Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Kyllä tuetaan

#983 Re: Kamala adressi

21.04.2013 00:55

#78: - Kamala adressi 

Toivottavasti "Kamala adressi" ei koskaan sairastu vakavasti tai joudu yllättäin työttömäksi ja ole suomalainen mies. Naisilla asiat ovat hyvin, sillä kaikki sosiaalijärjestelmät ovat alunperin tehty naisia varten ja sosiaalityöntekijät ovat myös naisia. Sortoa kokevat vain suomalaiset valkoihoiset miehet riippumatta heidän puoluekannastaan.

Todennäköistä on, että Perusuomalaisen puolueen syntyyn ja kannatukseen on todella vaikuttanut virka-akkojemme systemaattinen omien kansalaisten syrjintä ja vieraitten suosinta. Maahanmuuttajat eivät ole suosintaansa syyllisiä, vaan nimenomaa oman maamme naiset.

Vastaukset


Vieras

#988 Re: Re: Kamala adressi

2013-04-21 06:53:08

#983: Kyllä tuetaan - Re: Kamala adressi

Mahdatko sinä olla mikään "suomalainen mies" ollenkaan? Kukaan suomalainen mies kenet minä tunnen ei ole tuollainen itkupilli ja valehtelija joka ruikuttaa "rasismi, rasismi".

Perussuomalainen nettipolitrukki, joka kirjoittaa monella nimimerkillä (982 - 987) ei ole oikea mies. Nahkakuulainen kainalontuulettaja ei ole oikea mies. Kehtaatkin vielä väittää olevasi "rehti ja raitis". Miksi kukaan nainen huolisi säälittäävää ruikuttajaa?