Paperiresepti on säilytettävä sähköisen reseptin ohella.

Kommentoitu viesti

vieras

#162 Re: Re:

21.10.2013 19:41

#160: farmaseutti - Re:

Voi hyvänen aika. Että oikein monta varmuuskopiota, no onpahan ainankin sitten enemmän mahdollisuuksia hakkeroida tiedot näkyviin, ne jotka sen osaavat ja sitä tekevät.

Itse en ainakaan jonottanut apteekissa yhtään sen kauempaa kun oli paperiresepti, kun nyt kun on sähköinen. Taidat olla niin hidas farmaseutti, että kannattaisi opetella se kymmensormi järjestelmä, niin menisi nopeammin.

Ja vielä selkeämmin kerrottu, ai siinä missä se on millinkorkuisilla kirjaimilla, minä en ainakaan näe ilman suurennuslasia sitä.

Vastaukset

Vuonna 2023

#163 Re: Re: Re:

2013-10-22 04:32:05

#162: vieras - Re: Re:

#160:lle

 

Joo, tulevaisuudessa saatamme varmaan toimittaa reseptit telepaattisesti keskuskeskussapteekkiin, eikä pikkupuljuja ole enää olemassakaan, posti tuo lääkkeet kotiin.Eihän potilaalla ole muuta merkitystä apteekkareille kuin, että hän kantaa rahaa  ( ei, kun ei kannakaan, kun se tulee sähköisesti kortilla). Ei paperia, ei kyniä...mutta nyt on nyt ja tulevat vuodet on sinetöity, ei ole sähköiselle reseptille muuta vaihtoehtoa vielä keksitty kuin paperinen ja puhelinresepti. SLL:n markkinoimaa kevyttä webbiyhteyttä ei ole olemassakaan vielä. Saattaahan olla, ettei potilaan tarvitse vaivautua enää vastaanotollekaan, vaan hänet hoidetaan netin kautta, onhan webbikamerat jo nyt keksitty. Jees, mahtavaa...kenenkään ei tarvitse kohdata ketään. Farmaseutti saa etsiä itselleen uuden ammatin...vaikkapa kouluttautua mikrotukihenkilöksi tai peräti koodaajaksi :)

Niin kauan, kun ei ole toimivaa varajärjestelmää eReseptille tarvitaan paperivaihtoehto. Ottaa se sitten 3 tai 6 tai 10 vuotta.