TAMKIN KUVATAITEEN KOULUTUSTA EI SAA LOPETTAA

Kommentoitu viesti

RERERE

#22 Re: Re:

30.04.2013 14:46

#20: Jepulis459 - Re:

Suomi elää tuista, harva kunta tai kaupunki Helsingin ulkopuolella on tuottava. Tuolla Jepulis459:n logiikalla lopetamme maatalouden Suomesta, YLE:n ja siinä sivussa suomalaisen elokuvan. Luovumme myös työttömien tuista, ilmaisista kouluista, sosiaaliturvasta, eläkkeistä, vanhustenhoidosta, teistä jne. Jepulis459: parasta mitä voisit tehdä itsellesi ja muille on että palaat koulunpenkille :)

Vastaukset

Jepulis459

#26 Re: Re: Re:

2013-04-30 18:21:47

#22: RERERE - Re: Re:

Kouluni olen käynyt ja työskentelen projekti-insinöörinä. Et ymmärtänyt viestiäni. Maatalouden lopettaminen ei kuulu tuohon "logiikkaan". Maatalous antaa paljon pakollisia hyödykkeitä (elintarvikkeita) yhteiskunnalle vaikka nykyisellään harva tuolla alalla pystyy yrittäjänä toimimaan ilman tukia.  YLE:n voisi kyllä kuopata ja tarvittaessa suomalaiset elokuvat. Miksi pitäisi tukea ammatteja jotka ei pärjää omillaan? Tämän voisi myös kääntää toisinpäin: Jos kuvataidetta, ym tuetaan, että se voisi olla osan ammatti, niin tuolla logiikalla huonosti menestyviä rakennusfirmoja yms pitäisi tukea valtion kassasta.

Ja ne sosiaalituet ei kuulu tähän. Suomi on niitä harvoja hyviä maita jossa vähäosaisten ei tarvitse nukkua kaduilla. Ne vain on niitä valtion pakollisia menoja. Minä maksan mielummin veroni vähäosaisille kun taiteen "ammattilaisille".