Avoin kirje Kirkkohallitukselle

Kommentoitu viesti

U. Sarnivara
Vieras

#38 Herätysliikkeistä

30.03.2011 19:43

Silloin kun herätysliikkeiltä kuten Kansanlähetys- puuttuvat alkeellisetkin käytöstavat, niitä
tulee saada arvostella. Se omahyväisyyden, paremmintietämisen ja toisten yläpuolelle asettumisen määrä ei ole missään niin suurta kuin Kansanlähetyksessä. Minun kritiikkini kärki ei kohdistu ollenkaan tähän kampanjaan, tai siihen että KL on siinä mukana. Kritiikki kohdistuu Kansanlähetyksen suhteeseen kirkkoon. Sitä ei yksi kampanja muuta sinne eikä tänne.... Kansanlähetyksen ihmiset haukkuvat kirkkoa minkä kerkiävät. Lukemattomat ovat ne kerrat kun olen kuullut Kl:n ihmisten haukkuvan kirkkoa, piispoja, pappeja milloin miksikin- loputtomasti. Totta kai Kansanlähetyksen entisenä työntekijänä jouduin kuuntelemaan sitä aamusta iltaan vuosikausia. Samaan aikaan Kl ei pysty rakentamaan edes omia yhteisöjään kunnolla, kun koko ajan menee energiaa ainaiseen kirkkokritiikkiin.... Kirkko on liberaali luopiokirkko, jos käytän Kl:n ystävien termejä. On kaukana uskottavasta olla sellaisen kirkon kanssa yhteistyössä. Mutta raha sanelee näitä ratkaisuja, ei lähdetä kirkosta, ettei rahahanat mee kiinni. Kl:n ihmiset- missä on teidän uskottavuutenne?

Vastaukset

Myöskin kansanlähetysläinen
Vieras

#44 Re: Herätysliikkeistä

2011-03-31 10:02:21

#38: U. Sarnivara - Herätysliikkeistä

Olisikohan U. Sarnivaralla nyt peiliin katsomisen paikka? Olisi myös mukava, jos haukkumisesi tueksi voisit osoittaa sen UT:n homovastaisuuten kannustavan artikkelin. Kenties sinulla on jotain henkilökohtaista kaunaa Kansanlähetystä kohtaan, mutta silti, väärän todistuksen lausuminen lähimmäisestä on erään tuntemani Raamatun tekstin mukaan väärin.

Kansanlähetyksen uskottavuus perustuu mm. siihen, että Kansanlähetyksessä rakennetaan kestävälle perustalle, Raamatun arvovallalle. Kirkko sen sijaan on menettänyt uskottavuutensa siinä, ettei ole enää varmaa, mihin voidaan uskoa, tuskin nyt ainakaan Raamattuun, mitä Arkkipiispan lausunnoista voi päätellä...?

Kenties et voi ymmärtää jonkun henkilön tai järjestön rakkautta evankeliumiin ja sen levittämiseen, mutta juuri siihen yhteistyöhön kirkon kanssa myös Kansanlähetys tähtää. Mitä muuten sanot siitä, että kirkko paukuttelee henskeleitään 4 miljoonalla jäsenellään, ja on heti kauhuissaan, kun muutama ateisti eroaa kirkosta? Luuletko, ettei tässä ole kyse huolesta verovarojen menettämisestä? Ainakaan sielujen pelastumisesta ei tunnuta olevan huolissaan...