Aseiden totaalikiellon vastustaminen

Kommentoitu viesti

Mika Penttinen
Hyvinkää

#16 Kielletään vesipyssyt

12.11.2008 17:40

Niin ja bensa. Super-soakeriin vaan pari litraa ysivitosta ja joku palava rätti piipun alle. Ei edes kuulu pamahdusta mikä hälyttäisi ihmiset karkuun.

Kaikki veitset ja puukot pitää kieltää, koska veitseen saadaan mieletön voima tempaisemalla käsi eteen taka-asennosta (tunnetaan myös heittämisenä), sekä toisin kuin pistoolilla, niillä voi myös pistää.

Liikenne pitää kieltää, kolareissa ja yliajoissa tapahtuu satoja ns.turhia kuolemia vuodessa, puhumattakaan niistä kun joku päästänsä napsahtaa ja alkaa autollansa yliajamaan porukkaa.

Ilma pitää kieltää, se kun nykyään on niin myrkyllistä hengittää.

Metsät pitää kieltää, sillä metsästä saa liian helposti raaka-aineita laittoman jousipyssyn tekoon, pyssyn minkä ainoana tarkoituksena näen elävän eliön tappamisen.

Rappuset pitää kieltää, oletteko jo nähneet niitä tilastoja missä rappuset tappaa vuodessa kymmeniä suomalaisia? Siis rappuset tappaa, ei ihmiset?

Ja saman tien voitaisiin kieltää myös vitsikirjat, sillä nauruunkin voi kuolla.

Vastaukset

jos säilytetään kuitenkin rappuset? ja ilma...

#228 Re: Kielletään vesipyssyt

2013-04-09 20:25:16

#16: Mika Penttinen - Kielletään vesipyssyt 

 Hahahahahaaaaa...   hyvä etten nyt kuollut nauruun.

Joka keskusteluun liittyy tottakai tällaiset pellet,  liittyisit sirkukseen,

tai johonkin Pirkka Pekka Peteliuksen ohjelmaan.

Sun ratkaisu ongelmaan on varmaan se että jokaiselle mielisairaalle automaattisesti aselupa ja vielä ampuma-ase kaupan päälle, niin jos ne vaikka ampuisivat toisensa, ja ehkä sinutkin...