Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Mikko Laaksonen

#208 Perussuomalaisissa on fasisteja

23.08.2011 15:00

#202 ja #203. "Natsikortti" - höpötyksellä pyritään vain peittämään se, että Perussuomalaisten kansanedustajissa todellakin on Suomen Sisu - järjestön fasistiseen periaateohjelmaan sitoutuneita järjestön jäseniä, eli juurikin edustajat Eerola, Halla-aho, Hirvisaari ja Immonen.

Järjestön periaateohjelmassa on fasistiselle puolueohjelmalle tyypillisesti mm. miscegenaation eli "rotujen sekoittamisen" kielto, vaatimuksia ankarille rangaistuksille "mielipidevaikuttajille", edustuksellisen demokratian arvostelua jne.
Toiminnasta taas tiedetään, että natsien antisemitismi on korvattu näissä piireissä kategorisella islamin pelolla.

Tietysti sellaiset tahot eivät ymmärrä tätä, joille natsismin tärkein kriteeri on se, että järjestön Johtaja näyttäisi Pekka Siitoimelta ja käyttäisi NSDAP:n vanhoja tunnuksia.

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-08-23 15:05:28Vieras

#210 Re: Perussuomalaisissa on fasisteja

2011-08-23 15:12:55

#208: Mikko Laaksonen - Perussuomalaisissa on fasisteja

So fucking what? Onhan hallitsevassa asemassa pesunkestäviä kommunisteja, mm Erkki Tuomioja. Presidenttikin on kommunisti ja mogulääri wahlrooskin punaisen kumartaja... Eikös se ole rikkaus saada suomen sisusta onsansa.

 

Nyt kun vielä saataisiin aitoja natseja, vapaamuurareita ja saat*nanpalvojia rikastuttamaan jo tylsäksi käyneen porvari-kommunisti-viherfasisti-sveamammanpoika-vasenkätinen mielistelijä-homo-mamuvanukas lisäksi niin Suomella olisi monipuolisin eläintarha.

Pirkka Keskinen
Hämeenlinna

#240 Re: Perussuomalaisissa on fasisteja

2011-08-23 18:38:47

#208: Mikko Laaksonen - Perussuomalaisissa on fasisteja

Sori vaan, mutta tuo sinun rasismi-fasismi-öyhötys varmaankin täyttää kunnianloukkauksen kriteerit. Luin piruuttani tuon linkittämäsi periaateohjelman, eikä minulla tullut kyllä mieleenkään mikään fasismi siitä. Ajatus siitä, ettei kansakuntia saisi luonnottomasti sekoittaa keskenään ei myöskään tarkoita mitään ehdotonta kieltoa siirtolaisuuteen tai rajat-kiinni-politiikkaa.

Kerrotko vielä, mitkä kohdat siitä lainattu Saksan kansallissosialistiselta työväenpuolueelta tai "Suomen äärioikeiston ohjelmista" (mitä ikinä se tarkoittaakaan), koska päällepäinhän siinä ei näytä olevan yhtäkään lainausta mistään. Toisaalta, olen varma, että myös natseilla - niinkuin aivan kaikilla ihmisillä kaikkina aikoina - oli myös ihan hyviä ja humaaneja ajatuksia pahojen rinnalla. Se, että joku pahana pidetty ryhmä on sanonut jonkin asian, ei itsessään tarkoita että sanoma olisi paha; ainoastaan sanoma itse ratkaisee.

Oikeastaan periaateohjelmassa ei lopulta ole montaakaan kohta, josta olisin suuresti eri mieltä. Ihan tervehenkiseltähän tuo kuulostaa, ja suosittelen muillekin sen lukemista. Suomen Sisusta on alkanut tulla jo kirosana ja lyömäase keskustelussa, joten tuon lukemalla avoimin mielin voisi itse kukin hälventää vähän niitä sisupeikkoja mielestään :).