Kuopion päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressi suljetaan, Tuhatjalka jatkaa.

2014-01-24 10:30:19

Tuhatjalka siis jatkaa päivystävänä pieneläinlääkärinä alueellamme. Sopimuksen pituudesta ei minulla ole tietoa. Toivottavasti kamppanjamme on saanut aikaan sen, että he siellä Kuopion Tuhatjalassakin ymmärtävät, että jotain tarvitsisi tehdä ja tekevät parhaansa parantaakseen palvelua päivystysaikaankin.
Ystäväni on käyttänyt päiväaikaan koiraansa siellä ja kehui palvelua hyväksi ja asiantuntevaksi. Pidetään siis peukkuja, että sama linja jatkuu myös öisin ja viikonloppuisin! Eniten toivotaan kuitenkin, ettemme tarvitse pieneläinlääkärin palveluja muuten kuin positiivisissa merkeissä :)


Nina Heitto

Asia etenee

2013-10-10 21:19:11

Ensimmäinen 'virallinen' virstanpylväs on saavutettu. Tänään on viety kirjallinen vetoomus ympäristölautakunnan jäsenille ennen heidän kokoustaan. Anne oli tehnyt hyvää työtä ja vetoomuksessa tulee selvästi julki kaikki epäkohdat nykyisessä palvelussa, jonka siis kaupunki osaltaan rahoittaa. Lisänä vetoomuksessa oli tarinoita päivystyksestä.
Työtä on vielä! Jakakaa adressi osoitetta, se sulkeutuu kuukauden päästä ennen lautakunnan kokousta, jossa tätä meidän asiaa käsitellään. Adressi viedään silloin lautakunnalle merkiksi siitä, ettemme ole ainoita, jotka haluavat muutosta.


Nina Heitto



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.