Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Kommentoitu viesti

lapsirakas

#25

30.08.2013 15:59

"Kun hallitus pakottaa jakamaan hoitovapaan tasan, on vaarana, ettei perheillä ole varaa käyttää sitä ollenkaan."
Ei kai kotihoidontuen kuulu ollakaan mikään automaatio, joka jokaisen on saatava käyttää. Voihan molemmat vanhemmat olla töissä ja käyttää kotihoidontuen avustuksena palkatessaan lastenhoitajan omaan kotiin"

Kyllä jokaisella kuuluu olla oikeus olla lapsensa kanssa ! Lapsiin liittyvät säästöt pitäisivät olla listan häntä päässä! Lapsissa on tulevaisuus.
vai että lastenhoitaja omaan kotiin. Mitäpäs jos vanhempi haluaa hoitaa lastaan itse, niinkuin se pitäisi ollakin. Täysin naurettavaa on että asiaa ei mietitä pidemmällä aika välillä. Lapset tarvitsevat vamhempiaan enemmän kuin mitään muuta. Ja että lapset saavat olla lapsia, heidän täytyy jokatapauksessa elää aikaisessa vaiheessa aikataulujen mukaan ja kun isin tai äidin pitää mennä töihin herätä aamu viideltä ja mennä hoitoon, missä ei ole takeita sylistä ja lohdutuksesta mitä pieni lapsi tarvitsee! rakkautta ja turvaa. Miksi pienellä ihmisellä ei ole oikeutta elää 3 vuotta kodissa, rauhassa ja turvassa. Mikään ei tee minua surullisemmaksi kuin se että emme mieti lapsiamme. Mitäs jos yrittäisitte miettiä miltä tuntuu 2 vuotiaasta joka näkee enemmän hoitajia kuin vanhempiaan.

Vastaukset

Kahden pienen äiti

#188 Re:

2013-09-01 20:06:37

#25: lapsirakas -

Juurikin samaa mieltä. Itku tulee kun Suomessa on pakko laittaa pienet päiväkotiin jo heti 9kk ikäisenä koska valtio ei tue riittävästi muutenkaan kotihoitoa! Mitä niistä sitten kasvaa aikuisina? Tunnevammaisia ihmisiä joilta puuttuu empatiakyky kokonaan. Ei osata välittää eikä antaa rakkautta kun ei olla saatu sitä itsekään tarpeeksi. Onkohan näin niillä päättäjilläkin käynyt???
Facebook
Tulisiko turpeen energiakäyttöä vähentää ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi?