justinbiebertakaisinsuomeen

Kommentoitu viesti

justindrewbieber

#23 Re: homobieber

23.06.2013 21:22

#20: homobieber123 - homobieber

XDDDDDDDDDDD ei sori mutta nauran sulle.

sulla on tainnu nousta päähän ? :) jos oikeesti tähän panostetaan, niin voihan se kuuullakki tästä.

justin ei oo homo, jos se on kiinnostunu naisista. tuo on sata vuotta vanha vitsi, eikä ees hauska sellane.

justinki on vaa ihmine, jos sillä oli tietyt syyt et se ei välittäny sen sedästä, niin thats it. en mäkään pidä mitään yhteyttä tiettyihin ihmisiin.

herää pahvi

Vastaukset

homobieber123

#33 Re: Re: homobieber

2013-06-23 21:41:26

#23: justindrewbieber - Re: homobieber

Tuossa kun katselin noita "allekirjoittaneita" niin suurin osa teistä on jotain 12v kakaroita jotka luulee että maailmassa ei ole muuta kun justin bieber. luuletteko oikeesti että justin edes vilkasis teihin? tuskin edes huomais juuri "sinua" (tarkoitan juuri sinua kuka tätä luet) väkijoukon keskeltä.

ja teille kaikille beliebereille, miettikää vähän onko siinä mitään järkeä juoksennella ympäriinsä kun päättömät kanat ja "kirkua" täydeltä kurkulta kun joku näkee vilauksen jostain hupparista ja päättelee että se on justin.

Jos rehellisiä ollaan voi justin ollakkin ihan mukava ihminen JOS SE EI olisi tuollainen kuuluisa. eniten tässä tuohussa vituttaa te belieberit kun luulette että olette jotain "tärkeitä" justinille ja haluaisitte olla justinin "tyttöystäviä", ja se vielä että justin vaan rahastaa teitä, kalleilla keikkalipuilla yms. (yhtenä esimerkkinä nämä kuvat mitä sai otettua justinin kanssa kun justin oli viimeksi suomessa, ja eihän sille kuvalle tullut hintaa kun 300e O.o KUKA ÄÄLIÖ MAKSAA 300e SIITÄ ETTÄ SAA OTETTUA YHEN KUVAN JULKKIKSEN KANSSA?!?!?!?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?)

sitten vielä tähän lisäksi että se kuvien ottaminen oli liukuhihnatoimintaa, eli pari sekunttia justinin kanssa ja "räps", siinä se sit oli, sinne meni se 300e kaivoon.

 

ELI TÄSSÄ VIELÄ LYHENNYKSENÄ NIILLE JOTKA EIVÄT JAKSA LUKEA VIESTIÄ KOKONAAN, HYPÄTKÄÄ KAIVOON TAI MIETTIKÄÄ VÄHÄN MITÄ TEETTE!

sairasta hommaa tää teidän touhu

#147 Ei vitt mitä pskaa :D

2013-07-10 16:58:06

Teinitytöt elää omissa fantasiamaailmoissaan täällä. Ihan hyvää musiikkia se tekee niinkun monet muutkin, mutta menee tää bieber fanitus jo sen verran yli, ihan sairaudelliselle tasolle.

 

http://www.nettiapaja.net/uploads/2012/08/Spede.gif Olkaa hyvät ja kadotkaa mun internetistä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2013-07-11 13:18:28