Vetoomus lähivirkistysalueen ja kulttuurimaiseman säilyttämiseksi Oulun Pateniemessä Sahantien varressa (Kortteli 223 os. Sahantie 10) ja kaavaehdotuksen palauttaminen uudelleen valmisteluun

Ota yhteyttä adressin tekijään

Hallintovalitus Sahantie 10 ja Lautatarhan puiston kaavoituksesta

2021-04-30 09:33:15

Hei kaikille,

Suurkiitokset kaikille adressin allekirjoittajille sekä myös tuleville allekirjoittajille. Olette tehneet arvokkaan ympäristöteon paitsi viheralueen suojelun myös valtakunnallisesti merkittävän Pateniemen Sahakylän rakennetun kulttuuriympäristön arvojen puolesta.

Vetoomuksestamme huolimatta Sahantie 10 ja viereisen yleiskaavan viheralueen kaavoittaminen eteni Oulun kaupunginvaltuustossa 29.3. hyväksymispäätökseen asti. Saimme kuitenkin äänestyksen aikaan ja kaavaehdotuksesta on jätetty eriävä mielipide. 

Olemme valmistelleet kattavan hallintovalituksen koskien nyt hyväksyttyä kaavaa ja toivomme sille lukuisia allekirjoittajia. Valitus lähtee hallinto-oikeuteen vapun jälkeisellä viikolla 5.5.2021 mennessä. Jos haluat allekirjoittaa hallintovalituksen, niin laita minulle sähköpostia osoitteeseen paula.himanen1@gmail.com. Tämä toive koskee henkilöitä, joiden kotikunta on Oulu. Laita myös samalla osoitetietosi. Minuun voi olla yhteydessä myös puhelimitse gsm 040 5059634.

Lähetän hallintovalituksen luettavaksi, kun olemme saaneet sen valmiiksi. Sitoutuminen allekirjoitukseen ei sisällä mitään taloudellisia sitoumuksia.

Yhteistyöterveisin

Paula Himanen

Sahantien asukas yli 30 vuotta

Kaupunginvaltuutettu Oulu


Paula Himanen

Vetoomus lähivirkistysalueen ja kulttuurimaiseman säilyttämiseksi Oulun Pateniemessä Sahantien varressa (Kortteli 223 os. Sahantie 10) ja kaavaehdotuksen palauttaminen uudelleen valmisteluun

2021-01-14 08:52:38

Käy allekirjoittamassa tärkeä adressi Oulun Pateniemen viimeisen  lähes 2 ha kokoisen metsän säilyttämiseksi ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi


Paula Himanen



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…