Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Mikko Laaksonen

#5 Perussuomalaisten riveissä on neljä pesunkestävää fasistia

22.08.2011 16:16

Perussuomalaiset ei voi käyttää nimeä "The Finns". Se ei voi käyttää koko suomalaisten kansanryhmän nimeä. Lisäksi ko. puolue ei voi väittää edustavansa koko kansaa myöskään siksi, että sen kansanedustajina on neljä fasistisen Suomen Sisu - järjestön jäsentä, eli kansanedustajat Eerola, Halla-aho, Hirvisaari ja Immonen. Suomen Sisu - järjestön periaateohjelma on muokattu ja hieman nykyaikaistettu tiivistelmä 1930-40-luvun suomalaisten äärioikeistolaisten puolueiden ohjelmista. Jokaisen jäsenen tulee hyväksyä periaateohjelma otsikkotasolla. Ohjelma, ja koko Suomen Sisun nettisivu, poistettiin netistä, kun tämä asia otettiin esille Terhoforum-keskustelufoorumilla. Samanaikaisesti Eerola valittiin Perussuomalaisten toiseksi varapuheenjohtajaksi. Sivut toki löytää esim. Wayback Machine - nettiarkistosta.

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-08-22 18:38:12


RE

#419 Re: Perussuomalaisten riveissä ...

2011-08-27 21:51:43

#5: Mikko Laaksonen - Perussuomalaisten riveissä on neljä pesunkestävää fasistia

Joku tai jokin ei ole fasisti tai fasismia vaikka joku Helsingin yliopiston virkaatekevä kommunisti näin ounasteleekin. Sen sijaan tahtoisin, että ottaisitte selvää minkälaiseksi Benito Mussolini fasismin määritteli. Tämän määritelmän mukaan SDP ja Kok ovat puhtaita fasistipuolueita ja järjestys jossa elämme ja olemme eläneet vuosikymmeniä on fasismi. Edelleen, koska PS haluaa muuttaa eli lakkauttaa ko. järjestyksen, on se siis fasismin vastainen puoluje.

Jorma Soukka

#445 Perus-Suomalaisissa ei ole yhtään fasistia..

2011-09-04 23:25:49

#5: Mikko Laaksonen - Perussuomalaisten riveissä on neljä pesunkestävää fasistia

Perus-Suomalaisten eduskuntaryhmä on läpileikkaus Suomen kansasta!!

Minä olin aikaisemmin Kristillisdemokraatti mutta kun he eivät osanneet tehdä mitään, Päivi Räsästä lukuunottamatta, niin sitten minä hyppäsin PS:ään..

Perus-Suomalaiset ovat Ainoa Suomalaisten etua ajava puolue.. Kepu ja Kokoomus ei tiedä mikä on Suomalaisille hyväksi.. RKP, Vihreät, ja punikit ovat tosi vaarallisia Terveen yhteiskunnan kehittäjiä!!

Koivisto oli oiken raukka kakka, myös Ahtisaari ja Halonen.. Nyt tuo Pässinpää Lipponen yrittää lopettaa lopunkin Itsenäisyyden suhteessa Euroopan unioniin..

Milloin me SUOMALAISET heräämme näkemään Sairaan EU:n politiikan??