Pelastakaa Kuurojen museo!

Kommentoitu viesti


Vieras

#64 Re: Olisiko malliksi?

06.04.2011 20:48

#59: Meritähti - Olisiko malliksi?

Hyviä ehdotuksia, mutta arvaan, että ehdotuksiksi jäävät. Turha  herätellä ihmisissä toiveita tai ajatella Museovirastoa apuun, se on muutenkin lakkauttamassa omia museoitaan, Anjalan kartano pantiin jo kiinni, Svinhufvudin museon kohtalosta keskusteltiin kiivaasti viime kesänä yms.  Ja myös Helsingin kaupunginmuseon Tuomarinkylän kartanossa oli sulku-uhka. Näitä museoita on Suomi väärällään, mutta tälläista ei ole!

Nämä vaihtoehtoasiat olisi Liiton pitänyt selvittää, ja aloittaa riittävän ajoissa, ennen kuin ehdotus tehtiin. Lyön vetoa, että Liitto ja johtoryhmä ei tässä peräänny, ellei Liiton hallitus tee päätöstä itsenäisesti. Nyt jokainen painostamaan hallituksen jäseniä! Tai onhan meillä vielä yksi vaihtoehto. Aina voi erota liitosta ja liittyä kilpailijaan (FST). Kenen edunvalvontaa sitten harjoitatte?

 

Vastaukset

Meritähti
Vieras

#65 Re: Re: Olisiko malliksi?

2011-04-06 22:01:25

#64: - Re: Olisiko malliksi? 

Meidän museommehan on yhtä ainutlaatuinen kuin saamelaistenkin! Kun kerran he saavat avustusta ja tukea, niin miksi heti suhtautua negatiivisesti ajatukseen yrittää saada meidänkin museollemme samat tuet?! Ellei mitään yritä, ei myöskään mitään voita!

Luettelemasi lakkautetut/lakkautettavat museot eivät ole samanlaisia ainutlaatuisia "erikoismuseoita" kuten meidän museomme. Kuten itsekin toteat, niin näitä luettelemiasi museoita on Suomi väärällään, mutta tällaista, eli meidän museomme kaltaista, ei ole. Jos asia saadaan taitavasti perusteltua - ja uskon, että saadaan - voimme saada tukea. Eikä Museovirasto ole ainoa taho, muitakin on, joista kannattaa yrittää. Positiivista uskoa kehiin!

Kerroit vaihtoehdoksi erota Kuurojen Liitosta ja liittyä kilpailijaan (FST). Miten niin kilpailijaan, FST:hän on Kuurojen Liiton jäsen; on ainakin vuoden 2010 jäsenyhdistysluettelon mukaan.