Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Anon ymous
Tampere

#9

08.11.2006 20:26

Säännöllisessä käytössä kannabiksen sietokyky eli toleranssi kasvaa. Kannabis aiheuttaa ensisijaisesti lievää psyykkistä riippuvuutta, runsaasti ja säännöllisesti käytettynä mahdollisesti myös fyysistä riippuvuutta. Kannabis on hyvin sosiaalinen huume, joten sosiaalisen riippuvuuden osuus lienee myös suuri osa kannabisriippuvuudesta. Kannabiksen käytön lopettamisesta seuraa joskus lieviä vieroitusoireita, jotka ilmenevät muun muassa nukahtamisvaikeuksina, vatsavaivoina, hikoiluna, pintaverisuonien supistumisena sekä alakuloisuutena. Oireet ilmenevät yleensä muutaman seuraavan vuorokauden aikana käytön lopettamisesta.

Alkoholi ja tupakka ovat kannabista enemmän riippuvuutta aiheuttavia aineita.

Maailman terveysjärjestön WHO:n väitetään poliittisen painostuksen takia salanneen tutkimuksen, jossa kannabis todettiin laillisia päihteitä haitattomammaksi. WHO kuitenkin kiistää tämän ja sanoo, että tutkimus jätettiin julkaisematta sen sisältämien ristiriitaisuuksien ja epätieteellisyyden vuoksi.

Lisää totuuksia sivulta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannabis

Vastaukset

urpoja!

#4047 Re:

2013-06-12 11:32:19

#9: Anon ymous -

kannabis on päihde, ei huume.

 

todellisuudessa.

 

nämä ikäihmiset vain todellisuudessa halveksuvat kannabista vain siksi, koska se oli heidän nuoruusvuosinaan niin kiellettyä ja halveksuttua. HERÄTKÄÄ VANHAT KÄVYT JA ELÄKÄÄ NYKYAJASSA!

 

taidan lähteä imemään pajaa uudesta bongistani 8-)

 

ps. lopetin kannabiksen avulla KAIKKI muut päihteeni, ja niiden käyttä oli moneen kertaan arvioitu olevan todella runsasta, joskus jopa hengenvaarallista. siis SEINÄÄN lopetin kaiken! tuskin olette edes kannabiksen haukkujista puoletkaan kokeilleet sitä, saati nähneet!

kannabis paransi elämäni/terveyteni/elämän laatuni

Facebook