Vetoomus espanjalaisten metsästysrotuisten koirien hyväksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Vetoomus toimitettu Espanjan suurlähetystöön Suomessa

2018-06-12 06:48:27

Hei ja kiitos kaikille vetoomuksen allekirjoittaneille,

 

Vetoomus on luovutettu Espanjan suurlähetystöön Suomessa 10.6.2018 Helsingissä järjestetyn Galgomarssin yhteydessä. Suurlähetystöltä ei vastattu mitenkään kahteen erilliseen pyyntöön tulla vastaanottamaan vetoomus, joten se jouduttiin jättämään suurlähetystön ovelle. Vetoomus lähetetään suurlähetystöön vielä kirjallisesti, ja lisäksi suunnitelmissa on lähettää se myös sähköisesti Espanjan maatalous-, kalastus-, elintarvike- ja ympäristöministeriöön sekä opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeriöön siltä varalta, ettei sitä suurlähetystöltä toimiteta eteenpäin näille ministeriöille. Espanjan uudet sisäministeri sekä kultuuriministeri ovat kummatkin eläinmyönteisiä, joten on toivoa, että meidänkin vetoomukseemme suhtauduttaisiin suopeasti ja välittäen.

Vaikka vetoomus on Galgomarssin yhteydessä luovutettu suurlähetystöön, jatkuu nimien kerääminen vielä toistaiseksi. Toivottavasti saamme kerättyä vielä paljon lisää nimiä ja voimme lähettää Espanjaan vielä vaikuttavamman vetoomuksen tulevaisuudessa!

 

 


Kirsi Simpanen

espanjankielinen käännös lisätty

2018-04-22 19:44:06

Vetoomukseen on lisätty Carola Rönnbergin tekemä espanjankielinen käännös tekstistä.


Kirsi SimpanenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.