Säilytetään bussilinja 72 nykyisellä reitillä

Kommentoitu viesti


Vieras

#24 Työmatkat 72:n varassa

09.01.2015 11:19

Koululaisten tilanne on totta kai ehdottoman tärkeä, mutta huomauttaisin, ettei kaikilla aikuisillakaan ole muuta mahdollisuutta kuin joukkoliikenne. Meidän neljän hengen perheellämme ei ole autoa, eikä mielestäni joukkoliikenteen kehittäminen voi lähteä siitä, että yksityisautoilua lisätään. Ilman linjaa 72 perheemme olisi hyvin vaikea päästä työpaikoille ja päiväkotiin.

Olemme tehneet alunperinkin asuinpaikkamme valinnan hyvän bussiyhteyden perusteella jo yli kymmenen vuotta sitten, ja sen jälkeen työpaikka ja lasten päiväkodit ja harrastukset on valittu niin, että niihin pääsee 72:lla, joka on ainoa bussiyhteytemme. Eivät ihmiset voi pistää koko elämäänsä uusiksi muuttuvien bussilinjojen mukaan. Tiedän, että 72 on myös monelle muulle välttämätön, ja bussit ovat myös aina aamuisin ja iltapäivisin lähes täynnä!

Vastaukset

Local00720

#27 Re: Työmatkat 72:n varassa

2015-01-11 05:25:59

#24: - Työmatkat 72:n varassa 

Olen samaa mieltä kanssasi. Miten on mahdollista että kaupunki tekee sellaisia muutoksia julkiseen liikenteeseen, että se jättää yht´äkkiä osan ihmisistä kokonaan toimivan julkisen liikenteen ulkopuolelle? Ja asumme Helsingissä, emme keskellä korpea. Lapsiperheille vaihdot eivät ole vaihtoehto. Jos työmatka pitenee äkisti, tai lapset eivät enää pääse itsenäisesti kouluun ja harrastuksiin niin se on niin suuri huononnus elämään että sitä on vaikea kuvitella.