Kiimasuon metsätien lammen puolesta - louhinta- ja murskaustoiminta estettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kiitos kaikille allekirjoittaneille!

2023-02-17 11:08:33

Allekirjoitusten keräys on nyt päättynyt ja adressi on tänään lähetetty Nakkilan kunnalle sähköpostitse. Jäämme odottamaan kunnan päätöstä asiassa. Suuret kiitokset kaikille 467 adressin allekirjoittaneelle!


Tero Pajunen

Paperinen adressi postitettu Nakkilan kunnalle 9.2.2023

2023-02-09 16:12:04

Hei!

 

Eriittäin lämpimät kiitokset kaikille allekirjoittaneille ja kommenttien antajille!

 

Tulostin tänään päivällä adressin allekirjoituksineen, joita oli siihen mennessä 392 kappaletta ja postitin paperisen version adressista Nakkilan kuntaan varmistaakseni postin perillemenon määräaikaan (17.2.2023) mennessä. 

 

Adressin voi silti edelleen allekirjoittaa, sillä lähetän adressin vielä sähköpostitse Nakkilan kunnalle 17.2. ennen virastoajan loppumista, jolloin mukaan tulevat myös kaikki 9.2. jälkeen annetut allekirjoitukset. 

 

Toivotaan, että tämä riittäisi ohjaamaan Nakkilan kuntaa päätöksenteossaan oikeaan suuntaan! Samalla on syytä varautua siihen, että asiassa voi joutua vielä hakemaan oikeusteitse oikaisua. Mutta seurataan sillä välin Nakkilan kunnan päätöksentekoa (seuraava teknisen valiokunnan kokous on 2.3.2023, ja pöytäkirjat tulevat nähtäville osoitteseen https://paatos.nakkila.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetings&id=4#).

 

Terveisin,

Tero Pajunen

Kiimasuon lammen aktiiviuimari


Tero PajunenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.