Teatteri-ilmaisun ohjaaja -koulutuksen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressi TIO-koulutuksen puolesta luovutettu

2013-08-28 06:12:21

Adressi teatteri-ilmaisun ohjaaja -koulutuksen puolesta luovutettiin 19.8.2013 Metropolia Oy:n toimitusjohtaja/rehtori Riitta Konkolalle, vararehtori Vesa Taatilalle sekä talous- ja hallintojohtaja Jorma Uusitalolle. Adressissa oli luovutushetkellä 853 nimeä ja sen luovuttivat Metropolian 2. vuosikurssin teatteri-ilmaisun ohjaaja opiskelijat.

Samalla johtoryhmälle ojennettiin yli 20 kannanottoa, joissa perustellaan kattavasti TIO-koulutuksen ja soveltavan teatterin olemassaolon tärkeyttä. Kannanottoja ovat kirjoittaneet esittävän taiteen koulutusohjelman yhteistyökumppanit, tilaajat, alumnit, TIO-työtä tekevät ryhmät ja yksityishenkilöt sekä alan järjestöt ja liitot.

Tällä hetkellä vaikutusmahdollisuudet Metropolian johdon suuntaan ovat vähäiset, sillä esitys koulutusvastuista on tehty vahvoin taloudellisin perustein. Suunnatkaamme siis toivomme ja vakaa tahtotilamme teatteri-ilmaisun ohjaaja koulutuksen säilyttämiseksi opetus ja kulttuuriministeriön puoleen. OKM tekee lopullisen päätöksen koulutusvastuista ja voi näin ollen velvoittaa Metropolia Oy:n jatkamaan koulutuksen tarjoamista jatkossa. Toivon mukaan Metropolia saisi tällöin myös lisärahoitusta koulutuksen jatkamiseen ja kehittämiseen.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjien on haettava toimilupaa viimeistään 30.9.2013. Opetus- ja kulttuuriministeriö tekee päätökset koulutusvastuista marras- joulukuussa ja uudet toimiluvat astuvat voimaan 1.1.2014.

Taistelu jatkukoon ja adressi pysyyköön edelleen auki! Toimitamme sen syyskuun aikana opetus- ja kulttuuriministeriöön.

Adressia saa edellen jakaa eteenpäin. Kerätään yli 1000 nimeä toimitettavaksi OKM:lle!

Toivoa ja lämpöä syksyyn toivottaa:

Metropolian esittävän taiteen koulutusohjelman opiskelijat ja henkilökunta


Merja RyöppyJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.