Vuoksen ja Saimaan yhdistävän kanavahankkeen vastustaminen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressin vieminen kuntaan!

2020-12-08 20:20:14

Hei! 

Olen käynyt toimittamassa adressin kuntaan, jossa sen vastaanottivat kaupungin hallituksen puheenjohtajisto. Tähän mennessä olevat nimet kommentteineen tulostin mukaan sekä muana olivat manuaaliset adressit. Nimien keruu jää vielä tänne nettiin auki, joten levitetään sanaa asiasta tuttavillemme. Lisäsin myös saatekirjeen mukaan. Tässä se on mukana myös teille luettavana.

Kiitos paljon teille kaikille. Yhdessä voimme enemmän, mutta yksilöstä kaikki kuitenkin lähtee. Olemme kaikki mielipiteinemme arvokkaita!

 

Saatekirje
Vuoksen ja Saimaan yhdistävän kanavan vastustaminen!

Vetoamme tämän adressin myötä kaupungimme päättäjiin; käyttämään avoimuutta ja vastuullisuutta kuntalaisten rahojen ja asioiden hoidossa. Huomioimaan ja tukemaan heikompiosaisia osaksi yhteiskuntaa ja integroitumaan siihen. Verorahojen käytön pyydämme laittamaan pitkäjänteisesti työllisyyden kasvuun sekä kehittämiseen tuoden tänne oikeita työpaikkoja. Perheiden palveluiden huomioimisen kaikilla tasoilla, jotta tänne saataisiin uusia perheitä muuttamaan veronmaksajiksi tulevaisuudessa. Kun peruspalvelut on kunnossa niin kuntalaiset voivat paremmin ja kaupunki houkuttelee uusia tulijoita paremmin kuin upea kanava.

Matkailua tulee myös kehittää, mutta se ei tuo tänne pysyviä veronmaksajia tarpeeksi. Kanava ei tulisi tuomaan sijoitettuja rahoja takaisin, jotka sen rakentamiseen ja vuosittaiseen ylläpitoon kuluisi. Tällainen kanavahankkeen suunnittelu on myös vastoin kestävää ympäristösuunnittelua, virkistysalueiden säilyttämistä sekä myös kulttuurillista Vuokseamme. Matkailun kehittäminen tulee tapahtua arvostaen meidän Kansallisihmettämme sekä ympärillämme olevaa luontoa. Ei tuhoten sitä!

Adressi jää avoimeksi nettiin, sillä haluamme taistella kauniin Vuoksemme puolesta tulevaisuudessa, sekä ylläpitää heikompiosaisten huomioimista päätöksien teossa.
Olen erittäin tyytyväinen avoimeen keskusteluun, jonka tämä on synnyttänyt ja sitä toivon myös kaupungin päättäjiltäkin. Adressi on kohta kerännyt lähemmäs 500 nimeä ja toivomme mielipiteiden huomioimisen.

Kunnioittaen:
Milla Eerola
Imatra 7.12.2020


Milla Eerola

Välitiedote

2020-10-26 20:41:38

Imatran kaupungin tiedotteessa on otettu huomioon kanavahankkeen suunnittelurahan puolittaminen. 

Edelleen nimien keräys jatkuu. Kaiken kaikkiaan nimiä on saatu lähes 400kpl  sisältäen paperiadressit myös. Jatketaan taistelua loppuun saakka ja jaetaan linkkiä ystävillemmekin, jotta päästään tavoitteeseemme. 

Kiitos paljon kannatuksestasi. Iloista syksyn jatkoa.

Yksikin ihminen voi vaikuttaa asioihin. Yhdessä olemme vahvempia!!

Laitan tähän linkin kaupungin sivuille, jossa asiasta tiedotetaan.

https://www.imatra.fi/uutinen/2020-10-26_imatran-kaupunginhallitus-otti-talousarviolle-aikalis%C3%A4n?fbclid=IwAR2SHdKgqBqnUu3zktta4ZuPuGrlS_aTUpOz1Zw-xs-wPZFe1Jbq37c5IQM


Milla EerolaJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…