttivat iltapalan. Pöydän ääressä ollessaan Äitini oli sanonut: ” Ei kahta ilman kolmatta! Kukahan se kolmas on?!” Joulukuun aikana olin ollut vanhempieni kanssa kahden sukulaisemme hautajaisissa. Seuraavan aamuna klo 6.00 oli Äitini noussut istumaan sänkynsä laidalle. Isäni kuuli korahduksen ja Äitini lyyhistyi sänkyynsä. Isäni tietysti järkyttyi tilanteesta. Hän soitti hätäkeskukseen ja meille. Lähdin heti heille, vaikka en ollut varma, oliko ambulanssi jo hakenut Äitini. Kun pääsin heidän talonsa pihaan, oli paikalla kaksi ambulanssia. Juoksin ovelle ja soitin ovikelloa. Kun ovi avattiin, niin samaan aikaan vedettiin peitto Äitini pään yli. Häntä oli yritetty elvyttää, mutta kuolema oli tullut silmänräpäyksessä, kun hänen aorttansa oli revennyt. Lääkäri sanoi: ”Äitini ei ole ennättänyt kokea kipua, kun kohtaus tapahtui!” Hän siirtyi ilman tuskia ajasta iankaikkisuuteen uskossa Jeesukseen!
Silloin muistin tuon Jesaja 53 otsikon ”Herran palvelijan kärsimys ja korotus”. Myös Äitini, Vapahtajansa tavoin, joutui elämässään moniin kärsimyksiin, mutta Hänet korotettiin ilman tuskia Jeesuksen luo!

Hääkuvassa vuodelta 1949 edesmenneet Sisko-Äitini ja Henrik-Isäni.

Jesaja 53:
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Jes.+53%3A1&rnd=1445334071061
-
Jesaja 53 -> "The Forbidden Chapter" in the Tanakh
Did you know that there's a "forbidden chapter" in the Tanakh (Hebrew Bible)? What's been hidden from us all these years? It's changed the lives of hundreds of thousands of Jewish people! Watch till the end for a surprising twist!
"Kielletty luku" Tanakhissa
Tiesitkö, että Tanakhissa (heprean Raamattu) on "kielletty luku"? Mitä on piilotettu meiltä kaikki nämä vuodet? Se on muuttanut satojen tuhansien juutalaisten elämää! Katso loppuun asti yllättävä käänne!
https://www.youtube.com/watch?v=lXSBR047MMk&list=PLmfSzuEDGRmJ7i_zys6p7KHxJ5xKAF8p6

SIUNATTUA JOULUNAIKAA JA UUTTA VUOTTA 2021!
-
Jesaja 56
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10158015421163262

Siunaten

Juhani ja Terttu Starczewski
Muurarintie 9 B 8
40520 JYVÄSKYLÄ
+358407573537
juhani.starczewski@elisanet.fi
-


Isänmaan asialla - ryhmäJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…