SAVANNIKISSAT ON PÄÄSTETTÄVÄ TAKAISIN VENÄJÄLLE

Ota yhteyttä adressin tekijään

KISSOJEN OMISTAJA TUOMITTIIN

2023-04-03 14:15:05

Savannikissojen omistaja sai tuomion mm. salakuljetuksesta. Tullin osuutta ei ollenkaan oltu huomioitu tuomiossa.

Kissojen omistajalla oli myös lukuisia muita eläimiä. Tuomio koski myös niitä, mutta media saa hoitaa siitä asiasta tiedotuksen.

Huvittavaa oli, että savannikissat tuomittiin menetetyiksi valtiolle! Tiedoksi vain Pohjois-Karjalan käräjoikedelle, että te ette tule kissoja koskaan löytämään ja tältä osin tuo tuomio on yhtä tyhjän kanssa.

Olin väärässä kun luotin oikeuslaitokseen, tässä tapauksessa. Miksi tämäkään tapaus olisi ollut poikkeus! Joka tapauksessa loppu hyvin, kaikki hyvin, ainakin savannikissojen osalta.

 


Elisa Kissa-Öberg

Hänkö vei savannikissat?

2022-12-20 05:35:11

Nyt juttu sitten on jo kaikissa isoissa medioissa! 

Poliisi kiirehti julkaisemaan tiedotteen vasta sen jälkeen kun olin julkistanut asian. Eli 11 vrk kuluttua tapahtumasta. 

Maailman tappiinko poliisi aikoi salata sen, että kissat on  viety? 

Karsikon lemmikkihotellin osuus asiassa ihmetyttää. Millainen yritys salaa sen, että sinne on tehty murto? Jos tekijä haluttaisiin kiinni, eikö pitäisi päinvastoin välittömästi pyytää yleisöhavaintoja?

Ylilaudalle joku oli postannut tämän epäillyn tekijän kuvan. Oikein hyvää joulua hänelle, savannikissoille ja teille kaikille! 

 

 

bae20ce65be3ccbb.jpg


Elisa Kissa-Öberg

Savannikissat varastettu???

2022-12-17 13:08:41

Vahvistamattomien tietojen mukaan savannikissat on varastettu Karsikon lemmikkihotellista. Soitin sinne, mutta en saanut mitään vastauksia. Poliisilta turha varmaan kysellä asiasta, yrittänevät painaa koko jutun villaisella.

Toivotaan, että joku media kiinnostuu selvittämään asiaa. 

 

 


Elisa Kissa-Öberg

Huonoja uutisia

2022-10-19 11:19:38


Päivitys 20.10.

Kieliomuurin takia väärinkäsitys. 





Käräjäoikeus ei vielä ole tehnyt päätöstä takavarikkoasiassa. Poliisi on sanomalehti Karjalaiselle väittänyt epäilevänsä kissoja servaaleiksi! 






Soitin ely-keskukseen, koska kuten muistatte, Hanna Keski-Karhu lupasi jo viikkoja sitten "tehdä päätöksen ensi viikolla".






Nyt ely-keskuksessa ovat perääntyneet ja antaneetkin asian poliisille, vaikka poliisi Petri Tirronen minulle on sanonut, että hän luovuttaa kyllä kissat ely-keskuksella, jos nämä haluavat.






Ely-keskus ei halua liata käsiään.






Seuraava etappi on varmaan hallinto-oikeus.






Tulli on jo vastannut. Siellä mielestäni epäsuorasti myönnetään heidän virheensä ja jos oikein rivien välistä luen, heidän mielestään kissat tulisi palauttaa Venäjälle. 



Elisa Kissa-Öberg

Venäjältä lupa ja esimerkkitapaus oikeudessa

2022-10-02 08:07:14

Koska savannikissojen vientiin ei Venäjällä tarvitse erityislupaa, kissojen omistaja luuli, että hänen täyttämänsä Rosselkhodnadzorin lomake riittäisi. Suomalaisiin viranomaisiin se ei tehnyt vaikutusta ja nyt on sitten Rosselkhodnadzorilta haettu Venäjän tullista lupa, jossa on allekirjoitus ja leima. Lupa on toimitettu poliisille ja ely-keskukseen.

Maltalainen mies voitti oikeusjutun samankaltaisessa tapauksessa. Tässä linkki asiasta kertovaan lehtijuttuun:

https://timesofmalta.com/articles/view/owner-of-savannah-cat-cleared-of-keeping-dangerous-animal.958435

Toivotaan, että pian saamme hyviä uutisia!

 


Elisa Kissa-Öberg

Ylen uutisissa tänään

2022-09-30 06:35:01

https://yle.fi/uutiset/3-12641887

 

Ihmettelen kun ylen tämänpäiväisessä jutussa Hanna Keski-Karhu ely-keskuksesta sanoo, että "pitää selvitellä", onko omistajalla lupa viedä kissat Venäjälle. Kyllä hänellä on, mutta Keski-Karhu ei ole koko aikana vaivautunut asioimaan omistajan kanssa! Olen eilen lähettänyt hänelle kahteenkin otteeseen tiedon tuosta luvasta ja myös kuvan sen ensimmäisestä sivusta.

Kannattaa ehkä jo lähestyä häntä emaililla ja kysyä mitä tämä salakähmäisyys oikein on!

hanna.keski-karhu@ely-keskus.fi

 

 


Elisa Kissa-Öberg

Kissat todennäköisesti saavat elää!

2022-09-29 13:34:01

Karjalainen uutisoi tänään seuraavaa. Juttu on maksu muurin takana, mutta otsikosta selviää, että kissoja ei haluta lopettaa.

Olisi kuitenkin julmaa sulkea ikänsä lemmikkeinä eläneet kissat eläintarhaan! 

Linkki Karjalaisen juttuun:

 

https://www.karjalainen.fi/maakunta/ely-keskus-selvitt%C3%A4%C3%A4-voitaisiinko-pyh%C3%A4sel%C3%A4n-kissael%C3%A4imet-simba-ja-inna-palauttaa-ven%C3%A4j%C3%A4lle-tai-toimittaa-el%C3%A4intarhaan-yrit%C3%A4mme-p%C3%A4%C3%A4st%C3%A4-ratkaisuun-ettei-niit%C3%A4-tarvitsisi-lopettaa


Elisa Kissa-Öberg



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…