Perintövero pois

Kommentoitu viesti

Antti Rantakolmonen
Turku

#1

28.10.2006 00:40

Tämä on aivan loistava adressi. Sama vika kuin tekijänoikeuskiistassa, on perintöverossa. Monet verot ja päällekkäiset maksut maksetaan ja perillisille jää vain velat. Varallisuusveron palauttamisesta tulisi myös tehdä adressi. Osaisipa joku taiteilla sen, itse en kykene.

Vastaukset

T.Urpo

#140 Re: pohdintaa

2013-04-11 01:14:56

#1: Antti Rantakolmonen -

Perintöveroa pidetään kohtuuttomana ja epäoikeuden mukaisena. Eikös me kaikki olla tähän murheen alhoon tullessamme varattomia ja omaamme vain punottavat persposket. Näin ollen jos emme saisi periä yhtään mitään olisimme tasaveroisia, perinnössä saamme omaisuutta minkä luomiseen meillä ei ole osuutta ja täten emme "ansaitse" sitä sen paremmin kuin vaikka naapurin Jaska. Pitäisikö kyseistä veroa olla tai ei, en tiedä, pitäisi tutkia mistä yhteiskunta enemmän hyötyisi, jos yhteistä hyvinvointia haluamme ajaa. Itsekin tulen perinnön saamaan, mutta lupaan veroni suuremmin kiristelemättä maksaa. Häiriköintipostin välttämiseksi, pelkurimaisesti nimimerkillä.

Tyhmä

#242 Re:

2018-03-29 19:04:20

#1: Antti Rantakolmonen -  

Perintöveron poistaminen kiristää perintöjen verotusta, koska peristöveroasteikko on lievempi kuin yleinen pääomaveroasteikko. Mitä järkeä on vaatia perintöveron kiristämistä? Selittäkää.

Sari Salokoski

#243 Verothan on maksettu jo moneen kertaan...

2018-04-17 07:02:27

Ihmetyttää edelleen tämä perintöveron olemassa olo. 
Vainaja on jo eläessään maksanut työstään verot jo moneen kertaan. Samoin ostaessaan asuntoa on maksettu veroa enemmän kuin tarpeeksi. Kiinteistöveroina etc.. 

Suomi todellakin on veroparatiisi sen käänteisessä merkityksessä. 

Valtion ahneudella ei ole mitään häpyä eikä vainajaa kunnioiteta edes viimeiselle matkalleen.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko poikalapsille ei-lääkieteellisestä syystä tehtävät ympärileikkaukset sallia?