Laajalahden ja Soukan lähikirjastot Espoossa turvattava!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kiitos allekirjoittaneille! Adressi lähetetään eteenpäin

2021-12-20 10:02:37

Hei!

Kiitos Sinulle, että olet ollut mukana puolustamassa Laajalahden ja Soukan lähikirjastoja! Espoon kaupunginvaltuusto päätti myöntää rahoituksen Laajalahden kirjastolle ainakin vuodeksi 2022, joten tällä kertaa yksi kirjasto saatiin pelastettua. Laajalahti ry oli asian suhteen ilahduttavan aktiivinen ja taisteleva. Soukan lähikirjasto on taasen Espoon kultturilautakunnan lokakuisella päätöksellä tarkoitus lakkauttaa.

Luovutamme adressin Espoon kulttuurilautakunnan puheenjohtajalle Hanna Konttakselle. Vaadimme Laajalahden kirjaston pysyvää turvaamista sekä Soukan kirjaston lakkauttamispäätöksen perumista ja uusien tilojen etsimistä kirjastolle - nykyisten ollessa esteellisiä ja ainakin väitetysti huonokuntoisia.

Lähikirjastoterveisin,
Jiri Mäntysalo


Jiri MäntysaloJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.