Raiskauksille kovempi tuomio!

Kommentoitu viesti

hessu saarinen
PORI

#4

01.01.2007 20:18

raiskaajiltä pitäisi leikata kyrvät pois tai saada pidempi tuomio

Vastaukset

urpo uhoaja - linnan kingi, eristysosasto

#296 Re:

2012-12-02 22:42:38

#4: hessu saarinen -

Voi hellanlettas sentään kun täällä ne raiskaajien amputoijat taas pätevät. Taitaa olla oma elämä pahemman kerran vialla kun pitää aina muualta etsiä sijaiskärsijöitä ja jotain mikä on oman itsensä alapuolella.

 

Nämä raiskaajien ja pedofiilien amputoijat ovat näitä samoja urpoja, jotka 1990-luvulla vastustivat neekereitä ja mamuja.

Nyt kun meni tämä pois muodista niin nyt vastustetaan raiskaajia ja pedofiilejä.

 

Nämä raiskaajien ja pedofiilien hakkaajat ja amputoijat ovat pääsääntöisesti tätä yhteiskuntamme vähäjärkisintä ja ala-arvoisinta loisjoukkoa, vaimonhakkaajia, säälittäviä uhoajia, jotka Suomi Leijona-paidat päällä uhoavat oman kerrostaloyksiönsä ulkopuolella olevalle jokaiselle mamulle, homolle, vihreälle, eläinaktivistille tai ihan mille vaan mikä poikkeaa näiden junttien omasta typeryydestä.

 

Näin he saavat kohotettua omaa matalaa itsetuntoaan ja saavat omalle elämänsä epäonnistumiselle ja säälittävälle typeryydelle kohteen, joka on heidän alapuolellaan, ainakin heidän omasta mielestään.

 

Tässä maassa olisi tälle juntti-/punaniskaporukalle varmasti paras tehdä joukkoamputaatio sekä myös perään joukkolobotomia niin johan alkaa tämänkin maan älykkyysosamäärä nousemaan ja maan voisi jopa vähitellen nimittää sivistysvaltioksi.