Avoin kirje Kirkkohallitukselle

Kommentoitu viesti

Tavallinen tallaaja
Vieras

#14 Tämä adressi on esimerkki suvaitsemattomuudesta.

29.03.2011 15:05

Raamatun Sana on kuin kaksiteräinen miekka, se satuttaa niitä, jotka nousevat sitä vastaan ja parantaa niitä, jotka antavat sen parantaa.

Jos sukupuoli-identiteetiltään itsensä rikkinäiseksi kokeva ihminen haluaa eheytyä, ja vielä Jumalan avulla, miksi sitä ei hänelle sallittaisi?

Miksi oman kokemuksen jakaminen tulkitaan toisten pakottamiseksi?

Hävettää näiden allekirjoittaneiden puolesta.

Vastaukset

toinen tavallinen tallaaja
Vieras

#28 Re: Tämä adressi on esimerkki suvaitsemattomuudesta.

2011-03-30 11:33:03

#14: Tavallinen tallaaja - Tämä adressi on esimerkki suvaitsemattomuudesta.

Kampanjaan osallistuneet järjestöt ovat kirkon sisällä toimivia ns. ääriliikkeitä. Kuinka moni muistaa, miten paljon hyvää kyseiset järjestöt ovat tehneet kristilliselle nuorisotyölle? Kuka pitäisi huolta nuorista aikuisista ja opiskelijoista Suomessa, jos ei Kansan Raamattuseura ja Suomen Raamattuopisto järjestäisi opiskelijailtoja ja nuorten aikuisten iltoja, Opiskelija- ja koululaislähetys - OPKOsta puhumattakaan?!?

Harva muistaa jo tehtyä hyvää ja tarttuu yhteen negatiiviseen asiaan!! Ärsyttää tällainen! Ääriliikkeillä on tiettyjä korostuksia, mutta kuka antaa niiden häiritä? Itse jatkan osallistumista SRO:n, OPKOn ja Kräsän nuorten- ja nuorten aikuisten toimintaan osallistujana ja ohjaajana jatkossakin  - silläkin uhalla, että se veisikin minulta tulevaisuuden työpaikan, sillä vielä löytyy sellaisiakin paikkoja, jossa tärkeintä on usko Jeesukseen Kristukseen, eikä se millä tavalla uskoo!