Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Kommentoitu viesti

Äly hoi älä jätä

#5 Outo syytös

16.05.2011 14:25

En tajua miten voi jääkiekkojoukkueen vika olla se, miten jotkin yksittäiset ihmiset toimivat. Tuskin joukkue ottelussa mitenkään aktiivisesti kannusti ihmisiä rasistiseen toimintaan, sattui vain voittamaan pelin. Ongelma ei siis ole hyvin pelaavassa jääkiekkojoukkueessa vaan näissä yksittäisissä ihmisissä, suunnatkaa tuo kysymyksenne heitä kohtaan.

Vastaukset


Vieras

#10 Re: Outo syytös

2011-05-16 14:34:02

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös

Hei haloo. Kukaan ei syytä jääkiekkojoukkuetta. Heillä on vaan oiva mahdollisuus ottaa kantaa tärkeän asian puolesta, sillä juuri nyt suomalaiset kuuntelevat heitä!

Leijona

#24 Re: Outo syytös

2011-05-16 15:06:15

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös

En minäkään eikä varmaan kukaan muukaan mutta eihän addressissa jääkiekkojoukkuetta mistään syytetäkään, vaan kiitetään ja toivotaan, että ottaisivat kantaa asiaan! Mistäs sellaista kuulit (että MM-joukkuetta kukaan mistään syyttäisi), ei sitä ainakaan addressista voi lukea! Alulle panijalla on varmasti aito huoli suomalaisten jääkiekkointoilijoiden sopimattomasta käytöksestä. Ei meidän suomalaisten pidä olla sanomisissamme yhtä dorkia kuin eräät ruotsalaiset matsin edellä!

Vastuu on meidän kaikkien

#31 Re: Outo syytös

2011-05-16 15:14:50

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös

Ei todellakaan ole jääkiekkojoukkueen vika eikä lajin vika itsessään. Kysymys on siinä että on aika että me yksilöinä alamme osoittaa että vastustamme rasismia, ja näin voivat tehdä myös nämä meidän uudet sankarimme. Ja niin urheiluseurat tekevätkin. Kaikki urheiluseurat ottavat roolinsa tosissaan nuorison ja tavallisten kansalaisten roolihahmoina ja ovat aina aktiivisesti mukana rasismin vastaisissa kampanjoissa. MM kulta on iloinen asia josta kaikki voivat iloita, eikä vain epäsuomalaiset kännipäät (mistähän nekin tähän maahan ovat ilmestyneet). Mutta ellei joku heille ilmoita että he käyttäytyvät junttimaisesti, eivät ne ikinä lopeta...


Vieras

#86 Re: Outo syytös

2011-05-16 16:43:08

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös

Eihän tässä joukkuetta syytetä. Mutta kuitenkin Suomen jääkiekkoilu voisi ottaa esimerkkiä FIFA:n, UEFA:n ja Suomen Palloliiton rasismia vastustavista kampanjoista. Kuuluisien pelaajien yhteisillä esiintymisillä voi olla vaikutusta  faneihin, ei varmaankaan kaikkiin, mutta kyllä rasismi on niin huono ideologia, että sitä kannattaa vastustaa. Vai vastustatko rasisimin vastustamista?

lukihäiriö

#299 Re: Outo syytös

2011-05-17 09:19:51

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös

Luepa teksti uudelleen. Ei tässä maajoukkuetta mistään syytetä, vaan pyydetään kannanottoa hyvän asian puolesta.  Ja maajoukkue on takuuvarmasti monien tuhansien poikien ja tyttöjen esikuva, jonka tekemisiä ja sanomisia seurataan. Onko pahasta, jos ovat mukana hyvän asian puolesta? Enpä usko. Itsekkyys on out, usko pois!


Vieras

#365 Re: Outo syytös

2011-05-17 12:40:22

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös

Suomen joukkue/joukkueenjohto on syylistynyt tosi pahaan rasismiin! Miten voi olla mahdollista että lavalla hyväksytään että Aki Hirviniemi huutaa kansalle "lyödään hurrit turpaan" kun joukkue esitellään??? Tarkoittiko hän että Leo Komarovia pitäisi lyödä turpaan? Suomi voitti kultaa, ei Suomen kieli.

 


Vieras

#552 Re: Outo syytös

2011-05-18 10:40:49

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös 

 No eihän kukaan joukkuetta syytäkään.  Ideana oli vain, että SUURET ESIKUVAT ottavat kantaa ja antavat mallia nuorille siitä, että syrjintä ei ole hyväksyttävää.