Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Vastaus kommenttiin #94

2013-02-27 17:01:18

Vastaus "Hömötintti" nimimerkillä kirjoitettuun kommenttiin, jossa hän pyytää selitystä sille, miksi homoseksuaaleille ei riitä rekisteröity parisuhde, vaan he haluavat avioliiton:

Omasta näkökulmastani voisin sanoa, että homoseksuaalien avioliiton laillistaminen vähentäisi selvästi homoseksuaalien syrjimistä yleisellä tasolla. Jos avioliitolla ja rekisteröidyllä parisuhteella ei ole "kummempaa eroa", niin miksei avioliittoa ole jo sallittu samaa sukupuolta edustaville?

Toisena syynä tämä: Osa homoseksuaaleistakin on uskovaisia. He ovat Jumalaa rakastavia ihmisiä, seurakunnan jäseniä. Voin kuvitella sen tuskan, kun he ymmärtävät, että ihmiset joita he ovat kuunnelleet ja jotka ovat heitä uskon tiellä ohjanneet, ovatkin heitä vastaan vain heidän seksuaalisen suuntautumisensa takia. Ehkä heteroseksuaalin silmissä tämä avioliiton kieltäminen ei ole niin iso asia, mutta osalle homoseksuaaleista tämä on hyvin iso asia. Ei tässä adressissa ole mainintaakaan kirkosta, tai uskon nimissä naimisiin menosta. Mutta edes maistraatissa solmittu avioliitto saisi monen homoseksuaalin tuntemaan oman liittonsa paljon hyväksytymmäksi.

Tässä on kyse ihmisistä. Ei ole missään olemassa kahta ihmistä, jotka olisivat täysin samanlaisia. Ihmiset poikkeavat uskonnoltaan, ulkonäöltään, kansallisuudeltaan, kielitaidoltaan, ja kaiken lisäksi, myös seksuaalisuudeltaan. Ainut mitä toivon, on se, että homoseksuaaleja, ja kaikilla muillakin tavoilla erilaisia ihmisiä voitaisiin kohdella yhdenvertaisina ihmisinä. Unohdetaan rasismi ja syrjintä, kaikki me olemme jollain tavalla erilaisia. Ja minun mielestäni kaikki erilaisuus on sallittua, niin kauan kun se ei satuta häntä itseään tai muita.

Terveisin, adressin perustaja ja ylläpitäjä.


Anonymous

Aloitus

2013-02-05 00:23:02

Kiitos kaikille tähänastisille sekä tuleville allekirjoittajille!

Tärkeän asian puolesta:)


AnonymousJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.