Saarenmaan koulun puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#22 Re: Re: Re: Tarkastaisitteko taustatiedot, ennen

31.10.2013 09:47

#21: ei-päättäjä - Re: Re: Tarkastaisitteko taustatiedot, ennen

Hei vielä, jos yhtään olet asiaa seurannut niin esim. tämän päivän lehdessä oli Muuratsalon koulun jutussa seuraavaa: Kaupunginvaltuutettujen tietämättömyys ehdotuksista oli järkyttävää! Oli käsityksiä, että Muuratsalon koulussa on muka vain 20 oppilasta, ei tiedetty että siellä on päiväkoti jne. Ei nämä mistään tuulesta temmattuja ole ja näitä virheellisiä tietoja on monen koulun kohdalla. Ei ihme että ihmiset ovat vihaisia jos päättäjätkään eivät viitsi vaivautua perusasioita tarkistamaan. Lehdessä oli myös virheellisesti tieto, että meidän koulumme sijaitsee Puuppolassa. Jos nämä kirjoitukset nyt niin kovasti vaivaa, niin sana on vapaa ja saa kirjoittaa paremmin. Yritämme keskittyä koulun pelastamiseen, emmekä pilkkujen viilaamiseen. Aurinkoista syksyn jatkoa sinulle ja jatkossa kommentteihin otetaan kantaa vain jos osaa kirjoittaa omalla nimellään.

Ystävällisin terveisin

Jaana Valkonen

Vastaukset

Virtanen Pertti

#24 Re: Re: Re: Re: Tarkastaisitteko taustatiedot, ennen

2013-10-31 10:40:52

#22: - Re: Re: Re: Tarkastaisitteko taustatiedot, ennen

Arvoisa JV, jos lähdetään ruotimaan toisten kirjoituksia kärkkäästi, on tätä adressia jaettu ympäri Suomen.

Kaikille ei tule teidän paikkakunnan lehteä, eikä varmasti ne, jotka tukevat muualta ymmärrä hyökkäävää kirjoitustyyliäsi.

Samoin sinulla on varmaan itselläsi, päättäjien arvostelija mahdollisuus lähteä kokeilemaan tuota asioista päättämistä. Suosittelen vaaliehdokkuutta ensi vaaleihin sinulle.