EI! synnytysten lopettamiselle Oulaskankaalla.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Päivystysasetus saattaa astua voimaan synnytysten osalta jo 1.6.15!!!

2014-07-02 22:06:58

Oletko jo allekirjoittanut kansalaisaloitteen synnytysten puolesta? Sinä täysi-ikäinen, tee se heti!! Onnistuu nettipankkitunnuksilla osoitteessa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/765

Kiitos!


Marjo Kontinaho

Tervetuloa mielenilmaukseen Oulaisiin lauantaina 10.5!!!

2014-05-06 10:56:42

PRO OULASKANGAS MIELENILMAUS SYNNYTYSTEN PUOLESTA OULAISISSA, JUHO OKSAN ALA-ASTEEN PIHA-ALUEELLA KESKUSTASSA OSOITTEESSA KAARIKATU 3, LAUANTAINA 10.5 KLO: 12-14!!

Puhujina Suomen kätilöliiton puheenjohtaja Terhi Virtanen, kansanedustaja Antti Rantakangas ja PPSHP:n hallituksen jäsen sekä Oulaisten kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kai Pajala. Myös vapaan sanan mahdollisuus!

Lapsille mm. Nelli & Niilo pellet, kasvomaalausta, ilmapalloja, kierrätysleluongintaa sekä paloauto ja ambulanssi, joihin pääsee tutustumaan.

Livemusiikkia ja countrytanssia! Makkaraa, mehua, kahvia ja pullaa pientä maksua vastaan!

Osoita kantasi: PARAS PANDEROLLI palkitaan herkkupalkinnolla!!

KAIKKI JOUKOLLA MUKAAN, OLETTE SYDÄMELLISESTI TERVETULLEITA ♥

Tapahtuman järjestää Oulaskankaan synnärin väki

 

Tapahtuma löytyy myös fb:sta osoitteesta:

https://www.facebook.com/events/1577355015823219/?fref=ts


Marjo Kontinaho

Kanasalaisaloite odottaa allekirjoittajia! "Päivystysasetuksen muuttaminen synnytysten osalta"

2014-04-14 10:48:20

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/765

Yllä olevassa osoitteessa voi ja on suositeltavaa käydä kansalaisloite allekirjoittamassa. Kansalaisaloitteella pyritään muuttamaan peruspalveluministeri Susanna Huovisen allekirjoittamaa päivystysasetusta, jonka vaatimustason mukainen lastenlääkäripäivystys 24/7 puuttuu Oulaskankaalta. Oulaskangas on kirjoittanut kansalaisloitteen yhdessä Savonlinnan ja Salon kanssa. Tavoitteena on saada 50 000 kannatusta eli allekirjoitusta ennen lokakuun 2014 alkua, jolloin asia pääsee eduskunnan ja ministeriön uudelleen käsittelyyn! Nyt siis kaikki myös mainostamaan kansalaisloitetta!! Kannatuksen antajan on oltava 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.


Marjo Kontinaho

Seuratkaa ilmoittelua!

2013-11-03 07:35:54

Vireillä on kansalaisaloite, jolla uskomme olevan enemmän painoarvoa itse päivystysasetuksen muuttamiseen pienten synnytysosastojen hyväksi, kuin adressit.com palvelussa kerättävällä adressilla. Jatkossa tiedotan kansalaisaloitteesta myös tätä kautta. Kiitos allekirjoituksista tähän adressiin, toivomme jatkossakin tukeanne! Tämä adressi toimitetaan joulukuun aikana sekä sairaanhoitopiirimme johdolle, että eduskuntaan asiaan kuuluvin menoin! Jokainen allekirjoitus on tärkeä!


Marjo Kontinaho

Allekirjoittakaa adressi vain kerran!

2013-10-15 13:20:51

Adressista on nyt jaossa kuntiin myös paperiversioita. Joten, jos allekirjoitus jo löytyy täältä adressit.com -sivustolta, ei saa enää toista laittaa paperiversioon. Pelataan reilua peliä!! Kiitos allekirjoituksestasi!


Marjo Kontinaho



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.